Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

kızlar iyi dileklerde bulunan herkese teşekkür edrim
allah razı olsun
dualarınızı eksik etmeyin
babam pazartesiyi bekliyo doktora gitmek için.tekrar ameliyat olacak işte dediğim gibi.6 ay öncesine döndük.sil baştan herşey.
bende kendim için doktora gittim bugün.muayene olamadan geldim.doktor ameliyata girmiş ve de yarım gün çalıışıyormuş.başka bi zaman kaldı.halbuki nasılda hazırlamıştım kendimi psikolojik olarak.
neyse herşeyde bi hayır vardır.şimdi de gidiyorum eve.yarın da mi ton misafirim var.giremeyebilirim.moralim de bozuk.elim kolum kalkmıyo.nası yaparım bilmiyorum.
herkese çok selamlar.allaha emanet olun

canım ne olursun üzme kendini...babacıgın insallah iyi olacak .ayaga kalkacak .ah ah benim babam sag olsaydı keşke.içime birden ateş düştü.babamı çok özledim...senağlamababa adını duyunca içime bir kor ateş düşüyo...ALLAH HERKESİN annesini babasını evlatlarına bagışlasın.uzun yıllar saglıkla yaşlanalım...

geldim kızlar nasılsınız bakiim..selamlar..

hoş geldin canım ...ama ben malesef kaçıyom...anacugum beni bekliyo.ben gelecem diye kadıncaz sofrayı hazırlamıştır.anamı fazla bekletmeyeyim.gece belki kocayı uyutunca takılırım...herkese iyi akşamlar
esmer yarim sanada canım iyi akşamlar....kaynananı takma....onlar sölerler.bizim yaşadıklarımızı bi tek biz anlarız...onların anlamasını bekleme....

slm kızlar nasılsınız?benım ve bebısım için dua edın olurmu bugunn öglende kanamam oldu progestan verdı.saat 1 de gıttık 5 e kadar müşahade altındaydım .ınanılmaz korktum sukur suan bısey yok.rabbım kımseye yasatmasın ınsallah.bebısımı gördüm 5 hafta 3 gunluk.12mm olmus. ne olur dualarınızı eksık etmeyın.ben yataktan kalkamıyorum yasak.merak etmeyın fırsat bulursam gırerım ok?çok öpüyorum sızııı

Herkese selam
Artık bende gelecekteki anne aday adaylarındanım.2 düşüğüm olmuştu bunların test ve tedavisi için beklemeye almıştık kasım ayında korunmayı bırakabileceğimizi söyledi doktorum.Zaten testlerde de bulunamadı düşük sebebi...Umarım önümüzdeki aylar bizim için hayırlısı olur....

Alhan tebrikler kendine çok dikkat et.....

selam herkese
alhan yaaa noolduuu
ay allah nazarlardan saklasın canım yaaa.çok üzdün beni.allah bebişine de sana da sağlık versin.korktuğuna uğratmasın inş.belki de telaşlancak bişey yoktur.sakın haaa.sakın bişey yapıyım deme.kalkma .yat canım.dikkat et noolur.biz onu ne kadar bekledik.o da bizi üzmez inş. cnm.sende sakın üzülme.moralini yüksek tut.allahım korusun ikinizi de.
denefim sağol canım.allah anneni başından eksik etmesin.ona uzun ömürler versin canım.
kimse var mı kızlar.canım çok sıkılıyo.sizlerle konuşunca rahatlıyorum yaaa.beni yalnız bırakmayın

kızlar alhan yatıyomuş eşi msnini açıp bilgiverdi
düşük tehlikesi varmış.yatıyormuş.kese görünmüş bugün.
dualarımzı eksik etmeyelim noolur

slm kızlar........yumurtalarım toplandı bugun cok sukur.agrı sızı fılanda olmadı anestezı bıraz sersemlettı sadece........9 yumurtam cıktı...bakalım hakkımızda hayırlısı ınsallah sonu guzel olur.......dualarınız ıcın sonsuz tesekkurler:1hug:

alhanım dıkkat et kendıne canım kotu seyler dusunme.......bırazcık nazlanıyor bebısın sadece......dualarımız senınle canım.:Saruboceq:Şeniz

canım babana acıl sıfalar dılerım.....ınan cok uzuldum ALLAH aılelerımızı ve tum sevdıklerımızı korusun ınsallah.........pazartesı hayırlı haberler beklıyoruz:Saruboceq::teselli:

alhanım çok geçmiş olsun canım.bazen ara kanamalar olabilir....bol bol istirahat et...bi bakanın varsa hatta hiç ayaga kalkma.biraz ailen ilgilensin senle.yemegin bile önüne gelsin...dualarımız seninle canım...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
lotusun senin adına çok sevindim.insallah tez zamanda hamiş olursun.öpt canım ...

