Geçti, düzeldi dediğiniz hikayenizi yazar mısınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlişkiye başladığınızda seviyor muydunuz şuanki kişiyi yoksa öylesine zaman geçirmek için miydi? Ya sizin adınıza sevindim, mutluluğunuz daim olsun..
Su anki iliskimi cok seviyorum, hatta dua ediyorum diğerinden ayrilip da bu kisiyi bulduğum için.. Iyi biri olsaydi beni kaybetmezdi öyle degil mi? Zaten ask sandigim sey de tamamen alışkanlıktı, asik insan sevdiği kisiyi üzmez cunku..
Iste tum bu gerçekleri henuz yurek yangini asamasinda oldugunuz icin göremiyorsunuz arada okuyun yukarıda yazdiklarimi, bir sabah rahat bir nefes alarak uyandiginizda daha iyi anlayacaksıniz

ben varim 4 senenin ardindan ayrildik
ilk zamanlar cok cok zordu yataktan cikamiyordum dayak yemis gibiydim 2 3 hafta sonra bu durum duzeldi ama okadar uzuluyordum ki bazen aklima gelince burnum kaniyordu
sonra gecti hatta donmek istedi ben kabul etmedim
simdi evliyim cocugum var ve iyiki onunla olmamış

Ya kimseyi kaçırdığıniz falan yok, bu hayatiniza dahil olmaya çalışan kişileri yeterince begenseydiniz emin olun erken merken dinlemezdiniz .. Zamani gelince hersey olur, duygusal film, sarki yasak , sürekli arabesk konusma tarzı yasak, ondan kalan esyalari saklamak yasak, eve kapanmak yasak.. Cok net recete bu

Kendine zaman tanı.

6 yıl sürmüştü benim ilişkim, nişan hazırlığı yaparken terk etti gitti bir anda. Yıkıldım, ağladım, saçlarımı 3 numaraya vurdum, uzattım, maviye boyattım, tez yazdım, eğitim aldım, hatırladım, ağladım, sinirlendim, kendimi hem güçlendirdim, hem başarılı oldum hem de aşağı çektim 1 sene boyunca. Sonra unuttum dedim ama unutmadım. Öfkemi, yaptığı haksızlığı hiç unutmadım. Kırgınlığımdan güçlendim. Bir anda, hiç beklemediğim, düşünmediğim bir yerde karşıma biri çıktı. Yemeğe gittik arkadaş bile değildik, birbirimizi tanıma evresindeydik. Dedim ki ben 1 sene içinde seninle evlenirim. Delisin sen dedi, 1 sene içinde de evlendik. Ama o kişiyi unuttum mu? Hayır. Seviyor muyum? Kesinlikle hayır. O ölüp biten, o olmazsa yaşayamam diyen kız gitti. O kız o adamla yaptığı hatalardan ders aldı. Şimdi eşimle çok mutluyum çok şükür. Sen de kendine zaman tanı, doğru kişiyi görünce anlıyorsun. Hobiler edin, kurslara git, kendini geliştir ancak arayış içinde olmadan yap bunları :)

Neler yaşadınız merak ettim şuanda bende acı çekiyorum rabbim iyi insanları çıkarsın karşımıza ve tabi tekrar seveceğimiz

9 sene biriyleydim ayrilmalar barismalar ben yapamam onsuz baskasi olmayacak demeler falan filan en sonunda ondan kurtuldum onun ardindan iki iliskim daha oldu biri anneannemim yanina gidiyorum ziyarete dedi o gidis meger evlenmeye gitmis:) o kotu iliski uzerine dagildim iyice tam toparladim baska birini tanidim gorustuk sevgili olduk benleyken baskasini buldu ayrildi:) bunca cop adamin ustune oyle birini tanidimki evlendik 16 aylik bebegim var suan diyorum ki iyiki bu adamlar beni aldatmis bana buyuk iyilikleri dokundu esimle tanismama vesile oldular

Eşinizi seviyormusunuz ?

