Gecmisi

Nasıl geçiştirecek ki? İlişkiye girince anlayacak. Ben şu mantığı anlamıyorum "Nasılsa evleneceğim" diye ilişki yaşamak? İlişkiyi ya istediğiniz için yaşayın ya da kültür problemi söz konusu ise veya kaldıramayacasanız kendinizi saklayın.

Her şey yolunda giderken erkek öldü diyelim. Garantili mi bu? Ya kendine sahip olacaksın ya da bunu sorun etmeyecek, sorun etmeyende bir eş bulacaksın. Öbür türlüsü sıkıntı.

Ben evlenmeden birşey yaşamadım eşimde sormadı. Sorsaydı vereceğim cevap belliydi " Sen önce kendi skorundan bahset" derdim. benim tercihim kaldıracaksam yaparım. Kaldıramayacak erkeklede evlenmem. Sanki kendiler çok masum, namus abideleri.

ciddıye gıdecek ılıskıde görüsler takıntılar ya da olmazsa olmaz denılen kurallar falan ogrenılmıs olmalı, yanı bırıyle ılıskıye gırdıyse buna onem verıcekmı vermıycekmı bılmeden mi evlılık moduna gecıyorlar hıc mı tanısmıyorlar anlamıyorum ki. boyle seyler sordum cvp verdım seklınde gelısmezkı. gecmıs gecmıstır o ayrı da sıkıntı yapcak gıbıyse ayrılır. yalan soylenmez. saklanmaz . enınde sonunda anlıycak. evlenınce. ha dersen ki dikimi var saklar tamamen. boyle durumda arkadasın kendını zaten ılıskı yasamıs dıye suclu ezık buzuk hıssedıyo. ıyıce yalanın da agırlıgıyla sucluluk artar. takmasa neyse dıycem,...

Karşısındaki erkeğin tavrı ne ona göre hareket etsin erkek bakirse eğer sorun etme durumu olabilir bende bu konudan muzdariptim bakire olmadığımı nişanlıma söyledim kendisi bakirdi üzüldü ama tabi erkeklerin sindirmesi zor şimdi devam ediyoruz evlilik hazırlığındayız .

çok çirkin bir durum bu yaa, evlilik dışı cinsellik yaşamayı tü kaka buluyorsan yaşama arkadaş. ne demek nasıl saklarım
adam evliymiş falan filan işin hikayesi yani asıl mesele bekaret. yani kaldıramayacağı işi baştan yapmayacaktı. hadi yapmış artık bu konuyu dert edecek adamla takılmayacak. saklamak falan çok çirkin ya, adamı kandırıyorsunuz kafasında değilim. birine yaranmak için girilen bu şekillere gıcık oluyorum.

aynen katılıyorum mevlana ne demiş ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol

Adam da herşeyi anlatmış mı ? Bütün şeceresini dökmüş mü ?
Gerçekten anlamıyorum. Evli biri tarafından kandırılmış olmanın mağduru bu arkadaş. Neden cinsellik yaşamış olmasını kötü bir durum olaran nitelendiriyor. Bekar ve sevdiği güvendiği biri ile birlikte olmak istemiş. Bu olayı öğrenen birinin takılacağı konu bekaret mi ? Öyleyse kahretsin ya. Öyle bir adam olmasın hayatında.
Kendisi yaşadığı şeyin arkasında duramıyorsa kim buna saygı duyabilir ?

Bence söylesin. Enazından dürüst davranmış olur erkekte bi nebze olsa kandırılmamış olacak. Eğer söylemeden evlenirse ve adam o gece anlarsa kapı dışarı da edebilir etmeyedebilir o yüzden şimdiden dürüstçe söylesin

ee tamam yani adama ben kotu bir sey yasadim derken hani isteyerek olmadi istismar edildim diyerek adamdan alacagi tepkiyi mi hafifletmek istiyor?

Hafifletmek degil. Kandirildi diye böyle algiliYor. Sonucta bilmeyerek evli adama teslim etmis kendini. Bu yeterince kötüsün degil mi? Hem kandirilmak, hemde cinsellik yasamak.

Hafifletmek degil. Kandirildi diye böyle algiliYor. Sonucta bilmeyerek evli adama teslim etmis kendini. Bu yeterince kötüsün degil mi? Hem kandirilmak, hemde cinsellik yasamak.
adam bekar olsa ama bir şekilde ayrılsalar şimdi saklama derdinde olmayacaktı yani?

adam bekar olsa ama bir şekilde ayrılsalar şimdi saklama derdinde olmayacaktı yani?

Belki bu kadar utanc verici olmazdi yasadigi. , ama eski sevgilisi kizi bu nedenle birakti diye haliyle korkmaya basladi.

ama siz sunu soylemiyorsunuz, adami “benim rizam yoktu, zorla oldu, istismar edildim” diye mi kandiracak?

her neyse yani ne sekilde olursa olsun yaptigi cok yanlis. soylemesine gerek yok, eger soyleyecekse de dogruyu soylesin. ben yalan soylenmesini dogru bulmuyorum. ya asla konusmazsin ki ben bunu tercih ederim, ya da konusuyorsan dogruyu soylersin.

olay bekaret değil bence.iki bekar insanın rızasıyla ilişki yaşaması başka.evli bir adamla yaşanan bambaşka.ben adamın yerinde olsam bekareti değil karakteri sorgularım kafamda sorular uyanır acaba bilerek mi beraber oldu diye.

ama siz sunu soylemiyorsunuz, adami “benim rizam yoktu, zorla oldu, istismar edildim” diye mi kandiracak?

Kesinlikle. Öyle bir iftira etme pesinde degil.

„Kötü birsey yasadim“ ile kasti: evli olan biri tarafindan kandirilmak üstüne tuz biber birde onla cinsellik yasamasi. Tecavüz gibi bir durum yok ortada.

allah aşkına geçmişte yaşadığı seksin sorumluluğunu taşımayacak insanlar bekareti önemseyen erkekler ile ilişkiye girmesin. gidip rahat, bunu mevzu etmeyecek adamlar bulsunlar.
sonra neyi nasıl anlatsam, ne uydursam diye saçma sapan gerginlikler yaşıyorlar.

Öyle biri degil arkadasim. Karekteri saglam olmazsan ve bu gibi iliskinin pesinden gitmis olsa, Ben bir adim bile onun yaninda olmazdim. Milletin günahini almayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…