geçmişten gelen telefon....

Aynılarını bende yaşadım. Karşı tarafı bı güzel tehdıt ettım esıme anlatır olacaklarada karışmam dıye. Mahkemeye vereceğim dedım. WhatsApp dan engelledım derken aramaz oldu.
Esımede yabancı bı numara rahatsız edıyor benı dıye anlatmıştım. Aradığında bı kaç defa esım yanımdaydı ona açtırdım. Sonra aramadı artık.

Bismillah daha dur sadece alo demissin kapanmis belki o bile degil.baska seyler olursa o zaman anlatirsin

Numaranızı neden değiştirmediniz?!

Telefonunu gizli numaralara kapat. Rehberinde kayıtlı olmayan numarayı açma. Sürekli arayan bir numara olursa şikayet edersin.
Şimdilik birşey söyleme eşine eğer o değilse boşuna huzurunuz kaçar.
işyerimi aradı numarası değişmemiş aynı oradan anladım o olduğunu

Kim olduğundan %100 emin değilsiniz ki, o yüzden ortalığı bulandırmaya gerek yok. Bu aramalar artarsa, eşinize birileri böyle böyle yapıyor dersiniz. İçiniz rahat edecekse, şöyle bir şeyden şüpheleniyorum, biraz tedirgin oldum diye anlatırsınız. Şimdilik boş verin.

% 100 eminim telefon numarası ekrana çıktı ona ait

O zaman anlatın eşinize. Bir şey yapmanı istemiyorum, kendi çapında zavallıca bir girişimde bulundu, sana anlatmak istedim, saklarsam huzurlu olmazdım filan deyin. Herhalde anlar değil mi?
hayır anlamaz eşim ona ulaşmaya çalışır ve ulaşırda hangi erkek karısını arayan eski sevgili ile medeni bir şekilde konuşur . eşimin başının belaya girmesinden endişeliyim sadce o pislik umrumda değil.

bi daha ararsa eşine "bir numara işyerimi aradı bi iki seferdir, konuşmadan kapatıyor" de bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…