Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

İnşallah ablacım Rabbim nasip etmişse elbet bir gün olur...Olmassada canımız sağolsun...
Allahtan gelen herşeye boynumuz kıldan ince..
Rabbim dermansız dert vermesin yeterki...

Sabrın en yücesini bahşetsin ALlahım bizlere...

Nevin ne alemde bakim oralardaysa öp yanaklarından benim için kuzumu...

Denefcim canımın içi nehir artık bizimde bacımız
Sadece nevinin değilnaniknanik

ya hep sorucam unutuyorum bebekecem nerelerde haberiniz varmı bebkecemden nasıl acaba merak ettim
seherde pek görünmüyor...Yağmur zaten gitti gidiş o gidiş...
Sağlıkları yerinde olsun da insan merak ediyor haber alamayıncada

ya hep sorucam unutuyorum bebekecem nerelerde haberiniz varmı bebkecemden nasıl acaba merak ettim
seherde pek görünmüyor...Yağmur zaten gitti gidiş o gidiş...
Sağlıkları yerinde olsun da insan merak ediyor haber alamayıncada:sm_confused:

Denef abla utandırma beni

Abliş bugün gelmedi tükana..Evde temizlik yapıyor garibannaniknanik
Söylerim selamını..O zaten fırsat bulunca okur..

Eveeett hepinizin bacısıyam ablalarım:sm_cool:

kızlar ben de burdayım bi yere gittiğim yok
bazen site açılmıyo bazen benim işim oluyo
ara ara katılmaya çalışıyorum
ama yazılanları harfi harfine okuyorum canlarım

kızlar ben de burdayım bi yere gittiğim yok
bazen site açılmıyo bazen benim işim oluyo
ara ara katılmaya çalışıyorum
ama yazılanları harfi harfine okuyorum canlarım

canım burda olmana sevindim.. evet ya site berbat bazen kapanıyor kendiliğinden bazende girilemiyor bir türlü yapılamadı sounlar giderilemedi...
valla ben bugün müsaittim 4,30 kadar takılayım diyordum eşim 4,30 da geliyor gelincede pc yi geçiyor hemen ama malesef k.validem gelecekmiş sanırım aradı biraz önce yine
o gelince çıkarım artık

oo siteden şikayetler artıyor .çabuk bozuldu be bu düzen karmakaşık oldu ya.
kısıtlamlar çare oalcaksa bazı yaızları ksıtlasınalr mesela ama giremediğimzi zaman daha çok deli oluyoruz ya

canlarım merhabalar nasılsınız... malesef sitenin azizliği tuttu gene off giremedim bir türlü ..
o arada yemek yaptım cam sildim:sm_cool:
şükür girebildim şimdi ama çıkmak zorundayım eşim gelecek
görüşmek üzere Allaha emanet olun ...
Hepinizi çok seviyorum ve öpüyorum sevgiyle kalına.s.:1hug:

biz iyiyiz sen iyimisn canım.
hemn heres işin de gücünde bugün kk nın gaag da bugün bir çalışkanlık va r.bende dahil::)))

merhabalar kızlar sabahdan beri sitede sorun var sayfa açılmıyordu yada ana sayfadan başka biyere ilerliyemiyordum fıtık oldum yaw iyce . teşekkür de olmuyo bi teşekkür ediyorum dahada olmuyo başka sayfa açılıyor hemen .sizdede aynı sorun varmı acaba :uhm: . swet ablam hani sonucu bana yazacaktın bende merak içinde bekliyorum test yanlışmı çıktı diye neden haber vermedi diyordum burayı okumasaydım haberim bile olmayacaktı .çok sevindim ya :sm_cool: hadi ablam gözlerin aydın allah tamamına erdirsin inşallah. :CüvCüv: ayy ama ablam varya yazılanları okurken ne çok duygulandım anlatatamam :çok üzgünüm: burada yazmışsın kızlarda sana yemene dikkat et sağlığına dikkat et herkes üstüne titriyo ne güzel .topikteki bağlılık bu işte burda sevincide üzüntüyüde birlikte yaşıyoruz. canlarım size söylemek istediğim nekadar güzel söz varsa yazmak isterdim çok şey var ama yazmayla bitiremem ki.sadece hepinizi çok sevdiğimi bilin Şeniz.hepinizde iyi yürekli çok iyi insanlarsınız.
ben şimdi kalkıyorum cuma akşamı kuran okuyayım hepimizede dua edeyim rabbim inşallah kabul eder. rabbim tez zamanda hepimizinde muradı dileği neyse versin inşallah. bizlerinde kucağını hayırlı evlatlarla doldursun inşallah. :Saruboceq:
siteden çıkmam kuranımı okuyup dualarımı edip gelirim tekrar.sitenin azizliğine uğramazsan tabi.

canlarım isimlerinizi tek tek saymıyorum bilin ama hepinizide kocaman kocaman öpüyorummmmm Şeniz Şeniz Şeniz

offffffffff ya aksiliğe bakarmısınız ya önceki mesajımı bile zorla gönderdim size sitenin aziziliği şimdiden başladı . ne oluyo anlamıyorum ya hani düzelecekti burası sorun kalmıyacaktı nerde .bi mesajı gönderene kadar göbeğim çatlıyo.

neyse kızlar ben kaçtım sonra görüşürüz

slm canlarım bugunden berı delü oldum bnım net gıtti gıremedım bır turlu yaaa.ayy kaffayı yıcektım şu meletten önce ne yapıyomusumkı ben anlamadım valla.masallh bugun yok yok aramızda ama bır ben eksıkmısım.neyse ınsallh bırdaha böyle olmaz yaaaa

selam kızlar.ancak gelebildim topige..işlerim vardı.annemin tahlilerini aldım.temiz çıktı.çok mutluyum.haber edeyim dedim.merak edenlere.şimdiden herkese tesekkür ediyorum.benim derdime ortak oldugunuz için....
sizleri çok seviyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaa..dert ortagımsınız benim.ALLAH razı olsun hepinizden....a.s.a.s.a.s.

deefim çok mutlu oldum yaa.annen için canım.allah korktuklarımızdan emin kılsın bizleri.anamıza babamıza sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin.başımızdan eksik etmesizn onları

bende sevindim ablam annenin tahlil sonuçlarına çok geçmiş olsun .allah kimseye kötü dermansız dert vermesin

deefim çok mutlu oldum yaa.annen için canım.allah korktuklarımızdan emin kılsın bizleri.anamıza babamıza sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin.başımızdan eksik etmesizn onları

çok sagolun arkadaşlarım..tahliler temiz çıktı.ALLAH bize sevdiklerimizle uzun ömürler yaşlanmayı nasip etsin insallah.amin..:Saruboceq:

denefım hadı gözun aydın canım tahlıl sonuclarına cok sevındım.allahım dermansız dert vermesın rabbim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…