Geçmişten gelen hortlak!

-lotus-

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
7.335
14.156
298
Merhaba dostlar;
Çok derin düşüncelerdeyim şu anda. Ve bir karara varamıyorum. O yüzden sizlere danışmak istedim.
Ve konu tahmin edileceği üzre aşk hayatımla ilgili.
Şimdi ben ki 2 senelik ilişkimi noktaladım. kendileri başkasıyla evlenmekle meşguller. Ben de artık boşverdim, uyuştum denebilir.
Her neyse işe git gel, yat uyu kalk, işe git gel ile geçerken günlerim birden bir mesaj ile hayatımda bir farklılık baş gösterdi.
3 senedir görmediğim birisi idi. geçmişte bu şahısla flört aşamasına gelmiştik ve onun deyim yerindeyse kaçması ile bu süreç sona ermişti. O olaydan sonra bir daha görüşmemiştik. Sonradan haber almıştım gerçi, tanıdığım bir arkadaşımla beraberlerdi. Oysa ki bana hazır olmadığını söylemişti. Neyse biraz kızdım ettim falan ama geçti.
Neyse biz bununla 2-3 hafta mesajlaştık ramazan ayı içersinde. Bu görüşelim dedi ben de tamam dedim. Ama içimde garip hisler oluştu. Son görüştüğümüzde masadan sinirle kalkan ben olmuştum. Şeytan gelip kulağıma gitme ya da gittiğinde sen üz onu dedi.
Neyse son ana kadar kendimle savaştım. Diyeceksiniz 3 sene olmuş unutamadın mı? Unutamadım işte, kolay kolay yapılanı unutamıyorum. Elimde bile değil.
Neyse dün görüştük 3 seneden sonra. Ama sanki 3 sene hiç geçmemiş gibiydi. İlk anlar biraz soğukluk kasılma olmadı değil.
Sonra 5-6 saat baş başa oturduk. Böyle bir elektriklenme oldu. Eli elime geldi, sarıldık bilmem ne işte romantik anlar yaşandı. Çok fena bir etkileşim vardı anlatamam. Sanki kırk yıllık sevgilim gibi.
Neyse böyle bakışırken aniden kendini bir ilişkiye hazır hissediyor musun dedi. Birşeyler anlattı falan kısacası teklif yaptı.
Benden ne bekliyorsun dedim sadece şefkat dedi. Aramızda aşk olmadığından da bahsetti. Dediği doğru ona aşık değilim. Yani o da bana. Sadece bir uyum ve çekim var.
Neyse işte o bunları zamanla kazanabileceğimizi savunuyor. Zamanla severiz diyor. Ama garantisini de veremiyor. Sizce olur mu?
Gerçi bugün hırsımı ve hızımı alamadım biraz dişlerimi ve pençelerimi geçirdim ona şu an bu fikrinden vazgeçmiş bile olabilir:33: Ne yapayım bir özürle geçmişte yediği haltı affedemem ya. Çıkarıyorum tek tek işte.
Şimdi bir önceki ilişkimde de karşı tarafın bana çok hataları olmuştu. Affetmiştim falan ama işe yaramadı.
Şimdi bu şahsında geçmişte hatası oldu bana. Yani bu da masum değil.
Ne yapayım bayanlar?

Kisa ama öz bir yorum yapayim "eskiler bir ise yarasaydi eskimezdi zaten"

karar yine sizin ama geçmişten gelen hiçbir şey hayır getirmez.Geçmişini gömüp yoluna devam etmelisin her zaman

bu ne ya iş ortaklığı gibi. eh iyi, ya tutarsa

Haklısınız ama bazıları da diyor ki birşeyler paylaşmadan öyle 2 günde sevgi olmaz. Şans tanı falan diyorlar.
Bir önceki ilişkimde de deli gibi aşıktım ama çok canımı yaktı. O iş ortaklığı gibi değildi. Sürekli feda eden taraf bendim.

