- 6 Aralık 2018
- 9.823
- 8.502
- 148
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Cevap verdımı dılekcene anlaşmalımı açtınEvet konumda bugün dava açmaya gidiyorum dediğim gün gittim açtım, anlaşmalı..
Olay 24 Mart’ta olmuştu, 26 Mart’ta açtım davayı.
Cevap verme felan olmadı mahkeme günü belli oldu işte yarın. Evet anlaşmalı.Cevap verdımı dılekcene anlaşmalımı açtın
Bence arabayı devretmiş veya satmıştır.Yarin arabadan pay istemenden korkmuşturBilmiyorum ki hiç ev almadım
Kredi çekince noter olayı devreye girer mi diye düşünmüştüm..
Protokolde hiçbir şey istemiyorum diye söyledim ama :)Bence arabayı devretmiş veya satmıştır.Yarin arabadan pay istemenden korkmuştur
Bana duyurmak dikkatimi çekmek için numaramı verdiğini düşünüyorum.. çünkü bu numaram daha 1.5 aylık ve bu numaramla herhangi bir noter işine vs girmedim..Eşiniz ev almışsa şayet, size duyurmak icin bilerek sizin numaranızı vermiş gibi geldi. Boşanmadan önceki son çırpınışları gibi geliyor. Mahkeme de ben boşanmak istemiyorum derse hiç şaşırmayın.
Öyle ama kimbilir nasıl akıllar aldığınıProtokolde hiçbir şey istemiyorum diye söyledim ama :)
Yarın orda arabadaki hissem konusunda münakaşaya girecek değildim ki.
Esin ev alırken hiçbir işlem onun adı üzerinden olmayacak.Krediyi çeken o değil,tapu onun üstüne değil yani hiçbir resmi evrakta onun adı ve imzası olmayacakBana duyurmak dikkatimi çekmek için numaramı verdiğini düşünüyorum.. çünkü bu numaram daha 1.5 aylık ve bu numaramla herhangi bir noter işine vs girmedim..
Birlikteyken bizim arabayı başka bir arabayla takas etti mesela, o zaman felan bu numarama mesaj gelmedi..
Onun sonradan acayip bir gururu çıktı,başta olmayanölür yine demez boşanmak istemiyorum diye
Bundan sonra ne yaparsa yapsın da, benim numaramı niye veriyor ki saf..sistemde kayıtlı felan değildi ki benim numaramEsin ev alırken hiçbir işlem onun adı üzerinden olmayacak.Krediyi çeken o değil,tapu onun üstüne değil yani hiçbir resmi evrakta onun adı ve imzası olmayacak
Vardır bir sinsice düşüncesi.Bundan sonra ne yaparsa yapsın da, benim numaramı niye veriyor ki saf..sistemde kayıtlı felan değildi ki benim numaramben özenecek miyim acaba aaa yeni ev almışlar felan diye
ANlaştıktan sonra hakim soruyor mu boşanma sebebini? Şiddetli geçimsizlik derim.Bi yanlislik olmus olabilir. Yarin soylersiniz kendisine. Ama tahmin ettiginiz gibi sinsice bir dusunce ile yaptiysa, eline malzeme vermeyin bence. Sakin ve umursuz bi tavirla yanlislik olmus sanirim, duzeltin de geç.
Bu arada anlasmali demissin ama yrn hakim bosanma sebebinizi sebep olarak gormeyip arnizda halledin islemi ileri bir tarihe iteliyorum diyebilir mi bunu arastirdiniz mi boyle bi ihtimal var mi?
ANlaştıktan sonra hakim soruyor mu boşanma sebebini? Şiddetli geçimsizlik derim.
Bu bir sebep değil midir
İnşallah sarkma vs bir şey olmaz ya..Sebep tabi ki. ama karsi taraf aciklama yapabilir durum boyleyken boyle diye onun icin dedim. Hakimler uzlasma yasamaniz icin ugrasabilir. Bosanma davalarinda baristirma yoluna gidiyo cogu hakim cunku bosanmaya sicak bakmiyolar. Aklinizda bulunsun diye soyledim.
Neyse artik yarin belli olur her şey. Hakkinizda hayirlisi olsun ikiniz icin de.
İnşallah sarkma vs bir şey olmaz ya..
Ben bitsin istiyorum yarın hemen..
Duyduğum kadarıyla protokolü vs okuyup kabul ediyor musunuz deyip karara bağlıyormuş.. bizde araya dede,nine, amca,anne,baba girdi yine uzlaşma olmadı :) hiçbir hakim uzlaştıramaz bizi bundan sonra :)
Aynen söyleyeceğim...Eğer hakim “biraz ayrı kalıp 1 ay deneyin” vs derse, zaten şu kadar süredir ayrıyız diye belirtirsiniz. Ki bir süre ayrı kalıp, sonra barışıp tekrar ayrılmaya karar vermiştiniz.
Aynen söyleyeceğim...
Ben orta yol bulmaya çalışırken valizini toplayıp çıktı gitti,evi terk etti diye belirtirim..
Öyle mi..Valla öyle belirttiyseniz, ben hakim olsam sizin barışmak istediğinizi düşünebilirdim.
Aynen dediğiniz gibi düşündüm... ama tutmadı planı ..Sizin numaranızı verdi sırf merak edip arayın bu mesaj ne diye sorun diye böylece mahkemeyle ilgili konuyu açıp belki son bi umut sizden "boşanmayalım dediklerini kabul ediyorum" demenizi bekliyor olabilir
Öyle mi..
Ne diyebilirim yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermesi için ki, kafam o kadar dolu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?