Geçmişteki en büyük acınız nedir? Ve bu durumdan çıkardığınız sonuç nedir?

havvakmya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2012
132
6
68
Sinop
hadi kızlar paylaşalım zamanın sarmadığı yaralar varsa birlikte iyileştirmeye çalışalım... her konu da olabilirr

Geçmişteki acım çok hayalperest olmam ve hayatı geç farketmem...

ara verdiğimiz bir dönem de sevgilimi bir kıza face den seni seviyorum yazdığını okuduğumda yaşadığım içimdeki acı tarif edilemez ama Allah beterinden korusunn

doktorun yüzüme bakıp normal yolla bebeğim olmayacağını söylemesi tüp bebeğe sevketmesi
ve tüp bebekte hep negatiflerin ve olumsuzlukların verdiği acı ...............
heleki seninle ve senden kaç sene sonra evlenenlerin 2. 3. bebelerinin olması tarif edilemez bir acı..................

ve bu durumdan çıkardığım sonuçta Allahın emrine boynumuzun kıldan ince olması..

Son düzenleme:

Allahım sana bu mutluluğu tattırsın inşallahh

Hayattaki en büyük acı sevdiğiniz birini kaybetmektir , sağlığınızı kaybetmek yada
Sağlığını kaybeden bir yakınınızın yanında oturup şifa için dua etmektir.
Gerisi hep boş.

canımdan çok sevdiğim annemi kalp yetersizliğinden kaybettim...5 ay oldu ama 5 dakika önce olmuş gibi acım hep taze....bu acı nasıl diner...asla dinmez dinmesin annem için hep yanayım...
rabbim beni aldığında annemin yanına götürsün cennete değin anneme....

ikizlerimi kaybetmiştim 5 aylıkken erken doğumla evlat acısının uzerıne zaten acı yok

ama borç para verıp geri alamamkta bana çok acı bi tecrube oldu

allahtan ümit kesılmez daha zamannın varken dene şansını sonra pişmanlık yaşamamk için inşallah rabbım hayırlı evlatlar nasıp eder size

kendi memleketimden olmayan biriyle evlendiğime bin pişmanım seneler geçtikçe pişmanlığım daha çok artıyor

Benimde aynı .heleki iş yaşamını okulunu aileni geride bıraktıysan çok acıı .kocamı deliler gibi sevmeme reğmen çok pişmanım bazı şeylerden

Evlenırken hıc mantıklı dusunmedığımden
sevıyorum gerısını calısır yaparız dedıgımden
o uzulmesın krılmasın dıye hep kendım kırıldıgımdan
çooooookk ama çok pışmanım..

Babacığımı kaybetmek...

Çıkardığım sonuç ta, hayatın ne kadar anlamsız olduğu...
Ölüm o kadar burnumuzun dibinde ki...
Hiç birşey için üzülmeye, yırtınmaya değmez...
Şükürler olsun hayatımda yolunda gitmeyen önemli biryşey yok, hamdolsun Rabbim'e..
Ama hiiiiiç birşey için çok üzülmeye değmez, küslükler bile o kadar gereksiz ki..

pişmanlıkları, geçmişteki acıları düşünürsek mutlu olamayız en ıyısı boşvermek...

öylesine üzdünkü beni canım allah sabrını versin gerçekten gözlerim doldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…