Gel gitleri olan tatli sevdigim lutfen yorum yapin

ensereh06

Guru
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2013
278
124
323
Ankara
Merhaba hanimlar 24 yasinda bosanmis bir hanimim yaklasik 6 ay kadar once instagramda benden bikac yas kucuk biriyle karsilasip tanistik kendisi cok eglenceli espirili tatli birisi ondan hoslaniyordum ama aciklamadim hic bunu.O hoslanip ilgilendigini aciklayinca bende itiraf ettim.aramizda cok cok güzel bir etkilesim vardi cok yogun guzel duygular beslemeye baslamistik birbirimize.Ta ki benim bosanmis oldugumu soyleyene kadar.Yapamayacagini bekar biriyle evlenmek istedigini soyledi. Sonra o duygulsrina son veremedi kisa sure daha gorustuk ama yine gel git yasayip aramizda bisey olamayacagini söyledi resimlerimi ve ona yazdigim iki tane mesaji silmesini isteyip gorusmeyi biraktim sonra bana birkac gun once resimlerimi silmedigini ve bana hala biseyler hissettigini soyledi ben iki kere ona mektup seklinde mesaj yazmistim onlarida silmemis beni elestireceksiniz biliyorum bu kadar gel git yapan biriyle muhatap olmaya Devam ettigim için Sizce engel koyup birdaha gorusmemeli miyim yorumlarinixi bekliyorum

Şimdi zaten 24 yaşındasın. Senden birkaç yaş küçük adam kaç yasında? 18-20?

O yaştaki birinin bu sorumluluğu alamaması çok normal geliyor bana.
Ailesine kabul ettirecek olgunlukta görmüyor kendini olabilir
Hatta belki onun da hiç ilişkisi olmamıştır o yaşta, karşısındakini de öyle istiyor olabilir.

Bence de konuşmamalısın.
Yani gel gitleri geçtim. Sen görmüş geçirmişsin. Senden küçük biri şu yaşta sana ne katabilir?

Erkeklerin daha geç olgunlaştığını düşünürsek. Çocuktur o.

Şimdi zaten 24 yaşındasın. Senden birkaç yaş küçük adam kaç yasında? 18-20?

O yaştaki birinin bu sorumluluğu alamaması çok normal geliyor bana.
Ailesine kabul ettirecek olgunlukta görmüyor kendini olabilir
Hatta belki onun da hiç ilişkisi olmamıştır o yaşta, karşısındakini de öyle istiyor olabilir.

Bence de konuşmamalısın.
Yani gel gitleri geçtim. Sen görmüş geçirmişsin. Senden küçük biri şu yaşta sana ne katabilir?

Erkeklerin daha geç olgunlaştığını düşünürsek. Çocuktur o.
Tesekkur ederim

Deneyimli birisi oldugunuzu varsayamiyorum.

Internetten tanismalara guven falan kalmadi hala neyin tanismasi bu.

ayrica ilk evliligini sorun eden insan bunu kaldiramayacagini basindan soylemis bu fikri degismez.

1.internetten neden erkek arkadaş arayışı içine girersiniz?
2.hadi buldunuz birini sadece sohbet için diyelim,nasıl güvenip resim gönderirsiniz?
3.resim göndermek yetmiyormuş gibi silinmesi gereken mesajları yollarsınız?içerik neyse artık:KK57:

Siliyomusunuz engelliyormusunuz bişeyler yapın ve bir daha sanaldaki insanlarla muhattap olmayın başınıza daha kötüsü gelebilir.

Boşanmış koskoca kadinsin canım ya instagram vs buralardan ilişki kurulmaz resim göndermekte ne

2.hadi buldunuz birini sadece sohbet için diyelim,nasıl güvenip resim gönderirsiniz?
3.resim göndermek yetmiyormuş gibi silinmesi gereken mesajları yollarsınız?içerik neyse artık:KK57:

Siliyomusunuz engelliyormusunuz bişeyler yapın ve bir daha sanaldaki insanlarla muhattap olmayın başınıza daha kötüsü gelebilir.
Duygularıma tercüman oldunuz...

