Geçmişim

Esime söyleyemem. B Began in dedigi gibi nabzini olcebilirim ama sonrasinda tepkisine bagli hersey. Onunla konusmayi göze alabiliyorum. Ama bazi yorumlarda inkar eder, iftira atar yapma ddenildigi icin acikcasi ondan da cekinir oldum suan.
evet. sapık sonuçta. "nilce nin bende gönlü var" dese, konu sahibi kendini açıklamakla uğraşmak zorunda kalır. şüphe bir düşerse eşinin içine durduk yerde bir sapık yüzünden yuvası yıkılır.

Esime söyleyemem. B Began in dedigi gibi nabzini olcebilirim ama sonrasinda tepkisine bagli hersey. Onunla konusmayi göze alabiliyorum. Ama bazi yorumlarda inkar eder, iftira atar yapma ddenildigi icin acikcasi ondan da cekinir oldum suan.

Ya neyi inkar edecek ?
Adama gidip sen beni çocukken taciz ettin ben hatırladım naber ? Diyecek halin yok

Eşine o insanın bulunduğu yerde olmak istemiyorum eskiyle ilgili dayanamıyorum bu konuda da tek kelime dıymak istemiyorum de oksun bitsin.

Eşimin kuzenide bana asılıyodu baştan sadece bakış sonra iltifatlar sonra manyak manyak ben seni alıcam demeler korktum sustum baktım ben sustukça iş büyüyo tensel temas kurmaya çalışıyo

Anlattım eşime önce o adamla biraraya gelinmiycek dedim kurcalayınca anlattım adama bişey yapmadı ama tüm sülale o pislikle iletişini kesti

Mantıklı sakin konuşursan olay büyümez bende öldürür asar keser diyodum neolucaksa olsun dedim enmantıklısını yaptı

ki hiç sakin biri değildir

Ya neyi inkar edecek ?
Adama gidip sen beni çocukken taciz ettin ben hatırladım naber ? Diyecek halin yok

Eşine o insanın bulunduğu yerde olmak istemiyorum eskiyle ilgili dayanamıyorum bu konuda da tek kelime dıymak istemiyorum de oksun bitsin.

Eşimin kuzenide bana asılıyodu baştan sadece bakış sonra iltifatlar sonra manyak manyak ben seni alıcam demeler korktum sustum baktım ben sustukça iş büyüyo tensel temas kurmaya çalışıyo

Anlattım eşime önce o adamla biraraya gelinmiycek dedim kurcalayınca anlattım adama bişey yapmadı ama tüm sülale o pislikle iletişini kesti

Mantıklı sakin konuşursan olay büyümez bende öldürür asar keser diyodum neolucaksa olsun dedim enmantıklısını yaptı

ki hiç sakin biri değildir
Ya yaptıklarinin nedeninin bu olduğunu düşünüyorum bende. Çünkü olaydan yillar sonra 6-7 yil kadar teyzesi ile birlikte otururken aileden akrabalarin birbirini sevmesine ne diyorsun demişti teyzesi. Liseye hazırlanıyordum o sirada. Anlamamistim.ne demek istedigini. Sever tabii insan kuzenini, yegenini sevmezmi demistim. Ama sanırım niyet farkliydi. O zamanlar hic Anlamamistim. Ama sanirim basima gelenlerin.nedeni bu sevme meselesi olabilir. Bilmiyorum.

Onun inkarı iftirası sana ne yapabilir? Seni dövdürtür mü, seni öldürtür mü?
Arkanda anne baba ve eş desteğin olduktan sonra hele, onun her inkarında daha yüksek bağırırsın, onun her iftirasında bir kez daha tükürürsün suratına... Sonra da bırakırsın, yükünü salar gidersin aşağı, hesabını görmüş olursun.
Korkmayın hiç.

Ya yaptıklarinin nedeninin bu olduğunu düşünüyorum bende. Çünkü olaydan yillar sonra 6-7 yil kadar teyzesi ile birlikte otururken aileden akrabalarin birbirini sevmesine ne diyorsun demişti teyzesi. Liseye hazırlanıyordum o sirada. Anlamamistim.ne demek istedigini. Sever tabii insan kuzenini, yegenini sevmezmi demistim. Ama sanırım niyet farkliydi. O zamanlar hic Anlamamistim. Ama sanirim basima gelenlerin.nedeni bu sevme meselesi olabilir. Bilmiyorum.

Bu pislik seninde mi akraban ?

Ne sevgisi ya, zaten sen 6 yaşındayken bu adam seni sevdiyse, yüzde yüz pedofili. En mantıklısı annenizle konuşmanız. HA ben olsam eşime söylerdim direk.

Onun inkarı iftirası sana ne yapabilir? Seni dövdürtür mü, seni öldürtür mü?
Arkanda anne baba ve eş desteğin olduktan sonra hele, onun her inkarında daha yüksek bağırırsın, onun her iftirasında bir kez daha tükürürsün suratına... Sonra da bırakırsın, yükünü salar gidersin aşağı, hesabını görmüş olursun.
Korkmayın hiç.
Sanirim biraz güçlü durmaya ve bazi seyleri göze almaya ihtiyacim var...

Bence eşiniz onunla olan bağlarını koparsın siz onun eşisiniz ve bu size zarar veriyor hoş bir durum değil bir psikolog ile de görüşüp nelerin size daha iyi geleceği hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

bence sakın ne kocana ne de bir başkasına anlatma...

o pislik de unuttuğunu sansın öyle davran.belki onun da kabusudur ,hatırlıyordur ama senin unuttuğunu umuyordur.unuttuğuna inanırsa tehlikeli olmaz aksi takdirde tehlikeli olur her şey.

iş açma başına durduk yere.bırak beynin tekrar bastırsın yaşananları.

yaşamak bir rol dür rolünü iyi oyna bu hayatta.yaşayıp ölcez ne kadar az hasar alırsak o kadar iyi kadınlar olarak.