Anneanneme ziyarete gidiyorum dedi ve evlendi mi! Ne kişiliksizler var ya, iyi kurtulmuşsunuz zamanında :)

Anneanneme ziyarete gidiyorum dedi ve evlendi mi! Ne kişiliksizler var ya, iyi kurtulmuşsunuz zamanında :)
Aynen oyle yapti bulundugumuz sehirde hem okuyup hem calisiyordu ailesi farkli sehirdeydi adam hicbir sosyal mecrada yoktu bende ah ne guzel sevmiyor boyle seyleri derdim ama olay farkliymis:) oradaki hayatini sakliyormus meger

Ay sevindim sizin adınıza

Darısı tüm isteyenlerin başına

Aynen oyle yapti bulundugumuz sehirde hem okuyup hem calisiyordu ailesi farkli sehirdeydi adam hicbir sosyal mecrada yoktu bende ah ne guzel sevmiyor boyle seyleri derdim ama olay farkliymis:) oradaki hayatini sakliyormus meger

Benzer bir olay arkadaşımın başına geldi, 4 yıllık sevgilisi nişanlandıkları günün sabahında sevgilisinin kollarına koşmuş, tatile gitmiş sevgilisiyle. Kız otelde öğreniyor kansız herifin nişanlanıp yanına geldiğini hemen arkadaşıma yazıyor bakın nişanlınız bunu bunu yaptı diye biz şok olduk. Herif nasıl sevecen nasıl anlayışlı bir tipti anlatamam. Ağzımız açık kaldı resmen.

22 yaşındayım. Hep kötü şeyler yaşadım. Halen yaşıyorum. İstikrarla batıyorum. Dibi görsem sevineceğim ‘yehhu daha batamam’ diye, o derece...

Bence bu kadar karamsar olmayın, elbet geçer. Minicik bir ışık yakaladığınızda canlandırın umudunuzu yaşanacak güzel günleriniz var daha :)

Ben de birini cok sevdim. ama cok. hatta beni birakip benden ayrildiginda bile gozumde oyle buyutmustum ki. her gun agliyordum baskasini sevemem kimse onun gibi olmaz diyordum. 2 ay bu boyle gecti. adam bana demedigini birakmadi ben dedim ki "onu ben uzdum benim hatam". asktan kordum bildiginiz yani. cok ozur dilerim bana namussuz diyen karaktersiz bi cöp parcasindan bahsediyorum bide... sonra karsima biri cikti. suan inanin yuzunu hatirladikca bile yuzum guluyor. hic beklemezdim inanin. dogru insan olunca taslar oyle guzel yerine oturuyor ki. ben cok sinirli agresiftim onunla(eski) iliskimde. suan pamuk gibiyim. karsidaki kisi sizi uzmezse siz harikasiniz... umudunuzu kaybetmeyin. ben kaybetmistim. simdi dusununce gulumsuyorum ne buyuk dert etmisim diye.

Sizlerin sevgili yada eş hikayeleriniz gene.Benim saçma gelebilir ama konuştuğum kişinin beni beğenmemesi ve başkasıyla nişanlanması tam geçti diyemem ama geçmek üzere neredeyse 1 yıl olacak

Ya var ya beni o kadar uzağa götürdünüz ki. Ben birini 3 4 sene uzaktan sevdimm. Ama o sevmedi hatta tam olarak bildiğinden emin bile değilim.. çok ağladım çok hemde gecelerce.. çok farklıydi imkansız oldukça artan cinstendi. Hep hayal kurdum hep istedim hep ağladım. Sevgililerini duydum yine bekledim. Sonra bi gün söz verdim kendime artık ağlamak yok dedim.. sonra unuttum yavaş yavaş ara sıra bakıyorum sosyal medyadan buruk bi gülümseme acaba nasıl olurdu hissi. Sonra başka bi sevgilim oldu onunla da 9 ay beraber olduk ve ayrıldım ama o hiç dokunmadığım adamdan ayrılmak o kadar zor oldu ki. 9 aylık ilişkim bitti bu kadar canım yanmadi bi kere sevince öyle oluyo galiba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…