- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
- Konu Sahibi Nilcedunya
evet. sapık sonuçta. "nilce nin bende gönlü var" dese, konu sahibi kendini açıklamakla uğraşmak zorunda kalır. şüphe bir düşerse eşinin içine durduk yerde bir sapık yüzünden yuvası yıkılır.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet. sapık sonuçta. "nilce nin bende gönlü var" dese, konu sahibi kendini açıklamakla uğraşmak zorunda kalır. şüphe bir düşerse eşinin içine durduk yerde bir sapık yüzünden yuvası yıkılır.
Ya yaptıklarinin nedeninin bu olduğunu düşünüyorum bende. Çünkü olaydan yillar sonra 6-7 yil kadar teyzesi ile birlikte otururken aileden akrabalarin birbirini sevmesine ne diyorsun demişti teyzesi. Liseye hazırlanıyordum o sirada. Anlamamistim.ne demek istedigini. Sever tabii insan kuzenini, yegenini sevmezmi demistim. Ama sanırım niyet farkliydi. O zamanlar hic Anlamamistim. Ama sanirim basima gelenlerin.nedeni bu sevme meselesi olabilir. Bilmiyorum.Ya neyi inkar edecek ?
Adama gidip sen beni çocukken taciz ettin ben hatırladım naber ? Diyecek halin yok
Eşine o insanın bulunduğu yerde olmak istemiyorum eskiyle ilgili dayanamıyorum bu konuda da tek kelime dıymak istemiyorum de oksun bitsin.
Eşimin kuzenide bana asılıyodu baştan sadece bakış sonra iltifatlar sonra manyak manyak ben seni alıcam demeler korktum sustum baktım ben sustukça iş büyüyo tensel temas kurmaya çalışıyo
Anlattım eşime önce o adamla biraraya gelinmiycek dedim kurcalayınca anlattım adama bişey yapmadı ama tüm sülale o pislikle iletişini kesti
Mantıklı sakin konuşursan olay büyümez bende öldürür asar keser diyodum neolucaksa olsun dedim enmantıklısını yaptı
ki hiç sakin biri değildir
Ya yaptıklarinin nedeninin bu olduğunu düşünüyorum bende. Çünkü olaydan yillar sonra 6-7 yil kadar teyzesi ile birlikte otururken aileden akrabalarin birbirini sevmesine ne diyorsun demişti teyzesi. Liseye hazırlanıyordum o sirada. Anlamamistim.ne demek istedigini. Sever tabii insan kuzenini, yegenini sevmezmi demistim. Ama sanırım niyet farkliydi. O zamanlar hic Anlamamistim. Ama sanirim basima gelenlerin.nedeni bu sevme meselesi olabilir. Bilmiyorum.
Esim bizim uzaktan akrabamiz dedelerden. Onun kuzeni oluyor.Bu pislik seninde mi akraban ?
Ne sevgisi ya, zaten sen 6 yaşındayken bu adam seni sevdiyse, yüzde yüz pedofili. En mantıklısı annenizle konuşmanız. HA ben olsam eşime söylerdim direk.Ya yaptıklarinin nedeninin bu olduğunu düşünüyorum bende. Çünkü olaydan yillar sonra 6-7 yil kadar teyzesi ile birlikte otururken aileden akrabalarin birbirini sevmesine ne diyorsun demişti teyzesi. Liseye hazırlanıyordum o sirada. Anlamamistim.ne demek istedigini. Sever tabii insan kuzenini, yegenini sevmezmi demistim. Ama sanırım niyet farkliydi. O zamanlar hic Anlamamistim. Ama sanirim basima gelenlerin.nedeni bu sevme meselesi olabilir. Bilmiyorum.
Sanirim biraz güçlü durmaya ve bazi seyleri göze almaya ihtiyacim var...Onun inkarı iftirası sana ne yapabilir? Seni dövdürtür mü, seni öldürtür mü?
Arkanda anne baba ve eş desteğin olduktan sonra hele, onun her inkarında daha yüksek bağırırsın, onun her iftirasında bir kez daha tükürürsün suratına... Sonra da bırakırsın, yükünü salar gidersin aşağı, hesabını görmüş olursun.
Korkmayın hiç.
Esim bizim uzaktan akrabamiz dedelerden. Onun kuzeni oluyor.
Sanirim biraz güçlü durmaya ve bazi seyleri göze almaya ihtiyacim var...
nasıl hatırlamaz taviz ettiği otobuste 20 dakkalıl bir yolculuktaki biri degil 6 yasında masum bir yavru.ayrıca tabi oyle davranacak o senin hatrlamadıgını düsünüyodur yada hatrlarmak istemiyordur .senin piskolojin heraeyden önemli .gam olayı anlatmasanda esine o kişi sapıktı felan dersin mahallede. ayrıca o adamın ne halt oldugunu bilemessin belkide hala sapıkYa bilmiyorum hatirlamiyor gibi o da... cok normal davranıyor...
Kesinlikle eşinize anlatmaniz taraftarıyım.. sonuçta bunda bir şey yok .6 yaşında minicik bir çocugun böyle bir travma yaşaması canımı bir hayli sıktı ..Merhaba kızlar. Bu ikinci üyeliğim. Aslında artık dayanılmaz hale gelmese gene konu acmazdim sanırım ama artik sürekli kafamda... uzun zamandir olmamis yasamamisim gibi davranmaya calisiyorum ve zaten hayatımın bir döneminde unutmus gibiydim. Inanin yazmak o kadar zor ki bunu. Kendimle yüzleşme gibi...
Ben 6 yaşında iken 15 yaşında bir cocugun tacizine uğradım belli bir süre. Ben bunu nasil oldu bilmiyorum ama unutmusum yasamamis varsaymis beynim.Yillar geçti üniversite okudum ve evlendim. Evlendiğim kisi ise onun akrabası. Inanin o dönemler onu görmüyordum bu yuzdende hatirlamadim hic. Sonra düğün sonrası aile ile kalabalik bir kahvaltida o da vardı ve ben o gün yavas yavas herseyi hatirlamaya başladım. Şuan çoğu sey aklımda.
Sıkıntım ise buaralar ayni sehirde oldugumuz için her ay bazen hafta bir şekilde esimin akrabasi oldugundan görüsuyor olmamiz. Ben artik yoruldum birsey yokmus gibi davranmaktan... napacagimi bilmiyorum.
Buraya yazmak bunu anlatmak bile rahatlattı beni birazda olsa..