• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmişimi anlattım, benden soğudu.

Onu aramamak için kendimi zor tutuyorum. Kendimi ifade edememiş gibi hissediyorum. Çok kötüyüm gerçekten kalbime bir ağırlık çöktü.

kendini ifade etsen ne olacak adamdaki kapasite belli..
birde ezilip büzülmüşsün .. kime ne senin kaç kişiyle konuştuğundan çıktığından az akıllı olun ya..

kusura bakma ama ben o adamın hiçbir şey yapmamı olduguna zerre inanmıyorum. kendini çok ezik konuma düşürmüşsün

Doğru düzgün anlatamadım salak gibi ağladım büyük bir şey oldu sandı. İnanamıyorum ya inanamıyorum gerçekten. Her şey nasıl böyle oldu birden. Çok kötü hissediyorum kendimi. Aramamak için zor tutuyorum. O belki bir ay aramayacak dönüş yapmayacak. Her şey mahvoldu.

Doğru düzgün anlatamadım salak gibi ağladım büyük bir şey oldu sandı. İnanamıyorum ya inanamıyorum gerçekten. Her şey nasıl böyle oldu birden. Çok kötü hissediyorum kendimi. Aramamak için zor tutuyorum. O belki bir ay aramayacak dönüş yapmayacak. Her şey mahvoldu.
sizi affetse bile her kavganızda hakaretlerine devam edecek bundan emin olun. buna rağmen gerçekten dönmesini istiyor musunuz?

Allahım bu kızlar beni öldürecek.
Bu ne esiklik, bu ne şapşallık güzel kardeşim?
Dünyada son kalan adam o mu?
Hiç kusura bakma öyle senin dediğin gibi iyi, düzgün bir adam değil karşındaki. Sen kimseyi bulamamışsın ilk karşına çıkan mükemmel erkek sanıyorsun.
O da ömrü boyunca abazan gezmiş, karşısına çıkan ilk kadından çıkarıyor acısını.

Temiz kadın mı arıyormuş. Mıçayım onun temizliğine. Temizlik her gün duş almakla olur. Birinin elini tutunca öpünce sevince sevişince kirlenmez insan.

Şuraya da ekliyeyim koskocaman; ÖKÜZ....

Bu adam gelecekte hayati sana zehir eder. Dua ette dusunme suresinden sonra srnden ayrilsin. Bu tip erkekler gecmisi bahane edip surekli kadini ezer, asagilar bunu kendine hak olarak gorur. Onun soylediklerini yapmazsan dahada beter olur, kotu kadin olursun. Adam bu yasina kadar hic bisey yapmamis değil, yapamamistir. Bi kadin onla ilgilense tabii ki flort ederdi, seninle ettigi gibi. Klasik kompleksli erkek

anlatma kimseye hiç bir şey bence :KK14:
hem kimle konuşursan konuş hayret bişey ya kendileri herşeyi yaparlar
sonra yok sen şöylesin yok böylesin:KK62:

Canımın içi flört ettiğin için mi utanıyorsun sen? Sen başkalarıyla sevgili olduğun için bunu hazmedemiyor muymuş? Komik bu çocuk, üzülme bile bence

Konu sahibi hala anı repliklerle konuya gelmeye devam etmiş. Bu eziklikle yorum yapanlar bile anlamış durumu. Adamın yaptığı da çokta anormal değil galiba. Gören neler olmuşta bu böyle paralıyor kendini der.

Bi de ben sana olacakları söyleyeyim. Çocuk seni terk edecek, sen de aylarca acı çekeceksin. Benden sana tavsiye çocuğa de ki : ben gecmisimde kötü bir şey yaşamadım. Sadece sana dürüst olmak adına ğer şeyi anlatmak istedim ama sen beni kendi kafanda kurduğun olumsuz senaryolarla yargiliyorsun. Ben bunları hak etmiyorum. Bu kadar asagilanmayi da kabul etmiyorum. Bu yüzden sen yoluna ben yoluma. Aynen böyle yaz da görsün gününü. O seni terk ederse daha kötü olursun canım . Sen onu terk etmeye bak bir an evvel çünkü o zaten seni terk edecek
katılıorum kesinlikle.
senin ne yaşadığına, yaşadıklarını içinde nasıl gördüğüne karışmıorum. onlar senin sorumlulukların. sen hata olarak görüp üzülüosan, bundan başkasına b.k yemek düşer. sna böle hakaret etmeye hakkı yok kimsenin. aynen bu arkadaşın dediğini yap, o şekilde msj at, bari için soğur, kendini aşağılanmış hissetmezsin.

Okurken için daraldi.
Daha 2 aylik bi iliski niye aglamaktan gozleriniz morariyo anlayamadim yani. Hemen ne ciddiyeti ne evlenmesi siz niye bu adama bu kadar cok guveniyorsunuz?
Kendini koruyamamissin falan ne demek sizin bi sucunuz gunahiniz yok uzak durun bu adamdan.
Kendine saygin olsun.

Evet onun hiçbir şeyi olmamış. Çok acı çekiyorum napıcam bilmiyorum. Büyük hatalarım olmadı ama ben yine de anlatmak istedim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Çok çaresizim. Her şey o kadar güzeldi ki birden bitti. Beni o çok seven çok saygılı insan gitti. Şimdi çok kötü umurunda değil, ne yapacağımı bilmiyorum.

birincisi sana dogru söyledigi ne malum
ikincisi seni dedigin kadar sevseydin bunları sana yapmazdı
üçüncüsü kıçına tekmeyi vur gitsin

Hayır da yanı senin kendine saygın yokki.istediğin şeyi yasarsin niye pişmanlık duyup anlatiyrosun.hadi anlattım sırf bunun için seni birakiyosa bırak gitsin.

bahane aramış ayrılmak için sende abarta abarta o bahaneyi vermişsin eline sal şimdi ipini gitsin br cacık olmaz ondan belli

Yahu bu adamla ilerde evlenen kadına acıyorum ben.erken boşalma cinsel isteksizlik kötü bir cinsel hayat vs.ne kadar problem varsa yaşatacak bence karısına.
Ayrıca kimseyle birlikte olmamak bir erkeği iyi yapmaz.demek ki hiç çekici bi adam değilki karşı cins kaçmış bundan.sen de kaç kaç arkama bakma sakın.

Evet onun hiçbir şeyi olmamış. Çok acı çekiyorum napıcam bilmiyorum. Büyük hatalarım olmadı ama ben yine de anlatmak istedim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Çok çaresizim. Her şey o kadar güzeldi ki birden bitti. Beni o çok seven çok saygılı insan gitti. Şimdi çok kötü umurunda değil, ne yapacağımı bilmiyorum.
Ya da kendisi insanlari boyle yargilayan bir tip oldugu icin, sana gecmisimde bir sey yasamadim diyor.

Back
X