Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

mavi ay sanada tşk edrim cnm denefimede siz de iyisinizdir inşallah. Naz inşallah hayırlıısyla gönlüne göre bir yer bulursun iş için cnm, 3 KERE YAZDIM KIZLAR MESAJLARI KARIŞTIRDIMDA BİRAZ KUSURA BAKMAYIN ÖPÜYORUM SİZLERİ

kızlar herkese selam .nasılsınız ben _N£V!N_ isimim yine değişti kullandığım karakterler yüzünden £ , ! ve _ karakterleri yüzünden değişti bu sefer.sitede çoğunun değişti sanırım bazı kabul edilmeyen karakterler var ben giriyordum üyeliğiniz yok diyordu.mecburiyetten değiştirdim zaten site sorumlularıda duyuru yapmışlardı .bazı karakterler sorun oluyo diye .
ben nevin yeni kullanıcı ismim esmer yarim bilginize arada gelip size yazarsam bu kim demeyesiz diye haberdar edeyim dedim
kendinize iyi bakın hepinizde öpüyorum allaha emanet olun selametle kalın

Son düzenleme:

hoş geldin bacum.keyifler nasılmış bakem.ya ne yalan söleyeyim bu nikin daha iyi olmuş bence.öbür nevinle karıştırıyoduk...ben şimdi karnımı doyuram .birazdan takılırım buraya...görüşmek üzere canım..Şeniz

Yeni geldim daha denef abla..Hemen radyolojiye bildirmem gerekeni bildirdim :))
Hee bide yazılanları okuyordum işte..
Hamişlere çok seviniyoruz napalım..Darısı ablacığımın ve sizlerin başına diye dua ediyoruz işte..
Tabi yeni heyecanlarımızda var lotusun tüp bebişi transfer yaklaşıyor..Beraber sayacağız inşallah ve hayırlı ve müjdeli haberi alacağız inşallah..
Acemi özledim ben..O zamanlardan beri göremiyoruz..pes mi etti, çok mu kötü merak ediyorum doğrusu..
Mavi ayda öyle onuda çok merak ediyorum..Arada bir yazsada nasıl olduğunu neler hissettiğini hiç paylaşmıyor..
Yağmurdan zaten haber yok bir gitti pir gitti yani..
Naz da iş arıyormuş inşallah gönlüne göre bir yer bulur..Hakkında hayırlısı inşallah..
Yeni gelenleri pek tanıyamıyorum malum çok giremiyorum..Hoşgelmişler inşallah hamile kalırlar hayırlısıyla en kısa zamanda:roflol:

Mumu dan çalışma var mı hiç bilemiyorum onu..myhope tan..
Hamiş listesinin ilk 2 si tuttu öbürleride tutsun ama ayda bir değil..Bir ayda 5 hamiş olsun anlaştıkmı:Saruboceq:

Sende taşındın denef abla hayırlar getirsin inşallah..Annenede Rabbim Şafi ismiyle şifalar versin..

Bendende iyilik sağlık nooolsun...yuvarlanıp gidiyorum..Çoğunlukla uyuyorum..Anca kendime geliyorum napalım..Alışkın değilim bu tempoyaşakkıdı

Haydi Allah'a emanet olun..sevgiyle mutlulukla, sağlıkla kalın..
Ben gene buralardayım..
Takipteyimsengözlerimebaksanab

İyi akşamlar arkadaşlar...Herkes yaprak dkümü seyrediyor galiba:)))Ben bu akşam seyretmiyorum avrupa yakası takılıyoruz kocişle,gerçi o birazdan uyur bende reklam aralarında bakarım:)))

Gündüz bi giremedim yaaa,ya internet kesiliyor yada siteye giriş yapamıyorum.Nolcak böyle bilmem...

