Geldi,eşyalarını aldı,gitti....

Dediğiniz gibi,1.5 aydır ayrıyız zaten, bu süreçte düşünüp verilmiş bir karar derim.. aniden sorarsa belki yanlış tek kelimemden farklı bir şey algılayıp süreci uzatırsa diye ön çalışma yapayım dedim :)

İnşallah hiçbir şey sormaz da kabul ediyor musunuz deyip işi sonuca bağlar .

Kv nin kullandığı hat eşimin üzerine geçen hafta arabayı satarken ona da mesaj gitmiş noterden ama benim hattım benim üzerime bana mesaj falan gelmedi. Desem ki resmi olarak hâlâ evli olduğunuz için mi acaba size geldi mesaj o zaman bana da gelmesi gerekirdi.
Noterde bir numara verme durumu olmuyor, belki esiniz e devlette kendi iletişim bilgilerine eklemiş olabilir numaranızı.

Hayırlı olsun. Nasılsınız? Bundan sonra her şey çok güzel olsun inşallah.
Çok teşekkür ederim.. inşallah . Güzel bir şeyler olmasına çok ihtiyacım var
İyiyim, öyle çok büyük bir üzüntü hali yok, ama ister istemez içim burkuluyor, bir hüzün hali var tabiki.. ara ara gözlerim doluyor ve gizlemeye çalışıyorum öyle :)

hakkında hayırlısı olsun canım
hakim sordu mu boşanma sebebini
bence de konunu kapattır canım
Bizden önce 2 tane çift boşandı,birinin çekişmeliydi ,bayağı uzun sürdü..
Bize sıra gelince 2-3 dk da bitti
Çocuk vs olmadığı,ve talep vs olmadığı İçin.
Hakime hanım sadece kararlı mısınız diye sordu, detaya inmedi.. protokol maddelerini okudu, kabul ediyor musunuz dedi ve sonuca bağladı.. konumu kapattıracağım da beni merak edip nasıl olduğumu soran birkaç arkadaş var, onlara cevap yazdım,şimdi cevap almadan kapatırsam ayıp olur..

Daha yeni oldu, çok normal. Üstüne uyumadınız bile.

Bu konuyu kapattırırsanız, yeni konu açın bence. İyi misiniz, nasılsınız, anneniz nasıl oldu merak ederiz. Sizin de hüznünüzü de neşenizi de paylaşmaya ihtiyacınız olabilir.

Yeni konu açtım bile ,detayları anlattığım siz bana nasıl olduğumu sormuştunuz ve cevap yazdım, siz cevap yazarsanız konu kapanmış olmasın diye kapattırmadım,şimdi kapattırabilirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…