Geçti, düzeldi dediğiniz hikayenizi yazar mısınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizlerin sevgili yada eş hikayeleriniz gene.Benim saçma gelebilir ama konuştuğum kişinin beni beğenmemesi ve başkasıyla nişanlanması tam geçti diyemem ama geçmek üzere neredeyse 1 yıl olacak
Canım sen sanıyormusum ki sadece ayrılıyorlar başkalarını tercih ediyorlar işte, herkesin başına gelen şeyler , insanın özgüvenini etkiliyor tabiki

Ne güzel umut dolu hikaye :)

Zaten şarkı vs dinlemiyorum, duygusal olan şeylerden uzak duruyorum. Ama işte şuanki kişiyi de arada düşünüyorum..
ne güzel hikayeniz var, mutluluğunuz daim olsun sizinde.. Ben de zaman tanıdım ama yoruldum artık zaman geçiyor ama bazı şeyleri de kaçırıyormuşum hissi oluşuyor..

Hikayemin detayına girmeyeceğim ama 1 yıl yaşadığım iliski beni 10 yıllık yıprattı.suan başkası ile söz hazirligi yapıyorum.asik değilim beklentim hayallerim yok.sadece yuva kurmak amaç.az önce sen anlat karadeniz izliyordum.onun bana geldiği yollara bkarken dinlediğim şarkı çaldı.onun yerine koyamam kimseyi ama içimde öldü onu gordum

Sizinde mutluluğunuz daim olsun :) Aslında ben de zamana bırakmıştım ama yeni birini tanıyınca ve hala geçmişteki şeyler için zamana ihtiyacım varken acaba bazı şeyleri kaçırıyor muyum gibi bir düşünceye girdim.. Bilmiyorum..
22 yaşındayım. Hep kötü şeyler yaşadım. Halen yaşıyorum. İstikrarla batıyorum. Dibi görsem sevineceğim ‘yehhu daha batamam’ diye, o derece...
Az da olsa umutlu olmaya ihtiyacımız var.. Siz de o umudu bulursunuz umarım..

Hi bide 3 4 yıl içinde sadece 2 kere buluştuk her buluştuğumuz da salep içerdi. Belki salaklik belki aptallık hatta belki dalga geçilebilir ama ondan sonra hiç salep içmedim, icemedim sebebini bende bilmiyorum :)

Neler yaşadınız merak ettim şuanda bende acı çekiyorum rabbim iyi insanları çıkarsın karşımıza ve tabi tekrar seveceğimiz

Ben de 3 yıl dokunamadan sevdim. Uzaktan sevdim. Sesini duyduğumda kendimi kaybediyordum. İlk kez öyle duygular yaşadım ve bir daha o kadar yaşar mıyım bilmiyorum. Çok ağır hak etmediğim hakaretler işittim. Canımı istese bir saniye düşünmeden verecek kadar çok sevdim. Değdi mi? İşte onu da bunca şeyi yaşamadan bilseymişim ne iyi olurmuş..

Hi bide 3 4 yıl içinde sadece 2 kere buluştuk her buluştuğumuz da salep içerdi. Belki salaklik belki aptallık hatta belki dalga geçilebilir ama ondan sonra hiç salep içmedim, icemedim sebebini bende bilmiyorum :)
Bana o kadar benziyor ki yazdıklarınız. Onun sevmediği ama benim sevdiğim bir yemek vardı. Onun sevmediğini öğrendikten sonra o yemeği yememeye başladım. Bir gün mecburiyetten yemem gerekti, yedikten sonra midem bulanmaya başladı devam edememiştim. Öyle büyük (ya da hastalıklı) bir sevgiydi ki.. Sokağın ortasında ağlatan, geceleri sesim çıkmasın diye yastıkla yüzümü kapatıp ağladığım o kadar gece oldu ki..

O kadar iyi anlıyorum ki şu mesajı.. İnşallah mutlu ve huzurlu bir yuvanız olur..

Ay ben hic anlatmayayim kotu hikaye benimki
Ama unutuluyor kafanizi yormayin. Kimler gelir kimler gecer
Şuanki hikayeniz güzel olsun da varsın geçmişteki kötü olsun :) İnşallah unutulur tamamen..

Benimde öyleydi ya hala salep içemiyorum. Oda 2 kere buluştuk demek sevgili olsak ben ölürdum :) ama unuttum mu unuttum yani şöyle diyeyim ara sıra bakıyorum öyle aklıma da geliyor ama sevgi yok sadece acaba nasıl olurdu evlenirmiydik falan filan :) bi ara ebru gündeşin şarkısı vardı evlenirmiydik sabahlara kadar dinlerdim o günlere gittim ya

kısa bi süredir konuştuğum biri vardı, konuşmayı bitirdim. Şimdi acaba yanlış mı yaptım düşüncesi var. Konuşmak istiyorum ama biryanım da zamana ihtiyacım var diyor. O da zaten o günden sonra yazmadı. Bir yazsa belki iyi şeyler olacak :)
Çok karışığım.. Cümlelerimden bile anlaşılıyordur belki.

