- 13 Kasım 2018
- 130
- 248
- 18
- 39
- Konu Sahibi therewillbeaday
-
Su anki iliskimi cok seviyorum, hatta dua ediyorum diğerinden ayrilip da bu kisiyi bulduğum için.. Iyi biri olsaydi beni kaybetmezdi öyle degil mi? Zaten ask sandigim sey de tamamen alışkanlıktı, asik insan sevdiği kisiyi üzmez cunku..İlişkiye başladığınızda seviyor muydunuz şuanki kişiyi yoksa öylesine zaman geçirmek için miydi? Ya sizin adınıza sevindim, mutluluğunuz daim olsun..
Ya kimseyi kaçırdığıniz falan yok, bu hayatiniza dahil olmaya çalışan kişileri yeterince begenseydiniz emin olun erken merken dinlemezdiniz .. Zamani gelince hersey olur, duygusal film, sarki yasak , sürekli arabesk konusma tarzı yasak, ondan kalan esyalari saklamak yasak, eve kapanmak yasak.. Cok net recete buHaklısın ben de zaten o kazığı unutamama. Hayat dersi oldu bana. Ama işte zaten yeteri kadar bazı olumsuz durumlara neden oldu bu birde şuanki duruma da bu neden oluyorsa endişesi var. İçimdeki yarayı tam sarmadan hayatıma birini alamam ama biryandan da şuan uzaklaşarak ya doğru kişiyi kaybediyorsam düşüncesi var.
Mesajlarınız için teşekkür ederim..
Kendine zaman tanı.Haklısın ben de zaten o kazığı unutamama. Hayat dersi oldu bana. Ama işte zaten yeteri kadar bazı olumsuz durumlara neden oldu bu birde şuanki duruma da bu neden oluyorsa endişesi var. İçimdeki yarayı tam sarmadan hayatıma birini alamam ama biryandan da şuan uzaklaşarak ya doğru kişiyi kaybediyorsam düşüncesi var.
Neler yaşadınız merak ettim şuanda bende acı çekiyorum rabbim iyi insanları çıkarsın karşımıza ve tabi tekrar seveceğimizHaklısın ben de zaten o kazığı unutamama. Hayat dersi oldu bana. Ama işte zaten yeteri kadar bazı olumsuz durumlara neden oldu bu birde şuanki duruma da bu neden oluyorsa endişesi var. İçimdeki yarayı tam sarmadan hayatıma birini alamam ama biryandan da şuan uzaklaşarak ya doğru kişiyi kaybediyorsam düşüncesi var.
Eşinizi seviyormusunuz ?6 yıl sürmüştü benim ilişkim, nişan hazırlığı yaparken terk etti gitti bir anda. Yıkıldım, ağladım, saçlarımı 3 numaraya vurdum, uzattım, maviye boyattım, tez yazdım, eğitim aldım, hatırladım, ağladım, sinirlendim, kendimi hem güçlendirdim, hem başarılı oldum hem de aşağı çektim 1 sene boyunca. Sonra unuttum dedim ama unutmadım. Öfkemi, yaptığı haksızlığı hiç unutmadım. Kırgınlığımdan güçlendim. Bir anda, hiç beklemediğim, düşünmediğim bir yerde karşıma biri çıktı. Yemeğe gittik arkadaş bile değildik, birbirimizi tanıma evresindeydik. Dedim ki ben 1 sene içinde seninle evlenirim. Delisin sen dedi, 1 sene içinde de evlendik. Ama o kişiyi unuttum mu? Hayır. Seviyor muyum? Kesinlikle hayır. O ölüp biten, o olmazsa yaşayamam diyen kız gitti. O kız o adamla yaptığı hatalardan ders aldı. Şimdi eşimle çok mutluyum çok şükür. Sen de kendine zaman tanı, doğru kişiyi görünce anlıyorsun. Hobiler edin, kurslara git, kendini geliştir ancak arayış içinde olmadan yap bunları :)
9 sene biriyleydim ayrilmalar barismalar ben yapamam onsuz baskasi olmayacak demeler falan filan en sonunda ondan kurtuldum onun ardindan iki iliskim daha oldu biri anneannemim yanina gidiyorum ziyarete dedi o gidis meger evlenmeye gitmis:) o kotu iliski uzerine dagildim iyice tam toparladim baska birini tanidim gorustuk sevgili olduk benleyken baskasini buldu ayrildi:) bunca cop adamin ustune oyle birini tanidimki evlendik 16 aylik bebegim var suan diyorum ki iyiki bu adamlar beni aldatmis bana buyuk iyilikleri dokundu esimle tanismama vesile oldular
Eşinizi seviyormusunuz ?
Ay sevindim sizin adınızaAh hemde deliler gibi, iyi ki çıkmış karşıma da iyi ki evlenmişim!
Aynen oyle yapti bulundugumuz sehirde hem okuyup hem calisiyordu ailesi farkli sehirdeydi adam hicbir sosyal mecrada yoktu bende ah ne guzel sevmiyor boyle seyleri derdim ama olay farkliymis:) oradaki hayatini sakliyormus megerAnneanneme ziyarete gidiyorum dedi ve evlendi mi! Ne kişiliksizler var ya, iyi kurtulmuşsunuz zamanında :)
Ay sevindim sizin adınıza
Aynen oyle yapti bulundugumuz sehirde hem okuyup hem calisiyordu ailesi farkli sehirdeydi adam hicbir sosyal mecrada yoktu bende ah ne guzel sevmiyor boyle seyleri derdim ama olay farkliymis:) oradaki hayatini sakliyormus meger
22 yaşındayım. Hep kötü şeyler yaşadım. Halen yaşıyorum. İstikrarla batıyorum. Dibi görsem sevineceğim ‘yehhu daha batamam’ diye, o derece...
Içinden geleni yapİşte bu süreç yüzünden, karşıma çıkan kişiden şuan uzak durduğum için ilerde bunun içinde pişmanlık duyar mıyım diye düşünüp üzülüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?