Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

alhanım nasılsın canım bebişin nasıl bakim...
ya sorma valla bu aralar koşuşturmam bitmiyorki pc başına geçemiyorum bile.. hafta sonu hiç uğrayamam artık eşim izinli olacak c.tesi pc bana kalırmı...
yok kız acem size küs falan değil.... iyi ama
öpüyorum canım seni kendinize ii bakın emia.s.Allaha emanet ol bebişine birlikde

makbuş kızz hoş geldin .... (esmer yarimmi oldun ) hadi bakalım hayırlı olsun... umarım iyisindir şeker...

denefcim canım günaydına.s. hayırlı işler tatlım... nasılsın anneciğin nasıl oldu....

denefcim canım günaydına.s. hayırlı işler tatlım... nasılsın anneciğin nasıl oldu....

günaydın canım.sagolasın.annemde bi halsizlik var.kalbinden şüphelendiler.onun içinde sintigrafi çektirdik.bugün sonuçları 3 de alacagım .insallah damar tıkanıklıgı çıkmaz yoksa anju olması gerekecek....bakalım ALLAH kaderimize ne yazdı ...
ya acem kızı daha toparlanamadımı....biz çok merak ediyoz onu...kendine iyi baksın.moralini bozmasın.yaşanılanlar güzel şeyler deyil ama ayakta durmak zorundayız.insallah tekrar o ve hepimiz anneligi tadarız.
sen nasılsın canım.ne yapıyon tedavi falan varmı...

burcum,swethome sobeledim sizi.nasılsınız canlarım.swe nasıl gidiyo hamilelik ...çok mutlusun demi.ALLAH Mutlulugunu hiç bozmasın.ikinizide öpt kızlar.şimdi bana müsade.biraz işlerim var.kib..bayyyyyyyya.s.

canım inşallah anneciğinin sağlığında sorun çıkmaz Allahın izniyle..
Ben iyiyim çok şükür ufak tefek rahatsızlıklarım oldu şükür iyiyim...
tedavi falan yok canım .... öylesine bekliyorum işde...

acemcim iyi olmaya çalışıyor....Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin tabiki yaşayan bütün arkadaşlarımız gibi zor dönem den geçiyor biraz dinlenmesi gerek sanırım...
iyi olmaya çalışıyor...
Rabbim inşallah isteyen herkese bizlerede hayırlısıyla evlat nasip etsin inşallah:Saruboceq:

amin canım inşş acemim daha iyi olucak ve anne olucak inşşş....denefim annene çok geçmiş olsun canım bende kapatıyorum işlerim var kahvaltı falan edicem görüşürüz yine hepiniz kendinize iyi bakın güzellerim..

bizde seni öpüyoruz canım kolay gelsin sana görüşmek üzerea.s.

günaydınlar herkese denef maviş pink swet ve diğer herkes
pinkcim kayınvalidene geçmiş olsun allah acil şifalar versin
diğerleri nasılllar bakalım
aslında acemimiz yaşadığı kötü günlerden sonra biraz toparlannıp aramıza katılmıştı ama,heralde bugünleri yoğun geçiyor,işleri felan vardır sanırım.ondan giremiyordur.neyse bizi unutmasın da mühim değil.
denefcim annenin sonucunu alınca bizi de haberdar etmeyi unutma canım emi

insallah canım arkadaşım sagolasın.senin kayınvalidenede geçmiş olsun.allah saglıgına tekrar kavuştursun.
afiyet olsun bacum.benim yerimede ye....kahvaltı yapmayı özlüyom .iş yerinde börek pohaça bıktım artık.bi pazar kahvaltı yapıyom.oy oy yayılıyom sofraya..saatlerce kalkmıyom...-tatlicadiarzu-

günaydın radyolojim.....tamam canım bu akşam size bildiririm.eve gidince.belki iş yerinde yazma fırsatım olmayabilir.öpt canım

günaydın radyolojim nasılsın canım.... akşam beraberdik hatta kulaklarınızı çınlattık...
umarım sende iyisindir canım:1hug:

