- 28 Şubat 2014
- 3.973
- 3.746
- 333
- Konu Sahibi therewillbeaday
-
Canım sen sanıyormusum ki sadece ayrılıyorlar başkalarını tercih ediyorlar işte, herkesin başına gelen şeyler , insanın özgüvenini etkiliyor tabikiSizlerin sevgili yada eş hikayeleriniz gene.Benim saçma gelebilir ama konuştuğum kişinin beni beğenmemesi ve başkasıyla nişanlanmasıtam geçti diyemem ama geçmek üzere neredeyse 1 yıl olacak
Ne güzel umut dolu hikaye :)ben varim 4 senenin ardindan ayrildik
ilk zamanlar cok cok zordu yataktan cikamiyordum dayak yemis gibiydim 2 3 hafta sonra bu durum duzeldi ama okadar uzuluyordum ki bazen aklima gelince burnum kaniyordu
sonra gecti hatta donmek istedi ben kabul etmedim
simdi evliyim cocugum var ve iyiki onunla olmamış
Zaten şarkı vs dinlemiyorum, duygusal olan şeylerden uzak duruyorum. Ama işte şuanki kişiyi de arada düşünüyorum..Ya kimseyi kaçırdığıniz falan yok, bu hayatiniza dahil olmaya çalışan kişileri yeterince begenseydiniz emin olun erken merken dinlemezdiniz .. Zamani gelince hersey olur, duygusal film, sarki yasak , sürekli arabesk konusma tarzı yasak, ondan kalan esyalari saklamak yasak, eve kapanmak yasak.. Cok net recete bu
ne güzel hikayeniz var, mutluluğunuz daim olsun sizinde.. Ben de zaman tanıdım ama yoruldum artık zaman geçiyor ama bazı şeyleri de kaçırıyormuşum hissi oluşuyor..6 yıl sürmüştü benim ilişkim, nişan hazırlığı yaparken terk etti gitti bir anda. Yıkıldım, ağladım, saçlarımı 3 numaraya vurdum, uzattım, maviye boyattım, tez yazdım, eğitim aldım, hatırladım, ağladım, sinirlendim, kendimi hem güçlendirdim, hem başarılı oldum hem de aşağı çektim 1 sene boyunca. Sonra unuttum dedim ama unutmadım. Öfkemi, yaptığı haksızlığı hiç unutmadım. Kırgınlığımdan güçlendim. Bir anda, hiç beklemediğim, düşünmediğim bir yerde karşıma biri çıktı. Yemeğe gittik arkadaş bile değildik, birbirimizi tanıma evresindeydik. Dedim ki ben 1 sene içinde seninle evlenirim. Delisin sen dedi, 1 sene içinde de evlendik. Ama o kişiyi unuttum mu? Hayır. Seviyor muyum? Kesinlikle hayır. O ölüp biten, o olmazsa yaşayamam diyen kız gitti. O kız o adamla yaptığı hatalardan ders aldı. Şimdi eşimle çok mutluyum çok şükür. Sen de kendine zaman tanı, doğru kişiyi görünce anlıyorsun. Hobiler edin, kurslara git, kendini geliştir ancak arayış içinde olmadan yap bunları :)
Sizinde mutluluğunuz daim olsun :) Aslında ben de zamana bırakmıştım ama yeni birini tanıyınca ve hala geçmişteki şeyler için zamana ihtiyacım varken acaba bazı şeyleri kaçırıyor muyum gibi bir düşünceye girdim.. Bilmiyorum..9 sene biriyleydim ayrilmalar barismalar ben yapamam onsuz baskasi olmayacak demeler falan filan en sonunda ondan kurtuldum onun ardindan iki iliskim daha oldu biri anneannemim yanina gidiyorum ziyarete dedi o gidis meger evlenmeye gitmis:) o kotu iliski uzerine dagildim iyice tam toparladim baska birini tanidim gorustuk sevgili olduk benleyken baskasini buldu ayrildi:) bunca cop adamin ustune oyle birini tanidimki evlendik 16 aylik bebegim var suan diyorum ki iyiki bu adamlar beni aldatmis bana buyuk iyilikleri dokundu esimle tanismama vesile oldular
Az da olsa umutlu olmaya ihtiyacımız var.. Siz de o umudu bulursunuz umarım..22 yaşındayım. Hep kötü şeyler yaşadım. Halen yaşıyorum. İstikrarla batıyorum. Dibi görsem sevineceğim ‘yehhu daha batamam’ diye, o derece...
