geçmişten gelen telefon....

cep telefonumu değil iş yerimi arıyor eşime telefonu açtırma gibi bir şansım yok malesef . şikayet etsem bile kanıt yok nasıl olacak bilmiyorum

Şimdilik bir şey yapmaya gerek yok, ama devam ederse numarayı şikayet edersiniz, ya da söylersiniz(fikrim onun olduğunu söylemenize gerek yok, herhangi bir numara, ezbere bilmeseniz siz de bilemeyecektiniz onun olduğunu)

O zaman eski sevgili olduğunu söylemeden anlatın, biri arayıp duruyor, rahatsız ediyor, diye. Adamın telefon numarasını hatırlayıp, tanıdığınızı nereden bilecek... Devam ederse şikayetçi olacağım dersiniz. Eşiniz şehir magandası değil herhalde, kendi meselemi kendim çözerim moduna girmemesi için, işin içine savcılığı sokabileceğinizi söylerseniz, daha temkinli davranabilir.

bence acele etme. eğer sıklaşırsa ozaman söylersin eşine. birde keşke numaranı başta değişseydin

yani eşime anlatmalı mıyım ?

Bence de şuan birşey yapma ama devam ederse kesinlikle eşine,patronuna veya yardım alabileceğin herhangi birine anlat.Sonradan neden baştan anlatmadın demesinler.Evet eşe anlatmak zor.Ama sonuçta yaptığınız birşey yokki.Ben olsam devam ederse kesinlikle erkek kardeşime söylerdim .Ne aşağılık insanlar var Allah'ım ya.Evli kadını rahatsız edebilecek karaktersiz insanlar

tekrar ararsa beni bir daha rahatsız edersen seni savcılığa veririm diye bir konuşma yapmalı mıyım ? yada telefonu suratına mı kapatmalı mıyım ? o birşey dediği zaman mı bu konuşmayı yapmalıyım. şimdilik sadece sesimi duyup kendisi kapattı telefonu benim kapatma fırsatım olmadan

erkek kardeşime anlatamam çok agrasif biri öyle savcılıkla çözüm bulmaya odaklı değil. tekrar ederse benimle konuşmaya falan çalışırsa eşime bahsedip şikayetçi olmayı düşünüyorum

karşıma çıkmasından endişeliyim . 2 yıl sonra neyin derdine düştü acaba

Yoksay tabi ki. Altü üstü sessiz telefon..

Karşına çıksa ne olur ayrıca? Konuşmaz terslersin..
Baktın aramaların mesajların devamı geliyor o vakit anlatır şikayet edersin..

Tanıdığınızı kesinlikle belli etmeyin. Bundan cesaret bulup daha çok arayabilir. Ama evet, kimsiniz, bu aramalara devam ederseniz savcılığa şikayet edeceğim diyebilirsiniz.

Ben anlatırdım

numarayı değiştir.bırkere olduysa onemseme.ısrar varsa e eşine anlat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…