Geçmişim

Aslında mantıklı bir düşünce. Annemin buna nasıl tepki verecegini biraz tartmam lazim.
Canım, sen küçücükken o yükü taşımışsın.. Bu gün o da yüzleşecek mecbur..
Muhtemelen hayal gördün, yanlış vs diyecek ama hiç bir çocuk/evlat kafasından atmaz böyle bir şeyi..
Alt bilinç korkunç bir şey.. Sanada en yakın destek olabilecek kişi kadın ve büyük olarak annedir..
Kardeş yada abla katınca gürültü çıkar ama anne otoritesinden çekinebilir o şahıs..

Biz esimle uzaktan akrabayiz. Ama bayağı uzaktan. Kendisi ise kuzeni. Ic camasiri ile Üstüme çıkması. Köşeye sıkıştırmasi. Sesli nefes al demesi gibi... hatırladıklarim bunlar... eşime anlatmam cok sıkıntılı cok zor..
ne kadar zor şeyler arkadaşım...adam bilidğin pedofili yalnız..ve iyileşen bir durum da değil bu üstelik..ailede herkesin de bilmesi gereken birşey..
öncelikle eşinden sonra da aileden saklamamalısın...herkesin çocuğu ile başbaşa kalıp aynılarını belki de korkunçlarını yapmış yapacak olabilir....

eşinize farklı birinde gördüğünüzü söyleseniz. ewt belki yalan ama belki o zaman görüşmez.
ben bu adamın ergenlik döneminde çocukları tacizine denk geldim gördükçe hatırlıyorum o yüzden kaldıramıyorum deseniz. belki eşinizde sizinle aynı fikirde olur.

off kıyamam size şimdi onunla görüşüyor olmanız işkence gibi olsa gerek.. Yalnız ona hatırladıklarımı söyleyip hesap sorsam falan dediniz.. Ya size hala takıntılıysa ve bunu kimseye söyleyemediğinizi düşünüp yine sizi taciz etmeye kalkarsa bu durumu kullanıp ?

Bence de bir şekilde eşinize ve ailenize en azından annenize durumu anlatın yeni hatırladığınızı ve hatırladığınız gibi onlarla paylaştığınızı söyleyin.. Yoksa Sizi yer bitirir bu durum..

yani sadece eşinin görüşüp görüşmemesi değil olay,başka çocukların da korunması için gerekli...
lütfen birşeyler yap...
bu pedofili sapıklar her yerdeler ve bir şekilde çocuklar korunmalı...

Esine anlatsan da ya d ao adamla yüzlessen de oncesinde bir psikologa git. Senin icin en dogrusuna karar verir.

Adamla yüzleşmek iyi mi olur kötü mü bilemiyorum su asamada. Bu sizin aile ici iliskilerinizle de ilgili bisey.

O yüzden her ne yapacaksan öncesinde doktora danış öyle yap. Az buz bisey degil bu çünkü

Şöyle.. ben ve eşim ayri sehirlerde okuyorduk. O benim yanima geliyordu daha çok. Yani onun olduğu yerlerde değildik. Ertesi sene ise askere gitmiş. Anlayacağınız gerçekten hersey sacma sapan bir şekilde gelişti.

Yinede bu adamin ikinizinde akrabaniz oldugunu biliyordunuz yani, illaki bir sekilde bu adam karsiniza cikacakti sizin, ya ordan tasinin bir bahaneyle yada adami sizden uzaklastiracak tehdit edecek bir aile ferdinizden yardim isteyin. bu sekilde devam edemezsiniz. Ve esinizle bayagi uzaktan akrabayken bu cocugun defalarca size taciz edecek kadar yaninizda olmus olmasida cok ilginc. Cidden de o kadar uzaktan akraba degilsiniz belkide yanlis anlamayin beni ama millet kendi oz kuzeniyle bile bayramdan bayrama gorusurken bu cok uzaktan akraba sizi nasil yillarca duzenli taciz etti. Ve nasil aileniz anneniz bunu fark etmedi. Insan boyle hikayeler okudukca aklini yitirecek gibi oluyor cidden.
Dedigim gibi birinden yardim isteyin.

