- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #2.161
canım öncelile cok sevindim hamiş haberlerini duyunca ALLAHIM hayırlısıyla saglıklı bebişler nasip eder inşallah hepinizi öpüyorm saglıgınıza dikkat etmelisiniz iki canlılar hom la beraberyavas yavas basıyo canım ama kesemızı görüp kalp atıslarını duysam ıcım çoook rahatlayacak ama.pazartesı randevumuz var bakalım.ınsallah bır terslık olmaz.bazan mıde bulantısı oluyo ama kısa süre sonra gecıyo.olsun bebegım ıcın deger dımı teyzesı..bıde bebısın kılolu olması ıcın neler yemelıyım canım?gunde ıkı bardak sut içiyorum.sebze meyve bol yıyorum.baska?
canlarım slm...........gecmısı okuyarak gelıyordum epey uzun surdu........hepınız ıyısınızdır umarım............Şeniz
benım duygularım karısık......cumartesı yumurtalar
toplanıyor......korku,umut,sevınc,heyecan hersey bır arada....ınsallah hepımızın hakkında hayırlısı olur....:Saruboceq:
canlarım sabah erkenden hastaneye gıdecegım yıne........uyumam lazım yorgunum....bıde az evvel pregnıl ıgnemıde vuruldum dınleneyım bıraz......mirmirmirmir
dualarınızı eksık etmeyın kızlar sızı sevıyorum..........a.s.
canlarım slm...........gecmısı okuyarak gelıyordum epey uzun surdu........hepınız ıyısınızdır umarım............Şeniz
toplanıyor......korku,umut,sevınc,heyecan hersey bır arada....ınsallah hepımızın hakkında hayırlısı olur....:Saruboceq:
canlarım sabah erkenden hastaneye gıdecegım yıne........uyumam lazım yorgunum....bıde az evvel pregnıl ıgnemıde vuruldum dınleneyım bıraz......mirmirmirmir
alhanım fazla tuzlu şeyler yeme.ilerde ödem oluşur.ayakların şişer.ellerin şişer.turşu demişin ya.az ye oldumu canım.fazlası zarar.bide kuru yemiş tuzlu yeme.çok canın çekiyosa eşine söle tuzsuzlarından alsın sana.bol bol meyva,yogurt.sebze ye.maydonoz ve naneye de aman dikkat benim bildiklerim bu kadar sen yinede doktoruna danış canım.o sana neler yememen gerekeni söler....
nazım geçmiş olsun canım.çagırsaydın yardıma gelirdim ....neyse yinede ucuz kurtulmuşun... ya her tarafı bassaydı.abow düşünemiyom senin halini.
acem kızı nerdesin canım.merak ettik seni.hep maviaya sorduk seni.insallah toparlanmışındır....a.s.
bu akşam herkes burda ne güzel
keşke topiğimiz hep böyle cıvıl cıvıl olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?