Geçmişim

Esime rahatsiz oldugumu soylemeye karar verdim zaten. Bir arkadaş daha yazmisti yoksay diye. Inanin suan yaptigim bu zaten. Karşısında o kadar rahat ve hicbirsey yasanmamis gibi davranmaya çalışıyorum ki inanilmaz neşeli görünüyorum.
Pedofili konusunda mantikli bakmaya çalışıyorum. 15 yaşında ki biri pedofili olabilir mi bilmiyorum inanin. Bana karsi bir duygusuda suan icin oldugunu sanmıyorum. Evli zaten çünkü. Bilemiyorum inanin.
lütfen yoksaymaya çalışmayın..kendinizi kandırıyorsunuz...
evet 15 yaşında pedofili olur..hatta daha erken yaşlarda arkadaşlarını taciz eden sosyopatlar bile var...
bahene buluyor konuyu kendiniz için daha yaşanılır hale getirmeye çalışıyorsunuz ama öyle değil işte..
evet adam evli ama pedofili..durmuş olma ihtimali yok,aynı şekilde devam ediyordur..sosyal statüsüne sığınarak da uzak duruyordur şikayetlerden..kimse böyle adamlara yakıştırmıyor çünkü..
lütfen bencillik etmeyin..zamanında yaşadığınız korkuları düşünün..sizin gibi kaç çocuğa aynılarını belki de daha korkunçlarını yapıyor bu adam..onları yok saymayın....
benden uzak olsun yeter demeyin...

Tacize ugradim derken? Tam olarak anlatirmisin neler yasandi neler yapti?

Simdi taciz var taciz var.
Eskiden beni gozune kestirmis bi oglandi var mesela ben 12 felanken.
Kendi kendine yazdi oynadi, cocukluk hevesi diyip guluyorum sadece su an.
Boyle biseymi?
Yoksa taciz dedigin rahatsiz edicek bi sekille elle kolla felanmi?

Esime rahatsiz oldugumu soylemeye karar verdim zaten. Bir arkadaş daha yazmisti yoksay diye. Inanin suan yaptigim bu zaten. Karşısında o kadar rahat ve hicbirsey yasanmamis gibi davranmaya çalışıyorum ki inanilmaz neşeli görünüyorum.
Pedofili konusunda mantikli bakmaya çalışıyorum. 15 yaşında ki biri pedofili olabilir mi bilmiyorum inanin. Bana karsi bir duygusuda suan icin oldugunu sanmıyorum. Evli zaten çünkü. Bilemiyorum inanin.

O yasta malesef cinsellik meraği ve isteği tavan yapiyor bu adamda bu merağı isteği sizin uzerinizde gidermek istemiş sonrasindada yasiniz buyuyup siz genç kız olunca o günlerin etkisiyle size birseyler hissetmistir... şuan birsey hissetmiyor olabilir ama o duygunun depreşme ihtimali var... yok saymaya devam et esinle sorun yasama riskini göze alma

bence anlatma Allah a havale et... ıftıra atıo derse ne yapacaksınız kıme nasıl ıspat edeceksınız aradan zaman geçmiş...

Bence en mantıklısı eşinize samimi olmak istemediğinizi söylemek.ya küçük bi davranışını bahane edip ya da fazla samimi olursak aramızda tatsızlık olur gibi bi bahaneyle görüşmeyelim deyin.

Yok say görmezden gel eşinle sorun yaşama diyenler.Bravo size o sapık kadar suçlusunuz kadınların bu tavrı yüzünden tecavüz normalleştiriliyor!
Tepki vermemeye devam edin adama bi de madalya takın ne güzel taciz ettin diye.
Bir de karşısında çok neşeli görünüyorum filan demiş konu sahibi pek güzel doğrusu teşvik adeta daha çok taciz için.
Hiçbir şey yapamıyorsan sofrada aç bi tecavüz konusu haberlerden gözlerine bakarak allah belasını versin pedofili sapıkların birgün hesabını ödeyecekler de.
Korkut adamı tehdit et.Tamam kocana anlatma eyvallah ama adamı da huzursuz et sindir onu benim olduğum ortama gelme seni rezil ederim karına anlatırım eşime de anlatırım de.
Zaten bunları yapamıyorsan tacizi onaylamış oluyorsun ey konu sahibi.

Yok say görmezden gel eşinle sorun yaşama diyenler.Bravo size o sapık kadar suçlusunuz kadınların bu tavrı yüzünden tecavüz normalleştiriliyor!
Bir de karşısında çok neşeli görünüyorum filan demiş konu sahibi pek güzel doğrusu teşvik adeta daha çok taciz için.
Hiçbir şey yapamıyorsan sofrada aç bi tecavüz konusu haberlerden gözlerine bakarak allah belasını versin pedofili sapıkların birgün hesabını ödeyecekler de.
Korkut adamı tehdit et.Tamam kocana anlatma eyvallah ama adamı da huzursuz et sindir onu benim olduğum ortama gelme seni rezil ederim karına anlatırım eşime de anlatırım de.
açıkcası ben de kocasına anlatması taraftarı değilim
ama hanı ortamlarda görüşmek zorundayız diyor bunu engellemek için bir şey yapması gerektiğini düşünüyorum
o kişiyi bir köşede tehdit edebilir seni rezil ederim karına anlatırım benim olduğum ortama kendin gelmeyeceksin ortalıkta olmayacaksın diyebilir bence
hiçbir şey olmamış gibi yapmasın bence ama eşine anlatmamalı kesinlikle

Tacize ugradim derken? Tam olarak anlatirmisin neler yasandi neler yapti?

