- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #2.181
lotusum allah yardımcın olsun canım be.çok sevindim senin için.uyu dinlen.bi süreliğine boşver bizi sen.kendini iyi hissedince haberdar edersin bizi.hadi bir ay içinde üçüncü yeğenimizi bekliyoruz teyzeleri olarak.
acem kızı hoşgeldin geç geldin nerelerdesin bakem uzun zamandır.
naz sordum ama cevap veremedin sanırım.nerden basmış salonu su?musluğu mu açık bıraktın.kız topla kendini ne b dalgınlık.iyi ki ocağı felan bırakmadın açık
kızlar ben yatıyım artık
hakkaten çok zorlanıyorum sabah kalkmakta
alhan öyle bi gaza getirdi ki beni cumartesi kesin doktora gitmeye karar verdim :) hayırısı bakalım
herkesi öpüyorum selamlar.hayırlı geceler
hadi git yat canım.bende çıkacagım.sabah uyanmak cidden çok zor oluyo.alhanı tebrik ederim.seni ikna ettigi için...bebiş sırası ilk önce lotusda sonrada sendemi :Saruboceq:
kızlar ilk kez hepimiz bi arada sayılırız.bir kaç kişi eksik ama.onlarda olsaydı keşke ne güzel kaynatırdık.anaaaaaaaaaaaaaa yarın ben işe gidecem ya...sabah nasıl uyanacagım ...:1shok:
naz niye üzdün kocanı bakem...canım iş buldunmu.
Pııısssssttttt,ben de geldimmmm....Geçmişi okudum biraz uzun sürdü gelmem...
Denefçim,Teknikerim,Nazcım iyi geceler olsun hepinize,mmmmuuuccccc......
nazım artık gönlünü al kocanın...olsun atışmalar evliligin tadı tuzu biberidir..
radyolojim kıyamammmm hadi git yat.bende çıkıyom zaten.
kızlar herkese iyi akşamlar.öpt canlarım sizleri....uykum geldi..yarın bütün gün ayakta...olacam yine.bu aralar yogunuz...mirmirmirmir
Pııısssssttttt,ben de geldimmmm....Geçmişi okudum biraz uzun sürdü gelmem...
Denefçim,Teknikerim,Nazcım iyi geceler olsun hepinize,mmmmuuuccccc......
oooo nevinimırmağım hoşgeldin sefa geldin sanada iyigeceler canım
nasılsınŞeniz
denefffffff eksikler tamamlanıyor canım gördünmü :dance:
ama sen yatcan şimdi nese sabah okursun artık...
nazım artık gönlünü al kocanın...olsun atışmalar evliligin tadı tuzu biberidir..
radyolojim kıyamammmm hadi git yat.bende çıkıyom zaten.
kızlar herkese iyi akşamlar.öpt canlarım sizleri....uykum geldi..yarın bütün gün ayakta...olacam yine.bu aralar yogunuz...mirmirmirmir
nevinim hoş geldin bacum....sanada iyi geceler.oku oku bitmez bacım geçmişimiz...bu gece iyi döktürdük ilk kez...baya kalabadık.ama ben çıksam kırmam demi sizleri.yarın malum çalışacagım..öpt canlarım sizleri.nazım.nevinim kib
ALLAHA emanet olun...Şeniz
bende yatıyorum nevimin iyigeceler canım çalışmasamda sabah
kahvaltı hazırlıcam erken kalkıcam canım çok öpüyorum iyi geceler
görüşürüz.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?