Hepimiz sevdik.Hatta şarkısı bile var hangimiz sevmedik çılgınlar gibi.Aslında Allah gösterio biz görmek istemiyoruz.Ben ergenlikte birini sevdim 19 yaşındaydım oda benden 1 hafta buyuktu.İlk başta tipe bak dedim büyük konuşmuşum öle bi sevdimki.İlk başta çok zor sevdim ama sonra saplantılı bir sevgiye dönüştü.Ayrıca küçükken mantıklı düşünemiosun.Oda bende çocuktuk.Yıllarca ağlarmı insan yıllarca beklermi.Ben bekledim.Ama şimdi bakıorum beni sevmemiş.Seven insan karşısındakini kırmaz incitmez zaten.Sonra defalarca barışıp defalarca ayrıldık.Acaba bu acı geçer mi diodum.Kalbimi söküp atsalar diodum.Allahım bu sevgiyi kalbımden al yada öleyım ben dıodum.Geçti.Ama sonra yıne sevıosun .ayıne acı cekıosun.Tabı o ergen halındekı gibi olmuo.Cunku daha mantıklı bakıosun.Acını yaşa ama saplantılı degıl .Zaten her sey bize bir ders verinemlı olan ders alıp yola devam etmek.Hala tek zafımdır o kişi.Sevgı deıl aşk deıl ama karşımda gorsem gozlerım dolar.Aöa avı cekmıorum.Artık ergen ruhumla ne kadar buyuttuysem ıcımde.Allah yardımcın olsun.

Ölüm,yıllar sonra ilk günkü kadar acitir mi insanı?
Adı kalır,hatıralar kalır..
Aklınızda,kalbinizde,ruhunuzda kalan ne varsa affetmeden öldürmeyin..
Nefret de çok güçlü bir duygu çünkü.
Nefretin dahi hatırlatmak istemeyeceği kadar değersiz kalmalı giden..

Dile kolay 10 yıl geçti üstünden.. 4 yıl ilişki yaşadık. Beni birçok kez aldattı ayrılamadım o kadar çok seviyor ve acı çekiyordum ki onsuz kalmak ölüm gibi geliyordu. 4 yılın sonunda ben değil o beni terk etti. Olmuyor biz birlikte iyi değiliz dedi. Nasıl olsa sürekli ayrılıp barıştığımız için çok önemsemedim yine barışacaktık çok emindim ta ki bir ilişkisini alalen yaşamaya başladığını gördüğüm anda dünya başıma yıkıldı.. 5 ay içinde de evlendiler. Beni daha iyi şartlarda yaşamak için terk etti. Para için.. evlendiği kızın maddi durumu çok iyiydi. Önce şehri terkettim. Sonra ben de evlendim. Evlenirken o kadar ani karar verdim ki eşimin maddiyatının çok iyi olduğunu bile anlamadan evlenmiştim şaka gibi! Şimdi bir çocuğum var. O da hala evli.. Sürekli eşini aldattığını söylüyor ortak arkadaşlar zamanla böyle bir insana nasıl aşık olabildiğim için takıntı haline getirdiğim için kendime çok kızdım. Aklıma geldikce hep kalbim sızlardı içim acırdı. Artık onu sevmiyorum bundan kesinlikle eminim. Ben bir aşkı sadakatle bunca yıl yaşayıp, onu kirletmeyen kendimin seviş biçimine aşığım artık.

birine cok asik oldum yani o donem oyle saniyordum. tamamen platonik ask. cocuga acilmadim bile anlamisti ama, intihar etmeyi dusunur hale gelmistim. o sene cok zayifladim ve hastalandim. ama zaman gercekten bir ilac gecti gitti.
sonra 4 sene birini sevdim. arkadaslarim ona soylemis. ayni koyluyuz hatta koydeki evler komsu, ist.da ayni mahalledeyiz. cikmaya basladik 4 yilin sonunda 10 gunde ayrildi. ben hemen unutamadim. ama oyle tuhaf duygularki kimse beni sevemez ben kimseyi sevemem saniyordum. esimle tanistim cikmaya basladik. ben sonradan asik oldum esime. o kisi hep karsima cikardi, aklimi karistirmak icin. evet aklima gelirdi. hatta evlendikten sonra bile ama o sanilan gibi aski unutamamak degil. yarim kalinmisligin, yasanilamamislarin hesabi, zamanla ofke bile kalmaz. gecen yil beni aldattigi kisiyle evlendi, suan ayni mahallede oturuyoruz

bence zamana ihtiyacin var gibi. az bir elektrik almis olsan dayanamaz yazardin ona

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…