Geldi,eşyalarını aldı,gitti....

Hadi bakalım hayırlısı.
Ben olsam bugün kalkar gider,açardım davamı ya neyse.

Elbette ki zor bir süreç daha hassas daha duygusal olmanız doğal..
Hem yıkılan yuva, uğradığınız haksızlıklar, hayal kırıklığı v.s
Normaldir böyle hissetmeniz. Zamana güvenin

Babam kendisini arayıp evi Cuma gününe kadar boşaltmasını söylemiş..
Madem eşyalarını alacak , bizim ev depo değil bir an önce boşaltsınlar diye..
Şimdi bana mesaj attı , eşyalarınızı müsait bir yere toplayın, ben gelip eşyalarımı sarıp paketleyeceğim diye, topladıysanız bugün de gelirim diye..

Ben de bugün akşam toplayacağımızı yarın gelip toparlanabileceğini söyledim, tamam dedi..

Sadece sen ev almak ıstemediğin için mi oldu bunlar?Amaçları ne anlamadımki?

Sadece sen ev almak ıstemediğin için mi oldu bunlar?Amaçları ne anlamadımki?
Evet..
Kardeşinin üstüne kredi çekilerek alınan eve razı olmadığım,ben öyle evi istemiyorum dediğim için...
Sebebini sordu bana , ben de dünyanın binbir türlü hali var ilerde bir gün boşanma olursa ben birşey talep edemeyeceğim dedim, oo senin derdin başkaymış dedi, benden 10 sene sonra boşanacak insan şimdi boşansın dedi..
ve boşanıyoruz..
Hakkımı asla helal etmiyorum.. şuan kıyafetlerimi ağlayarak valizlere yerleştiriyorum...

Mademmev alıcak kendı cabalarıyla slsın.Kardeşide öecbur deilki kredi çekmeye.Boşanma olayını sölemeseymişiniz keşke deseydınızkı ılerde kardesın sorun eder ben boyle bı ev ıstemıorum deseydın.Ama olan olmuş bikere.Bu çocuk ne yapmaya çalışıo anlamış deilim.Salıverın gitsin.

Keza hep nir problem çıkarma çabası.Hiç olayları düzeltelım beraber bişey yapalım yok.Anlamadım canım.Sen guzelce yoluna bak.

Birbirinize guven yoksa o evlilk yurumez zaten evlilik bitiginde ciftler gercekten cirkinlesiyor biriyle kavga etmeden kesinlikle onu taniyamazsin gercek kislik kavgada ortaya cikar

Üzülmen gayet doğal insanız hepimiz. Kendine üzülüp acıyıp doldurma derim. Hayat kısa biran önce toparlanda güzellikleri görmeye yaşamaya başla :)

Dünyanın binbir türlü hali var dedim ilerde böyle bir şey olursa benim hiçbir hakkım yok dedim..

Keşke buradaki insanların gazıyla böyle bir cümleyi kurmasaydın. Haklı bile olsan bunu söylememeliydin. Ne denebilir ki... Umarım hakkında hayırlısı olur.

Eşim bana aynı cümleyi kursa kahrolurdum. Boşanma olursa ne demek?
Çünkü başla türlü hiçbir şekilde önüne geçemedim.. kardeşimle benim arama nifak sokma sen karışma bizim işimize vs tarzı konuşuyordu..
Ev üzerinde benim hiçbir hakkım olamayacak bu durumda dedim ..

Sİzin konularınız hep bi dram ile başlıyor ,
Fırtınalar esiyor ,
Kapılar çarpılıyor ...
Davayı şu gün açıyorum deniyor.
Sonra hep aynı son.
Ben yine ayrılacağınızı düşünmüyorum.
-ayrılıp ayrılmamanız beni ilgilendirmez , çizdiğiniz profili belirtmek istedim-

Kardeşiyle araya girmek mi? Gerizekalı mı bu? Sizin evinizse kardeşle konunun ilgisi ne?

Kuzum ağlama hepsi geçecek.
Onun derdi çocuktu aslında ev filan hikaye o bahanesi söylediğin söz gayet mantıklı ayrıca kaybeden o olacak.
Karakteri oturmamış asıl kendisi daha çocuk bunu eğitmeye ömrün yetmezdi inan bana.
Ağla acını yaşa ama sonra toparlan hayatta senden değerli hiçbirşey yok.

Eski konularınıza baktım. Bırakın defolup gitsin. Evin kardeşin üzerine olmasının nedeni sizden kaçırmak. Başka hiçbir nedeni yok. Boşuna üzülüyorsunuz. O dönüp evi sizin üzerinize ya da ortak yapmazsa güvenmeyin sakın.

Keşke buradaki insanların gazıyla böyle bir cümleyi kurmasaydın. Haklı bile olsan bunu söylememeliydin. Ne denebilir ki... Umarım hakkında hayırlısı olur.
Ayrıca ben o kelimeyi kullanmadan önce gün içinde telefonla konuştuğumuzda yine karşı çıktığımda benim rızam yok istemiyorum dediğimde bana ; “elinde imzalı var götür demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…