Gecmisi

anlatmak zorunda degil ama kotu bir sey yasadim deyince insanin aklina bir suru senaryo geliyor. bu cok yersiz olmus. madem anlatmayacak hic konusunu acmasaydi.

O sormuş hiç sevgilin oldu mu diye. Kız da “evet kötü bir anım var. Adam evli olduğu halde benimle sevgili oldu. Çok körü bir durum idi benim için öğrendiğimde “ demiş

Onu söylemiş evli birinin bunu kandırıp oyaldığını ama devamını getirememiş.

Sevgilisi bir gün sormuş o da “ çok meraklısın “ cevabını vermiş.

Korkusu bunu ilerde gene sorması
İyi de daha önce cinsel ilişki yaşamış olmak saklanabilir bir durum değil ki. Bir an önce aileler araya girmeden anlatsın. Belki adam da cinsellik yaşamıştır ve haliyle eşit durumdalar sorun olmaz. Ama adam kendini evliliğe sakladı ise istememekte haklı. Kısacası aileler devreye girmeden ne olup olmayacağı belli olsun bence. Düşünsenize söylemedi adam da sormadı. Düğün sonrası bir şey diyecek mi diye korka korka ilk ilişki mi yaşanır..

O sormuş hiç sevgilin oldu mu diye. Kız da “evet kötü bir anım var. Adam evli olduğu halde benimle sevgili oldu. Çok körü bir durum idi benim için öğrendiğimde “ demiş
arkadasiniz iliskisi oldugunu mu soylemek istemiyor yoksa cinsel birliktelik yasadigini, bakire olmadigini mi? ben anlamadim galiba.

cunku ben daha once cinsellik yasadigini gizlemek istiyor zannettim, bununla ilgili “kotu bir anim var” dedigini okuyunca sok oldum. yani sirf evlenecegi kisiden cekindigi icin tecavuz susu verecek gibi dusundum. ama galiba o komple iliskiden bahsediyor.

Cinselliği anlatmak istemiyor.

Türk erkeğine anlatilacak birşey olsa zaten anlatacak. Ama değil maalesef. Bu yüzden hiç birşey anlatmak istemiyor . Ne yalan ne de doğru.
Nasıl geçiştirebilir?
Yani zaten sonunda anlaşılacak olan bir şeyi geçiştirmek olayı daha da zora sokar diye düşünüyorum. Korktuğu olay evlendikten sonra başına gelirse daha kötü olmaz mı ? Yani burada evleneceği insanın karakteri de çok önemli takmayan biriyse zaten bir şey olmayacaktır ama bu konuda sınırları olan biriyse evlendikten sonra büyük problemler yaşanabilir

Önceki sevgilisi de “takmıyorum” dedi ve 6 ay sonra “ kaldıramıyorum” diyip gitti.

Önceki sevgilisi de “takmıyorum” dedi ve 6 ay sonra “ kaldıramıyorum” diyip gitti.
İşte ben de bunu demek istedim. Eğer böyle olacaksa da evlenmeden önce olsun. Evlendikten sonra böyle bir şeyi kaldıramaz diye düşünüyorum. Bir de zaten karşı taraf sormuş yani eğer evlenmeyi düşünüyorsa zaten doğruyu söylemeli

Bazı insanlar bu konuda çok hassas oluyor, eğer erkekte bu konuda hassas davranıp kimseyle birlikte olmadiysa esi olacak insanın bakire olup olmadığını bilmek isteyebilir. Saklarsa zaten ilk gecesinde öğrenecek, sonrası çok daha kötü olur.

Eğer karşı taraf çokta önemli değil diye düşünüyorsa zaten söyleyip söylememesi önemli değil ama hususi olarak soruyorsa bence gerçeği söylemesi daha uygun

Eğer bu şekilde davranırsa sanki yaşadığı ayıp utanılacak bir sey mi gibi anlatırsa basinada kakar . önce kendin yaptığınin arkasida dursun.Adam bakır mi bakire bekliyor .Anlatmak zorunda değil acikca ama adaminda bilmesi lazım .Bakire olmadığıni belli etsin mesela adet odeminde onun gözü önünde tampon alsın.Kadin kontrol gidiyorum desi. bilemiyorum

Öbürsü de her naneyi yemişti ama “kaldıramadı”

Şimdikinin de rus sevgilisi olmuş uzun zaman görüşmüşler. Ama iş kızlara gelince “ namus abisesi” kesiliyor erkekler. Ve bundan çekiniyor arkadaşım haliyle

hmmmm yani zamanında evli biriyle mi birlikte olmuş??? bu mudur mesele tam olarak,doğru mu anladık? ona göre yorum yapalım,mesele ne bilmediğimiz için her şey çok havada kalıyor şu an.

dürüst olayım inanmakta zorlanırdım. yani gerçekten evli olduğunu bilmediğine beni ciddi inandırması lazım.

kadın olsun erkek olsun,evli biriyle birliktelik yaşayan herkesin değeri otomatik olarak düşer.

ama dediğim gibi,evli olduğunu öğrendiği gibi ayrıldıysa tamam, ama buna da insanları inandırmak maalesef zor oluyor... günümüz şartlarını düşününce,malum....

O zaman ayrılmak en doğrusu sanırım. Çünkü karşı tarafın zihniyet belli. E arkadaşınızda diktirme olaylarına girip bir ömür boyu rahatsızlık duymak istemeyecegine göre yapılacak şey belli

Evli bir adam tarafından kandırılmış olmak ya da sevişmiş olmak, her ikisi de "Kötü birşey yaşadım" cümlenin yanında hafif kalır.
Eşim erkek haliyle şu cümleyi kursa rahatsız olurdum. Hafifleterek anlatsın, adamın aklında soru işareti bırakmasın en azından.

evli adam 1 hafta kandırır 1 ay kandırır ondan ötesi gayet bile bile ilişkidir derim ben.haa adam karısını boşamayınca da ya da kadın bunu sağlayamayınca aaaa kandırıldımmm diyenlerde çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…