Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

kızlar ben yatıyorum belım agrıdı bıraz.yarın netın azızlıgıne ugramazsam burda olurum hepınızı kocamaaaan öptüüümmm

görmedim canım msn den yazdın heralde anlatim ama çok enteresan
tuvaletten basmış su ama allahdat temiz su lağım falan değil çünkü
tuvaletin azını pompayla tıkadım koku oluyor diye evden çıkarkende tuvaletin musluğunu
çok az açık unutmuşum evden saat 2 de çıkdım 21.30 geldim ancak salona
kadan ilerlemiş çünkü salonun halısı uzun ve yündü çekebildiği kadar su çekmiş
yani halım olmasa parkeler falan kabaracakdı :1no2::1no2:ah benim unutkan
salak kafam kocamda iki gün önce söledi ama evi böle su basar diye çünkü
bikerede evdeyken unutmuşum eşim farketti yoksa gece basacakdı valla
basacağı varmış sanırım allah beterinden korusun :Saruboceq::Saruboceq:
bide kocişle kavga etttik erkenden yattı uyudu küsdü bana:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

hadi git yat canım.bende çıkacagım.sabah uyanmak cidden çok zor oluyo.alhanı tebrik ederim.seni ikna ettigi için...bebiş sırası ilk önce lotusda sonrada sendemi :Saruboceq:

hadi git yat canım.bende çıkacagım.sabah uyanmak cidden çok zor oluyo.alhanı tebrik ederim.seni ikna ettigi için...bebiş sırası ilk önce lotusda sonrada sendemi :Saruboceq:

denefim senin sohbetinden ayrılabilene aşkolsun canım yaa
sırayla değil hayırla gelsinler.sırasız da olur.kabulümüzdür.bizim isteğimize ve tercihimize göre olsa ben seninkini önce tercih ederim canım.yaş ve tecrübe olarak büyüğümsün. :)
son kez öpüyorum kocaman
ayyyy bırakında yatayım yawwwww
bööle güzel güzel konuşmayın
çıkamıyorum

kızlar ilk kez hepimiz bi arada sayılırız.bir kaç kişi eksik ama.onlarda olsaydı keşke ne güzel kaynatırdık.anaaaaaaaaaaaaaa yarın ben işe gidecem ya...sabah nasıl uyanacagım ...:1shok:

ohhhh fırsattan istifade yak bi cigaraklava:klava:klava:bırak o kötü
alışkanlığı artıkkkk a.sa.s evet hadi bakalım yarın işe gidecekler yataklara
alalım sizi uyuyun siz biz işsizlerde böle pc başında gözler faltaşı oturalım:sm_cool::sm_cool: iyigeceler radyolojimmirmirmirmir

naz niye üzdün kocanı bakem...canım iş buldunmu.

ben halıyı geceden yıkıyım suyu süzülür sabahda ev sahibinin balkona ricaederimde
asarız dedim ilkden tamam dedi sonradan olmaz sabah yıkarsın dedi oyuncakmı bacım
yün halı kokar sabaha sabun yemezse adam anlamıyor benimde sesim yükseldi birazcık:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kocişde küsdü gitti yattı bende geldim buraya aman iyi oldu sanki:jeyyar::jeyyar:
yatınca affetiririm ben kendimi

Pııısssssttttt,ben de geldimmmm....Geçmişi okudum biraz uzun sürdü gelmem...

Denefçim,Teknikerim,Nazcım iyi geceler olsun hepinize,mmmmuuuccccc......

oooo nevinimırmağım hoşgeldin sefa geldin sanada iyigeceler canım
nasılsınŞeniz
denefffffff eksikler tamamlanıyor canım gördünmü :dance:
ama sen yatcan şimdi nese sabah okursun artık...

nazım artık gönlünü al kocanın...olsun atışmalar evliligin tadı tuzu biberidir..
radyolojim kıyamammmm hadi git yat.bende çıkıyom zaten.
kızlar herkese iyi akşamlar.öpt canlarım sizleri....uykum geldi..yarın bütün gün ayakta...olacam yine.bu aralar yogunuz...mirmirmirmir

iyigeceler canım tatlı rüyalarrrrr.......

nevinim hoş geldin bacum....sanada iyi geceler.oku oku bitmez bacım geçmişimiz...bu gece iyi döktürdük ilk kez...baya kalabadık.ama ben çıksam kırmam demi sizleri.yarın malum çalışacagım..öpt canlarım sizleri.nazım.nevinim kib
ALLAHA emanet olun...Şeniz

oooo nevinimırmağım hoşgeldin sefa geldin sanada iyigeceler canım
nasılsınŞeniz
denefffffff eksikler tamamlanıyor canım gördünmü :dance:
ama sen yatcan şimdi nese sabah okursun artık...

İyiyim çok şükür bugün biraz temizlik yaptım.Salonumu temizledim bide koridorların taşlarının aralarını temizledim.Ne zor iştir bu ya,diş fıçasıyla taş arası temizliyorum,temizlerkende manyakmıyım neyim diyorum ama silipte tertemz olduğunu görünce yok manyak değilim iyiki yapmışım diyorum.Böyle işte.Yorgunum biraz anlıcağın:)))

İyi geceler canım,iyi uykular tatlı rüyalar,öptüm kocaman...

bende yatıyorum nevimin iyigeceler canım çalışmasamda sabah
kahvaltı hazırlıcam erken kalkıcam canım çok öpüyorum iyi geceler
görüşürüz.....

:a015::a015::a015:

bende yatıyorum nevimin iyigeceler canım çalışmasamda sabah
kahvaltı hazırlıcam erken kalkıcam canım çok öpüyorum iyi geceler
görüşürüz.....

:a015::a015::a015:

Bende erken kalkıp temizliğe devam edicem inşallah.Bigünde bütün evi temizleyen insanları tebrik ediyorum vallaha,hiç öyle bi yeteneğim yok,temizliğim bi hafta sürüyor nedense.Çok mu beceriksizim acep.

Yatın bakalım iyi geceler sizlere,bende biraz dolanıp yatacam inşallah.

Denefçim şimdiden hayırlı işler,Nazcım sende kocişin gönlünü al bakam hdi:)))Anladın sen onu....:roflol:

günaydın kızlar nasılsınız benden önce gelen yok bu sabah heralde..birinciyim galiba..tabi geç saatte muhabbetler yapılmış tatlı tatlı kaynatılmış sabh zor kalkılıyor bilirim..ben dünde dün akşamda evde yoktum geldim gittim..giremedim..
lotusum hadi hayırlısıyla hamiş haberlerini alırız önümüzdeki günlerde ALLAHIN izniyle canım..inşallah.
denefim annenin sonuçları temiz çıkmış çok sevindim..ALLAHIM bütün hastalara şifalar versin iyilikler versin inşşşş..benimde kayınvaldem rahatsız yatıyor hastanede oda iyi olur inşşşş..
nazım geçmiş olsun sanada halın kurudumu tatlım..hepinizi çook öpüyorum kızlar kendinize iyi bakın özellikle hamişlerime nazarlar değmesin inşşşş...

günaydın pink ben de geldim yalnız eğilsin.
dur geçmişi okuyup geliyorum .
günaydın
gaag da tüm sevgili dostlarım

günaydın kızlar, bende geldim işte...geçmişi okumaya çalışıyorum ama arada bir site hata veriyor...
ama okuduğum kadarıyla
lotustan hamiş haberleri beklicez galiba.
denefcim tekrar geçmiş olsun,allah yardımcınız oluyor inşşş
bu arada pink rose seninde kayınvalidene şifalar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…