- 10 Mayıs 2008
- 774
- 1
- 96
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #2.101
ıyı geceler canlarım bugunden berı kk ya gıremedım sıte yuzunden nasılsınız?teyzelerı bız cok ıyıyız.bır yaramazlık yok cok sukur.bebısımle turşu yaptık bugun malum canımız tursu cekıyoda...
mavısım hosgeldın gule gule. canım bır görup bır katbedıoruz umarım ıyısındır acem nerelerde görunmuyo bızemı küstü acep?
lotusum hadı canım hayırlı haberlerını beklıyoruz ınsallah rabbım emeklerını bosa cıkarmaz canım.
esmeryarım nerelerdesın kız önce makbus sonra nevın sımdı bu sırada baska ne var kız?
pınkım sen nasılsın canım nerelerdesın?
nevınım ve nehırım sızler asılsınz canlarım iş hayatı zor dımı?kocalarımızın kıymetını bılelım kızlar.
ve dıger arkadaslarım unuttuklarım varsa affola
denefcim canım günaydına.s. hayırlı işler tatlım... nasılsın anneciğin nasıl oldu....
amin canım inşş acemim daha iyi olucak ve anne olucak inşşş....denefim annene çok geçmiş olsun canım bende kapatıyorum işlerim var kahvaltı falan edicem görüşürüz yine hepiniz kendinize iyi bakın güzellerim..
amin canım inşş acemim daha iyi olucak ve anne olucak inşşş....denefim annene çok geçmiş olsun canım bende kapatıyorum işlerim var kahvaltı falan edicem görüşürüz yine hepiniz kendinize iyi bakın güzellerim..
günaydınlar herkese denef maviş pink swet ve diğer herkes
pinkcim kayınvalidene geçmiş olsun allah acil şifalar versin
diğerleri nasılllar bakalım
aslında acemimiz yaşadığı kötü günlerden sonra biraz toparlannıp aramıza katılmıştı ama,heralde bugünleri yoğun geçiyor,işleri felan vardır sanırım.ondan giremiyordur.neyse bizi unutmasın da mühim değil.
denefcim annenin sonucunu alınca bizi de haberdar etmeyi unutma canım emi
günaydınlar herkese denef maviş pink swet ve diğer herkes
pinkcim kayınvalidene geçmiş olsun allah acil şifalar versin
diğerleri nasılllar bakalım
aslında acemimiz yaşadığı kötü günlerden sonra biraz toparlannıp aramıza katılmıştı ama,heralde bugünleri yoğun geçiyor,işleri felan vardır sanırım.ondan giremiyordur.neyse bizi unutmasın da mühim değil.
denefcim annenin sonucunu alınca bizi de haberdar etmeyi unutma canım emi
selam kızlar :)
kk ya yeni katıldım:) 1 senelik evliyim... bebişim olmasını cok istiyorum ama cok korkuyorum... simdiye kadar hic denemedik ama zaten deneyecek cesaretimde yok
günaydın kızlar,
nasılsınız.
sabah geldim geçmişi okuudm bir taraftanda acaba ne yemeliyim ne yememeliyim diye baktım,
sitelerde dolaştım ve aslında çok da sağlıklı beslenemiyorum.
sabahları ancak uynaıp işe geliyorum.kahvaltı etmeden , burda sağolsun arakdaşlar tost yapıyorlar ,2 gündür bana.yoksa bisküvi.....
yakınlarda sağlıklı bir yiyecek alacak başka bir yer yok.öğle yemeği ise dışardan geliyor ve zaten beğenerek yemezdim.şimdi de aynı.
akşam ise eve gittiğimde , ne yetşirse olabilidğince sağlıklı şeyler olsun diye uğraşıyorum ama .kısmet.
nette dolaşıp listelere bakıyorum anne adayları ne yesin diye::)))
akşam giderken biraz yeşil sebze allayımda , yeşilleneyim.içim rahat etsin.
allahım sağlıklı evlatlar verisn hepimize ,ay çok mu evham yaptım sabah sabah ne tçveb tövbe
allaım sen beni kor.::))) yine delirdim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?