Geldi,eşyalarını aldı,gitti....

Bana duyurmak dikkatimi çekmek için numaramı verdiğini düşünüyorum.. çünkü bu numaram daha 1.5 aylık ve bu numaramla herhangi bir noter işine vs girmedim..
Birlikteyken bizim arabayı başka bir arabayla takas etti mesela, o zaman felan bu numarama mesaj gelmedi..
Onun sonradan acayip bir gururu çıktı,başta olmayan ölür yine demez boşanmak istemiyorum diye

Esin ev alırken hiçbir işlem onun adı üzerinden olmayacak.Krediyi çeken o değil,tapu onun üstüne değil yani hiçbir resmi evrakta onun adı ve imzası olmayacak

Esin ev alırken hiçbir işlem onun adı üzerinden olmayacak.Krediyi çeken o değil,tapu onun üstüne değil yani hiçbir resmi evrakta onun adı ve imzası olmayacak
Bundan sonra ne yaparsa yapsın da, benim numaramı niye veriyor ki saf..sistemde kayıtlı felan değildi ki benim numaram ben özenecek miyim acaba aaa yeni ev almışlar felan diye

Bi yanlislik olmus olabilir. Yarin soylersiniz kendisine. Ama tahmin ettiginiz gibi sinsice bir dusunce ile yaptiysa, eline malzeme vermeyin bence. Sakin ve umursuz bi tavirla yanlislik olmus sanirim, duzeltin de geç.

Bu arada anlasmali demissin ama yrn hakim bosanma sebebinizi sebep olarak gormeyip arnizda halledin islemi ileri bir tarihe iteliyorum diyebilir mi bunu arastirdiniz mi boyle bi ihtimal var mi?

Son düzenleme:
ANlaştıktan sonra hakim soruyor mu boşanma sebebini? Şiddetli geçimsizlik derim.
Bu bir sebep değil midir

ANlaştıktan sonra hakim soruyor mu boşanma sebebini? Şiddetli geçimsizlik derim.
Bu bir sebep değil midir

Sebep tabi ki. ama karsi taraf aciklama yapabilir durum boyleyken boyle diye onun icin dedim. Hakimler uzlasma yasamaniz icin ugrasabilir. Bosanma davalarinda baristirma yoluna gidiyo cogu hakim cunku bosanmaya sicak bakmiyolar. Aklinizda bulunsun diye soyledim.
Neyse artik yarin belli olur her şey. Hakkinizda hayirlisi olsun ikiniz icin de.

İnşallah sarkma vs bir şey olmaz ya..
Ben bitsin istiyorum yarın hemen..
Duyduğum kadarıyla protokolü vs okuyup kabul ediyor musunuz deyip karara bağlıyormuş.. bizde araya dede,nine, amca,anne,baba girdi yine uzlaşma olmadı :) hiçbir hakim uzlaştıramaz bizi bundan sonra :)

Eğer hakim “biraz ayrı kalıp 1 ay deneyin” vs derse, zaten şu kadar süredir ayrıyız diye belirtirsiniz. Ki bir süre ayrı kalıp, sonra barışıp tekrar ayrılmaya karar vermiştiniz.

Eğer hakim “biraz ayrı kalıp 1 ay deneyin” vs derse, zaten şu kadar süredir ayrıyız diye belirtirsiniz. Ki bir süre ayrı kalıp, sonra barışıp tekrar ayrılmaya karar vermiştiniz.
Aynen söyleyeceğim...
Ben orta yol bulmaya çalışırken valizini toplayıp çıktı gitti,evi terk etti diye belirtirim..

Sizin numaranızı verdi sırf merak edip arayın bu mesaj ne diye sorun diye böylece mahkemeyle ilgili konuyu açıp belki son bi umut sizden "boşanmayalım dediklerini kabul ediyorum" demenizi bekliyor olabilir

Öyle mi..
Ne diyebilirim yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermesi için ki, kafam o kadar dolu ki

Ayrı kalıp birbirinizi tarttığınızı ve bu ayrı kalma sürecinden sonra boşanma kararı aldığınızı söylerseniz etkili olur sanırım. Bir de siz çok fazla psikolojik şiddet görmüştünüz ama o kadar konuşturmaz sanırım. Birsürü dava bakıyorlar. Belki de hiç konuşulmaz, direkt boşanma kararı çıkar. Herhalde boşanmak istiyor musunuz diye sorar. Kararlı ve net olun bence.

Burada bir konu okumuştum. Hakim anlaşmalı davada boşamamış, uzatmış, kadın da sinir olmuştu. Meğer kadın konuşamamış, sesi çıkmamış, hakim “duyamıyorum, konuşsana sesin çıkmıyor” vs demiş. Kadının boşanmak istemediğini düşündü herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…