- 13 Nisan 2007
- 33.829
- 103.209
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Hadi bakalım hayırlısı.Evet abla çok geç kalındı.. ama en azından tek başıma geldim,tek başıma gidiyorum.. bir çocuk yok meydanda.. geçecek inşallah atlatacağım.. bugün daha iyiyim çok şükür ..
Yarın da kalkar kalkmaz adliyeye gidip açıyorum davayı..
Psikiyatr randevum var abla bugün , o yüzden..Hadi bakalım hayırlısı.
Ben olsam bugün kalkar gider,açardım davamı ya neyse.
Sadece sen ev almak ıstemediğin için mi oldu bunlar?Amaçları ne anlamadımki?Babam kendisini arayıp evi Cuma gününe kadar boşaltmasını söylemiş..
Madem eşyalarını alacak , bizim ev depo değil bir an önce boşaltsınlar diye..
Şimdi bana mesaj attı , eşyalarınızı müsait bir yere toplayın, ben gelip eşyalarımı sarıp paketleyeceğim diye, topladıysanız bugün de gelirim diye..
Ben de bugün akşam toplayacağımızı yarın gelip toparlanabileceğini söyledim, tamam dedi..
Evet..Sadece sen ev almak ıstemediğin için mi oldu bunlar?Amaçları ne anlamadımki?
Mademmev alıcak kendı cabalarıyla slsın.Kardeşide öecbur deilki kredi çekmeye.Boşanma olayını sölemeseymişiniz keşke deseydınızkı ılerde kardesın sorun eder ben boyle bı ev ıstemıorum deseydın.Ama olan olmuş bikere.Bu çocuk ne yapmaya çalışıo anlamış deilim.Salıverın gitsin.Evet..
Kardeşinin üstüne kredi çekilerek alınan eve razı olmadığım,ben öyle evi istemiyorum dediğim için...
Sebebini sordu bana , ben de dünyanın binbir türlü hali var ilerde bir gün boşanma olursa ben birşey talep edemeyeceğim dedim, oo senin derdin başkaymış dedi, benden 10 sene sonra boşanacak insan şimdi boşansın dedi..
ve boşanıyoruz..
Hakkımı asla helal etmiyorum.. şuan kıyafetlerimi ağlayarak valizlere yerleştiriyorum...
Keza hep nir problem çıkarma çabası.Hiç olayları düzeltelım beraber bişey yapalım yok.Anlamadım canım.Sen guzelce yoluna bak.Mademmev alıcak kendı cabalarıyla slsın.Kardeşide öecbur deilki kredi çekmeye.Boşanma olayını sölemeseymişiniz keşke deseydınızkı ılerde kardesın sorun eder ben boyle bı ev ıstemıorum deseydın.Ama olan olmuş bikere.Bu çocuk ne yapmaya çalışıo anlamış deilim.Salıverın gitsin.
Birbirinize guven yoksa o evlilk yurumez zaten evlilik bitiginde ciftler gercekten cirkinlesiyor biriyle kavga etmeden kesinlikle onu taniyamazsin gercek kislik kavgada ortaya cikarEvet..
Kardeşinin üstüne kredi çekilerek alınan eve razı olmadığım,ben öyle evi istemiyorum dediğim için...
Sebebini sordu bana , ben de dünyanın binbir türlü hali var ilerde bir gün boşanma olursa ben birşey talep edemeyeceğim dedim, oo senin derdin başkaymış dedi, benden 10 sene sonra boşanacak insan şimdi boşansın dedi..
ve boşanıyoruz..
Hakkımı asla helal etmiyorum.. şuan kıyafetlerimi ağlayarak valizlere yerleştiriyorum...
Dünyanın binbir türlü hali var dedim ilerde böyle bir şey olursa benim hiçbir hakkım yok dedim..Eşim bana aynı cümleyi kursa kahrolurdum. Boşanma olursa ne demek?
Dünyanın binbir türlü hali var dedim ilerde böyle bir şey olursa benim hiçbir hakkım yok dedim..
Çünkü başla türlü hiçbir şekilde önüne geçemedim.. kardeşimle benim arama nifak sokma sen karışma bizim işimize vs tarzı konuşuyordu..Eşim bana aynı cümleyi kursa kahrolurdum. Boşanma olursa ne demek?
Sİzin konularınız hep bi dram ile başlıyor ,Kapı kilitliydi,denedi açamadı,zile bastı ,açtım (her zaman kapıdan girince selam verirdi) tek kelime konuşmadı.. girdi içeri..
Ben salona girip kapısını kapatmıştım.. valizini çıkardı, kıyafetlerini koydu ,ne var ne yok her şeyini topladı gitti..
1 defa salona girdi,alacaklarını aldı çıktı..
Ben hiç yanına gitmedim,tv izliyordum..
Tek kelime konuşmadık..
Şimdi çıktı gitti.. kapıyı üstümden kilitledi..
İçim darma duman şuan.. ağlıyorum.. içim yanıyor, bana bu şekilde davranan, hiçbir şeyde hakkım olmadığını savunan, kardeşi üzerine kredi çekilerek alınan ev istemiyorum diye benden ayrılmayı göze alan bir insan İçin neden ağlıyorum, neden yanıyor cayır cayır içim...
Geçecek mi bu ? Nasıl geçecek bu acı....
Kardeşiyle araya girmek mi? Gerizekalı mı bu? Sizin evinizse kardeşle konunun ilgisi ne?Çünkü başla türlü hiçbir şekilde önüne geçemedim.. kardeşimle benim arama nifak sokma sen karışma bizim işimize vs tarzı konuşuyordu..
Ev üzerinde benim hiçbir hakkım olamayacak bu durumda dedim ..
Kuzum ağlama hepsi geçecek.Evet..
ve boşanıyoruz..
Ayrıca ben o kelimeyi kullanmadan önce gün içinde telefonla konuştuğumuzda yine karşı çıktığımda benim rızam yok istemiyorum dediğimde bana ; “elinde imzalı var götür demiştiKeşke buradaki insanların gazıyla böyle bir cümleyi kurmasaydın. Haklı bile olsan bunu söylememeliydin. Ne denebilir ki... Umarım hakkında hayırlısı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?