geçmişten gelen telefon....

Uzgunum ama konunuz acaip takintili geldi..3 yil sonra o arasa nolcak sanki illa kalkip esime anlatsammi diye takintiya ne gerek var..

İs yerinden arandiginda numaraya görüyorsaniz açmayın o aramayı

Yada yaninizda erkek bi eleman varsa ona açtirin tlfnu
Bayanda olabilir tlf açmasını istersiniz böylelikle sizin sesinizi duymaz ve işten ayrildiginizi düşünebilir

Aramalar artarsa asla korktugunuzu hissettirmeyin ona ve sesinizi yükselterek tehdit edin

Eşinize de simdilik birsey söylemeyin.malum erkeklerin %80 i pek anlayışlı degil bu konuda.ama ısrarla aramaya devam ederse söyleyin eşinize
Sonuçta sizin bir suçunuz yok

Onun aradığını gördüğünüzde direkt bekletmeye alın. Yani otursun santral bekleme müziği dinlesin. Yada hattı alın alo bile demeden tekrar kapatın. Sesinizi bile duymasın . Bence böyle yaparsanız aramaz. Devam ederse direkt sağduyulu bir erkek akrabanıza aratın adamı. Babanız gibi..

Bir sessiz numaraya niye ortalığı ayağa kaldırıyorsun. Söyliycek ne var ayrıca.
konumu okumadınız sanırım mesele bir sessiz telefon değil o pisliğin beni arama cesareti göstermesi canımı sıkan da bu. ortalığı ayağa kaldırmıyorum ne yapmalıyım diye fikir almaya çalışıyorum . çünkü canım çok sıkıldı ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.

çok tşk edrim .

Aramalar sıklaşırsa ona numarasını savcılığa bildirreceğini söyleyeceğiniz vakit tanıdığınızı belli etmeyin.Aradan yıllar geçmiş ama numaramı hatırlıyor demekki oda beni unutmamış mesajı vermeyin karşıdaki kişiye.Haslaıklı bi beyin ise burdan yürüyüp başınızı ağrıtabilir.

Bir telefon uygulaması var onu indirin sadece rehberde kayıtlı olanlar arar sizi diğerleri aradığında düşüremiyor. Eşinizin hemen aklını bulandirmayin bence bir süre bekleyin gerekirse numaranızı degistirin

Bende hemen anlatma derim belki vazgeçer.Baktın olmuyor eşine anlat bu tip şeyler gizlenmemeli ilerde suçlanan taraf hep kadın oluyor çünkü.Umarım eşin hukuki yollara güvenen biridir kaba kuvvet yanlısı değildirde kötü şeylere sebiyet vermez bu olay..

canım herkesin başına böyle şeyler gelebiliyor. o yüzden takma kafana.. hiç bir şey yapmaya cesareti olmaz içini ferah tut sen. eşine de bir şey bahsetme bence. durduk yere tadınız kaçmasın.. o da zamanla vazgeçecektir zaten

Benim de sosyal medya hesabım vardı benim eski sevgili de 8 sene sonra ordan mesaj gönderdi 1 yıl önce. Bir kere daha göreyim seni falan diye.ben önce hemen profilime kocasını çok seven kadın diye dipnot düştüm. Profil resmine Eşimle fotomu koydum. (Oğlum vardı fotoda)hiç cevap yazmadım. Ardından akşam esime anlattım. Tabi kuplere bindi hesabını soracağım falan diye.yalvardim profilimi değiştirdiğimi söyledim. Birdaha asla cesaret edemez dedim.tek bir kelime yazsın onu bulacagim dedi.o dengesiz de profilimi görüp birdaha yazmadı sonra engelledim zaten.

kendim nasıl halledebilirim ?
Bidaha ararda konuşursa sizinle eşime söylerim diye tehdit edin; ama kesinlikle söylemeyin eşinize.Sessiz telefonlarına kaile bile almayın.Numarasinin çıktını biliyordur size arattirmak için böyle yapıyor bence

tekrarlar ise numarani degistir. esine rahatsiz edildigini soyle. konusmadigi ve farkli sekilde sizi stalklamadigi surece o odugundan emin olamazsiniz cunku ortaligi bos yere bulandirmayin.

evet olabilir 2 yıldır sesi çıkmıyordu tekrar dan başıma bela olmasından korkuyorum

Bilgi işleme söyle o numarayı engellesin.
Ya da aradığında başkasına açtır telefonu.
Devam ederse yönetime kadar söylersin şirket hattının meşgul edildiğini. Şirket el atar olaya.
Ama tabi tanıdığını belli etmeyeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…