Simdi taciz var taciz var.
Eskiden beni gozune kestirmis bi oglandi var mesela ben 12 felanken.
Kendi kendine yazdi oynadi, cocukluk hevesi diyip guluyorum sadece su an.
Boyle biseymi?
Yoksa taciz dedigin rahatsiz edicek bi sekille elle kolla felanmi?

Önceki sayfalarda yazdı konu sahibi düpedüz taciz maalesef...

O yasta malesef cinsellik meraği ve isteği tavan yapiyor bu adamda bu merağı isteği sizin uzerinizde gidermek istemiş sonrasindada yasiniz buyuyup siz genç kız olunca o günlerin etkisiyle size birseyler hissetmistir... şuan birsey hissetmiyor olabilir ama o duygunun depreşme ihtimali var... yok saymaya devam et esinle sorun yasama riskini göze alma

kafam daha çok karışıyor burda yorumları okuyunca...

bakın ben tesvik falan etmiyorum. lütfem kullandığınız cümlelere dikkat edin...!
napacağımı bilmiorum sadece. bu psikolojiyi yasamamış olduğunuzu düşünüyorum. şuan yeni olan bir olay olsa ortalığı ayağa kaldırmasını bende bilirim.!

ama size uzun uzun bakmış selam verip çıkarken.
hiç hoş değil. ailenizi uzak tutun mümkünse keşke. hiç sevmedim bu adamı

lütfen yoksaymaya çalışmayın..kendinizi kandırıyorsunuz...
evet 15 yaşında pedofili olur..hatta daha erken yaşlarda arkadaşlarını taciz eden sosyopatlar bile var...
bahene buluyor konuyu kendiniz için daha yaşanılır hale getirmeye çalışıyorsunuz ama öyle değil işte..
evet adam evli ama pedofili..durmuş olma ihtimali yok,aynı şekilde devam ediyordur..sosyal statüsüne sığınarak da uzak duruyordur şikayetlerden..kimse böyle adamlara yakıştırmıyor çünkü..
lütfen bencillik etmeyin..zamanında yaşadığınız korkuları düşünün..sizin gibi kaç çocuğa aynılarını belki de daha korkunçlarını yapıyor bu adam..onları yok saymayın....
benden uzak olsun yeter demeyin...
bakın ben bu durumu 20 küsur sene önce yaşadım... şuan ben ne yapabilirim ki başkaları için.. kendi başıma gelenleri millete anlatmak ve o sekilde milleti uyarmaktan başka nasıl deşifre edebilirim onu? elbetteki başkalarının başına gelin istemem. ama benden uzak tutmaktan başka elimden ne gelebilir... ki zaten bu durumda onu da basaramıyorum...

Bütün yorumları tek tek okumadım ama konu sahibi bu kadar ısrarla eşine anlatmak istemiyorsa vardır bir bildiği diye düşünüyorum ..
Anlatmasın da bana göre de . .
Alttan alttan mesafe koymak en mantıklısı bence ..
Sonuçta akrabalık ilişkisi var karşılaşacaksınız .. Ama en azından mesafeli olursunuz .

Eşinizle evlenme sürecinde aklınıza nasıl gelmez, bu çok ilginç geldi bana.. Beyin tamamen reddetmiş demekki.
Kuzenler çünkü çok yakınlar, o şerefsiz yüzünden eşinizden vazgeçer miydiniz, geçmeli miydiniz bunu bilemedim şimdi.

Çok sıkıntılı bir durum.. Susmayın diyorum ama öte yandan aile faciası çıkacak, eşinizin tutumu ne olur, sizin ilişkiniz bozulur mu, bunca zaman neden sakladın diye tepki verir mi.. Zor.. Çözüm önerim bile yok:KK43:

Yetiskin bir bayanin tacize ugramasi bile korkunc bir sey iken, bir cocugun boyle magdur edilmesi cok aci. Bu yuku tasimak zaten agirken bir de huzursuzluk cikmasin ortam gerilmesin diye cocuklar, kadinlar susmayi seciyor ya da susmaya tesvik ediliyor. Cok uzucu...
Sayin konu sahibi ben de konuyu ailenize anlatmaniz gerektigini dusunuyorum.

bakın ben bu durumu 20 küsur sene önce yaşadım... şuan ben ne yapabilirim ki başkaları için.. kendi başıma gelenleri millete anlatmak ve o sekilde milleti uyarmaktan başka nasıl deşifre edebilirim onu? elbetteki başkalarının başına gelin istemem. ama benden uzak tutmaktan başka elimden ne gelebilir... ki zaten bu durumda onu da basaramıyorum...
off ya gitsen deşelesen gözü var da uyduruyor 20 sene neden susulmuş denilir
insanın kendine bile itiraf edemiyeceği sır böyle bişey olsa gerek :(

Back
X