Esmer yarim hoşgeldin yeniden,nik değiştirme rekoru kıran kızzzz:))))))))

Görüşmek üzere...

hoş buldum ablam .nikimi beyendiğine sevindim .gocuşum az esmer ya esmer yarim olsun dedim :asigim:
ya kk düzelmişti hani sorun kamıyacaktı sözde, eskisi gibi aynı değişen bişey yok sayfalar açılmıyo yada donup kalıyo buraya yazdım sayfa dondu yine tekrar deniyeyim dedim hiç açılmadı sonra. şimdi iyi gibi ama bakalım sonra sını ne olur :uhm:
keyifler nasıl olsun ablam sana anlattığım olay vardıya kafamı ona yoruyordum ama onuda allaha havale ettim kimse er geç cezasını bulacak elbet.eşim de diyor zaten biz ellere inat daha sıkı sarılalım birbirimize .takmıyalım diyoruz artık.msn de yoksun ablam akşamları açıyorum ama rastlamıyormuyum ne .uzunca konuşurduk artık.

ablam ben varya namaza başlamaya karar verdim inşallah dahada bırakmıycam arada kılıyordum sürekli değildi şimdi hep kılacam inşallah .sende çok dua etki bana hep kılayım emi .

kib kocaan öpüyorum balım ablam Şeniz

nevinim nasılsın .he kız rekoru kıracam bu gidişle :roflol: sitede sorun oldu ya karakterler sorun oluyormuş eski nikle girdiğimde sidete üyeliğiniz yok diyordu .anlıyacan bu değişim mecburiyettendi kaydirigubbakcemile3

:1hug:

esmer yarim.ben evden işe işten eve gidip geliyom...iş yerinde yogun oluyom...eve gelince biliyon kadın milletinin hiç işi bitmez.msn le en kısa zamanda senle görüşmek istiyom.şimdi eşim var.tv izliyo.onu yalnız bırakmayayım.bütün gün görüşemiyoz..ama aklımdasın canım.seni unuttum sanma....o konuyu konusuruz.sen en iyi sini yapıyon bol bol dua et namaz kılınca.ALLAH büyüktür haksızlıga ugrayanlara yardımcı olur.seni çok öpüyom .kib.takma hiç bir şeyi kafana.en kısa zamandada bebek için tedaviye başla....sevginiz daha da çogalsın....sevgilerimle..

Son düzenleme:
nehir 21 çok sagol canım.baya baya yerleştim evime.ben seni biliyom canım, bizi unutmadıgını.hep aklındayız .yoksa gelirmisin topigimize....
nevinim sagol canım.yarın tahlileri alacam insallah sonuç temiz çıkar...aklım hep onda...
zühalim ben çok iyiyim.sende kib canım.
herkesi öpüyom.ben şimdi kocişimin yanına gidem.belki sonra takılırım yineeee.

canım ablam benim yazdıklarınla beni nekadar rahatlatıyorsun biliyormusun .ilaç gibi geliyon .tedavi inşallah ablam bakacam bundan sonra kesin ve temiz bi tedaviye başlamayı bende düşünüyorum her seferinde başlıyorum ama yarıda bırakıyordum.artık tedaviye başlasamda eşimden başka kimseye söylemiycem ki yorum yapılmasın .tedavi oluyorsun halen bişey yok dedikleri zaman dahada gitmek istemiyorum doktora filan .moralin yüksek olması gereken dönemlerde moralimi alt üst edmeyi başarıyorlar senağlama .
inşallah ablam en kısa zamanda görüşürüz.şimdi eşini yanlız bırakma tabiki .benim eşim takılacatı bugün arkadaşlarıyla ondan bu saate kadar burdayım normalde eşim evde olduğu zamanlarda bende pc başına oturmuyorum onunla zaman geçirmek en güzeli :asigim:
sende kib :1hug:

