Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

inşallah olacak canım.
seni allah şifana yönlendirisn.canım.benim.
inşalah.
dua ile herşey olur.rabbim ol derse olur emin ol hayatım.
sen de inançlı birisin.rabbim seninde muradını dileğini verecek inşallah.
ama kötü şeyler hiç mi hiç düşünme:asigim:

geldim geldim ablam burdayım .nasılsın .hamişlik nasıl geçiyo :CüvCüv::CüvCüv:

canım şu an pek bir gelişme yok anlaycapın.erkenmiş.
ama ne bileyim.heyecandan titrerim sandım ama değil allah tarafında bir sakinlik var.irde merak acaba her şey yolund amı diye.
doktora bile gitmeidm düşün acaale etmiş olmamayyaım diye.
alahım isteyen herkese ve içinde sana daverisn.rabim.bzilerin de tamamına ermke ve kucağımzıa sağlıkla almak naisp etsin.a.s.

kızlar süpersiniz yaw ..okuya okuya geliyorum elektrikler kesildi burda yeni geldi ne çabuk yazmışsınız..oh oh muhabbetler ne güzel..
swetim hayırlısıyla yavrunu alıcaksın kucağına canım benim..alhanla sen canım inşşş.tabi bizde sıradayız hayırlısıyla inşşş...
denefim kayınvaldem ameliyat henüz olmadı ne zaman olur belli değil..dr karar vericek canım..hastanede dinleniyor şimdi tahliller filmler öle işte..hayırlısı..

günaydın kızlarrrrkaydirigubbakcemile3
lotusum herşey gönlünce olsun hayırlı sağlıklı bebişlerin olsun inşallahhhhhhhh:Saruboceq:
denefim umutsuzluk yok inşallah o odanda çocuklarının yaramazlıklarıyla mahalleyi inlettiği günleri de göreceksin canımmmmm:1hug:
swetemm inşallah herşey yolunda gidecekkkk o resimleri göreceğimiz günler de gelecek canımmmmm:1hug:
seherim cinsiyetlerini öğrendin mi canımmmm nasıllarmış yeğenlerimmmmmmmmm
pinkim esmerimmmm günaydınnnnnnnna.s.
ve hala uyanamayanlarrrrr alhanım nevinim nehirim mumucum acemim mavişim nazım esram hadi kalkınnnnnnnnkaydirigubbakcemile

aminnn ablam aminnnnnnnnnnn rabbim cümlemizin muradını versin inşallah .:Saruboceq:

ablam ben olsaydım hamiş kaldığımı öğrenir öğrenmez koşardım doktora :sm_cool:. erken merken dinlemezdim .tahlil test yapar belki .ona göre kontrol altında olurdun .
ablam biliyonmu düne kadar bende galiba hadi inşallah gibi düşünceler vardı yada kendimi yine hamileliğe çok kurdum üstümde bi ağırlık bi halsizlik baş dönmesi vardı ben kendi kendime hamilemiyim diyordum acaba test yapacaktım hatta .ama bugün o duygular pufffffffffffffffff yok olmuşlar.bu seferde hevesim kursağımda kaldı .:çok üzgünüm:
test filan yapmam artık olsa devam ederdi demi ya .
ama üzülmüyorum sadece allahdan umut kesilmez diyip bekliyorum.beklemeyede devam edecem. yeterki canımız saolsun sağlımız yerinde kocişim başımda olsun .allah eşime hayırlı uzun bi ömür nasip etsin bi yastıkta kocamayı nasip etsin inşallah.(cümlemizinkine tabi ) :Saruboceq:çocukta olmuyorsa vardır bi hayır.

pink ros ve mayhopecim sizleder günaydın hoş gelmişsiniz.nasılsınız bakim

beklemedeyim desemmm ha geldi ha gelecek gelemeyesicelerrrrr onun stresi var biraz işte ama bugün doluyum Allahtan öğle gibi çıkacam evden biraz rahatlarım belki işte bende böyleeee sen sadece duyguyla mı vazgeçtin anlamadım eğer öyleyse bende vazgeçeyim düne kadar bende nerdeyse emindim dün puf uçtu yerini korku aldı her ay olduğu gibiiiiiii ama umudumda bir köşede beni unutma her an çıkabilirim ortaya diyooo yani kartı yiyene kadarrrr her çeşit şey akla geliyor iştee nerdeyse doğum tarihini bile hesapladım desem inanırmısın hani olsa ne zaman doğacak falannnn ama umutsuzda olmazki bakarsın bu sefer duygular değil umudum galip gelirrrrrrrrr

ay myhopem ,esmerm
bacılarım umurusz olmak bir işe yaramaz.zarar veriri fayda vermez.
umutsuzluğu atın üstünzüden.
çok iyi şeyler düşünün.pozitif düşünce ve inanmak gerek en ufacık bir şey bile istesek.
kızlar bakın böyle yapmayın.
bir site vardı belki side görmüşsünüzdür.neden psikoloik durumhamileleiği engelliyor sorunusnu.çizerek resimli anlatmışlar.
hormonları üreten bezlerin beyince ne kadar yanyana olduğunu birinin bziraz fazla çalışmaı ile diğeini nasıl baskı altına aldığını felan.
yani
emin olun.çok yanyana onalr.hormon bezleri ve mutluluk bezleri.
gül oyna eğlen,sorna bebişin ile gül oyna eğlen yanii..
allahım hepimizede verecak.dua ettiğimzi sürece allahım ol derse kim karşı koyabilir.
olacak... bakın ne güzel tefriciyerlde bitiyor.
hadi bakalım biraz inanç kzılar.
bu ay olmazsa öbür kaçmıyor ya ,
arada ki fark sadece bir ay olacak.
çalışmalara devam kızlar.
geçen bir arkadaşım halasının hamile olduğunu doğuun yakın olduğunu söyledi.
çok uğraştı ama oldu sonunda dedi.
yaş 45 tüp bebek ile ,ikiz çocuk sahibi oluyor.
hiç bir zaman geç değil.etraftan konuşnalar ise ancak inacı olmayan ,günaha girenlerdir.
boşverin onları.allahtan iyi mi biliyorlar canım aaaa

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız gorüşmeyelı nasıl gidiyor:CüvCüv: swethome hamileleik nasıl gidiyor cnm denefim nasılsın gorüşmeyeli

Kızlar herkee merhabalar..ççok kısa cık zamanım var bşi selam vereyim dedim..

