Eşim bakire olduğunu biliyo sıkıntı yok onda. Ama ben boşandıktan 4 ay sonra biriyle birlikte olup onunla cinsel ilişkiye girdiğimi biliyo . sen boşandın niye böyle bir birlikteliğe yanasiyosun. Bi kere bekarayım gitti diye nasıl yaptın diyo. Kendisi söylüyor ben kızlık zarında değilim beyin zarı problem diyo. Sen artık boşanmış bi kadinim diyip sevgilinin evine gidip 3 4 ayda tanidigin insanla naısl birlikte olursun diyo
bak bunları kendine de söyle bu adamla sen aynı değilsin şimdi düzelse bile ileride yine sorun olacak zaten dön yol yakınken ikinci kez boşanmaktan iyidirO evliyken yaptiklarimi değil.boşandıktan 4 ay sonra biriyle sevgiliyi en cinsel ilişkiler yaşamış olmam. Zina ya bulaşmışsın dedi ve kendini zina yapicak biri degil
Kimseye bişey atmak değil. Sevdiğim adami mahvettim güçsüzün. Eşim destek oluyo ben ona olacagima. Güce ihtiyacım var belkide bu yüzen den diyorum. Ve cevremde vardıda bende bu yüzden belkide bu hataları yaptimHemen de her kadın bunu yaşamıştır vicdan rahatlaması mı bu. Eğer birşeyler yaşadıysanız arkasında durun başkalarına çamur atmayın !
Konu gerçekse yorumum bu.
Hayır yaşamadı evlilik dışında. Aşırı dürüst biridir yanlış bişey yapiyo olsa basimiza sorun olucak bile olsa yalan söylemez. O zaten bakire değilsin diye değil. Sen bakire değilim diye rahatlıkla bunu yapmış olman benim tanidigim insana uymuyo diyo o yüzden hayal kırıklığına uğramış durumdaKarsindaki insan sutten cikmis ak kasikmi sanki ikinizde yasamissnz yasayacaklarinizi daha neyi sorun ediyorsunuz 1 senedir bu adam sana hic mi guvenmedi sende mubarek herseyi en ince ayrintisina kadar anlatiyorsun esinde bi erkek olarak hic bisey yasamadi sanki
Allah askina yapma lutfen yaptim demiycek herhalde bu kadar inanma ya hacilara hocalara guvenilmiyor bi devirde sen ona mi inaniyorsunHayır yaşamadı evlilik dışında. Aşırı dürüst biridir yanlış bişey yapiyo olsa basimiza sorun olucak bile olsa yalan söylemez. O zaten bakire değilsin diye değil. Sen bakire değilim diye rahatlıkla bunu yapmış olman benim tanidigim insana uymuyo diyo o yüzden hayal kırıklığına uğramış durumda
Malesef ki öyle biri. Eski kayınpederi bile oğlum der hala. Dürüstlük iyilik konusunda ender bi insan. Ve olgunluk olarak.bana ayıp örtmek doğru olan dedi.şöyle soyliyeyim nikahtan 3 hafta sonra düğüne 2hafta kala ortaya yalanlarım çıktı ve bana olmuştur insan evladiyiz, sadece geleceğin için endişeleniyorum dedi. 2 yaşında bi çocuğu var. Kafam huzurlu bi hayata ihtiyacım var diyo. Cinselliğe düşkün biride değil.Benim yanasmama engel oldu.evlenmeden olmaz dedi. O yüzden zoruma gidiyo böyle biri beni haketmiyoAllah askina yapma lutfen yaptim demiycek herhalde bu kadar inanma ya hacilara hocalara guvenilmiyor bi devirde sen ona mi inaniyorsun
Esimde zaten benliknbisey yok ben bukadar büyük günahlarını kabullenmiş olmana dayanamıyorum dedi.harama zinaya bulasmissin. Allah yardımcımız olsun sevdiğim insana güç versinHerkes ayni hatayi yapcak diye bisey yok canim da yani bilmiyorum belkide insanlara guvendin aldandin bu kadar hata yaptin yaptigin hatanin farkinda bile degildin ta ki esini taniyana kadar sen hatalarindan dolayi karsindaki insana degil Allaha hesap verceksin oncelikle.. Bolca dua et. Tovbe et ibadet ibadetlerini yapki dualarin kabul olsun Allah yardmcn olsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?