Yinede bu adamin ikinizinde akrabaniz oldugunu biliyordunuz yani, illaki bir sekilde bu adam karsiniza cikacakti sizin, ya ordan tasinin bir bahaneyle yada adami sizden uzaklastiracak tehdit edecek bir aile ferdinizden yardim isteyin. bu sekilde devam edemezsiniz. Ve esinizle bayagi uzaktan akrabayken bu cocugun defalarca size taciz edecek kadar yaninizda olmus olmasida cok ilginc. Cidden de o kadar uzaktan akraba degilsiniz belkide yanlis anlamayin beni ama millet kendi oz kuzeniyle bile bayramdan bayrama gorusurken bu cok uzaktan akraba sizi nasil yillarca duzenli taciz etti. Ve nasil aileniz anneniz bunu fark etmedi. Insan boyle hikayeler okudukca aklini yitirecek gibi oluyor cidden.
Dedigim gibi birinden yardim isteyin.
Yillarca demedim bir dönem dedim. O dönemde de onlarla gorusuyorduk. Babamin işi sebebiyle..

o şahıs buna hala devam ediyor olabilir başka çocuklar için korkmuyor musunuz? Endişe etmiypr musunuz?
Tabiiki endişe ediyorum benimde çocuğum olabilir bu... Ancak bu benim bile kendimle yüzleşme zorlugu yasadigim bir durumken hele böyle bir toplumda ve bu karmasiklikta , cok rahat bahsedilebilecek birseymis gibi yansıtmayin lütfen. Buraya yazmak bile o kadar zor ki benim için.

Tabiiki endişe ediyorum benimde çocuğum olabilir bu... Ancak bu benim bile kendimle yüzleşme zorlugu yasadigim bir durumken hele böyle bir toplumda ve bu karmasiklikta , cok rahat bahsedilebilecek birseymis gibi yansıtmayin lütfen. Buraya yazmak bile o kadar zor ki benim için.
asla toplumda bahsetmeyin. Gidip onunla da konuşmayın. En azından bi psikologa danışın. Hem kendi buhranlarınızı atlatırsınz. Ardından o şahıs hala devam ediyor mu ediyorsa neler yapılabilire odaklanırsınz.

Ewet bu konuşmaktan daha kolay. Bunu yapabilirim.
Kaizen S Kaizen S arkadaşın dediği mantıklı. 6-7 yaşlarında bir çocuğu taciz ederken gördüğünüzü söyleyin makul bir senaryoyla. eşiniz inanır mı nasıl tepki veriyor öğrenmiş olursunuz.

asla toplumda bahsetmeyin. Gidip onunla da konuşmayın. En azından bi psikologa danışın. Hem kendi buhranlarınızı atlatırsınz. Ardından o şahıs hala devam ediyor mu ediyorsa neler yapılabilire odaklanırsınz.
Aslında devam ettigini sanmıyorum.Hatta bunun sadece bana ozel oldugunu bile düşünüyorum. Hatırladigim birkac sey yüzünden. Tabii bunların daha sonra farkina vardım.

Off.. ben bunu düşünmedim hic.
yaşınız 25 misal. ilkokulda okurken yine o dönem yaşadığınız çevrede pek bilinmeyen bir yer tarif edin ama olay yerini ve kızı net olarak hatırlamadığınızı, sapığın 14-15 yaşlarında olduğunu düşündüğünüzü söyleyin. önce eşinize açıklayın. duruma göre çevrenizi haberdar edersiniz veya etmezsiniz.

Bak ikinciye yapıyorum yorumumu, eşine ve annene haber et, kendini tek başına bırakma ve gerekiyorsa git o herifin suratına haykır. İçinin yangını seni yakar yakar yine de sönmez, bırak dışına çıksın dünya yansın!

Ardını-sonunu düşünme artık, kim varsa kaldır ayağa.

Bak ikinciye yapıyorum yorumumu, eşine ve annene haber et, kendini tek başına bırakma ve gerekiyorsa git o herifin suratına haykır. İçinin yangını seni yakar yakar yine de sönmez, bırak dışına çıksın dünya yansın!

Ardını-sonunu düşünme artık, kim varsa kaldır ayağa.
Esime söyleyemem. B Began in dedigi gibi nabzini olcebilirim ama sonrasinda tepkisine bagli hersey. Onunla konusmayi göze alabiliyorum. Ama bazi yorumlarda inkar eder, iftira atar yapma ddenildigi icin acikcasi ondan da cekinir oldum suan.

Back
X