ciddıye gıdecek ılıskıde görüsler takıntılar ya da olmazsa olmaz denılen kurallar falan ogrenılmıs olmalı, yanı bırıyle ılıskıye gırdıyse buna onem verıcekmı vermıycekmı bılmeden mi evlılık moduna gecıyorlar hıc mı tanısmıyorlar anlamıyorum ki. boyle seyler sordum cvp verdım seklınde gelısmezkı. gecmıs gecmıstır o ayrı da sıkıntı yapcak gıbıyse ayrılır. yalan soylenmez. saklanmaz . enınde sonunda anlıycak. evlenınce. ha dersen ki dikimi var saklar tamamen. boyle durumda arkadasın kendını zaten ılıskı yasamıs dıye suclu ezık buzuk hıssedıyo. ıyıce yalanın da agırlıgıyla sucluluk artar. takmasa neyse dıycem,...Merhaba güzel bayanlar,
Benim bir samimi kiz arkadasim biriyle tanisti 15 ay önce ve olay ciddiye gidiyor ( söz kesilecek) . Kendisi yıllar önce biriyle ilişki yaşadı. Onun pişmanlığını yaşıyor zaten.
Şimdi gelelim meseleye. Şimdiki sevgilisine geçmişte kötü bir olay yaşadığını anlatmış ama ne yaşadığını anlatmamış. Ona anlatmak istemiyor çünkü bu onun özeli.
Siz olsanız nasıl geçiştirirsiniz? Ne yalan konuşmak ne de gerçekleri anlatmak istemiyor, çünkü yarın öbür gün başına kakar diye çok korkuyor.
Anlatmak istemiyorsa anlatmasın.
Yalnız baştan niye evli erkek falan karıştırmış ki. Evet sevgilim oldu deyip geçseymiş
oooo tanıdıksa olmaz bu işşÇünkü hepsi hemşeri ve tanıdık olup olmadığını bilmiyor kız.
aynen katılıyorum mevlana ne demiş ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi olçok çirkin bir durum bu yaa, evlilik dışı cinsellik yaşamayı tü kaka buluyorsan yaşama arkadaş. ne demek nasıl saklarım
adam evliymiş falan filan işin hikayesi yani asıl mesele bekaret. yani kaldıramayacağı işi baştan yapmayacaktı. hadi yapmış artık bu konuyu dert edecek adamla takılmayacak. saklamak falan çok çirkin ya, adamı kandırıyorsunuz kafasında değilim. birine yaranmak için girilen bu şekillere gıcık oluyorum.
ee tamam yani adama ben kotu bir sey yasadim derken hani isteyerek olmadi istismar edildim diyerek adamdan alacagi tepkiyi mi hafifletmek istiyor?Cinselliği anlatmak istemiyor.
ee tamam yani adama ben kotu bir sey yasadim derken hani isteyerek olmadi istismar edildim diyerek adamdan alacagi tepkiyi mi hafifletmek istiyor?
adam bekar olsa ama bir şekilde ayrılsalar şimdi saklama derdinde olmayacaktı yani?Hafifletmek degil. Kandirildi diye böyle algiliYor. Sonucta bilmeyerek evli adama teslim etmis kendini. Bu yeterince kötüsün degil mi? Hem kandirilmak, hemde cinsellik yasamak.
adam bekar olsa ama bir şekilde ayrılsalar şimdi saklama derdinde olmayacaktı yani?
ama siz sunu soylemiyorsunuz, adami “benim rizam yoktu, zorla oldu, istismar edildim” diye mi kandiracak?Hafifletmek degil. Kandirildi diye böyle algiliYor. Sonucta bilmeyerek evli adama teslim etmis kendini. Bu yeterince kötüsün degil mi? Hem kandirilmak, hemde cinsellik yasamak.
olay bekaret değil bence.iki bekar insanın rızasıyla ilişki yaşaması başka.evli bir adamla yaşanan bambaşka.ben adamın yerinde olsam bekareti değil karakteri sorgularım kafamda sorular uyanır acaba bilerek mi beraber oldu diye.ama siz sunu soylemiyorsunuz, adami “benim rizam yoktu, zorla oldu, istismar edildim” diye mi kandiracak?
her neyse yani ne sekilde olursa olsun yaptigi cok yanlis. soylemesine gerek yok, eger soyleyecekse de dogruyu soylesin. ben yalan soylenmesini dogru bulmuyorum. ya asla konusmazsin ki ben bunu tercih ederim, ya da konusuyorsan dogruyu soylersin.
ama siz sunu soylemiyorsunuz, adami “benim rizam yoktu, zorla oldu, istismar edildim” diye mi kandiracak?
olay bekaret değil bence.iki bekar insanın rızasıyla ilişki yaşaması başka.evli bir adamla yaşanan bambaşka.ben adamın yerinde olsam bekareti değil karakteri sorgularım kafamda sorular uyanır acaba bilerek mi beraber oldu diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?