Denefcim ayyy canım yaaa gözün aydın hihoyyytsonuçlar temiz çıkmış ohh iyi çok şükür....
Allahım dermansız dert vermesin inşallah... :Saruboceq: Sevdiklerimizle hep birlikde sağlıklı uzuuunnn bir ömür yaşayalım inşallah... kaydirigubbakcemile5

herkesi öpüyorum canlarım a.s.

selam kızlarrrrrrrrr benım bebeişler kızmış ıkı tane cadı kızın olucak dedı doktor cok sevındım Allahım herkese nasıp etsın harıka bırşey ya ceyız yapmaya başlayın teyzeler ıkı kız ancak yetışır

slm kızlar nasılsınız gorüşmeyelı nasıl gidiyor:CüvCüv: swethome hamileleik nasıl gidiyor cnm denefim nasılsın gorüşmeyeli
canım çok iyiyim...işteyim çalışıyom.hafta sonuya yorgunluk var üstümde.neyse yarın pazar.bol bol dinlenirim artık..sen nasılsın gardaşım kib canım.öpt

evet bacım ya çok mutluyum.ama şimdi radyolojimin babasına üzüldüm.ALLAH yardımcısı olsun.babasının platini kırılmış....kemikte kırılmış.of of..senağlama.
sende umarım iyisindir

slm kızlar nasılsınz?
mavısım hosgeldın canım sen nasılsın calısmalar nasıl gıdıyor?
seherım hadı gözumuz aydın ıkı cadı kız haaa masallah ay kuzucuklarım...sen kacıncı haftandasın canım?yanı ben nekadar daha bekleyecem cınsıyet için merak edıyorum...
myhop cım sakın ıcını umutsuzluk kaplamasın olacagı varsada olmaz guzel düşünki güzel seyler olsun...
esmerım naber canınm nasılsın?
swetım sen nasılsın annecım?nasıl gıdıyor hamıslık ay benımde ara ara mıde bulantılarım basladı.pazartesı dr gıdecez ınsallah hersey yolunda gıder...

radyolojim canım geçmiş olsun ttalım ya çok üzüldüm .Rabbim beterinden korusun canım yaa... ALlahım babacığına ve bütün hasta yatan hastalarımıza acil şifalar versin inşallah
:teselli:

sehercim canım nasılsın tatlım....
ooooooooo maşallah Allah bağışlasın canım benim....MÜrvetlerini gör inşallah emi....
hihoyyythihoyyyt

Alhanım canım şükür denk gelebildik...
bebişin nasıl sen nasılsın canım...
Ben çok şükür iyiyim canım ya ben şuan hiçbirşey yapmıyorum tatlım...
Canım inşallah rabbim sağlıklı hamilelik geçirmeni nasip etsin sağ salim kucağınıza alın inşallah ....
Öpüyorum kendine iyi bak...a.s.

Lotuscuma özelden yazmıştım ama İnşallah her şey yolunda gitmiş tir ...
Lotusum canım Rabbim her daim yar ve yardımcın olsun...a.s.

radyolojicim çok geçmiş olsun cnm,denfcim yazılarına tşk edicem ama sorun çıkıyo bazen baya uğraşıyorum cnm o yüzden hepsine topluca teşekkür ediyorum cnm

evet bacım ya çok mutluyum.ama şimdi radyolojimin babasına üzüldüm.ALLAH yardımcısı olsun.babasının platini kırılmış....kemikte kırılmış.of ..senağlama. sende umarım iyisindir

ben çok şükür iyiyim canım... Anneciğine çok sevindim tekrra geçmiş olsun..
Geçmişi okumaya çalışırken kaçırdım cnaım seni yakalayamadım.... eşin pc başına geçmeden azcık bi geleyim dedim ....

Sorma ya evet valla okudum radyolojinin babasının durumunu üzüldüm gerçekden ...
Rabbim babacığına hasta yatağında olan herkese acil şifalar versin inşallah....
İnşallah bu günlerde atlatılacak ALlahın izniyle...
Rabbim hiç bir kuluna dermansız dert verme yarabbimmmm:Saruboceq:

Sen kocaman öpüyorum canım ALlaha emnaet ol emi a.s.

myhopem canım nasılsın tatlım...
kuzum ben uyumuyordum ama malesef sizleri yakalayamadım....
Öpüyorum canım seni Allaha emanet ol emi...:1hug:

sagol canım valla allahım bozmasın cok ıyı gıdıyo hamıslık.darısı sızlere ınsallah canlarım benım.dun banyo yaparken gögsumden sut geldı bılıyomusun bende cok sasırdım erken degılmı acaba?sıcak sudanmı oldu acaba dedım.göuslerım acayıp şişti damarlar cıktı bakalım daha neler olacak canım?

ay evet lotusuma cok dua edıyorum nsallah hersey yolunda gıder onun için rabbım yardımcısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…