ne bilelim biz aniden geldiler geleceklerini biliyorduk ama yemek falan yiyince geleceklerdi nerden aklımıza gelecek ister genelde ama böyle yapmazdı bide imam emeklisi ya neyse kötü birşey söylemek istemiyorumCüzdan neden orta yerde daha dikkatli olun.
çok görgüsüzlermişeşim işten bugün erken geldi garibim taksitleri ödemiş ufak tefek alışveriş yapmış 200 tl si kalmış yarında ufak tefek market ihtiyacı var haftaya kadar o parayla idare etmek zorundayız neyse akşam kv demler geldi kp der daha yeni yerine oturdu oturur oturmaz sehpanın üstündeki cüzdanı aldı içindeki parayı görünce ooo iyisiniz deyip içinden 10 tl yi aldı yine az parayla kurtardık 15 tl yi görümceme avondan dolayı borcum vardı verdik geri kalan parayla hem alışveriş yapacagız hem eşimin sigara veyol parasına yetiştirecegiz sürekli para kırpmalarından bıktım eşim de ne yapsın garibim birşey diyemiyor sinirden gebermek üzereyim...
ne utanacaklar ya tam kan emicilerCok ayip gercekten utanir insan biraz ya
Ortaliga birakmayin cuzdanlarinizi
malesefçok görgüsüzlermiş
bi anda oldu zaten kafaya koyduysa alır o parayı arsız bi kereSürekli sizden para çarpıyorlarsa ortaya koymayın sizde çoluk çocuğunuzun rıskı sonuçta... Çok ayıp yaptıkları kendinizi üzmek yerine akıllı olun buna fırsat vermeyin yoksa belli bunlar hiç düşünmüyor sizi.. Allah yardımcın olsun kendi ailen olsa cvp verirdin eşinin ailesi olunca geri duruyorsun ister istemez tek yapman gereken buna meyil vermemek...
laftan anlamazlar onlarŞok oldum ne kadar ayıp.. Ama eşinizin söylemesi lazım yoksa aynı şeyi yapmaya devam eder yani. Bi şekilde söylesin. Yani koskoca adam 10 tl alsan ne olur almasan ne bir şey diyemiyorum.
anlatılmaz yasanır tatlım geberecem sinirden eşime de bişey diyemiyorum yoksa daha da üzülecekYaptıkları çok yanlış ama şöyle de bir durum var eğer eşiniz o rahatlığı vermemiş olsa yapamazlardı bence.
anlatılmaz yasanır tatlım geberecem sinirden eşime de bişey diyemiyorum yoksa daha da üzülecek
biliyorlar cok aç kaldık eziyet çektik ama adamların umuru degilBilirim bu durumu. Ama eşinin bir an önce buna bir çare bulması lazım. En azından laf arasında durumunuzun sıkışık olduğunu, bir şey alıp borçlandığınızı vs. söylese belki bir çare olur. Allah yardımcın olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?