- 16 Ağustos 2016
- 3.713
- 9.420
- 158
- Konu Sahibi therewillbeaday
-
Sizin farzet ki o okuyor başlığındaki mesajlarınızdan hatırladım.Beeen beeeeennn malesef. Bende 6 yil boyunca ona duygular besledim .Aksamlaeri yatinca dugunumuzu evimizi cocuiklarimizi hayal ederdim. Onun dugununu canli canli izledim.Onun karisiyla mutlugunu gormek benim icin bir uzuntu degil onu unutmam icin bir teselli oluyor.
Ne kadar sürede geçti? Ondan sonra ne kadar sürede yeni birini sevebildiniz? Mutlu olmanıza sevindim, daim olsun mutluluğunuz..4 yıllık ilişkim adam benden ayrılma ihtiyacı duymadan evlendiği için bitti.O zaman çok yanlışlar, hatalar yapmışım ama şimdi geride kaldı hepsi. Hayatımda çok sevdiğim biri var ve çok mutluyum. Kimse vazgeçilmez, hiç bir üzüntü de kalıcı değil. Geçer elbet.
Sizin mesajlarınızı takip ediyordum ara ara. Ne zaman silecek bu beyin hücreleri. Çok sıkıldım ben bu durumdan..Zaman her seyi kafandan siliyor emin ol. Sen unutmak istemesen bile beyin hucrelerin unutup gidiyor.
İmtihanların üstesinden gelebilmek istiyorum ama sürekli tökezliyorum sanki..Acilar gecmez, sadece yer degistirir..demeye geldim.. bugunku imtihanin bu.. yarin baska birsey..
Bir sene geçmemişti. Toparlanıp durumu sindirmem biraz sürdü, erkek arkadaşımla sevgili olmayı düşünmüyordum bile öylesine takılıyorduk. Bir baktım sevmişim. :)Ne kadar sürede geçti? Ondan sonra ne kadar sürede yeni birini sevebildiniz? Mutlu olmanıza sevindim, daim olsun mutluluğunuz..
Konuşmak isteyen biri vardı ama ciddi düşünüyordu. Ben de kandırmış gibi olmamak için uzak durdum. Uzak durayım da artık sıkıldım bu ruh halinden. Geçse bile birini sevebilecek miyim, hadi sevsem bile karşılık bulabilecek miyim ki..Bir sene geçmemişti. Toparlanıp durumu sindirmem biraz sürdü, erkek arkadaşımla sevgili olmayı düşünmüyordum bile öylesine takılıyorduk. Bir baktım sevmişim. :)
Teşekkür ederim, umarım. Size de mutluluklar dilerim.
Kazık yedim. Yaraları sarmaya çalışıyorum ama ilk kez karşıma beni seven biri (ya da sevebilecek biri) çıktı ama uzak durmam gerekti kandırmış olmak istemedim karşımdakini de. Sanki bir daha hiç sevilmeyecekmişim gibiyim.Eskisi gibi olmuyor yani izi kalmadan tertemiz unuttum diyemiyorsun.Hele de büyük bir kazık yemişsen.Ama insanoğlu güçlü bir varlık günden güne sarmaya çalışıyorsun yaranı.Olgunlaşmak dedikleri şey bu olsa gerek.
Bu süre zarfında birini tanıdım ama azıcık geç tanısaydım diye söyleniyorum bazen. İçimdeki şeyleri biraz sarabilmiş olsaydım sonra karşıma çıksaydı bu kişi. Geçmişteki kişi zaten mahvetti hayatımı bir de tekrardan böyle onun neden olduğu yaralar yüzünden başka şeyleri de kaybediyorsam gibi bir düşünceye girdim..Geçiyor merak etme süresi de 9 ay - 1 yıl arası
Hemen olmaz ki zaten duygusal bi toparlanma Sürecin var.Bu süre zarfında birini tanıdım ama azıcık geç tanısaydım diye söyleniyorum bazen. İçimdeki şeyleri biraz sarabilmiş olsaydım sonra karşıma çıksaydı bu kişi. Geçmişteki kişi zaten mahvetti hayatımı bir de tekrardan böyle onun neden olduğu yaralar yüzünden başka şeyleri de kaybediyorsam gibi bir düşünceye girdim..
İşte bu süreç yüzünden, karşıma çıkan kişiden şuan uzak durduğum için ilerde bunun içinde pişmanlık duyar mıyım diye düşünüp üzülüyorum..Hemen olmaz ki zaten duygusal bi toparlanma Sürecin var.
Unutmanın süresi yediğin kazığın kalitesine bağlı olarak değişiyor bence.Misal ben ömrümce unutmam sanırım.Unutmam ama hayatıma da devam ediyorum amaaaan diyebiliyorum zaten etrafındaki insanlara baktıkça kendinden daha büyük dertler gördükçe derdinden utanır oluyorsun.Allah deyip tevekkül ettikçe güçleniyorsun.Neler neler geçmiyor ki?Kazık yedim. Yaraları sarmaya çalışıyorum ama ilk kez karşıma beni seven biri (ya da sevebilecek biri) çıktı ama uzak durmam gerekti kandırmış olmak istemedim karşımdakini de. Sanki bir daha hiç sevilmeyecekmişim gibiyim.
İlişkiye başladığınızda seviyor muydunuz şuanki kişiyi yoksa öylesine zaman geçirmek için miydi? Ya sizin adınıza sevindim, mutluluğunuz daim olsun..Cok uzun suren kangrenli bi iliskim oldu. Bitirdikten yaklaşık 6 ay sonra başka bir ilişkiye baslamistim... Su anda da bana sevildigimi iliklerime kadar hissettiren bi adam var hayatımda
Bu unutma süreci kendi kendine olan bisey değil, kafani oyalaman gerek.. Kurslara yazil, hobiler edin, yeni çevre yap.. Bi sabah uyandiginda zihninde olmadığını farkedeceksin
Haklısın ben de zaten o kazığı unutamama. Hayat dersi oldu bana. Ama işte zaten yeteri kadar bazı olumsuz durumlara neden oldu bu birde şuanki duruma da bu neden oluyorsa endişesi var. İçimdeki yarayı tam sarmadan hayatıma birini alamam ama biryandan da şuan uzaklaşarak ya doğru kişiyi kaybediyorsam düşüncesi var.Unutmanın süresi yediğin kazığın kalitesine bağlı olarak değişiyor bence.Misal ben ömrümce unutmam sanırım.Unutmam ama hayatıma da devam ediyorum amaaaan diyebiliyorum zaten etrafındaki insanlara baktıkça kendinden daha büyük dertler gördükçe derdinden utanır oluyorsun.Allah deyip tevekkül ettikçe güçleniyorsun.Neler neler geçmiyor ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?