- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #2.241
ya benim işim biraz karışık...biliyosun ben hamile kalabiliyom.ama bende yaşamıyo bebişlerim.onun araştırılması yapılacak ilk önce.gerçi bayadır korunmuyozda olmuyo bebek....of of zor işim benim.hem bebek tedavisi olacam hemde neden öldükleri araştırılacak....zor bi süreç bekliyo beni.ama artık korkar oldum doktora gitmekten....ama eşim tekrar olmasını istiyo.onuda kırmak istemiyom.bende istiyom ama artık mutsuz olmak istemiyom.ne yapacagımı şaşırdım...ev için biraz borcumuz var.onlar az kaldı bitmek üzere.2 ay sonra biter.ondan sonra ya ankara yada ist gidecez heralde.....
geldim geldim ablam burdayım .nasılsın .hamişlik nasıl geçiyo :CüvCüv::CüvCüv:
canım şu an pek bir gelişme yok anlaycapın.erkenmiş.
ama ne bileyim.heyecandan titrerim sandım ama değil allah tarafında bir sakinlik var.irde merak acaba her şey yolund amı diye.
doktora bile gitmeidm düşün acaale etmiş olmamayyaım diye.
alahım isteyen herkese ve içinde sana daverisn.rabim.bzilerin de tamamına ermke ve kucağımzıa sağlıkla almak naisp etsin.a.s.
pink ros ve mayhopecim sizleder günaydın hoş gelmişsiniz.nasılsınız bakim
selam kızlar.ancak gelebildim topige..işlerim vardı.annemin tahlilerini aldım.temiz çıktı.çok mutluyum.haber edeyim dedim.merak edenlere.şimdiden herkese tesekkür ediyorum.benim derdime ortak oldugunuz için....
sizleri çok seviyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaa..dert ortagımsınız benim.ALLAH razı olsun hepinizden....a.s.a.s.a.s.
canım çok iyiyim...işteyim çalışıyom.hafta sonuya yorgunluk var üstümde.neyse yarın pazar.bol bol dinlenirim artık..sen nasılsın gardaşım kib canım.öptslm kızlar nasılsınız gorüşmeyelı nasıl gidiyor:CüvCüv: swethome hamileleik nasıl gidiyor cnm denefim nasılsın gorüşmeyeli
Kızlar herkee merhabalar..ççok kısa cık zamanım var bşi selam vereyim dedim..
Denefcim ayyy canım yaaa gözün aydın hihoyyytsonuçlar temiz çıkmış ohh iyi çok şükür....
Allahım dermansız dert vermesin inşallah... :Saruboceq: Sevdiklerimizle hep birlikde sağlıklı uzuuunnn bir ömür yaşayalım inşallah... kaydirigubbakcemile5
herkesi öpüyorum canlarım a.s.
ağlamak istiyorumsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
kızlar boğuluyorum.çok kötüyüm yaaaa
babam kaza geçimişti mayısta
bacağına platin takılmıştı.
4 ay sonra kemik kaynamadıı için bi ameliyat daha geçirdi.platinin vidaları çıkarıld.hepiniz biliyosunuz.yazmıştım o zamanda.allah razı olsun hepiniz dua etmiştiniz.ameliyatı iyi geçmişti
2 aya yakın zaman geçti üzerinden.
ama bugün platini kırılmış babamın.o kayınca da kaynamaya başlayan kemikte kırılmış beraber.
allahım şafi ismi celilinin hürmetine şifa bekliyoruz senden yarabbim.
adamcağız tuvaletine gidemiyor.sağa sola dönemiyor.
alahım sen herşeyin en hayırlısını bilirsin.bütün hasta kullarına ve de babama şifalar ver yarabbim
selam kızlarrrrrrrrr benım bebeişler kızmış ıkı tane cadı kızın olucak dedı doktor cok sevındım Allahım herkese nasıp etsın harıka bırşey ya ceyız yapmaya başlayın teyzeler ıkı kız ancak yetışır
slm kızlar nasılsınz?
mavısım hosgeldın canım sen nasılsın calısmalar nasıl gıdıyor?
seherım hadı gözumuz aydın ıkı cadı kız haaa masallah ay kuzucuklarım...sen kacıncı haftandasın canım?yanı ben nekadar daha bekleyecem cınsıyet için merak edıyorum...
myhop cım sakın ıcını umutsuzluk kaplamasın olacagı varsada olmaz guzel düşünki güzel seyler olsun...
esmerım naber canınm nasılsın?
swetım sen nasılsın annecım?nasıl gıdıyor hamıslık ay benımde ara ara mıde bulantılarım basladı.pazartesı dr gıdecez ınsallah hersey yolunda gıder...
evet bacım ya çok mutluyum.ama şimdi radyolojimin babasına üzüldüm.ALLAH yardımcısı olsun.babasının platini kırılmış....kemikte kırılmış.of ..senağlama. sende umarım iyisindir
günaydın kızlarrrrkaydirigubbakcemile3
lotusum herşey gönlünce olsun hayırlı sağlıklı bebişlerin olsun inşallahhhhhhhh:Saruboceq:
denefim umutsuzluk yok inşallah o odanda çocuklarının yaramazlıklarıyla mahalleyi inlettiği günleri de göreceksin canımmmmm:1hug:
swetemm inşallah herşey yolunda gidecekkkk o resimleri göreceğimiz günler de gelecek canımmmmm:1hug:
seherim cinsiyetlerini öğrendin mi canımmmm nasıllarmış yeğenlerimmmmmmmmm
pinkim esmerimmmm günaydınnnnnnnna.s.
ve hala uyanamayanlarrrrr alhanım nevinim nehirim mumucum acemim mavişim nazım esram hadi kalkınnnnnnnnkaydirigubbakcemile
Alhanım canım şükür denk gelebildik...
bebişin nasıl sen nasılsın canım...
Ben çok şükür iyiyim canım ya ben şuan hiçbirşey yapmıyorum tatlım...
Canım inşallah rabbim sağlıklı hamilelik geçirmeni nasip etsin sağ salim kucağınıza alın inşallah ....
Öpüyorum kendine iyi bak...a.s.
Lotuscuma özelden yazmıştım ama İnşallah her şey yolunda gitmiş tir ...
Lotusum canım Rabbim her daim yar ve yardımcın olsun...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?