- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
- 83
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Dediğiniz gibi,1.5 aydır ayrıyız zaten, bu süreçte düşünüp verilmiş bir karar derim.. aniden sorarsa belki yanlış tek kelimemden farklı bir şey algılayıp süreci uzatırsa diye ön çalışma yapayım dedim :)Ayrı kalıp birbirinizi tarttığınızı ve bu ayrı kalma sürecinden sonra boşanma kararı aldığınızı söylerseniz etkili olur sanırım. Bir de siz çok fazla psikolojik şiddet görmüştünüz ama o kadar konuşturmaz sanırım. Birsürü dava bakıyorlar. Belki de hiç konuşulmaz, direkt boşanma kararı çıkar. Herhalde boşanmak istiyor musunuz diye sorar. Kararlı ve net olun bence.
Burada bir konu okumuştum. Hakim anlaşmalı davada boşamamış, uzatmış, kadın da sinir olmuştu. Meğer kadın konuşamamış, sesi çıkmamış, hakim “duyamıyorum, konuşsana sesin çıkmıyor” vs demiş. Kadının boşanmak istemediğini düşündü herhalde.
Hanımlar bir şey soracağım.
Bana az önce bir mesaj geldi . Sayın X (burada eş kişisinin adı soyadı yazıyor)
Bilmem ne noterliğinde adınıza işlem yapılmaktadır, bu işlem bilginiz dışında ise lütfen şu numarayı arayım diye..
Numarayı aradım sordum, bana X bey adına burda bir işlem yapılmış ama size söyleyemeyiz dedi..
Ben de merak etmiyorum zaten, sadece benim adıma olan hatta neden böyle mesaj geliyor diyorum.. e devletinize bakın diyor bana..
Şimdi kullandığım numara kendi adıma..
Bana gelen mesajda eşin adı soyadıyla hitap edilmiş,sanki onun adına gibi.
Bu nasıl olur ? Benim numaramı vermiş belli..
Ama neden Yani saçmalık değil mi yarın boşanacağı eşinin numarasını noterde kullanmak.. amaç ne anlamadım..
Muhtemelen ev aldılar, onunla alakalı. Ama ben ne alaka..
Hayırlısı, geçmiş olsun. Tez zamanda tüm yaşadıklarınızı unutursunuz inşaallah, çıkaracağınız dersler ve kazandığınız tecrübe dışındaHanımlar hepinize teşekkür ederim,boşandık.. saat 10.05 te bitti...
Hayırlı olsun..Hanımlar hepinize teşekkür ederim,boşandık.. saat 10.05 te bitti...
Hanımlar hepinize teşekkür ederim,boşandık.. saat 10.05 te bitti...
Tek kelime konuşmadık.. 1 ay sonra tekrar gelmemi söyledilerHayırlı olsun..
Nasıldı konuştunuz mu?
Rica edip süreci hızlandırsaydın sende..
Amin çok sağ olun..Hayırlısı, geçmiş olsun. Tez zamanda tüm yaşadıklarınızı unutursunuz inşaallah, çıkaracağınız dersler ve kazandığınız tecrübe dışında
Hanımlar hepinize teşekkür ederim,boşandık.. saat 10.05 te bitti...
Çok teşekkür ederim.. inşallah . Güzel bir şeyler olmasına çok ihtiyacım varHayırlı olsun. Nasılsınız? Bundan sonra her şey çok güzel olsun inşallah.
hakkında hayırlısı olsun canımHanımlar hepinize teşekkür ederim,boşandık.. saat 10.05 te bitti...
Bizden önce 2 tane çift boşandı,birinin çekişmeliydi ,bayağı uzun sürdü..hakkında hayırlısı olsun canım
hakim sordu mu boşanma sebebini
bence de konunu kapattır canım
Çok teşekkür ederim.. inşallah . Güzel bir şeyler olmasına çok ihtiyacım var
İyiyim, öyle çok büyük bir üzüntü hali yok, ama ister istemez içim burkuluyor, bir hüzün hali var tabiki.. ara ara gözlerim doluyor ve gizlemeye çalışıyorum öyle :)
Yeni konu açtım bile ,detayları anlattığımDaha yeni oldu, çok normal. Üstüne uyumadınız bile.
Bu konuyu kapattırırsanız, yeni konu açın bence. İyi misiniz, nasılsınız, anneniz nasıl oldu merak ederiz. Sizin de hüznünüzü de neşenizi de paylaşmaya ihtiyacınız olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?