Geldi,eşyalarını aldı,gitti....

Konuyu bilmiyorum ama giden gider boş yere hırpalama kendini .demek ki hayırlısı böyleymiş.her ilişki yada her evlilik sonsuza kadar sürecek diye birley yok.yürümemiş işte anla ve yoluna bak
BEn kendisine defalarca sordum.. kardeşinin üzerine kredi çekerek ev almaya kararlı mısım diye..
Hayır, en kötü kiraya çıkalım. Ben babanın evinde de oturmak istemiyorum deseydi devam edilebilirdi.. ama o kararlıydı, ve de ben ilerde bir anlaşmazlık olur bir şey olur insanın başına her şey gelir boşanma olursa benim hiçbir hakkım olmayacak dedim, kendisi benden 10 sene sonra boşanan şimdi boşansın dedi... ben de öyle mi dedim öyle dedi ve bitti...

O öyle dese bile siz bu tarz konuşmamalıydınız, gerçi öyle demeseniz de sizin evliliğinizin oluru yoktu yani pişmanlık duymayın ben sadece tecrübe edinmeniz için bu detayı belirtmek istedim, ilerdeki ilişkilerinizde daha politik davranın.

Şimdi vebal benim üstüme kalmış gibi oldu.. ama ona ben kaç defa sordum kararlı mısın , gereği yok diye .. o hepsinde evet ev alacağım dedi..
O da yanaşmadı uzlaşmaya..

sizin tek konunuz kredi değil geçmiş konularınıza da baktım. bir çok defa ayrılık olmuş zaten bu ilk değil .. bence geri dönüşünüz olmasın kendi yolunuzu çizin artık... üzülmeniz de çok normal sonuçta iyi kötü hayatınızın bir dönemini sonlandırıyorsunuz ama unutmayın ki bu da geçecek insanoğlu neyi unutup neyi atlatamıyor ki

Şimdi vebal benim üstüme kalmış gibi oldu.. ama ona ben kaç defa sordum kararlı mısın , gereği yok diye .. o hepsinde evet ev alacağım dedi..
O da yanaşmadı uzlaşmaya..
Hayır vebalin sizde kalması falan sözkonusu değil hiç böyle düşünmeyin, birşey bitiyorsa iki tarafın ortak kararıyla bitiyor, siz onu zorla hayatınızdan çıkarmadınız, ev için diretip kabul etmezsen boşanalım diyen oydu....

He evet bütün hata sende valla insanı kanser edersin

He evet bütün hata sende valla insanı kanser edersin
Hayır öyle demedim. O sözü söylemekle.. ilerde boşalabiliriz benim hiçbir güvencem yok ev başkasının üstüne olunca demekle hata ettiğimi söyledim ..
Benim için boşanma fikri vardı kafasında ileriye dönük diye düşünecek o anlamda hata ettim dedim..
Hoş bana o güveni verse idi söylemezdim..

Sen yanlış birşey söylemedin hele de böyle bir adama çok mu düzgündü de sen böyle bir laf ettin

Anlaşmazlık vs neyse de ya
borçları olur ödeyemez ve eve el konursa? Boş verin. Özellikle kardeşi üzerine istemiş. Sizinle sorunlu bir ilişki var çocuk dahi istemiyorsunuz. Aklın yolu bir...

Aynen öyle. Sen ona olurda boşanırsak dediğinde benim böyle niyetim yok niye boşanma ihtimalini düşünüyosun da diyebilirdi, o krediyi ister çeksin ister çekmesin seni ikna etmeye çalışmalıydı. Ömal mı kaçırmaktı niyeti emin olamayacaksın ama önemli olan bu değil ki. Adamın bu ben istediğimi yaparım çekiyosan çek istemiyorsan kapı orda tavrı yanlıştı. Böyle evlilik olmaz ki. O yüzden çok düşünme benim hatalarım sonucumu oldu diye.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Bir de sen evde kalmayacak mıydın babanın evindw? Neden topluyosun eşyalarını?

Mobilyaların peşine düştü çünkü :)
Benim hakkım yokmuş hiçbir şeyde . Mobilyalarını yarın söküp paketleyecek..
Kıyafetlerimi valizlere doldurdum, çekmeceleri gardrobu boşalttım..
Akşam babam gelecek iş çıkışı ,mutfaktaki masalarını koridora çıkarıp benim eşyalarımı oraya taşıyıp kapısını kilitleyeceğiz..

ya ev mev hepsi hikaye bugun ev olur yarin baska sey kucuk bir ruzgarda bu evlilk yikiliyorsa temeli saglam degil millet ne buyuk sorunlari atlatiyor evliligi kurtarmak icin bitmis bu evllik gitmek isteyen herturlu gider direnmek bos kapiyi acip onunude guzel asfalt dokucen bidaha gelmemk uzere ugurlayacan

Siz çalışıyor musunuz? Madem ev onun üstüne maaşımdan beş kuruş kredi parası vermem deseydiniz.

Adam çocuk yoksa ayrılırım diyor, Suriyeliyle evlenseydim diyor , benim malım ailemin mali aramıza girme vs vs herşeyi diyor da diyor...
Ben anlaşılması o kadar zor biriymişim ki benimle aynı dili konuştuğu halde anlaşamıyormuş,Suriyeli ile evli olsa dili bir olmamasına rağmen anlaşırmıştı..
Benimle oturup ciddiye alıp bugüne kadar 1 konuyu bile konuşmuşluğu yoktur,fikirlerime saygı duyarak.. gerçekten can kulağıyla,önyargısız dinleyerek... nasıl yapalım hanım ,sen basıl olsun istersin diyerek..
Sonra bunlar beni doldurur doldurur,anlaşılmadı güç olan ben olurum..

Kendi aldığınız eşyaları kurtarın da mümkünse

Ayrıca ben ona o lafı dediğimde ilerde boşanacak olan bugün boşansın vs dedi, ben de kendim için demedim, sen de isteyebilirsin bunu dedim . Kur an ı Kerim’i eline alıp el bastı ben istemem diye..
Sen benim karşımdaki 5 yıl önceki insan değilsin ki dedim,çok değiştin,bu düşüncen de değişebilir dedim..
O boşanmazmıştı kendi deyişine göre..
Ama git ver imzalı kağıdı diyen birine güvenemedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…