Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

canım tost ince tost ekmeğine arasında kaşar yada beyaz peynir yaparak hiç yağ kullanılmayarak yapıyorlar.o yzüden içim bira daah rahat fakat yarın zeytin peynir getiriceğim biraz da domates felan dolaba koyacağım.
artık allahıma güveneceğim elimden geleni yapacağım.
mevlam neyler , neylerse güzel eyler.
:Saruboceq:

canım evet hala gitmedim
zaten benim başıma ne geliyosa ihmalkarlığımdan geliyo

canım sen boş ver onu bunu lazım olunca zaten kimse ortalarda görünmez sıkma canını..
sen bebişini düşün elinden geldiğince stres yapmamaya çalış...
yeşillik yerkende dikkat et emi.. nane maydanoz falan yemede iyi değil derler çünkü...

ALlah yardımcın olsun...

yok genel bi kontrol için kaç aydır gideceğim
bende yarısı patlamış.yarısı içerde hala duran bi çikolata kisti var canım :)
bi de prolaktinim yüksek.bunlar için gitmek istiyorum ama o sandalye ve muayene yok mu,düşününce tekrar vazgeçiyorum.
şimdi bile içim bi tuhaf oldu aklıma gelince

heyret hayret mavişçimmmmmmmmmm de teşrif etmiş

denefim annecine geçmiş olsun

kız radyoloji bak ihmal etme hadiiiiiiiiiii senden de süpriz bekliyoruz

swetçim dışardan yememeye çalış çünkü hazır alanan gıdalarda katkı maddesi çok çantanda meyva bulundur sütünü iç

ay canlarım tabi ki kimseden bir şey beklemiyorum.allah kimseye muhtaç etmesin bizleri.de
kızlar işyerinde ki stresin bir kısmını atlattık çok şükür.
akşama kadar çok canımı sıkamdan benim artık normal çalışmam laızm.
çok şükür
radyoloğum canım git anneciim.korkma.boşuna korkup erteleme olur mu canım.
mavi ayım çok sağol desteğin ve anlayışın için
arkadaşalr hem kendim için hem sizler işçin dua ediyorum.
allahım isteyen herkesin kucağını bebeği ile dolsurusn.
hayırlı evlatlar verisn.

hmm anladım canım geçmiş olsun tekrar.. ama korkunun ecele faydası yok biliyorsun ihmal etme be canım ya git biran önce tedavini aksatma sakın sağlık herşeyden önemli sen de bir sağlıkçısın .. :))

mumucum canım nasılsın bayadır görüşemiyoruz ya ben bu aralar pek kk ya giremiyorum hatta pc başına bile oturamıyorum desem yeridir... bu aralar koşuşturmalar fazlaydı fırsat buldukca topiğe geliyorum kimse olmayıncada onlıne olmadan çıkıyorum...
umarım herşey yolundadır canım
:1hug:

neyse sen sıkma canını elinden geldiğincede rahat olmaya çalış...herşeyden önce senin sağlığın sen iyi olki bebişinde iyi olsuna.s
mümkün olduğuncada beslenmene dikkat etmeye gayret göster emi canım...
Allaha emanet ol bebişinle birlikte canım

canım şükürler olsun iyiyiz ama sen bizleri merak etmesen de biz seni merak ediyoruz

ne koşturmacası cnm

tedavine neden ar verdin

nehirim ablacım nasılsın canım... karakter analizini beğendim tahminlerin kuvvetli canımyerimseniben
çok şükür iyiyiz ablacım acemde iyi sayılır düşük olayınıda kafasından tamamen çıkarırsa daha iyi olacak... Pek fazlada pc oturma fırsatıda bulamıyor:sm_confused:
bende aynen bu aralar pc den mahrum kaldık anlıycan canım..

umarım sende ablanda iyidir... kendinize iyi bakın..
merak etme yakında bu iş temposuna alışırsın canım sonra uyuyamazsın bile..
Allaha emanet olun sevgiyle kalın öpüyorum canım:1hug:a.s.