Bu ve benzeri 2 - 3 insan ve onlarca vakaya şahit oldum canım, sana tek diyeceğim UZAK DUR. yapacaktır, yaptığı o hatanın aynısını evet tıpatıp aynısını yine yapacaktır. Asla güvenme, intikam alma telaşına da girme. Sana önerim, umursama uğraşsın dursun, üzülsün. Hele aşık değilim filan demiş, zamanla olacak demiş, 3 yıl boyunca gezmiş dolaşmış 3 yıl geçince mi aklına gelmişsin yani? Bu çocuk mu aşık olacakmış sana, mutlu edecekmiş seni. Yakınlaşmadan doğan elektrikten o an etkilenmen doğal ama sakın ha, akıma kendini kaptırma ;) kendimden ve çevremden biliyorum canım, üzülürsün, bile bile ateşe yürüme...

karar yine sizin ama geçmişten gelen hiçbir şey hayır getirmez.Geçmişini gömüp yoluna devam etmelisin her zaman

Bir de ben hiç biri için amaç olmadım. Hep araçtım. Hiç değişmiyor bu sanırım. Hep isyan ettim. Bu defa kabullensem mutlu olur muyum acaba diyorum. İlla özel olmasına gerek yok mudur? Mantık işe yaramaz mı?

Bu ve benzeri 2 - 3 insan ve onlarca vakaya şahit oldum canım, sana tek diyeceğim UZAK DUR. yapacaktır, yaptığı o hatanın aynısını evet tıpatıp aynısını yine yapacaktır. Asla güvenme, intikam alma telaşına da girme. Sana önerim, umursama uğraşsın dursun, üzülsün. Hele aşık değilim filan demiş, zamanla olacak demiş, 3 yıl boyunca gezmiş dolaşmış 3 yıl geçince mi aklına gelmişsin yani? Bu çocuk mu aşık olacakmış sana, mutlu edecekmiş seni. Yakınlaşmadan doğan elektrikten o an etkilenmen doğal ama sakın ha, akıma kendini kaptırma ;) kendimden ve çevremden biliyorum canım, üzülürsün, bile bile ateşe yürüme...

Yüzüm yoktu dedi canım bu soruyu ben de sordum. Onun için geri gelememiş. Şimdi ben de herşeyi didik didik edip canını sıkıyorum. Dün çok mutlu ayrıldık. Bugün suratına telefon kapadım. Sırf ben uğraştırıyorum, yani deşmek dağıtmak istiyorum. Canavar gibiyim.

Bir de ben hiç biri için amaç olmadım. Hep araçtım. Hiç değişmiyor bu sanırım. Hep isyan ettim. Bu defa kabullensem mutlu olur muyum acaba diyorum. İlla özel olmasına gerek yok mudur? Mantık işe yaramaz mı?

3 yıl önce sırf arkadaşına yavşamak için seni kullanan bir adamla olur mu sence mantığın alıyor mu?

3 yıl önce sırf arkadaşına yavşamak için seni kullanan bir adamla olur mu sence mantığın alıyor mu?

Yok canım o kızla bağlantımız yoktu. O konuda suçlayamam. Ama işte beni bir kere yarı yolda bırakmıştı. o zamanlar hoşlanmıştım ondan.

Ex'den next olmaz derdi ingilizce öğretmenim :33: Seninki tam ex sayılmaz anladığım kadarıyla bi beraberlik olmamış...Bence sen o 2 yıllık ilişkinin arkasından kafa dağıtcak bişi arıyosun kendin farkında olmasanda 3 yıldır görmediğin biriyle ilk günden romantik şeyler yaşaman aşka,sevgiye ihtiyacın oldugun gösteriyo bence. Valla canım bana sorarsan fazla düşünme kime güven oluyo sanki hayatta şimdi mutlu musun? Hoşuna gidiyo mu bu ilgi? O zaman devam et bakalım ya şöyle olursa ya böyle olursayla hayat geçmiyo baktın bi yanlış mı yaptı vur tekmeyi o zaman...Kimseye güven olmıcağını unutmadığın sürece kimse seni üzemez.

Yüzüm yoktu dedi canım bu soruyu ben de sordum. Onun için geri gelememiş. Şimdi ben de herşeyi didik didik edip canını sıkıyorum. Dün çok mutlu ayrıldık. Bugün suratına telefon kapadım. Sırf ben uğraştırıyorum, yani deşmek dağıtmak istiyorum. Canavar gibiyim.