Hi bide 3 4 yıl içinde sadece 2 kere buluştuk her buluştuğumuz da salep içerdi. Belki salaklik belki aptallık hatta belki dalga geçilebilir ama ondan sonra hiç salep içmedim, icemedim sebebini bende bilmiyorum :)Ya var ya beni o kadar uzağa götürdünüz ki. Ben birini 3 4 sene uzaktan sevdimm. Ama o sevmedi hatta tam olarak bildiğinden emin bile değilim.. çok ağladım çok hemde gecelerce.. çok farklıydi imkansız oldukça artan cinstendi. Hep hayal kurdum hep istedim hep ağladım. Sevgililerini duydum yine bekledim. Sonra bi gün söz verdim kendime artık ağlamak yok dedim.. sonra unuttum yavaş yavaş ara sıra bakıyorum sosyal medyadan buruk bi gülümseme acaba nasıl olurdu hissi. Sonra başka bi sevgilim oldu onunla da 9 ay beraber olduk ve ayrıldım ama o hiç dokunmadığım adamdan ayrılmak o kadar zor oldu ki. 9 aylık ilişkim bitti bu kadar canım yanmadi bi kere sevince öyle oluyo galiba
Neler yaşadınız merak ettim şuanda bende acı çekiyorum rabbim iyi insanları çıkarsın karşımıza ve tabi tekrar seveceğimiz
Ben de birini cok sevdim. ama cok. hatta beni birakip benden ayrildiginda bile gozumde oyle buyutmustum ki. her gun agliyordum baskasini sevemem kimse onun gibi olmaz diyordum. 2 ay bu boyle gecti. adam bana demedigini birakmadi ben dedim ki "onu ben uzdum benim hatam". asktan kordum bildiginiz yani. cok ozur dilerim bana namussuz diyen karaktersiz bi cöp parcasindan bahsediyorum bide... sonra karsima biri cikti. suan inanin yuzunu hatirladikca bile yuzum guluyor. hic beklemezdim inanin. dogru insan olunca taslar oyle guzel yerine oturuyor ki. ben cok sinirli agresiftim onunla(eski) iliskimde. suan pamuk gibiyim. karsidaki kisi sizi uzmezse siz harikasiniz... umudunuzu kaybetmeyin. ben kaybetmistim. simdi dusununce gulumsuyorum ne buyuk dert etmisim diye.
Ben de 3 yıl dokunamadan sevdim. Uzaktan sevdim. Sesini duyduğumda kendimi kaybediyordum. İlk kez öyle duygular yaşadım ve bir daha o kadar yaşar mıyım bilmiyorum. Çok ağır hak etmediğim hakaretler işittim. Canımı istese bir saniye düşünmeden verecek kadar çok sevdim. Değdi mi? İşte onu da bunca şeyi yaşamadan bilseymişim ne iyi olurmuş..Ya var ya beni o kadar uzağa götürdünüz ki. Ben birini 3 4 sene uzaktan sevdimm. Ama o sevmedi hatta tam olarak bildiğinden emin bile değilim.. çok ağladım çok hemde gecelerce.. çok farklıydi imkansız oldukça artan cinstendi. Hep hayal kurdum hep istedim hep ağladım. Sevgililerini duydum yine bekledim. Sonra bi gün söz verdim kendime artık ağlamak yok dedim.. sonra unuttum yavaş yavaş ara sıra bakıyorum sosyal medyadan buruk bi gülümseme acaba nasıl olurdu hissi. Sonra başka bi sevgilim oldu onunla da 9 ay beraber olduk ve ayrıldım ama o hiç dokunmadığım adamdan ayrılmak o kadar zor oldu ki. 9 aylık ilişkim bitti bu kadar canım yanmadi bi kere sevince öyle oluyo galiba
Bana o kadar benziyor ki yazdıklarınız. Onun sevmediği ama benim sevdiğim bir yemek vardı. Onun sevmediğini öğrendikten sonra o yemeği yememeye başladım. Bir gün mecburiyetten yemem gerekti, yedikten sonra midem bulanmaya başladı devam edememiştim. Öyle büyük (ya da hastalıklı) bir sevgiydi ki.. Sokağın ortasında ağlatan, geceleri sesim çıkmasın diye yastıkla yüzümü kapatıp ağladığım o kadar gece oldu ki..Hi bide 3 4 yıl içinde sadece 2 kere buluştuk her buluştuğumuz da salep içerdi. Belki salaklik belki aptallık hatta belki dalga geçilebilir ama ondan sonra hiç salep içmedim, icemedim sebebini bende bilmiyorum :)
Ne kadar güzel yazmışınıztamda beni anlatıoAcilar gecmez, sadece yer degistirir..demeye geldim.. bugunku imtihanin bu.. yarin baska birsey..
