gelde sinirlenme

Amaaan eşin de nasıl bir adammış yahuuu? Kavga çıkar o zaman... Ben iki yöntemi de uyguluyorum her seferinde işe yarıyor.
baslarda işe yarıyordu onunda elinde birşey yok ki

adam benim mutfagimdaki kumbarayı görüp içindeki parayı almış adam esimle çok kavga ettim ama neden bilmiyorum basireti tutuluyor üzüldüğünün farkındayım ama
Eşiniz iyi niyetli bir insan anladığım kadarıyla.
Kendimi onun yerine koyduğumda, ben kalkıp babama diyemem ki 'paramı ver ya da alma' diye.
Zaten hiçbir aklı selim insan bu cümleleri duymamalı, gerek olmamalı.
Siz birbirinizi üzmeyin, içli içli ağladı dediniz.
Bu yaşanılanlardan sonra pişkin bir şekilde 'ne var ki bunda' deseydi iş değişirdi.
Ama eşiniz de çok üzülmüş, edebi müsade etmiyor demek ki babasından olanı ya da olmayanı esirgemeye.
Sizi de bu duruma soktuğu için kendini suçluyordur mutlaka.

Ne diyeyim ki, destek olun birbirinize.
Bu kadar karaktersiz insanlar için üzmeyin birbirinizi.
El ele verirseniz, bu sorunların aranıza girmesine müsade etmemiş olursunuz.

yuh ayip yani insan bir baskasinin cuzdanini ellermi terbiyesizce bir durum ne kadar ayip yani ne insanlar varya

çok sagol çok zor bi çocukluk gecirmiş babası para gidiyor diye okutmamış daha neler neler anne desen bi ayrı

psikoloji iyice bozuldu ne zaman ileriye dönük hayal kursak dakkasına varnadan mahvediyorlar benim ailem de manevi olarak yanımızda degil artık beni suçluyorlar göz yumuyorum diye

Bizim ailede kimse çanta cüzdan açmaz bi şey almaz.

MAdem böyle bi durum var. Kaldırın ortadan cüzdanı çantayı

Yapacak bişey yok. Sizi bilemem ama benim eşim bu şekilde davransa bavulumu toplar giderdim annemin evine. Ben biraz tahammülsüzüm maalesef.
denedim ama vazgecemedik işte ilk gittiğimde hamileydim neyse neler yaşamışım be babam zorluklarla büyüttü bizi ama çok şükür hiç eksiğimiz olmadı beni okutmak istemedi kızdım ama ne yapacan bi kötü söz söylemedi neyse ya

Nacizane tavsiyem, evde yapabileceğiniz el emeği şeylerle eşinize katkıda bulunmaya çalışın ve bunu kimse bilmesin.
Evin gelirine de gerçekten el koyun.
Madem eşiniz bu kadar yumuşak yüzlü, bildiğiniz harçlık verin işe gidip gelmesi ve kişisel harcaması için.
Evin hiçbir yerinde 10 kuruş dahi açıkta bırakmayın.
Kimsenin bilmediği, görmediği yerlerde saklayın paranızı.
En son çare bu görünüyor çünkü.
Size de kalkıp 'gelin hanım getir bakalım ne kadar paran var' diyecek halleri yok.
Farzedelim dediler, yok paramız der geçersiniz.
Eşinizden istediklerinde de, zaten tüm para sizin elinizde olduğundan onlara veremeyecek en azından.

şimdi tek temennim onların bu kadar yakınımızda içimizde olmamaları Allah selamet versin sonucta esimin ailesi ama aydan aya seneden görüşmek bi kuruş da olsa paramızın onlara gitmemesi eşimi çocugumu zehirlememeleri bize yuvamıza dil uzatamamaları kısaca Allah a yakın bize uzak olsunlar istiyorum

onu da denedik ya adam daha çocuk dogmadan sünnette ne kadar para takılacak diye hesap yapıyor kv deyle

çok sinirlendim

baba bu yaa,bizde büyükler kucuklere destek olur gizli açık verir alışveriş yapar ne bileyim verir yaa,anne baba olmak gerçekten herkesin vasfı değil.
madem vermek içinden gelmiyor alma bari tam hadsiz.en uyuz olduğum konular.

benim babamın yaptıgı yardimları kendi yapmış gibi anlatınca dayanamadım artık ailem den para almıyorum bide kızıyorlar mendeburlar bende babam beni sırtında tasımak zorunda degil dedim mikroplar kan emiciler Allah afetsin ama cok canım yandı cookk

kızlar dinlediğiniz için çok sagolun simdi biraz dinlenmem lazım yine dertleşiriz yorumlarınızı tek tek okuyacam sagolun duanızı eksik etmeyin

bu tur insanların ortak özelliği sanırım yapmaz çok yaptım diye sürekli anlatır.yardım eden de anlatmaz.

asalak insan.başkasından geçiniyor.hemde bu şekilde alması,bu ne rahatlik.sizin iyi niyetli olmanızdan kaynaklı olabilir.ne gelinler var alsın da ne oluyor..

Valla boşuna dememisler haliyle hocadan kork, diye utanmaz koskoca adam tabi sende bişey diyemiyosun anladigim kadariyla Allah'a havale et tez zamanda bin katiyla geri çıksın ve ilk aldığı o paralar aklına gelsin Üf utanmaz yaşlı başlı adam

10 tl hayatinimi kurtaracakmis !! terbiyesizlikten baska birsey degil .. insan utanir cekinir yani..

Allah a havale etmekten baska bişey elimden gelmiyor zaten bide utanmadan eşime borc alıyom diye takılmış be utanmaz eline 2000 3000 tl para geciyor evlenme cagında çocukların var evine bir sey almadan antalyada ısparta da izmirde yediğin yetmiyor mu diyesim geliyor tek temennim bu kan emicilerin evimden rızkımdan ellerini etekleriniçekmesi eşimin psikolojisi iyice bozukdu ne huzurumuz kaldı ne agzımızın tadı zehir zıkkım olsun inşaallah bi daha yakınma yöreme gelemez olsunlar Allah bilsin Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…