onlar için 10 100 farketmez alın teri dökmeden havadan gelsin yeter uzaklastırma duası diye bişey olsada kurtulsam sunlardan10 tl hayatinimi kurtaracakmis !! terbiyesizlikten baska birsey degil .. insan utanir cekinir yani..
adamlar arsız şeytan bile imana gelirbu tur insanların ortak özelliği sanırım yapmaz çok yaptım diye sürekli anlatır.yardım eden de anlatmaz.
asalak insan.başkasından geçiniyor.hemde bu şekilde alması,bu ne rahatlik.sizin iyi niyetli olmanızdan kaynaklı olabilir.ne gelinler var alsın da ne oluyor..
söylüyoruz biliyorlar dediğin gibi anlamıyorlar bide gaybaklar allem edip kallem edip üste çıkıyorlar onlar derti bizi ayırmak hep ondan bu yaptıklarıAaa en yuzsuz benim esimin ailesi derim hep demekki yarisabilirler sizinkilerle..ama esinizde taviz vermesin merak etme bisey desende alinmazlar yuzsuz olduklari icin siz tavrinizi rahatca koyun hatta parayi zaten yetiremiyoruz diye konu acin yanlarinda hos ne utanir ne alinir bu tipler anca onlarin anladigi dilden konusmaniz lazim yoksa cooookk somururler
kocam dik baslı ahlaklı sözü bilen bi adamdı ama ne oldu ne yaptılar hiç bilmiyorumo neydi ya? Cüzdan karıştırmak nasıl bir şey ki? Daha annemin babamın cüzdanını elime almışlığım yok. Kocanız pasif kaldıkça devam eder bu muhabbetler. Allah sabır versin.
kocam dik baslı ahlaklı sözü bilen bi adamdı ama ne oldu ne yaptılar hiç bilmiyorum
bende ne yapacagımı şaşırdımO bir şey yapmamışta siz kendinize yapıyorsunuz. Aileyle eş arasındaki sınırı çizemeyen bir adama çok ta akıl erdiremedim.
bende ne yapacagımı şaşırdım
KAYNANAM GÖRÜMCEM SAGOLSUNLAR YATAK ODAMIZA BİLE GİRERLER BİDE KAÇ KERE UYARDIKNe yapacağınızı bilemedim ama ne yapmamanız gerek biliyorum. Onlar geldiğinde ortada özel eşya bırakmayacaksınız
KAYNANAM GÖRÜMCEM SAGOLSUNLAR YATAK ODAMIZA BİLE GİRERLER BİDE KAÇ KERE UYARDIK
neler neler ya anlatılmaz anlatmakla bitmez ben Allah deyip sustukca ama bunlar herkese aynı fıtratlartı bunasıl bir aile bunlar. Ben biraz daha yorum yaparsam farklı şeyler çıkmasından korkuyorum açıkçası
Yatak odasına girmek ne demek arkadaşım bu ne basitlikneler neler ya anlatılmaz anlatmakla bitmez ben Allah deyip sustukca ama bunlar herkese aynı fıtratlartı bu
biz yeni evliykan de girdikler ayıptır söylemesi esim çıplak ben gecelikle görmezden geldim eşime dedim kıyametleri kopardılar daha 3 günlük gelinlikken ezmeye basladılar bosanmak istedim ama esim vazgecmemn dedi 1,5 2 aylık evliyken evden kovdular eşim peşimden geldi neler neler anlat anlat bitmez basedilmez böylesiyle şöyle fettan bi gelin ya eşim diyor ki yine seni kötü bilirler doğruYatak odasına girmek ne demek arkadaşım bu ne basitlik
eşim işten bugün erken geldi garibim taksitleri ödemiş ufak tefek alışveriş yapmış 200 tl si kalmış yarında ufak tefek market ihtiyacı var haftaya kadar o parayla idare etmek zorundayız neyse akşam kv demler geldi kp der daha yeni yerine oturdu oturur oturmaz sehpanın üstündeki cüzdanı aldı içindeki parayı görünce ooo iyisiniz deyip içinden 10 tl yi aldı yine az parayla kurtardık 15 tl yi görümceme avondan dolayı borcum vardı verdik geri kalan parayla hem alışveriş yapacagız hem eşimin sigara veyol parasına yetiştirecegiz sürekli para kırpmalarından bıktım eşim de ne yapsın garibim birşey diyemiyor sinirden gebermek üzereyim...
Kendi vereceği verde bide alıyomu görgüsüzeşim işten bugün erken geldi garibim taksitleri ödemiş ufak tefek alışveriş yapmış 200 tl si kalmış yarında ufak tefek market ihtiyacı var haftaya kadar o parayla idare etmek zorundayız neyse akşam kv demler geldi kp der daha yeni yerine oturdu oturur oturmaz sehpanın üstündeki cüzdanı aldı içindeki parayı görünce ooo iyisiniz deyip içinden 10 tl yi aldı yine az parayla kurtardık 15 tl yi görümceme avondan dolayı borcum vardı verdik geri kalan parayla hem alışveriş yapacagız hem eşimin sigara veyol parasına yetiştirecegiz sürekli para kırpmalarından bıktım eşim de ne yapsın garibim birşey diyemiyor sinirden gebermek üzereyim...
laftan anlamazlar onlar
direk yüzüne demedim ama etrafta arkadaslarına byakınlarına söyledim adam duyuyor ama anlamıyorsen bize vercegine bizden aliyon mu deseydin ya susma kiz ne ayip aaaa..
adam daki mantık şu benden olanın parası da benimdirdirek yüzüne demedim ama etrafta arkadaslarına byakınlarına söyledim adam duyuyor ama anlamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?