Merhaba hanimlar 24 yasinda bosanmis bir hanimim yaklasik 6 ay kadar once instagramda benden bikac yas kucuk biriyle karsilasip tanistik kendisi cok eglenceli espirili tatli birisi ondan hoslaniyordum ama aciklamadim hic bunu.O hoslanip ilgilendigini aciklayinca bende itiraf ettim.aramizda cok cok güzel bir etkilesim vardi cok yogun guzel duygular beslemeye baslamistik birbirimize.Ta ki benim bosanmis oldugumu soyleyene kadar.Yapamayacagini bekar biriyle evlenmek istedigini soyledi. Sonra o duygulsrina son veremedi kisa sure daha gorustuk ama yine gel git yasayip aramizda bisey olamayacagini söyledi resimlerimi ve ona yazdigim iki tane mesaji silmesini isteyip gorusmeyi biraktim sonra bana birkac gun once resimlerimi silmedigini ve bana hala biseyler hissettigini soyledi ben iki kere ona mektup seklinde mesaj yazmistim onlarida silmemis beni elestireceksiniz biliyorum bu kadar gel git yapan biriyle muhatap olmaya Devam ettigim için Sizce engel koyup birdaha gorusmemeli miyim yorumlarinixi bekliyorum