- 2 Şubat 2008
- 2.213
- 44
- 158
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #2.221
ağlamak istiyorumsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
kızlar boğuluyorum.çok kötüyüm yaaaa
babam kaza geçimişti mayısta
bacağına platin takılmıştı.
4 ay sonra kemik kaynamadıı için bi ameliyat daha geçirdi.platinin vidaları çıkarıld.hepiniz biliyosunuz.yazmıştım o zamanda.allah razı olsun hepiniz dua etmiştiniz.ameliyatı iyi geçmişti
2 aya yakın zaman geçti üzerinden.
ama bugün platini kırılmış babamın.o kayınca da kaynamaya başlayan kemikte kırılmış beraber.
allahım şafi ismi celilinin hürmetine şifa bekliyoruz senden yarabbim.
adamcağız tuvaletine gidemiyor.sağa sola dönemiyor.
alahım sen herşeyin en hayırlısını bilirsin.bütün hasta kullarına ve de babama şifalar ver yarabbim
slm canlarım.........
hepınızı cok ozluyorum ama vakıtsızlıkten gıremıyorum malasef......cok alıstım sızlere........
radyolojı canım sımdı okudum cok cok gecmıs olsun babana RABBIM acıl sıfalar versın canım.....:a015:
yarın erkenden yumurtalar toplanıcak kızlar nasıpse .ınsallah yumurtalarda spermlerde ıyı cıkar.....hayırlısıyla hepımızın kucagı bebıs dolsun.........dualarınız ve ıyı dıleklerınız ıcın sonsuz teskkur ederım canlarım..........:Saruboceq:
radyolojım burcu ıcın gorevı tamamladım canım bılgın olsun..........
malesef yıne kacıyorum kızlar....herkese ıyı geceler dılerım hoscakalın.....:1hug:a.s.
ağlamak istiyorumsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
kızlar boğuluyorum.çok kötüyüm yaaaa
babam kaza geçimişti mayısta
bacağına platin takılmıştı.
4 ay sonra kemik kaynamadıı için bi ameliyat daha geçirdi.platinin vidaları çıkarıld.hepiniz biliyosunuz.yazmıştım o zamanda.allah razı olsun hepiniz dua etmiştiniz.ameliyatı iyi geçmişti
2 aya yakın zaman geçti üzerinden.
ama bugün platini kırılmış babamın.o kayınca da kaynamaya başlayan kemikte kırılmış beraber.
allahım şafi ismi celilinin hürmetine şifa bekliyoruz senden yarabbim.
adamcağız tuvaletine gidemiyor.sağa sola dönemiyor.
alahım sen herşeyin en hayırlısını bilirsin.bütün hasta kullarına ve de babama şifalar ver yarabbim
denefim yav nasıl giidyor,ne bilim.göğüsler ağrıyor ve geriliyor.birde midem ve karnım şişiyor.gaz dan dolayı ,birde mid yanma var arda baş dönmesi oluyor.
birde ilk defa dün tam oalrak midem bulandı.bir kaç kez.
hayırlısı.
am kızlar ben onun dışınd afazla bir şey hissetmiyorum.hani gidip görürsem kese felan işte kalp atışı herjalde anlarım.::))
yav ne bileyim ben , o akdar istedim bekledim,şimdi de içimde fazla üstüne düşmemek geliyor.bebeğim kaçmasın diye herhalde:)
ne bileyim.
allahım sizlere de vrisn de topiğimizde şen şakrak doğum hikayerlini okuyup ,paylaşalım,hepimizde resimlerini çekip ,oğluşujm uyurken ,kızım mamasını yerken gibi reismleri ekleyelim.
helede sen denefim.çamaşır odasını ,bebak odasına çevirmeni, o oda da yaramazlık yapan oğlunu gizilden fotoğraflayıp bize göstermeni isterim bir an evvel.
hepinizn de kızlar.
rabbim kimsenin kalbinde çocuk özlemi ile bırkamasın.
esmer yarim gördüm seni.-tatlicadiarzu-nasılsın canım..senle muhabbet etmeyi çok özledim.keyfin nasıl....
kız denef , yavrum be ben san oğlan dedim ama allah mı söyletti ne ?
ne zaman kontoroel gideceksin.
birde canım senin tedavi dediğin süreçte ne yapılıyor.hormon mu yoksa farklı bir tedavimi.
kusuruma bakma canım emrak ettim.yakında seni hamişler araınd agöreceğimiiz hissettiğim için raahttlıkla soruyorm
esmer yarim nerde ben niye görmüyorum.ama olmaz ki ,bende görmek iskafamçokkarıştıtiyorummmm
esmer yarim nerde ben niye görmüyorum.ama olmaz ki ,bende görmek iskafamçokkarıştıtiyorummmm
şimdi bizim yazdıklarımızı okudugumuz sayfa varya.orda gösteriyo kimler bu topikte diye...azıcık aşşaya dogru inecen....bu yazdıgımı okuyunca aşşaya dogru in solda yazıyo...
hehehe sende orayı keşfetmişsin ablam :roflol::roflol:
evvetttttttt balımmmmm....:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?