- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi therewillbeaday
-
Bence herkesi anlatiyo.. bakiyorum herkese.. hepsinin bi yani eksikNe kadar güzel yazmışınıztamda beni anlatıo
Şekerim benim ki dedem vefat etti gidiyorum diyip evlenmiştiAnneanneme ziyarete gidiyorum dedi ve evlendi mi! Ne kişiliksizler var ya, iyi kurtulmuşsunuz zamanında :)
Evet burdaki hikayeleri okuyunca anladım gerçekten herkesin başına geliyormuşCanım sen sanıyormusum ki sadece ayrılıyorlar başkalarını tercih ediyorlar işte, herkesin başına gelen şeyler , insanın özgüvenini etkiliyor tabiki
Ne güzel allah mesut etsin kısmet olunca kimse değiştiremiyor demekkiBenim geçmediii... ilk kez aşık olduğum da 14 yaşındaydım karşılıklıydı ama o zamanın şartları farklı şehirlere gitmek zorun da kaldık ve irtibatımız kesilmişti.. ben 2.5 yıl onu bekledim çok bekledim çok sevdim çünkü veee 2.5 yıl sonra onu buldum hayatında biri mi vardır öldü mü kaldı mı bilmiyordum düşünmemiştim de bunları ve yazdım kardeşimin face hesabından ( sene 2009 )msn adresimi verdim iki gün sonra ekledii ve beni tanımadıevrim geçirmiştim genç kız olmuştum sen benim ilk aşkımdan deyince tanıdı beni ve şuan 4 yıllık evliyim ve 2 çocuğumuz var bazen unutulmuyor ve geçmiyor biz 2015 de evlendik son bir yıl hariç uzaktan devam etmiştik ilişkimize
Eskiden olsa şu hikayeye bakar umutlu olurdum benimki de belki böyle olur derdim. Ama şimdi içimde küçücük umut bile yok çok şükür.. Bazen umut cidden acı veriyor boş bir umut daha doğrusu..Ne güzel allah mesut etsin kısmet olunca kimse değiştiremiyor demekki
Merhaba hanımlar. Başlık biraz karışık oldu ama ben de şuan karışık bir durumdayım. Kimine göre dert bile değildir belki. Birini sevdim. Olmayacağını bilip kabullenmeye çalıştım. En zor kısmı umut beslememekti. Zor oldu ama sonunda olacağına dair olan o boş umudu da yok ettim. Buraya kadar iyi ama sorun şu ki içimde bir şeyler hala var mı diye biran soruyırum kendime. Belki sevgi belki başka bir duygu. içimde o kişiye karşı her şey bitti diyorum, sonra biran geliyor böyle garip bir ruh haline giriyorum. Şuan içimde hala sevgi kırıntısı kaldığına inanmak bile istemiyorum. İçim biraz acıyor gibi. Bu akşam biraz fazla.. Böyle uzun yıllar sevip sonradan uzun bir süre atlatmaya çalışıp da "evet çok sevdim ben de ama geçiyor sonra başka birilerini daha sevdim" dediğiniz canınızın acısının geçtiği, içinizdeki öfkenin de geçtiği hikayelerinizi paylaşır mısınız?
Hikayenizi bilmiyorum çocuklardan vakit bulup okuyamadım bi türlü anca kendi hikayemi yazdım ama bildiğim bişey var ki kaderin de varsa her türlü olur ama yoksa iki dünya bir araya gelse olmaz evet seviyoruz aşık oluyoruz ama dünya da ki tek güzellik bu değil ki... dünyanız güzelleştikçe hayatınıza giren insanlar da güzel olur biraz hayatın tadını çıkarmak lazım aslın da işte o zaman herşey yoluna girip ve asıl prens o zaman gelecektir...Eskiden olsa şu hikayeye bakar umutlu olurdum benimki de belki böyle olur derdim. Ama şimdi içimde küçücük umut bile yok çok şükür.. Bazen umut cidden acı veriyor boş bir umut daha doğrusu..
