Gecmisimden dolayi hayatim mahvolmak uzere

esın cok haklı canm .. ama sende yapmssn bır hata bı sekılde durumu anlat o zamankı ruh halınle boyle davrandgnı vs yanı baska da cozum aklıma gelmıyor ıkna etmeye bak ama guven problemı olur bı sure normal

E iyi de ikiniz de evlenip bosanmissiniz?
Bakire olmanizi beklemiyordu herhalde.
Neyi tartisiyorsunuz anlayamadim.
Ters iliski vs bunlari anlatmak da tamamen sizin sacmalamaniz. Evlilik asamasina gelmissiniz suyu niye bulandiriyorsunuz

Eğer evleneceğiniz kişi evlilik öncesi cinsel birlikteliğe karşıysa aşarsa bile çok zor aşar sanıyorum.

O evliyken yaptiklarimi değil.boşandıktan 4 ay sonra biriyle sevgiliyi en cinsel ilişkiler yaşamış olmam. Zina ya bulaşmışsın dedi ve kendini zina yapicak biri degil
bak bunları kendine de söyle bu adamla sen aynı değilsin şimdi düzelse bile ileride yine sorun olacak zaten dön yol yakınken ikinci kez boşanmaktan iyidir

Keske biraz dik durabilseniz. Ya da bunu kaldirabilecek insanlari hayatiniza kabul etseniz.
Kusura bakmayin ama catir catir sevismissiniz sevgililerinizle, bir de gidip detaylica anlatmissiniz. Simdi yapabileceginiz tek sey oturup beklemek.

Çok fazla kullanan biri değilim interneti bu sadece gizledigim bireyin ortaya çıkması. Arkadaşım içinde diyebilirdim .ama zaten yaşadıklarımdan pismanligim vardı. Eşim geçen sene tanıştıktan sonra sordu boşandıktan sonra ilişkin oldumu diye yok dedim.O zamandan beri bu yalan yük oldu. Şimdi bana sinirle ne yaşadın anlat sana bundan sonra bi şartla güvenirim herseyini anlat ki ne kadar göze alabiliyosun.yalan söyler düşüncesiyle uyuyamam dedi.bunları anlatınca dedi de bunların üzerine yalanda beklemem artık diye

Yaptıklarınız eşinizi de buradaki ahlak bekçilerini de ilgilendirmez. Kendi kararınız. Pişman olduysanız da olmadıysanız da sizin bileceğiniz iş. eşinize karşı ezik büzük durursanız bunu ileride kullanabilir. Geçmişi değiştirme şansı yok kimsenin. Size inanıyorsa devam edin yoksa kendinizi aşağılatmayın kimseye. kimse sizden daha değerli değil saçınızı süpürge etseniz de yaranamazsınız bunu unutmayın.

Hemen de her kadın bunu yaşamıştır vicdan rahatlaması mı bu. Eğer birşeyler yaşadıysanız arkasında durun başkalarına çamur atmayın !

Konu gerçekse yorumum bu.
Kimseye bişey atmak değil. Sevdiğim adami mahvettim güçsüzün. Eşim destek oluyo ben ona olacagima. Güce ihtiyacım var belkide bu yüzen den diyorum. Ve cevremde vardıda bende bu yüzden belkide bu hataları yaptim

Karsindaki insan sutten cikmis ak kasikmi sanki ikinizde yasamissnz yasayacaklarinizi daha neyi sorun ediyorsunuz 1 senedir bu adam sana hic mi guvenmedi sende mubarek herseyi en ince ayrintisina kadar anlatiyorsun esinde bi erkek olarak hic bisey yasamadi sanki

Hayır yaşamadı evlilik dışında. Aşırı dürüst biridir yanlış bişey yapiyo olsa basimiza sorun olucak bile olsa yalan söylemez. O zaten bakire değilsin diye değil. Sen bakire değilim diye rahatlıkla bunu yapmış olman benim tanidigim insana uymuyo diyo o yüzden hayal kırıklığına uğramış durumda

