- 21 Haziran 2008
- 966
- 76
- 323
- 41
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #2.081
kızlar herkese selam .nasılsınız ben _N£V!N_ isimim yine değişti kullandığım karakterler yüzünden £ , ! ve _ karakterleri yüzünden değişti bu sefer.sitede çoğunun değişti sanırım bazı kabul edilmeyen karakterler var ben giriyordum üyeliğiniz yok diyordu.mecburiyetten değiştirdim zaten site sorumlularıda duyuru yapmışlardı .bazı karakterler sorun oluyo diye .
ben nevin yeni kullanıcı ismim esmer yarim bilginize arada gelip size yazarsam bu kim demeyesiz diye haberdar edeyim dedim
kendinize iyi bakın hepinizde öpüyorum allaha emanet olun selametle kalın
hoş geldin bacum.keyifler nasılmış bakem.ya ne yalan söleyeyim bu nikin daha iyi olmuş bence.öbür nevinle karıştırıyoduk...ben şimdi karnımı doyuram .birazdan takılırım buraya...görüşmek üzere canım..Şeniz
İyi akşamlar arkadaşlar...Herkes yaprak dkümü seyrediyor galiba:)))Ben bu akşam seyretmiyorum avrupa yakası takılıyoruz kocişle,gerçi o birazdan uyur bende reklam aralarında bakarım:)))
Gündüz bi giremedim yaaa,ya internet kesiliyor yada siteye giriş yapamıyorum.Nolcak böyle bilmem...
Esmer yarim hoşgeldin yeniden,nik değiştirme rekoru kıran kızzzz:))))))))
Görüşmek üzere...
esmer yarim.ben evden işe işten eve gidip geliyom...iş yerinde yogun oluyom...eve gelince biliyon kadın milletinin hiç işi bitmez.msn le en kısa zamanda senle görüşmek istiyom.şimdi eşim var.tv izliyo.onu yalnız bırakmayayım.bütün gün görüşemiyoz..ama aklımdasın canım.seni unuttum sanma....o konuyu konusuruz.sen en iyi sini yapıyon bol bol dua et namaz kılınca.ALLAH büyüktür haksızlıga ugrayanlara yardımcı olur.seni çok öpüyom .kib.takma hiç bir şeyi kafana.en kısa zamandada bebek için tedaviye başla....sevginiz daha da çogalsın....sevgilerimle..
Şenizkızlar günaydın nasılsınız bakiim..iyisinizdir inşallah..bende iyiyim ..sadece 2-3 gündür kk ya giremedim sizi özledim..evde olmadığımdan msn dende kimseyle görüşemedim..kayınvaldem epey rahatsız hastaneye yatırdık bu gün orayada gidicem midesi kötü safrakesesi ameliyatımı olucak ne bu gün belli olucak ..kursum var günüm var her yere yetişiyorum evelallah..esmer yarim hoşgeldin iyi olmuş bu nickin ama uzun diye esmerim yazabiliriz haberin olsun canım..alhanım öpüyorum canım iyiyim sende iyisindir yiğenimle inşşş...swetim radyolojim denefim nazım myhopem burcum esram lotusum ve unuttuğum varsa kusura bakmayın heppinizi gocamman öppüyomm kızlaar..Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?