günaydın kızlar,
nasılsınız.
sabah geldim geçmişi okuudm bir taraftanda acaba ne yemeliyim ne yememeliyim diye baktım,
sitelerde dolaştım ve aslında çok da sağlıklı beslenemiyorum.
sabahları ancak uynaıp işe geliyorum.kahvaltı etmeden , burda sağolsun arakdaşlar tost yapıyorlar ,2 gündür bana.yoksa bisküvi.....
yakınlarda sağlıklı bir yiyecek alacak başka bir yer yok.öğle yemeği ise dışardan geliyor ve zaten beğenerek yemezdim.şimdi de aynı.
akşam ise eve gittiğimde , ne yetşirse olabilidğince sağlıklı şeyler olsun diye uğraşıyorum ama .kısmet.
nette dolaşıp listelere bakıyorum anne adayları ne yesin diye::)))
akşam giderken biraz yeşil sebze allayımda , yeşilleneyim.içim rahat etsin.
allahım sağlıklı evlatlar verisn hepimize ,ay çok mu evham yaptım sabah sabah ne tçveb tövbe
allaım sen beni kor.::))) yine delirdim galiba

selam kızlar :)
kk ya yeni katıldım:) 1 senelik evliyim... bebişim olmasını cok istiyorum ama cok korkuyorum... simdiye kadar hic denemedik ama zaten deneyecek cesaretimde yok

hoş geldin bacım aramıza.burda çok güzel dostluklar kuracaksın insallah...korkacak ne varki.evlat sahibi olmak dünyada yaşayacagın en güzel duygulardan ilki...eger hamiş kalma gibi şansın varsa sakın erteleme.sonra pişman olursun.benden sana abla nasihati canım.sonra biz gibi ararsın...

swethome bacım bol bol sebze ye....meyve ye.ama fazla tuzlu yeme.çekirdek ,turşu gibi.onlara şimdiden dikkat et.ilerde ödem oluşur yoksa....tansiyonuna dikkat et o kadar...

swetcim canım günaydın.. nasılmış bakim anne adayımız...
aaa sabah kahvaltısı yapmadan çıkma sakın aç aç olmaz öğlen yemeğinide sevmiyormuşsun bari sabah kahvaltını güzelce yap... güzelce sütünü iç... Beslenmene dikkat etmeye çalış canım...
Allahım korusun ALlaha emanet olun sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar inşallah:1hug:

radyoloum doktora gidecektin sen konrtollere .
hala gittiğini duyamıyoruz neden .ihmal etme lütfen.güzelim.
herşeyden önce sağlık geliyor , yaşamınız ne kadar lüks olursa olsun, sadee başınız ağrısa tadını çıkaramazsınız.

ya bu kahvaltı olayından ben de muzdaribim
hergün açma poğaça,simit
çok sağlıksız oluyor,bir iki haftadır evden peynir getiriyorum.simit bile almış olsam bari peynirle günlük kalsiyum ihtiyacımı karşılamış oluyorum
swetim yerinde olsam tost yemezdim artık.zaten bi sürü kilo alacaksın.evden getirme şansın yok mu canım
en azından peynir zeytin.besin değeri yüksek şeylerle beslen bence.sabah mesela süt iç felan.ne bileyim işte.tecrübeliler anlatsınlar sana :)

ay kzıalr çok sağolun, benim teşekkür butonum kaybolmuş oradan teşekkür edemiyoru.
sitede herdün bir şeyler değişiyor yaaa
evet giderken eve akşam için roka -tere gibi taze yeşillik, ıspanak ve brüksel lahanası felan alayım.
hergün bir tanesinden aızıcık pişirsem yada çiğ yesem yeter herhalde.
ya ben sanıyorudm ki hamileyim deyince kayınvalidem elinde kahvaltı tespisi elinde beni merdivende bekleycek.ama söylediğim günden beri yüzünü görmedim.hergün bye bye demek için açardı kapıyı.
daha önceden bana vaatetmilerdi, hamile olunca temziliğimi yapacaklardı ,hergün kahvaltımı kapıya çıakrcaktı.
:((
yalanmışşş neyse biliyordum zaten ::heheheheh
sorun değil.
of haftaya br doktora gitsem de içimdeki şüphe son bulsa. keşke.hanş bebeşin orda çok rahat dese doktor teyzesi ::))
kızlar bugün sabah sabah niye takıntılıyım bilmem ama işyeri çok stresli olacak akşama kadar, onlara takıp stres olmamak için bebeğim ile ilgili takıntı yapayım bari.::))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…