- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #2.121
ya bu kahvaltı olayından ben de muzdaribim
hergün açma poğaça,simit
çok sağlıksız oluyor,bir iki haftadır evden peynir getiriyorum.simit bile almış olsam bari peynirle günlük kalsiyum ihtiyacımı karşılamış oluyorum
swetim yerinde olsam tost yemezdim artık.zaten bi sürü kilo alacaksın.evden getirme şansın yok mu canım
en azından peynir zeytin.besin değeri yüksek şeylerle beslen bence.sabah mesela süt iç felan.ne bileyim işte.tecrübeliler anlatsınlar sana :)
radyoloum doktora gidecektin sen konrtollere .
hala gittiğini duyamıyoruz neden .ihmal etme lütfen.güzelim.
herşeyden önce sağlık geliyor , yaşamınız ne kadar lüks olursa olsun, sadee başınız ağrısa tadını çıkaramazsınız.
canım evet hala gitmedim
zaten benim başıma ne geliyosa ihmalkarlığımdan geliyo
yok genel bi kontrol için kaç aydır gideceğim
bende yarısı patlamış.yarısı içerde hala duran bi çikolata kisti var canım :)
bi de prolaktinim yüksek.bunlar için gitmek istiyorum ama o sandalye ve muayene yok mu,düşününce tekrar vazgeçiyorum.
şimdi bile içim bi tuhaf oldu aklıma gelince
heyret hayret mavişçimmmmmmmmmm de teşrif etmiş
denefim annecine geçmiş olsun
kız radyoloji bak ihmal etme hadiiiiiiiiiii senden de süpriz bekliyoruz
swetçim dışardan yememeye çalış çünkü hazır alanan gıdalarda katkı maddesi çok çantanda meyva bulundur sütünü iç
ay canlarım tabi ki kimseden bir şey beklemiyorum.allah kimseye muhtaç etmesin bizleri.de
kızlar işyerinde ki stresin bir kısmını atlattık çok şükür.
akşama kadar çok canımı sıkamdan benim artık normal çalışmam laızm.
çok şükür
radyoloğum canım git anneciim.korkma.boşuna korkup erteleme olur mu canım.
mavi ayım çok sağol desteğin ve anlayışın için
arkadaşalr hem kendim için hem sizler işçin dua ediyorum.
allahım isteyen herkesin kucağını bebeği ile dolsurusn.
hayırlı evlatlar verisn.
Yeni geldim daha denef abla..Hemen radyolojiye bildirmem gerekeni bildirdim :))
Hee bide yazılanları okuyordum işte..
Hamişlere çok seviniyoruz napalım..Darısı ablacığımın ve sizlerin başına diye dua ediyoruz işte..
Tabi yeni heyecanlarımızda var lotusun tüp bebişi transfer yaklaşıyor..Beraber sayacağız inşallah ve hayırlı ve müjdeli haberi alacağız inşallah..
Acemi özledim ben..O zamanlardan beri göremiyoruz..pes mi etti, çok mu kötü merak ediyorum doğrusu..
Mavi ayda öyle onuda çok merak ediyorum..Arada bir yazsada nasıl olduğunu neler hissettiğini hiç paylaşmıyor......
selam kızlar :)
kk ya yeni katıldım:) 1 senelik evliyim... bebişim olmasını cok istiyorum ama cok korkuyorum... simdiye kadar hic denemedik ama zaten deneyecek cesaretimde yok
mavi ay sanada tşk edrim cnm denefimede siz de iyisinizdir inşallah. Naz inşallah hayırlıısyla gönlüne göre bir yer bulursun iş için cnm, 3 KERE YAZDIM KIZLAR MESAJLARI KARIŞTIRDIMDA BİRAZ KUSURA BAKMAYIN ÖPÜYORUM SİZLERİ
Herkese selamlar...Ay nihayet 3 gündür anca fırsat bulabildimde girebildim.Daha sweetçimi bile tebrik edemedim yaa..Dün gece anca alabildim bisayarı elime,anaaa ne göreyim internet sayfası görüntülenemiyor.Hani problem çıkmıcaktı bidaha,sorunsuz girebilecektik güya,neyse puf....
