Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

günaydın canlarım.ben bu sabah geç geldim topige.akşam çok güzel muhabbet ettik kızlarla.sizleride bekleriz canlarımm..
pinkim kayınvalidende umarım tez zamanda iyileşir .geçmiş olsun canım.

allah hastalar acil şifalar versin.
inşallah bu mübarek günün hürmetine her dileiğimiz kabul olur.
allah cuma bereketii üzreimziden eksik etmeisn

zuhalcim canım nasılsın şeker... mesajlar konusunda sıkma canını kk ne hergün bişeyler oluyor zaten... mutlaka stres yaşatıyor...
kendine iyi bak ALlaha emnaet ol a.s.[/QUOTE]

cnm tşk ederim iyi olmaya gayret ediyorum ne olsun işte sende iyisindir inşaallah sende k.i.b. Allaha emanet ol cnma.s.

denefcim annenin durumu nasıl cnm geçmiş olsun bitanecim.

radyolojim sanada çok geçmiş olsun senin gibi bende ihmala ettim şimdiye kadar en son jinekoloğa gideli 1.5 sene oldu inan bende de kist çıkabilir diye düşünüyorum çünki adet düzensizliğiğ var,2 senedir durum böyle cnm işte

kızlar neden bir doktora gitmeye bu kadar korkuyoruz ki basit bir ultrason ile teşhis koyabilirler.
ha ben böyle diyorumama ben d eaynıyım.fakat çocuğum olmazsa diye korkum başladığında değiştim.
kistten şüphelendiğimde 2 kere bir yl ara ile gttim.
ama geçmişim de ksit vakası varıd 2 tane.
onun dışında tabi ihmal ediyoruz .
ama zaman geçince bazı şeylerin telafisi olmazsa ya diye düşünüyorum.
ve kızıyorum kendime o durumalrda.
fakat doktordan ve konrtolden hoşlanmyan bir toplumuz bu bir gerçek.
allahım ne doktorları gerek etisn ne e yokluğunu verisn

ay oku oku bitirdim sonunda kızlar harikasınız sizlerin doğallığı herşeyi samimiyetle anlatıyor olmanız çok güzel

sizleri seviyorum( eşim artık kıskansada sizlerle muhabbetimi)

cumanız mubarek olsun canlarım

selam kızlarrrrrrrkaydirigubbakcemile3
cumanız mübarek duanız kabul olsunnnnnnnnn:Saruboceq:
2 gün sapanca kaçamağı yaptım annemlere gittim dün gece girdim ama kimse yoktu bende yorgundum yattım tüh yaaaa hepinizi kaçırmışımmmfisfisfis
lotusum dualarımız seninle canım inşallah bu kez hayırlısıyla tamamına erdirir yüce mevlammmm:Saruboceq:
denefim geçmişi tam okumadım ama annenin nasıl olduğu sorulmuş umarım herşey yolundadır canımmmm:1hug:
pinkim geçmiş olsun canım inşallah biran önce iyileşir kayınvaldennnnn:1hug:
nazım kolay gelsinnnna.s.
nevinim sanada kolay gelsinnn:1hug:
swetem g_b_k im mumucum zuhalim nehirim acemim mavişim esmerim esram yarınız yok ama olsun nasılsınızzzzzzza.s.
bebekecemimle seherimden haberi olan var mı yaaaa:uhm:

biz iyiiyiz ama radyolojimden duyduğuma göre msn den yazdı
siteye giremiyormuş.
onun işçin sinir olmuş
belki diğer arkadaşlarda siteye giremiyordur.
girdim ama çok yavaş çalışıyor malesef.
bende birazmide bulantısı var inşallah çok kuvvetli geelcek bulantıalın haberciis değildir.
ama hayrılsı allahtan bebeğim ile ilgili hayrılsı haberler alayımda.
neyse teyzelerine dua ediyoruz, hayrılsı ile herkes kucağına bebeğini alın diye bu mübarek günde.

Hayılı cumalar hanımlar..
Cumamız mübarek olsun..Hayırlara vesile olsun, dualarımızda tez zamanda kabul olsun inşallah..

Evet bende yazılanları okudumda Bebekecemi bende çok merak ediyorum..
Yani onun üye olduğu başka bir site vardı ama adını hatırlayamadım, oradan bakamadım o yüzden..
Çünkü bayaa merak ettim..İnşallah bi aksilik yoktur, herşey yolundadır..
Seherim arada bir giriyor gene, bulantısı çok oluyormuş, çok etkiliyormuş onu en azından bu kadar biliyoruz ama bebekecemden hiç haber yok..Hayırdır inşallah..