selam kızlar :)
kk ya yeni katıldım:) 1 senelik evliyim... bebişim olmasını cok istiyorum ama cok korkuyorum... simdiye kadar hic denemedik ama zaten deneyecek cesaretimde yok

zeynep hoş geldin... Korku neden?? anlayamdım..
Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşallah

zuhalcim canım nasılsın şeker... mesajlar konusunda sıkma canını kk ne hergün bişeyler oluyor zaten... mutlaka stres yaşatıyor...
kendine iyi bak ALlaha emnaet ol a.s.

kuzum öpüyorum seni... bozacı şıracı olayı yani.. hmmm hadi öyle olsun bakalım...
öpüyorum canım seni Allaha emanet ol Şeniz

Çıkarır inşallah aklından acem..Yeni umutlar sizi bekliyor aslında..
İşte ben sabırsızım her şey olsun bitsin istiyorum..Acem yeniden toparlansın gene tüp bebek yaptırsın diye geçiriyorum içimden..
Çünkü ne zaman ve nasıl olacağı hiç belli olmaz..
Biliyorum madden ve özellikle manen çok ama çok yorucu bir süreç..Helede sonuçları böyle olunca tövbe ediliyor bir daha..
Sen bakma böyle dediğime bir şey söylenmiyor onlara :))
Ablamda yeniden düşünsün istiyorum ama kendini ne zaman hazır hissederse işte..
Malum onunda tüp bebek dış gebelikle sonuçlanmıştı..
Bizede her işte bir hayır vardır deyip beklemekten başka birşey düşmüyor..
Aynı şeyi senin içinde düşünüyorum..3. aşılamayı yaptırmamıştın galiba..
Hani belki bu sefer olur ümidiyle herkes çalışsın istiyorum..
Tabi kendiliğinden hamile kalmayıp bu süreç uzayınca herkesin umudu gittikçe azalıyor..Anlıyorum ve hak veriyorum..
İşte öyle bir söyleyeyim dedim..
Rabbim hepinizi hakkında en hayırlı olanı versin, gönlünüze göre versin inşallah..

Ne güzel düşünüyorsun ablacım aslında haklısında... Sanki biraz daha güçlü durmak lazım hayat karşıısnda... oturup üzülünce aslında ele birşey geçmiyor aslında bizden birşeyleri alıp götürüyor.. Acılar yaşandıkca dayanma gücüde artıyor aslında farkında olmasak bile..
Ben evet 3. aşılamayı yaptırmadım yaptırırmıyım bilemiyorum ama bu küsmek yada olumsuzlukla falan alakası yok oluruna bırakmayı tercih ettiğim için ve herşeyden önce sağlığım etkilendiği için ertelemeyi uygun gördüm.. öyle işle ablacım...
Herşey zamanla yoluna girecektir... Zaman değilmidir herşeyin ilacıa.s
Rabbim ne zaman naip kısmetse eğer zaten verecektir... Israr etmeninde bi anlamı yok dua etmek sabır etmekden başka çare de yok...
Gönlünün güzelliği yaşamına da yansısın inşallah her daim mutlu sağlıklı ve huzurlu ol ablacım... Yolun her daim açık olsun :1hug:

nehirim biliyomusun nevincigim çok şanslı senin gibi kardeşi oldugu için.çok mantıklı ve duyarlı bir insansın.bizi bu yorucu dünyamızda düşüncelerinle rahatlatıyosun.seni çok öpt bacım.kib a.s.Şeniz

Allah razı olsun..Duygulandırdın beni..Bende bu aralar fazla duygusalım zaten..
Söylemek çok kolay işte.Ben yalnızca söylüyorum ..Yaşamak çok farklıdır eminim..
Sabır yalnızca sabır..Oda çok zor be ya..
Amaan senin sağlığın, huzurun yerinde olsun..
Hayatın sonu değilya..Elbet te olacak Rabbimin izniyle..
Yaşınızın kadınlığınızın keyfini çıkarın..Giden zaman yerine gelmiyor..
Annede olacaksınız inşallahhh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…