Aferin, iyi gidiyorsun ;) Ama dediğim gibi, olacaksa da bil aynı şeyleri yapacağını. Keşke oturup kahve içerken konuşma fırsatımız olsa da sana hayatta karşıma çıkan dünyanın en masum ama en şerefsiz insanlarını anlatabilsem, yaşamadan anlaşılması zor ama hayatta erkeklere güvenilmeyeceğini çok çok iyi öğrendim tatlım. Dikkat et, kaptırma kendini canın yanmasın...

benim bu yorumu okumadin yada okudun anlamadin

Anladım canım ama ben hep fevri hareket ettim. Hani birine bir mesajı yazarsınız da ok tuşuna basmadan evvel beklersiniz emin olamazsın ve siz normalller yollamaz iptal edersiniz o mesajı. Ben hiç iptal etmem. Direk gönderirim. Hep böyle yaptım hayatımda.
Bu defa iyice ölçüp biçeyim. Sonra karar vereyim diye sormak istedim. Normalleşmek istedim biraz.

Yok canım o kızla bağlantımız yoktu. O konuda suçlayamam. Ama işte beni bir kere yarı yolda bırakmıştı. o zamanlar hoşlanmıştım ondan.

ben de dahil olmak üzere geçmişte takılı kalan herkesin işi mutsuzlukla sonlandı. seni bir kere hayal kırıklığına uğratan insanı hayatına sokmak mantıklı değil bir laf vardı tam hatırlamıyorum sanırım şöyleydi "biri sizi bir defa kandırırsa bu onun hatasıdır ama ikinci defa kandırırsa bu sizin hatanızdır "

Aferin, iyi gidiyorsun ;) Ama dediğim gibi, olacaksa da bil aynı şeyleri yapacağını. Keşke oturup kahve içerken konuşma fırsatımız olsa da sana hayatta karşıma çıkan dünyanın en masum ama en şerefsiz insanlarını anlatabilsem, yaşamadan anlaşılması zor ama hayatta erkeklere güvenilmeyeceğini çok çok iyi öğrendim tatlım. Dikkat et, kaptırma kendini canın yanmasın...

Elleri yüzümdeydi. Sürekli. Beni keşfediyormuş. Bana alışmaya çalışıyormuş. Ve ben bu adamı 7 senedir tanıyorum. düşün yani.
Ve çok kötü birşey yaptım dün :D

Ex'den next olmaz derdi ingilizce öğretmenim :33: Seninki tam ex sayılmaz anladığım kadarıyla bi beraberlik olmamış...Bence sen o 2 yıllık ilişkinin arkasından kafa dağıtcak bişi arıyosun kendin farkında olmasanda 3 yıldır görmediğin biriyle ilk günden romantik şeyler yaşaman aşka,sevgiye ihtiyacın oldugun gösteriyo bence. Valla canım bana sorarsan fazla düşünme kime güven oluyo sanki hayatta şimdi mutlu musun? Hoşuna gidiyo mu bu ilgi? O zaman devam et bakalım ya şöyle olursa ya böyle olursayla hayat geçmiyo baktın bi yanlış mı yaptı vur tekmeyi o zaman...Kimseye güven olmıcağını unutmadığın sürece kimse seni üzemez.

Yani dün çok hoştu baş başayken baygın baygın bana bakması falan. ve evet tam ex sayılmıyor :D

Anladım canım ama ben hep fevri hareket ettim. Hani birine bir mesajı yazarsınız da ok tuşuna basmadan evvel beklersiniz emin olamazsın ve siz normalller yollamaz iptal edersiniz o mesajı. Ben hiç iptal etmem. Direk gönderirim. Hep böyle yaptım hayatımda.
Bu defa iyice ölçüp biçeyim. Sonra karar vereyim diye sormak istedim. Normalleşmek istedim biraz.

Ya kizlar niye boyle anormal iliskiler icin kendinizide zamaninizida harciyosunuz birakin ya sunlarla ugrasmayin kendilerini bisey oldum zannettirmeyin

Back
X