Günün ilk günaydını benden olsun....
Alhanım canım ya inan cok üzüldüm Çok geçmiş olsun canım bol bol dinlen... Dualarımız seninle canım...
Lotusum yumurta toplatmada sorunsuz bir şekilde bitmiş ya çok şükür inşallh transferide sorunsuz atlatıp mujdeli haber için gun sayacağız hep birlikte..

cnm pazartesiye hayırlı haberlerini bekliyoruz...
radyolojım akşam seni rüyamda gördum cnm burda herkeze ben de hamileyim diye söylüyordun cnm inş gerçek olur cnm hayırlısı :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: alhanim kendine çok dikkat et cnm Allsh korusun cnm mümkünse hiç kalkma ayaciklrını uzat bole al kitabi eline yada kumandayı zamanini öle geçir işler canindan ve bebeginden önemli degil demi cnm birde ayaginı sıcak tut mümkunse patik hiç çıkarma aygından burcum sen nasılsın cnm inş iyisindir göreşemizyoz artik ama hep aklımdasınız... lotuscum hadi hayırlısı sıradaki hamişi haberi verecek kişi belkide sensindir cnm hadi inş

günaydın canlarım.bi selam verip çıkacagım....bugün günüm var .gezmeye gidecegim.herkes kib.sizleri seviyorum....a.s.a.s.

denefim nasılsın görüşmeyeli cnm nasıl gidiyor işlerin cnm bu ay bebek falan varmi cnm inş olur cnm

denefim nasılsın görüşmeyeli cnm nasıl gidiyor işlerin cnm bu ay bebek falan varmi cnm inş olur cnm

cnım çok iyiyim.bugün biraz ev işlerini boşladım güne gittim.işler çok şükür iyi en güzeli saglıgım çok şükür oda iyi...nerde bebek falan yok...olsun diyede pek çaba sarfetmiyom....salladım herşeyi.inan varya anca kendime geldim.biraz tadını çıkartayım.ama ocak ta insallah düşünüyom....sen ne yapıyon canım...varmı tedavi falan...artık bi yaştan sonra duygular bastırılıyo.amaç ve umut azalıyo.ama sen sakın fazla yaşın ilerlemeden hemen bebek tedavisi ol.sonra pişman olursun.
ah ah genç anne olmak isterdim....öle özeniyomki.genç yaŞTA ANNE OLANLARA....ARTIK 40 YAŞINDA ALIRIZ KUCAGIMIZA.....SONRA torununmu derler...-tatlicadiarzu-sırnaşık şey:roflol:

RADYOLAJİCİM babana rabbim acil şifalar versin inşALLAH çok iyi olacaktır

ALHANCIM her kanama düşük belirtisi değildir cnm moralini bozmadan sen sadece yat ve hiç birşeyi takma kafana önce sağlığını düşün ve sonrada bebeğini

LOTUSCUM hayırlı olsun bebeşlerin döllenirler ve sana sıkıca tutunurlar hayırlısıyla

SEVGİLİ ARKADAŞLARIM RABBİM NEYLERSE GÜZEL EYLER SİZLER GÖNÜLLERİNİZİN İSTEDİĞİ ŞEYLERİ YAŞARSINIZ İNŞALLAH CANLAR
NE OLURSUNUZ MUTLULUK UZAKLARDA OLSADA YAKALAMAYA ÇALIŞALIM
SİZLERE KOCAMAN SEVGİLERİMİ İLETİYORUM

ölecekmiyim ne sanki ayrılık mektubu gibi oldu

KIZ ÖLE DEME.ALLAH EŞİNLE VE SEVDİKLERİNLE UZUN YILLAR YAŞAMAYI NASİP ETSİN SANA....Bİ DE BEBİŞİN OLSUN....AMİN:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…