şaka gibi ya aileler ne zaman anlayacak çocukları evlendiğinde onların farklı sorumlulukları olduğunu bir ev geçindirme derdinde olduklarını ne dangalak insanlar var yahu ayrıca yatak odası mevzusu büyük ayıp
ben zaten istemem yeter ki bizi bize bıraksınlar adam gecen yıl esimi işyerine çagırmış şöyle demiş galiba biz sizi ayıramayacagız esim agzından kacırdı zaten bana öyle imalarda bulunmuşlardı maksat çamurlaşmak ayrılmıyorsanız görün bakalım diyorlar
1600 tl yle pasalar gibi gecinilebilirmiş hatta para bile artarmış onlarda pazar market alışkanlığı yok kış girerken 2 çuval patates makarna fasulye tamam bunların dişindaki lüks onlara göre
Gerçekten şaka gibi, kayınpederiniz cüzdanı görüyor ve içinden 10 tl alıyor öyle mi? Vallahi sinirlenmekte çok haklısınız, böyle terbiyesizlik olur mu? Ben olsam öyle kayınpedere baba küçükken sana başkasının cüzdanının karıştırılmayacağını öğretmediler galiba derdim. Ben kendimi yiyip bitireceğime o kendini yesin bitirsin o laftan sonra.
Gerçekten şaka gibi, kayınpederiniz cüzdanı görüyor ve içinden 10 tl alıyor öyle mi? Vallahi sinirlenmekte çok haklısınız, böyle terbiyesizlik olur mu? Ben olsam öyle kayınpedere baba küçükken sana başkasının cüzdanının karıştırılmayacağını öğretmediler galiba derdim. Ben kendimi yiyip bitireceğime o kendini yesin bitirsin o laftan sonra.
adam bi tuhaf bi keresinde istemeden farkında olmadan bişey söylemişim neredeyse eşimi de benide dövecekti eşim senin gibi baba olmaz olsun dedi dahada bişeyler söyledi herkes hocam ne yapıyorsun çocukların suçu yok sen haksızsın dediler ama adam da kv de haksızlıgı kabul etmez tutttu kocam evimize götü
rdü bi kac ay görüşmedik ama ne yapacan atsan atılmıyor satsan satılmıyor esim de mücadeleyi bıraktı artık
cüzdanı sehpanın üzerin de unutmuşuz bu kadarını beklemiyorduk zaten cüzdanı unutmasak da o parayı alacaksa yalan yanlış konusur allem eder kallem eder yine alırdı
Onların size vermesi gerekir ,
Siz 30 yıllık evli bile olsanız , babalar ufak tefek ve ya özel günlerde destek olmalıdırlar ..
Bunlar yapmadığı gibi .
Bi de sizden alıyorlar ..
Çok yanlış
Onların size vermesi gerekir ,
Siz 30 yıllık evli bile olsanız , babalar ufak tefek ve ya özel günlerde destek olmalıdırlar ..
Bunlar yapmadığı gibi .
Bi de sizden alıyorlar ..
Çok yanlış
malesef eşimde sen bari sıkma beni sen bari anla diyor çocukluğum gençliğim hep ailemle mücadele etmekle geçti sen zannediyorsun ki ben susuyorum konuşmuyorum ama anlamıyorlar ne yapacagımı şaşırdım eğer biraz daha üstlerine gidersem yuvamdan senden olacagım diyor