Son düzenleme:
Sanirim biraz güçlü durmaya ve bazi seyleri göze almaya ihtiyacim var...

Evet, elbette...
Bugün siz susarsınız, yarın bir başkası, öbür gün diğeri... Onlar devam ederler işlerine, onlar gülümsemelere devam ederler, onların itibarları darbe almaz neden? Susulduğu için.
Annenize açın konuyu, eşinize de açın, babanıza vs. Ardınıza alın onları ve yürüyün üzerine üzerine.

İspat mı lazım, ispat sizsiniz.
Avazınız çıktığı kadar bağırın! Yeter ki susmayın.

Ya bence dgru olan esıne anlatman ama sıkıntı yapacaksa bu durum evlılıgını etkıleyecekse bırak bısı deme ama kesınlıkle pskologa gıt bı knus belkı byle bı oly yktur bılıncaltının oyunudur sana

Eşine yavaş yavaş anlat bu olayı. Hayatta seni en anlayacak kişi ailen ve eşindir.
Ben bu olaydan dolayı seni suclayacagını veya karsı tarafa birşey yapacagını düşünmüyorum.
O Adamla görüşmeyi kesecektir, bu!
Ne diycek 20 yıl önceki konudan mı bahsedecek? Gerçi ne kadar Zaman geçtiğini de bilmiyorum.

ya ben olsam eşime söylemezdim. etkilenmesini istemezdim. erkeklerin tepkilerinin nasıl olacağı belli olmuyor. başka bir yol gerek.

Öncelikle kendinizi yalnız hissetmeyin, ben de 5 yaşımda ailemin içinden iğrenç bir tacize uğramış biri olarak söylüyorum. Bu sapıklar var, olacaklardır da. Önemli olan bizim kendi çocuklarımız için önlemler almamız ve bu tür bir şey yaşadıysak da kendimizi suçlamamamız. Bence bir uzmana danışıp ona göre hareket edin. Ben bekarım fakat erkek arkadaşıma yaşadıklarımı tüm ayrıntısıyla anlattım, anlayış ve şefkatle karşıladı. Destek oldu bana. Anneme anlatmadım, çünkü bu çok ağır bir yük anneciğimin kalbine bu yükü yükleyemem. Tabi sizde eşinizle bir akrabalık söz konusu benim durumumdan farklı olabilir. Dediğim gibi bir uzmana danışmanızda fayda var, ona göre hareket etmeniz sağlıklı olabilir.

Ya bilmiyorum hatirlamiyor gibi o da... cok normal davranıyor...
nasıl hatırlamaz taviz ettiği otobuste 20 dakkalıl bir yolculuktaki biri degil 6 yasında masum bir yavru.ayrıca tabi oyle davranacak o senin hatrlamadıgını düsünüyodur yada hatrlarmak istemiyordur .senin piskolojin heraeyden önemli .gam olayı anlatmasanda esine o kişi sapıktı felan dersin mahallede. ayrıca o adamın ne halt oldugunu bilemessin belkide hala sapık

Merhaba kızlar. Bu ikinci üyeliğim. Aslında artık dayanılmaz hale gelmese gene konu acmazdim sanırım ama artik sürekli kafamda... uzun zamandir olmamis yasamamisim gibi davranmaya calisiyorum ve zaten hayatımın bir döneminde unutmus gibiydim. Inanin yazmak o kadar zor ki bunu. Kendimle yüzleşme gibi...
Ben 6 yaşında iken 15 yaşında bir cocugun tacizine uğradım belli bir süre. Ben bunu nasil oldu bilmiyorum ama unutmusum yasamamis varsaymis beynim.Yillar geçti üniversite okudum ve evlendim. Evlendiğim kisi ise onun akrabası. Inanin o dönemler onu görmüyordum bu yuzdende hatirlamadim hic. Sonra düğün sonrası aile ile kalabalik bir kahvaltida o da vardı ve ben o gün yavas yavas herseyi hatirlamaya başladım. Şuan çoğu sey aklımda.
Sıkıntım ise buaralar ayni sehirde oldugumuz için her ay bazen hafta bir şekilde esimin akrabasi oldugundan görüsuyor olmamiz. Ben artik yoruldum birsey yokmus gibi davranmaktan... napacagimi bilmiyorum.
Buraya yazmak bunu anlatmak bile rahatlattı beni birazda olsa..
Kesinlikle eşinize anlatmaniz taraftarıyım.. sonuçta bunda bir şey yok .6 yaşında minicik bir çocugun böyle bir travma yaşaması canımı bir hayli sıktı .. :( o insanı ne zaman gorseniz o küçük kız çocuğu gelicek aklıniza .. insanın fobileri çocukluktan kalan şeylerdir .. yarın bir gün bir kızıniz olduğunda o insanla aynı masada oturmasına dahi katlanamayacaksiniz. Ya eşinize anlatin mesafe koysun, yada ben hoşlanmıyorum bu adamdan gelmesin deyin . :(

Kesinlikle eşin bilmeli bunu. Anlayışla karşılayacaktır eminim o pisliktende uzak duracaktır. 15 yasındaki birine çocuk denmez resmen azgın ergenmiş. Seni gayet iyi hatırlıyor ve senin susman işine geliyor o eve daha rahat girip çıkıyor sen sustukça.

Back
X