Sweet çim oyoyoyoy....Yirim ben sizi yirim..Hadi bakalım hayırlısı canım..Şu keseleri görüp nabızlarıda duyarsak süper olacak Allahın izniyle...Rabbim hayırlı sağlıkkı evlat etsin...Hayırlı sağlıklı bi hamilelik geçir inşallah,sağlınızla kucağına alman nasip olsun ,mutlulukla huzurla büyütmek,güzel günlerini görmek nasip olsun hayırlısıyla...
Denefçim,geçmişi okuyamadım ama annen için geçmiş olsun denilmiş...Bende diyorum geçmiş olsun canım,Rabbim şifalar versin,uzun sağlıklı ömürler versin..
Kızlaaarrrr,hepinizin gönlünden ne geçiyorsa hayırlısıyla mutlulukla nasip olsun..
Lotusçum çalışmaya devam be güzelim...Cumartesiyede bişey kalmadı heyecan varmı heyecan?
Mavişim nerdesin kız...Bana diyon ama sende pek uğramıyon yani:)))
Öptüm hepinizi,şekerler kendinize iyi bakın emi_?
Hamişler bize bol bol dua etmeyin tamammı?görüşmek üzere.....
Çıkarır inşallah aklından acem..Yeni umutlar sizi bekliyor aslında..
İşte ben sabırsızım her şey olsun bitsin istiyorum..Acem yeniden toparlansın gene tüp bebek yaptırsın diye geçiriyorum içimden..
Çünkü ne zaman ve nasıl olacağı hiç belli olmaz..
Biliyorum madden ve özellikle manen çok ama çok yorucu bir süreç..Helede sonuçları böyle olunca tövbe ediliyor bir daha..
Sen bakma böyle dediğime bir şey söylenmiyor onlara :))
Ablamda yeniden düşünsün istiyorum ama kendini ne zaman hazır hissederse işte..
Malum onunda tüp bebek dış gebelikle sonuçlanmıştı..
Bizede her işte bir hayır vardır deyip beklemekten başka birşey düşmüyor..
Aynı şeyi senin içinde düşünüyorum..3. aşılamayı yaptırmamıştın galiba..
Hani belki bu sefer olur ümidiyle herkes çalışsın istiyorum..
Tabi kendiliğinden hamile kalmayıp bu süreç uzayınca herkesin umudu gittikçe azalıyor..Anlıyorum ve hak veriyorum..
İşte öyle bir söyleyeyim dedim..
Rabbim hepinizi hakkında en hayırlı olanı versin, gönlünüze göre versin inşallah..
kızlar selam verip kaçtınız ama olmaz ki denef radyolog herkes burda sizelr kayıpsınız yine
Ne güzel düşünüyorsun ablacım aslında haklısında... Sanki biraz daha güçlü durmak lazım hayat karşıısnda... oturup üzülünce aslında ele birşey geçmiyor aslında bizden birşeyleri alıp götürüyor.. Acılar yaşandıkca dayanma gücüde artıyor aslında farkında olmasak bile..
Ben evet 3. aşılamayı yaptırmadım yaptırırmıyım bilemiyorum ama bu küsmek yada olumsuzlukla falan alakası yok oluruna bırakmayı tercih ettiğim için ve herşeyden önce sağlığım etkilendiği için ertelemeyi uygun gördüm.. öyle işle ablacım...
Herşey zamanla yoluna girecektir... Zaman değilmidir herşeyin ilacıa.s
Rabbim ne zaman naip kısmetse eğer zaten verecektir... Israr etmeninde bi anlamı yok dua etmek sabır etmekden başka çare de yok...
Gönlünün güzelliği yaşamına da yansısın inşallah her daim mutlu sağlıklı ve huzurlu ol ablacım... Yolun her daim açık olsun :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?