ıyı geceler canlarım bugunden berı kk ya gıremedım sıte yuzunden nasılsınız?teyzelerı bız cok ıyıyız.bır yaramazlık yok cok sukur.bebısımle turşu yaptık bugun malum canımız tursu cekıyoda...
mavısım hosgeldın gule gule. canım bır görup bır katbedıoruz umarım ıyısındır acem nerelerde görunmuyo bızemı küstü acep?
lotusum hadı canım hayırlı haberlerını beklıyoruz ınsallah rabbım emeklerını bosa cıkarmaz canım.
esmeryarım nerelerdesın kız önce makbus sonra nevın sımdı bu sırada baska ne var kız?
pınkım sen nasılsın canım nerelerdesın?
nevınım ve nehırım sızler asılsınz canlarım iş hayatı zor dımı?kocalarımızın kıymetını bılelım kızlar.
ve dıger arkadaslarım unuttuklarım varsa affola

iyi geceler kızlar
bende geldim.
yaprak dökümü çok güzel hareketler vs... derken tv olayını yeni bitirdik bi bakayım dedim kızlar naapıyor diye.denefim bugün performansın tam gaz valla.tek başına idare ettin topiği helal sana.
diğerleri ne alemdeler acep.gececiler buyrun hadiii.
ben de birazdan kaçarım.malum yarın mesai var

iyi geceler arkadaşlarım ben yatıyorum.
bu arada denefim ve nevinim
ben bazen kk dan çıkış yapmayı unutarak direk çıkıyorum.
o yüzden de açık gibi gözüküyorum canlarım.
haydi allaha emanet olun.görüşmek üzere

Şenizkızlar günaydın nasılsınız bakiim..iyisinizdir inşallah..bende iyiyim ..sadece 2-3 gündür kk ya giremedim sizi özledim..evde olmadığımdan msn dende kimseyle görüşemedim..kayınvaldem epey rahatsız hastaneye yatırdık bu gün orayada gidicem midesi kötü safrakesesi ameliyatımı olucak ne bu gün belli olucak ..kursum var günüm var her yere yetişiyorum evelallah..esmer yarim hoşgeldin iyi olmuş bu nickin ama uzun diye esmerim yazabiliriz haberin olsun canım..alhanım öpüyorum canım iyiyim sende iyisindir yiğenimle inşşş...swetim radyolojim denefim nazım myhopem burcum esram lotusum ve unuttuğum varsa kusura bakmayın heppinizi gocamman öppüyomm kızlaar..Şeniz

gunaydın kızlar....
canlarım bu aralar evde durmuyorum sık sık annemlere gidip geliyorum oyuzden yazdıklarınızı okuyp hemen cıkıyorum lutfen kusuruma bakmayın...
Denefim geçmiş olsun annnen için canım...
Alhanım canım ya sen böyle dedikce okadar mutlu oluyorumki turşu yapmışlar bak bak
Lotusum Rabbim sana yardımcı olsun canım İnşallh sende transferden sonra burda hamişim diye heber vereceksin bizlere canım bunu okadar çok isitorumki ....
Svetim canım bebişimize dikkat et aman sakın bol bol lifli gıdalar al.. cok yorma kendini olurmu canım
Radyolojim canım nasılsın görüşmeyeli
pinkrosecum kayınvaliden için geçmiş olsun canım Rabbim yardımcınız olsun inşallh ameliyatıda cok iyi geçcektşr
Esmer yarim namaz kılmana okadar sevindimki bende cok şükür 2 bucuk aydır devamll kılıyorum İnşallh ömrümüz boyunca kılmaya devam ederiz
Nazım İnsşallh sende gönlüne göre bir iş bulursun... bu arada iş için koşulunuı okumuştum canım gerçekten seni taktir ettim..
canlarım diğer arkadaşlarımızda inşallh iyilerdir hepinizi öpüyorum

günaydın dünaydınlar olsun efem ...a.s.
nasılsınız bakim canlarım ....
İşe gidenlere hayırlı işler,
uyuyanlara iyi uykular

canım günaydın..
k.validene geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…