- 23 Eylül 2016
- 9.782
- 34.255
- 548
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Hattın senin üzerine olduğuna emin misin? Bana da noterde işlem yaptırdığında mesaj geliyor otomatik geliyor o mesajlar işlem yapılırken verilmiyor numara. Ama benim hattım eşimin adına. Belki farklı bi hatta geçtiysen o kartla eşin kendi adına almış olabilir.Hanımlar bir şey soracağım.
Bana az önce bir mesaj geldi . Sayın X (burada eş kişisinin adı soyadı yazıyor)
Bilmem ne noterliğinde adınıza işlem yapılmaktadır, bu işlem bilginiz dışında ise lütfen şu numarayı arayım diye..
Numarayı aradım sordum, bana X bey adına burda bir işlem yapılmış ama size söyleyemeyiz dedi..
Ben de merak etmiyorum zaten, sadece benim adıma olan hatta neden böyle mesaj geliyor diyorum.. e devletinize bakın diyor bana..
Şimdi kullandığım numara kendi adıma..
Bana gelen mesajda eşin adı soyadıyla hitap edilmiş,sanki onun adına gibi.
Bu nasıl olur ? Benim numaramı vermiş belli..
Ama neden Yani saçmalık değil mi yarın boşanacağı eşinin numarasını noterde kullanmak.. amaç ne anlamadım..
Muhtemelen ev aldılar, onunla alakalı. Ama ben ne alaka..
Evet kendi üzerime..Hattın senin üzerine olduğuna emin misin? Bana da noterde işlem yaptırdığında mesaj geliyor otomatik geliyor o mesajlar işlem yapılırken verilmiyor numara. Ama benim hattım eşimin adına. Belki farklı bi hatta geçtiysen o kartla eşin kendi adına almış olabilir.
Senin gönderdiğin evrakları çoğaltıp onaylanmıştır "aslı gibidir "diye....bu ay bosanma surecine girerseniz neticeleninceye kadar tüm sinav /iş başvurularinda yine senin verdiğin evrakları kullanacaktır.Evet kendi üzerime..
Bundan önceki ayrılıkta yeni hat aldım kendi adıma..
Ondan sonra da noterde bir işlem hiç yapılmadı.. benim adıma olan hatta bu mesaj ne anlamadım..
Ben sicil kağıdını mail olarak göndermiştim..Senin gönderdiğin evrakları çoğaltıp onaylanmıştır "aslı gibidir "diye....bu ay bosanma surecine girerseniz neticeleninceye kadar tüm sinav /iş başvurularinda yine senin verdiğin evrakları kullanacaktır.
Allah Allah saçmaymış o zaman. Sistem kayıtlı numaraya atar mesajı. İnadına mı verdi acaba evi aldıysa falan sana duyurmak için. :) ya da yanlışlıkla vermiş olabilir bilemedim bazen benim numaramı sorduklarında eşiminkini söylüyorum farkında olmadan. Zayıf bi ihtimal ama. Yanlış numaraya attınız numarayı düzeltin deseydin.Evet kendi üzerime..
Bundan önceki ayrılıkta yeni hat aldım kendi adıma..
Ondan sonra da noterde bir işlem hiç yapılmadı.. benim adıma olan hatta bu mesaj ne anlamadım..
Çocuk mevzusundan sonra onun hattını kırıp attım ve kendime bu hattımı almıştım..Allah Allah saçmaymış o zaman. Sistem kayıtlı numaraya atar mesajı. İnadına mı verdi acaba evi aldıysa falan sana duyurmak için. :) ya da yanlışlıkla vermiş olabilir bilemedim bazen benim numaramı sorduklarında eşiminkini söylüyorum farkında olmadan. Zayıf bi ihtimal ama. Yanlış numaraya attınız numarayı düzeltin deseydin.
Boşver hiç aldırma. Boşanma aşaması elinden geldiği kadar çirkinleşsin sen kurtuluyorsun nasılsa.Çocuk mevzusundan sonra onun hattını kırıp attım ve kendime bu hattımı almıştım..