nehirim profilinden baktım en son 13 ekimde buraya yazmış
Selam canim arkadaşlarim kaç gündür giremedim siteye 2 gündür hastanedeydim. üçlü testimiz yapildi. Allahima şükürler olsun teyzeleri yavrum çok sağlikliymiş. Dükkandada çekimler vardi. Fox tv bir program var dekodizayn vahe kiliçaslanin onun çekimleri vardida pazar günü 12.15 yayinlanacak personel olarak bizleride çektiler ama çikacakmiyiz bakalim . çok heyecanliydi valla
sizler nasilsiniz bakalim yeni haberler varmi
siteyeyse 22 ekimde girmiş dediğin site ise çocukistiyorum.com ona da girdim ama nereye bakacağımı bilemedim bayağı karışık geldi umarım herşey yolundadır yaa iyice meraklandım şimdiiiii

cumanız mübarek olsun kızlar.hamişlerimiz kendinize çokkkkk iyi bakın.annem şu an iyi canlarım.öpt kızlar sizleri...

kızlar selamlar herkese
swete de söylediğim gibi ben yine bugün sitenin azizliğine uğradım.ya bi tek ben mi yaşıyprum bu sorunu anlamadım.heryeri açabiliyorum kk açılmıyor neyse
herkese hayırlı cumaalar.dualarınınzda bulunmak istiyorum.zuahlcim ben artık karar verdim kaçmakla olacak iş değil bu.yarın gştmeyi düşünüyorum.gidersem haber veririm.sizlerden naaber kızlar .
ses edin hele :)

Biraz hafiyelik yaptım ama buldum bebekecemi..
Tabi kendisinin haberi yok..
Kızmaz inşallah ona bakındım diye..
En son çocuk istiyorum sitesinde dün yazmış bir mesaj ve sanırım iyi..yani inşallah iyidir...
İnşallah burayada uğrar nasıl olduğunu yazar..Bebişinde cinsiyetini öğrenirdik..

tek sen değil cnaım
bende senden sonra sitenin gazabına uğradım:)))
giremedim.
senin kararına çok sevindim.kaçmak ile ghiç bir şey olmaz.
belkide çok mutşu ve gzül haberler alacaksın ve moralin düzlecek ve neyin ne olduğu ile kafamızada akrışık düşünceler dolaşmayacak.
bebekecem takibin süper nehir maşlalh ccnaım
maşallah
aslında msn olması iyi oluyor birbirmzide habeleşme kolay oluyorç
inşallah ahberlerini almadıkalrımzı çok iyidirler.
gözümüz aydın mide bulantıalrım başladı bugün.eğer geçici değilse tam başladı hemde.aniden psikolojik mi yoksa.
:))))))))))) en deli anne adayı swet

geçmiş olsun kanki ne oldu teyzemize nesi var canısı slm

canım ya annemin kalbinde sorun var diye doktoru şüphelenmişti.onun için kalp sintigrafisi istedi.bizde çektirdik.sonuçları aldım temiz çıktı.arkadaşlarım onun için geçmiş olsun dileklerini iletiyorlar...kanki sen benimi takip ediyon bakem...sırnaşık şey
bensiz yapamıyon demi....a.s.

slm kızlar nihayet bengeldim :teytey::teytey:
denef nbr canım iyimisin beni sorarsan iç güveyinden hallice işde
iş yok güç yok avara avara gezeliyom:çok üzgünüm:
eve yeni geldim sabahda halı asma telaşım vardı neseki asdım
üst katın balkonuna benim balkonum yok yaaa ne zor :1no2::1no2:

bende geldim kızlar ama hemen gidicem bu akşam gezmede olucam ama gelince geçte olsa girerim inşşş..öpüldünüz..

selam kızlar benı merak etmışınız pınk rosem haber verdı ayyy cok hoşuma gıttı ne zamndır gıremıyordum ama yınede unutmamışınız benı :dance:
benım mıde bulantılarım malesef hıc gecmıyor bazen tuvalete bıle zor kalkıp gıdyorum o yuzden sıteyede gıremıyorum o bebişlerıme deger tabıkı bu akşam 8 gıbı doktora gıdıcem cınsıyetlerınıde ogrenıcez ınsallah gelınce haber verırım sıze
bebekecemın bellı olmuşmu ne zamandır gırmedıgım ıcın yazdıysada gormedım

canım seni çok iyi anlıyom.gerçi dua et havalar güzel gidiyo hemen kurur.bide yün halı diyon...insallah ALLAH gönlüne göre iş verir canım...

ağlamak istiyorumsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
kızlar boğuluyorum.çok kötüyüm yaaaa
babam kaza geçimişti mayısta
bacağına platin takılmıştı.
4 ay sonra kemik kaynamadıı için bi ameliyat daha geçirdi.platinin vidaları çıkarıld.hepiniz biliyosunuz.yazmıştım o zamanda.allah razı olsun hepiniz dua etmiştiniz.ameliyatı iyi geçmişti
2 aya yakın zaman geçti üzerinden.
ama bugün platini kırılmış babamın.o kayınca da kaynamaya başlayan kemikte kırılmış beraber.
allahım şafi ismi celilinin hürmetine şifa bekliyoruz senden yarabbim.
adamcağız tuvaletine gidemiyor.sağa sola dönemiyor.
alahım sen herşeyin en hayırlısını bilirsin.bütün hasta kullarına ve de babama şifalar ver yarabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…