cep telefonumu değil iş yerimi arıyor eşime telefonu açtırma gibi bir şansım yok malesef . şikayet etsem bile kanıt yok nasıl olacak bilmiyorumAynılarını bende yaşadım. Karşı tarafı bı güzel tehdıt ettım esıme anlatır olacaklarada karışmam dıye. Mahkemeye vereceğim dedım. WhatsApp dan engelledım derken aramaz oldu.
Esımede yabancı bı numara rahatsız edıyor benı dıye anlatmıştım. Aradığında bı kaç defa esım yanımdaydı ona açtırdım. Sonra aramadı artık.
bu durumda eşim o numarayı benden isteyecektirbi daha ararsa eşine "bir numara işyerimi aradı bi iki seferdir, konuşmadan kapatıyor" de bence.
O zaman eski sevgili olduğunu söylemeden anlatın, biri arayıp duruyor, rahatsız ediyor, diye. Adamın telefon numarasını hatırlayıp, tanıdığınızı nereden bilecek... Devam ederse şikayetçi olacağım dersiniz. Eşiniz şehir magandası değil herhalde, kendi meselemi kendim çözerim moduna girmemesi için, işin içine savcılığı sokabileceğinizi söylerseniz, daha temkinli davranabilir.hayır anlamaz eşim ona ulaşmaya çalışır ve ulaşırda hangi erkek karısını arayan eski sevgili ile medeni bir şekilde konuşur . eşimin başının belaya girmesinden endişeliyim sadce o pislik umrumda değil.
istesin gizlediğiniz bişey yok kibu durumda eşim o numarayı benden isteyecektir
yani eşime anlatmalı mıyım ?O zaman eski sevgili olduğunu söylemeden anlatın, biri arayıp duruyor, rahatsız ediyor, diye. Adamın telefon numarasını hatırlayıp, tanıdığınızı nereden bilecek... Devam ederse şikayetçi olacağım dersiniz. Eşiniz şehir magandası değil herhalde, kendi meselemi kendim çözerim moduna girmemesi için, işin içine savcılığı sokabileceğinizi söylerseniz, daha temkinli davranabilir.
İlk etapta hayır, devam ederse evet bence.yani eşime anlatmalı mıyım ?
numaramı değiştirdim önceden bu pislik iş yerimi aradıbence acele etme. eğer sıklaşırsa ozaman söylersin eşine. birde keşke numaranı başta değişseydin
teşekkür edrim.İlk etapta hayır, devam ederse evet bence.
tekrar ararsa beni bir daha rahatsız edersen seni savcılığa veririm diye bir konuşma yapmalı mıyım ? yada telefonu suratına mı kapatmalı mıyım ? o birşey dediği zaman mı bu konuşmayı yapmalıyım. şimdilik sadece sesimi duyup kendisi kapattı telefonu benim kapatma fırsatım olmadanO zaman eski sevgili olduğunu söylemeden anlatın, biri arayıp duruyor, rahatsız ediyor, diye. Adamın telefon numarasını hatırlayıp, tanıdığınızı nereden bilecek... Devam ederse şikayetçi olacağım dersiniz. Eşiniz şehir magandası değil herhalde, kendi meselemi kendim çözerim moduna girmemesi için, işin içine savcılığı sokabileceğinizi söylerseniz, daha temkinli davranabilir.
erkek kardeşime anlatamam çok agrasif biri öyle savcılıkla çözüm bulmaya odaklı değil. tekrar ederse benimle konuşmaya falan çalışırsa eşime bahsedip şikayetçi olmayı düşünüyorumBence de şuan birşey yapma ama devam ederse kesinlikle eşine,patronuna veya yardım alabileceğin herhangi birine anlat.Sonradan neden baştan anlatmadın demesinler.Evet eşe anlatmak zor.Ama sonuçta yaptığınız birşey yokki.Ben olsam devam ederse kesinlikle erkek kardeşime söylerdim .Ne aşağılık insanlar var Allah'ım ya.Evli kadını rahatsız edebilecek karaktersiz insanlar
karşıma çıkmasından endişeliyim . 2 yıl sonra neyin derdine düştü acaba
Tanıdığınızı kesinlikle belli etmeyin. Bundan cesaret bulup daha çok arayabilir. Ama evet, kimsiniz, bu aramalara devam ederseniz savcılığa şikayet edeceğim diyebilirsiniz.tekrar ararsa beni bir daha rahatsız edersen seni savcılığa veririm diye bir konuşma yapmalı mıyım ? yada telefonu suratına mı kapatmalı mıyım ? o birşey dediği zaman mı bu konuşmayı yapmalıyım. şimdilik sadece sesimi duyup kendisi kapattı telefonu benim kapatma fırsatım olmadan
O zaman dediğiniz gibi yapacaksınız ama eşiniz her durumda duymazmı acaba.Ah ne zor bir durum yaaerkek kardeşime anlatamam çok agrasif biri öyle savcılıkla çözüm bulmaya odaklı değil. tekrar ederse benimle konuşmaya falan çalışırsa eşime bahsedip şikayetçi olmayı düşünüyorum
evet çok zor durumdayım 2 yıl aradan sonra arayıp sesimi dinleyip kapatması çok fazla canımı sıktı. amaç ne bu kadar da adilik olmazkiO zaman dediğiniz gibi yapacaksınız ama eşiniz her durumda duymazmı acaba.Ah ne zor bir durum yaa
merhaba , yaşadıklarımı yani kabusumu yazıp hem rahatlamak hem de çözüm bulmak istiyorum.3 yıllık evliyim çocuğum yok .eşimle görücü usulu evlendik. öncesinde uzun ve sancılı bir başka ilişkim oldu .bol ayrılmalı barışmalı derken kendisi evlendi fakat başıma bela olup aramaktan vazgeçmedi.sonrasında da ben eşimle tanışıp evlendim. şuan mutlu bir evliliğim var herşey yolunda çok şükür. nişanlılık dönemlerimde bu şahıs zaman zaman benimle iletişime geçmeye çalıştı ama ben iletişim kurup görüşmedim tersleyip kapattım . evlendikten sonra cesaret edemedi sanırım . 2 yıl hiçbir şekilde sesini duymadım. fakat dün sessiz bir telefon geldi 1 dk lık bile değildi efendim der demez telefon kapandı. bu beni çok rahatsız etti sonuçta evli bir kadınım asla o işlerle ilgim olamaz eşime durumu anlatmalımıyım yoksa bunu yok mu saymalıyım gece uykularım kaçtı kabus görmekten uyuyamıyorum. lütfen fikir verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?