- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
- 248
- Konu Sahibi Nilcedunya
lütfen yoksaymaya çalışmayın..kendinizi kandırıyorsunuz...Esime rahatsiz oldugumu soylemeye karar verdim zaten. Bir arkadaş daha yazmisti yoksay diye. Inanin suan yaptigim bu zaten. Karşısında o kadar rahat ve hicbirsey yasanmamis gibi davranmaya çalışıyorum ki inanilmaz neşeli görünüyorum.
Pedofili konusunda mantikli bakmaya çalışıyorum. 15 yaşında ki biri pedofili olabilir mi bilmiyorum inanin. Bana karsi bir duygusuda suan icin oldugunu sanmıyorum. Evli zaten çünkü. Bilemiyorum inanin.
evet 15 yaşında pedofili olur..hatta daha erken yaşlarda arkadaşlarını taciz eden sosyopatlar bile var...
bahene buluyor konuyu kendiniz için daha yaşanılır hale getirmeye çalışıyorsunuz ama öyle değil işte..
evet adam evli ama pedofili..durmuş olma ihtimali yok,aynı şekilde devam ediyordur..sosyal statüsüne sığınarak da uzak duruyordur şikayetlerden..kimse böyle adamlara yakıştırmıyor çünkü..
lütfen bencillik etmeyin..zamanında yaşadığınız korkuları düşünün..sizin gibi kaç çocuğa aynılarını belki de daha korkunçlarını yapıyor bu adam..onları yok saymayın....
benden uzak olsun yeter demeyin...