Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
o sizin gecmisiniz..size iyisiyle kotusuyle hep yanindayim diyecek kadar sevecek birini bulun lütfen, sacma sapan gecmis gecmis diye tutturan bir adam geleceginiz olamaz
Konuyu çok uzun yazmışım, düzenliyorum. Ben hayatımdaki insana geçmişte yaşadıklarımı anlattım. Büyük şeyler oldu sandı inanmadı. Bana hakaret etti. Şimdi aramız bozuk. Devam edip etmeyeceğimiz belli değil. Edersek eskisi gibi saygılı davranma ihtimali var mı? Düzelme ihtimali var mı?
Niye anlatıyorsunuz ki yahu.
Ne gerek var ben anlamıyorum .Aman ya böyle adamlara da aşık olmayın lütfen size hiç mi iyi insanlar denk gelmiyor Allah aşkına .
Öyle erkekler var ki çamurdan çekip alıyor...Geçmişle yargılamak cahillerin işidir.
Ozel olmazsa sorabilirmiyim en ilerisi ne oldu? " dusundugun gibi bisey olmadi" dediginde insan ister istemez o siniri bilmek istiyor. Sende gizli tutarsan soru isareti kaliyor orda.
O siniri soyledinizmi sevgilinize?
Zaten herseyi soylemissiniz.
Kendinizi baska turlu aklayamazsiniz onun gozunde.
Ya sarıldık de geç bunu bile normal görmüyorum ben dindar insanım de .Süklüm püklüm durma artık.Hiç söylememiş olmak en iyisiydi..Olmadımı olmuyor de.Evlenmek amaçlı görüştüm de konu sahibi..Açıklamamışsın ya ara açıkla.Kuldan değil Allahtan korkarım ben de.
Bu erkeklere dürüst olmayacaksına.Aman ha.Anlamazlaar.Çok tecrübe edildi.Başkası sanki doğru mu söyleyecek.Sen söylemesen ne haberi olacaktı söylediğine inanacaktı.
Söylemeden önce buraya danışaydın ya.Engellerdik seni.
hayatınızdaki hiç kimseye geçmişinizle ilgili konuları özellikle özel sır denilecek olayları anlatmayın. insanoğlu çiğ süt emmiştir, güvenmeyin. illa ki erkek değil arkadaş dost kimseye anlatmayın, siz bile sırrınızı saklayamayıp paylaşıyorsunuz, başkası niye saklasın.
bu yüzden bu kadar mı alevlendi yanlış anlamaya meyilli biri anlaşılan biraz geri dur eğer seni gerçekten seviyor ve istiyorsa o zaten gelecektir merak etme
konunun içerigini silmişssin okuyanlar yorumlarını yapmış
onu demeseydin öyle demeseydin diye biz ne dicez anlamadım.
bende geçmişim hakkında bişiler anlattım sordu ısrar etti diye yok ama iyi niyet yaramıyo bunlara.
daha da anlatırmıyım asla.
tecrübe işte.