Allah askina yapma lutfen yaptim demiycek herhalde bu kadar inanma ya hacilara hocalara guvenilmiyor bi devirde sen ona mi inaniyorsun

Herkes ayni hatayi yapcak diye bisey yok canim da yani bilmiyorum belkide insanlara guvendin aldandin bu kadar hata yaptin yaptigin hatanin farkinda bile degildin ta ki esini taniyana kadar sen hatalarindan dolayi karsindaki insana degil Allaha hesap verceksin oncelikle.. Bolca dua et. Tovbe et ibadet ibadetlerini yapki dualarin kabul olsun Allah yardmcn olsn

Allah askina yapma lutfen yaptim demiycek herhalde bu kadar inanma ya hacilara hocalara guvenilmiyor bi devirde sen ona mi inaniyorsun
Malesef ki öyle biri. Eski kayınpederi bile oğlum der hala. Dürüstlük iyilik konusunda ender bi insan. Ve olgunluk olarak.bana ayıp örtmek doğru olan dedi.şöyle soyliyeyim nikahtan 3 hafta sonra düğüne 2hafta kala ortaya yalanlarım çıktı ve bana olmuştur insan evladiyiz, sadece geleceğin için endişeleniyorum dedi. 2 yaşında bi çocuğu var. Kafam huzurlu bi hayata ihtiyacım var diyo. Cinselliğe düşkün biride değil.Benim yanasmama engel oldu.evlenmeden olmaz dedi. O yüzden zoruma gidiyo böyle biri beni haketmiyo

Esimde zaten benliknbisey yok ben bukadar büyük günahlarını kabullenmiş olmana dayanamıyorum dedi.harama zinaya bulasmissin. Allah yardımcımız olsun sevdiğim insana güç versin

sen kendin böyle şeyler yaşadın ve normal gördüğün için hangi kadın yaşamadı ki diye çamur atma,bende bir kadınım ve yaşamadım hiç birini ve çevremde de çokkk bu iğrençlikleri yaşamayan kendini kullandırmayan dürüst ablalarım, yaşıtlarım, teyzelerim, halalarım, komşularım,arkadaşlarım var.
Sen fakesin saçma bir yorum atmışsın googledan buraya ulaşan erkekler var yorumları okuyan,erkekler bütün kadınlar böyle değil emin olunnn...

gerçeksen de keşke en baştan dürüst olsaydın sonuçta karşındakide ilk evliliği değil
ayrıca düğününe 3 hafta var nikahı yapmış yenimi gelmiş aklına googledan dedektiflik yapmak saçma geldi pardon

bence kimsenin seni yargilamaya hakki yok her insan hayatinda hata yapar ama keske hepsini anlatmasaydin erkek olarak suan onun düsüncelerini bilemeyiz peki bu konuyu anlattiktan sonra davranisi nasil oldu sana karşi benm de arkadasim ayni sekilde evlenmeden önce eşine eski erkek arkadasiyla beraberlik yaşadigini söyledi ve adam evlendi onunla yine suan 2 tane kizi var cook mu cook mutlu bence bu karsi tarafin düşüncelerine bağli ama şunu unutma kimse kimseyi yargilayamaz herkesin kendi hayati sen yuva yikmamişsin evli adamla beraber olmaşşin ne yasadiysan kendine yasamissin umarim bu saatten sonra hersey gönlünce olur.

Tabiki yasadiklarin pek dogru olmasada her insan hats yapabilir diye dusunuyorum insaniz yanilabiliriz hence esinin zamana ihtiyaci var sonucta esine karsi durust olmussun umarim hayat bundab sonra yuzunuzu guldurur..
.

(Bu arada konuyla alakasiz AMA bende yeni uyeyim ve nasil. Konu acabilirim yardimci olabilirmisniz hanimlar))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…