Merhaba hanimlar 24 yasinda bosanmis bir hanimim yaklasik 6 ay kadar once instagramda benden bikac yas kucuk biriyle karsilasip tanistik kendisi cok eglenceli espirili tatli birisi ondan hoslaniyordum ama aciklamadim hic bunu.O hoslanip ilgilendigini aciklayinca bende itiraf ettim.aramizda cok cok güzel bir etkilesim vardi cok yogun guzel duygular beslemeye baslamistik birbirimize.Ta ki benim bosanmis oldugumu soyleyene kadar.Yapamayacagini bekar biriyle evlenmek istedigini soyledi. Sonra o duygulsrina son veremedi kisa sure daha gorustuk ama yine gel git yasayip aramizda bisey olamayacagini söyledi resimlerimi ve ona yazdigim iki tane mesaji silmesini isteyip gorusmeyi biraktim sonra bana birkac gun once resimlerimi silmedigini ve bana hala biseyler hissettigini soyledi ben iki kere ona mektup seklinde mesaj yazmistim onlarida silmemis beni elestireceksiniz biliyorum bu kadar gel git yapan biriyle muhatap olmaya Devam ettigim için Sizce engel koyup birdaha gorusmemeli miyim yorumlarinixi bekliyorum
birkaç yaş küçük derken :KK57: sen 24 yaşındasın o sendende küçük öylemi

Ben duygulari cok yogun yasayan bi insanim silinmesi gereken mesajlarimin icerigi Allah biliyor tamamen duygusal ve soyut manevi seylerdi sevgi kalp ilgi vs.

Başınızdan bir evlilik geçmiş daha temkinli olmanız gerekmez mi, ben asla tanımadığım insanları ekleyemiyorum instagrama ya da face'e. Eğer uzatırsanız üzülen siz olursunuz toplumun boşanmış kadına bakış açısı maalesef çok da iyi değil, bir de tanımadan eklemişsiniz adamın niyeti de zamanla değişebilir, bence uzatmadan ayrılın.

Başlangıçta dürüst davransaydınız bu kadar Oda bağlanmazdı sizde .Boşanmış olmanızı sorun yapıyorsa evlenseniz bile ileride başınıza çok kakar.

Erkekler o yaşlarda daha ergenlikten bile çıkmamış oluyorlar. Bi de ınstagramda tanıştık diyorsun. Hiç düşündün mü kimbilir senin gibi kaç kızla yazısıyor orda. Diğerlerinden boşta kaldıkça sıkılıp sana dönüyor. Senden hoşlanmıyor bir kızdan ilgi görmekten hoşlanıyor sadece. Boşanmış olmanı da böyle direk insanların gözüne sokma bence. Sen bunu bir eksiklik gibi insanlara verirsen onlar da öyle algılarlar. Tanışırsınız, yüzyüze gorusursunuz, birbirinizı adam akıllı tanıdıktan sonra gayet normal bi şekilde kendini eksik hissetmeden söylersin. Böyle direk önlerine atarsan akıllarında sadece boşanmış bi kadın olarak kalırsın, kimse karakterini hatırlamaz bile

Görüşme tabiki, he aklı başına gelir evlilik vs den bahsetmeye başlar hani ciddi ve kararlı olduğundan emin olursun ta ki o zamana kadar görüşme.. bana kalırsa bundan sonra görüşmeye başladığın insanlara da baştan boşanmış olduğunu söyle hem sonradan sen üzülme hem de gelen bunu bilerek gelsin

Düşünelim ki evlendiniz. Bu daha şimdiden sorun ediliyorsa evlenince kesin edilecektir. Ayrı sadece erkek arkadaşınız değil ailesi de sorun edecektir...

Ciddi bir yola girmeden dönün bence..

Back
X