O kadar iyi anlıyorum ki şu mesajı.. İnşallah mutlu ve huzurlu bir yuvanız olur..Hikayemin detayına girmeyeceğim ama 1 yıl yaşadığım iliski beni 10 yıllık yıprattı.suan başkası ile söz hazirligi yapıyorum.asik değilim beklentim hayallerim yok.sadece yuva kurmak amaç.az önce sen anlat karadeniz izliyordum.onun bana geldiği yollara bkarken dinlediğim şarkı çaldı.onun yerine koyamam kimseyi ama içimde öldü onu gordum
Şuanki hikayeniz güzel olsun da varsın geçmişteki kötü olsun :) İnşallah unutulur tamamen..Ay ben hic anlatmayayim kotu hikaye benimki
Ama unutuluyor kafanizi yormayin. Kimler gelir kimler gecer
Benimde öyleydi ya hala salep içemiyorum. Oda 2 kere buluştuk demek sevgili olsak ben ölürdum :) ama unuttum mu unuttum yani şöyle diyeyim ara sıra bakıyorum öyle aklıma da geliyor ama sevgi yok sadece acaba nasıl olurdu evlenirmiydik falan filan :) bi ara ebru gündeşin şarkısı vardı evlenirmiydik sabahlara kadar dinlerdim o günlere gittim yaBana o kadar benziyor ki yazdıklarınız. Onun sevmediği ama benim sevdiğim bir yemek vardı. Onun sevmediğini öğrendikten sonra o yemeği yememeye başladım. Bir gün mecburiyetten yemem gerekti, yedikten sonra midem bulanmaya başladı devam edememiştim. Öyle büyük (ya da hastalıklı) bir sevgiydi ki.. Sokağın ortasında ağlatan, geceleri sesim çıkmasın diye yastıkla yüzümü kapatıp ağladığım o kadar gece oldu ki..
Hepimiz sevdik.Hatta şarkısı bile var hangimiz sevmedik çılgınlar gibi.Aslında Allah gösterio biz görmek istemiyoruz.Ben ergenlikte birini sevdim 19 yaşındaydım oda benden 1 hafta buyuktu.İlk başta tipe bak dedim büyük konuşmuşum öle bi sevdimki.İlk başta çok zor sevdim ama sonra saplantılı bir sevgiye dönüştü.Ayrıca küçükken mantıklı düşünemiosun.Oda bende çocuktuk.Yıllarca ağlarmı insan yıllarca beklermi.Ben bekledim.Ama şimdi bakıorum beni sevmemiş.Seven insan karşısındakini kırmaz incitmez zaten.Sonra defalarca barışıp defalarca ayrıldık.Acaba bu acı geçer mi diodum.Kalbimi söküp atsalar diodum.Allahım bu sevgiyi kalbımden al yada öleyım ben dıodum.Geçti.Ama sonra yıne sevıosun .ayıne acı cekıosun.Tabı o ergen halındekı gibi olmuo.Cunku daha mantıklı bakıosun.Acını yaşa ama saplantılı degıl .Zaten her sey bize bir ders veriMerhaba hanımlar. Başlık biraz karışık oldu ama ben de şuan karışık bir durumdayım. Kimine göre dert bile değildir belki. Birini sevdim. Olmayacağını bilip kabullenmeye çalıştım. En zor kısmı umut beslememekti. Zor oldu ama sonunda olacağına dair olan o boş umudu da yok ettim. Buraya kadar iyi ama sorun şu ki içimde bir şeyler hala var mı diye biran soruyırum kendime. Belki sevgi belki başka bir duygu. içimde o kişiye karşı her şey bitti diyorum, sonra biran geliyor böyle garip bir ruh haline giriyorum. Şuan içimde hala sevgi kırıntısı kaldığına inanmak bile istemiyorum. İçim biraz acıyor gibi. Bu akşam biraz fazla.. Böyle uzun yıllar sevip sonradan uzun bir süre atlatmaya çalışıp da "evet çok sevdim ben de ama geçiyor sonra başka birilerini daha sevdim" dediğiniz canınızın acısının geçtiği, içinizdeki öfkenin de geçtiği hikayelerinizi paylaşır mısınız?
bence zamana ihtiyacin var gibi. az bir elektrik almis olsan dayanamaz yazardin onakısa bi süredir konuştuğum biri vardı, konuşmayı bitirdim. Şimdi acaba yanlış mı yaptım düşüncesi var. Konuşmak istiyorum ama biryanım da zamana ihtiyacım var diyor. O da zaten o günden sonra yazmadı. Bir yazsa belki iyi şeyler olacak :)
Çok karışığım.. Cümlelerimden bile anlaşılıyordur belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?