Önceki hat olsa da gelse tuhaf gelmezdi,çünkü o hat onun üzerineydi.
Dediğiniz gibi ev aldığını vs duyurmak İçin benim numaramı verdiğini düşünüyorum. Ne kadar düşük bir hareket..
Daha evden eşyalarını almamışlar.. 1 ayı geçti.. depo sanki bizim ev.Boşver hiç aldırma. Boşanma aşaması elinden geldiği kadar çirkinleşsin sen kurtuluyorsun nasılsa.
Eşyalarını topladın bi odaya onu mu bekleyecekmişsin. Bu adam büyük ihtimal yan çizecek mahkemede ya da son anda gibi hissediyorum. Hala boşanmak üzere olduğunun farkında değil gibi.Daha evden eşyalarını almamışlar.. 1 ayı geçti.. depo sanki bizim ev.
Babam yarın ona eşyalarını haftasonu taşı evin kilidini değiştireceğiz diyecek.. boşanma olduktan sonra o eve istediği gibi elini kolunu sallaya sallaya giremez. Eğer taşımayacak olursa da değiştiririm kilidi ve onu o eve sokmam bir daha. Sonuçta boşanmışız..
Ev alırken noterden bir işlem yapılması gerekmiyor ki?Tapu müdürlüğü ile yürütülüyor herşey ...araba satışı yapmıştır belkiÇocuk mevzusundan sonra onun hattını kırıp attım ve kendime bu hattımı almıştım..
Önceki hat olsa da gelse tuhaf gelmezdi,çünkü o hat onun üzerineydi.
Dediğiniz gibi ev aldığını vs duyurmak İçin benim numaramı verdiğini düşünüyorum. Ne kadar düşük bir hareket..
Bilmiyorum ki hiç ev almadımEv alırken noterden bir işlem yapılması gerekmiyor ki?Tapu müdürlüğü ile yürütülüyor herşey ...araba satışı yapmıştır belki
Dava açtınmıKapı kilitliydi,denedi açamadı,zile bastı ,açtım (her zaman kapıdan girince selam verirdi) tek kelime konuşmadı.. girdi içeri..
Ben salona girip kapısını kapatmıştım.. valizini çıkardı, kıyafetlerini koydu ,ne var ne yok her şeyini topladı gitti..
1 defa salona girdi,alacaklarını aldı çıktı..
Ben hiç yanına gitmedim,tv izliyordum..
Tek kelime konuşmadık..
Şimdi çıktı gitti.. kapıyı üstümden kilitledi..
İçim darma duman şuan.. ağlıyorum.. içim yanıyor, bana bu şekilde davranan, hiçbir şeyde hakkım olmadığını savunan, kardeşi üzerine kredi çekilerek alınan ev istemiyorum diye benden ayrılmayı göze alan bir insan İçin neden ağlıyorum, neden yanıyor cayır cayır içim...
Geçecek mi bu ? Nasıl geçecek bu acı....
Yok yan felan çizmez. Çizmesin de, ben böyle iyiyim şükür,inşallah daha iyi olacağım daEşyalarını topladın bi odaya onu mu bekleyecekmişsin. Bu adam büyük ihtimal yan çizecek mahkemede ya da son anda gibi hissediyorum. Hala boşanmak üzere olduğunun farkında değil gibi.
Dava açması mı kaldı,Yarın boşanıyoruz bileDava açtınmı
Ciddimisin?Ben uzun zamandır takıp edemıorum.Nasıl yaptınız anlaşmalımı?Dava açması mı kaldı,Yarın boşanıyoruz bile
Evet konumda bugün dava açmaya gidiyorum dediğim gün gittim açtım, anlaşmalı..Ciddimisin?Ben uzun zamandır takıp edemıorum.Nasıl yaptınız anlaşmalımı?
Aynen , çok güzeldi bu çok sağ olunKarpuz kestigimizde kelek cikarsa hop cope atiyoruz ya, bize keleklik yapan koca bile olsa defedecegiz. Bir kez geliyoruz dunyaya. Size sonsuz mutluluklar diliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?