benim eşim de Kürt ve ben türküm inanın bazen en hayırlısı oluyor sizin için de öyle olmuş 10. Senemizde evlendik ama şimdi ki aklım olsa böyle bir aileye gelin gelmezdim demiyorum ama ailesini silmesini isterdim kesin ve net... elimi canım kadar seviyorum ama ailesi mahvediyor herşeyi. Çok şükür ki bin de bir bile olsa buralarda ailesine karısını ezdirmeyen adama denk geldim bu da benim şansım çok şükür kiİlk askimdi çok sevmiştim oda beni öyle 8 yıl devam ettik iliskimize onun ailesi beni türküm diye istemedi amca kizlarini istiyorlardi benimkiler kürt diye istemiyorlardi yapamam onlarla diye böyle böyle devam ettik en son aileler rest çekti özellikle benimki severek ayrıldık mecburen belki peşinden koşsak olurdu ama ailemizi ikimizde karşımıza almadık zaten daha 20 yasindaydik ozmanlar ben başka şehire geldin okul için öyle koptuk ben esimle başladım çok sevmesi onu unutmam için sansti bana çünkü nefes alamam onsuz diye aglayip dururyordum esimin ilgisi sevgisi bastırdı çünkü aynı onun gibiydi o askere gitti beni aradı çok kez ben soylemedim hayatimda biri olduğunu arkadaş gibi konuştuk bigün beni aradiginda gorumcem açmış telefonu ve söylemiş nişanlı olduğumu bidaha aradı benden duydu onun yaşadığı şehre gittigimde bi görüştük ve o agladi ben ağladım ve benden başka kimseyi benim kadar s3vmicegini söyledi öyle ayrıldık ben evlendim o ben evlenenne kadar bekledi ve benim düğün resmimi sosyal medyada gördü beni sildi ve gitti amcasının kızıyla evlendi Sen olmazsan babamın istedigiyle evlenirim demişti. Şimdi benim iki onun bir çocugu var arada bi o bana yazar nasılsın diye arada ben yazarım sadece çok iyi bi insan oldugu icin hep aklimdadir ama eşime aşığım esimde onu ve neden ayrıldığımi biliyor onun eside zaten ozmanlar bizi biliyordu aşk yerini insanı bi sevgiye birakiyor geçiyor o içindeki ateş özlem hersey geçiyor
Ben de ona öfkeli ve kırgındım uzun bir süre. Sonra pislik bir herif olduğunu ve dünya üzerindeki tek erkek olamayacağını farkettim. 8 aydır yeni bir ilişkim var mutluyuzMerhaba hanımlar. Başlık biraz karışık oldu ama ben de şuan karışık bir durumdayım. Kimine göre dert bile değildir belki. Birini sevdim. Olmayacağını bilip kabullenmeye çalıştım. En zor kısmı umut beslememekti. Zor oldu ama sonunda olacağına dair olan o boş umudu da yok ettim. Buraya kadar iyi ama sorun şu ki içimde bir şeyler hala var mı diye biran soruyırum kendime. Belki sevgi belki başka bir duygu. içimde o kişiye karşı her şey bitti diyorum, sonra biran geliyor böyle garip bir ruh haline giriyorum. Şuan içimde hala sevgi kırıntısı kaldığına inanmak bile istemiyorum. İçim biraz acıyor gibi. Bu akşam biraz fazla.. Böyle uzun yıllar sevip sonradan uzun bir süre atlatmaya çalışıp da "evet çok sevdim ben de ama geçiyor sonra başka birilerini daha sevdim" dediğiniz canınızın acısının geçtiği, içinizdeki öfkenin de geçtiği hikayelerinizi paylaşır mısınız?
Bende istemedigim için savasmadim zaten nasıl olurdu bilmiyorum kültür farkı bide ben hiç gelemem baskiya belki de hayırlısı oldu evlenip mutsuz olmaktansa iyi bir anı olması daha iyi sizin adınıza sevindim umarım hep mutlu olursunuzbenim eşim de Kürt ve ben türküm inanın bazen en hayırlısı oluyor sizin için de öyle olmuş 10. Senemizde evlendik ama şimdi ki aklım olsa böyle bir aileye gelin gelmezdim demiyorum ama ailesini silmesini isterdim kesin ve net... elimi canım kadar seviyorum ama ailesi mahvediyor herşeyi. Çok şükür ki bin de bir bile olsa buralarda ailesine karısını ezdirmeyen adama denk geldim bu da benim şansım çok şükür ki
Karşımdaki kişiyi üzmekten çekiniyorum yoksa bir denemek isterdim.. Ama kendimden emin olmadığım için bunu yapamadım. :/bence zamana ihtiyacin var gibi. az bir elektrik almis olsan dayanamaz yazardin ona
Gece mesajınızı okudum, resim kısmına kadar normal okuyordum o kısmı okuyunca dondum kaldım. Geçmişte o kişinin bana söylediği bir kaç şey aklıma geldi.. Pek anlatamıyorum şuanda.O benim işte. Bı zamanlar çok aşık olmuştum ilk sevgilimdi. 3 yıl sürdü ilişkimiz sonra okul bitip de farklı şehirlere gidince uzaklaştı benden bitirmemek için elimden gelen fazlasını yaptım. Ailesinden bile görmediği ilgiyi gösterdim. Parası bittiğinde para dahi gönderdim. İşi de yoktu yıllarca onu beklemeyi bile göze almıştım. Ama o uzakta yapamadığını ayrılmak istediğini söyledi. Dünya başıma yıkıldı. Gece gündüz ağlaya ağlaya dua ettim barışması için. Bı ay kadar geçti bana bı kızla yatakta çıplak resmini attı. Ben ona kavuşmak için dualar ederken kendimi mahvederken o başka kızların koynundaymis ve bunu bana gösterdi. Ama o resim bitiş noktası oldu. Görünce dünyam basima yıkıldi sevdiğim adamı başka bı kızla yatakta gordumm. Ama sonradan iyiki göndermiş dedim. O resmi görmesem hayatta unutamazdim. O resim benim için bitiş noktası oldu bı anda nasıl olduysa içimden aktı gitti. Ve inanın bazı insanların arkasından iz bile kalmıyor . Kaç kez dönmeye kalktı ve bı zamanlar deliler gibi sevdiğim adamı kaç kez reddettiğimi bilmiyorum. Demek ki bı noktadan sonra nokta kadar bile bı iz kalmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?