Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

yavas yavas basıyo canım ama kesemızı görüp kalp atıslarını duysam ıcım çoook rahatlayacak ama.pazartesı randevumuz var bakalım.ınsallah bır terslık olmaz.bazan mıde bulantısı oluyo ama kısa süre sonra gecıyo.olsun bebegım ıcın deger dımı teyzesı..bıde bebısın kılolu olması ıcın neler yemelıyım canım?gunde ıkı bardak sut içiyorum.sebze meyve bol yıyorum.baska?

canım öncelile cok sevindim hamiş haberlerini duyunca ALLAHIM hayırlısıyla saglıklı bebişler nasip eder inşallah hepinizi öpüyorm saglıgınıza dikkat etmelisiniz iki canlılar hom la beraber

iyigeceler kızlar alhanım nasılsınız bacım öpüyorum ikinizide
ooo acem kızı gözlerim yolda kaldı nerelerdesin bacımmmm...
denefim canım çok sevindim annene geçmiş olsun canımmm...
radyolojim senide gördüm canım merak etme öpüyorum hepinizi....Şeniz
akşam eve geldim böle büyük bir heyecanla açacağım pc yi anam birde
ne görem salonu su basmışşşşşş allahdan diğer odalara geçmemiş mutfağa bile
girmemiş sadece salon uzun yolluğu vardı onu yıkadım şimdide oturdum pc başına
hadi toplaşak konuşak bekliyorum sıcak sohbet hattına benzedi biraz ama:roflol::roflol:

canlarım slm...........gecmısı okuyarak gelıyordum epey uzun surdu........hepınız ıyısınızdır umarım............Şeniz
benım duygularım karısık......cumartesı yumurtalar
toplanıyor......korku,umut,sevınc,heyecan hersey bır arada....ınsallah hepımızın hakkında hayırlısı olur....:Saruboceq:
canlarım sabah erkenden hastaneye gıdecegım yıne........uyumam lazım yorgunum....bıde az evvel pregnıl ıgnemıde vuruldum dınleneyım bıraz......mirmirmirmir
dualarınızı eksık etmeyın kızlar sızı sevıyorum..........a.s.

alhanım fazla tuzlu şeyler yeme.ilerde ödem oluşur.ayakların şişer.ellerin şişer.turşu demişin ya.az ye oldumu canım.fazlası zarar.bide kuru yemiş tuzlu yeme.çok canın çekiyosa eşine söle tuzsuzlarından alsın sana.bol bol meyva,yogurt.sebze ye.maydonoz ve naneye de aman dikkat benim bildiklerim bu kadar sen yinede doktoruna danış canım.o sana neler yememen gerekeni söler....
nazım geçmiş olsun canım.çagırsaydın yardıma gelirdim ....neyse yinede ucuz kurtulmuşun... ya her tarafı bassaydı.abow düşünemiyom senin halini.
acem kızı nerdesin canım.merak ettik seni.hep maviaya sorduk seni.insallah toparlanmışındır....a.s.

sagol canım darısı sıze ınsallah.sweet de hamıs haberın varmı?sen nerlerdesın kacak bır gıttın pir gittin...

lotusum dualarımız seninle kardeşim.umarım herşey senin dilegince olur...güzel haberlerini bekliyoz...cumartesi hep seni düşünecegim...ve bol bol dua edecegim.:Saruboceq:..hadi sen git uyu ..senin bol bol dinlenmeye ihtiyacın var.öpt canım.kib.iyi akşamlar

canım hosgeldın ve güle güle...merak etme dualarımız senınle allahım cektıgın sıkıntıları karsılıksız bırakmaz ınsallah....sen güzelce dınlen aman yorma kendını.çok öpüyorum canım

canım ALLAHIM herşeyin hayırlısının nasip eder inşallah herşey dilediginiz gibi olur İNŞALLAH ALLAHIM İŞİNİNİZİ RAST GETİRSİN ÖPÜM İİİİ GECELER ALLAHA EMANET OLUN :teytey::teytey:

lotusum allah yardımcın olsun canım be.çok sevindim senin için.uyu dinlen.bi süreliğine boşver bizi sen.kendini iyi hissedince haberdar edersin bizi.hadi bir ay içinde üçüncü yeğenimizi bekliyoruz teyzeleri olarak.
acem kızı hoşgeldin geç geldin nerelerdesin bakem uzun zamandır.
naz sordum ama cevap veremedin sanırım.nerden basmış salonu su?musluğu mu açık bıraktın.kız topla kendini ne b dalgınlık.iyi ki ocağı felan bırakmadın açık

sagol canım yok asırıya kacmıyorum dokunur dıye.zaten dr gıdınce soracam nasıl besleneyım dıye sagol bacum...

nazıım gecmıs olsun nasıl oldu yaaa.ınsallah fazla bısey olmamıstır.neyse allahım beterınden korusun..

lotusum allah yardımcın olsun bilmeni isterim şuanda namaz kılıyorum
sana çok dua edeceğim canım seninde bebeğin olacak canım dualarımız
seninle ben son sünnete geceğim öptüm lotusum güle güle....

kızlar ilk kez hepimiz bi arada sayılırız.bir kaç kişi eksik ama.onlarda olsaydı keşke ne güzel kaynatırdık.anaaaaaaaaaaaaaa yarın ben işe gidecem ya...sabah nasıl uyanacagım ...:1shok:

canım sen cumartesi çalışmıyon demi.ben malesef çalışıyom.bide akşam 6 ya kadar.patron cumartesi biraz erken çıkarayım demiyo ya...işim gücüm var benim kardeşimmmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3

kızlar ben yatıyım artık
hakkaten çok zorlanıyorum sabah kalkmakta
alhan öyle bi gaza getirdi ki beni cumartesi kesin doktora gitmeye karar verdim :) hayırısı bakalım
herkesi öpüyorum selamlar.hayırlı geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…