- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #2.281
kızlar iyi dileklerde bulunan herkese teşekkür edrim
allah razı olsun
dualarınızı eksik etmeyin
babam pazartesiyi bekliyo doktora gitmek için.tekrar ameliyat olacak işte dediğim gibi.6 ay öncesine döndük.sil baştan herşey.
bende kendim için doktora gittim bugün.muayene olamadan geldim.doktor ameliyata girmiş ve de yarım gün çalıışıyormuş.başka bi zaman kaldı.halbuki nasılda hazırlamıştım kendimi psikolojik olarak.
neyse herşeyde bi hayır vardır.şimdi de gidiyorum eve.yarın da mi ton misafirim var.giremeyebilirim.moralim de bozuk.elim kolum kalkmıyo.nası yaparım bilmiyorum.
herkese çok selamlar.allaha emanet olun
geldim kızlar nasılsınız bakiim..selamlar..
slm kızlar nasılsınız?benım ve bebısım için dua edın olurmu bugunn öglende kanamam oldu progestan verdı.saat 1 de gıttık 5 e kadar müşahade altındaydım .ınanılmaz korktum sukur suan bısey yok.rabbım kımseye yasatmasın ınsallah.bebısımı gördüm 5 hafta 3 gunluk.12mm olmus. ne olur dualarınızı eksık etmeyın.ben yataktan kalkamıyorum yasak.merak etmeyın fırsat bulursam gırerım ok?çok öpüyorum sızııı
allah razı olsun
babam pazartesiyi bekliyo doktora gitmek için.tekrar ameliyat olacak işte dediğim gibi.6 ay öncesine döndük.sil baştan herşey.
bende kendim için doktora gittim bugün.muayene olamadan geldim.doktor ameliyata girmiş ve de yarım gün çalıışıyormuş.başka bi zaman kaldı.halbuki nasılda hazırlamıştım kendimi psikolojik olarak.
neyse herşeyde bi hayır vardır.şimdi de gidiyorum eve.yarın da mi ton misafirim var.giremeyebilirim.moralim de bozuk.elim kolum kalkmıyo.nası yaparım bilmiyorum.
allah razı olsun
denefim nasılsın görüşmeyeli cnm nasıl gidiyor işlerin cnm bu ay bebek falan varmi cnm inş olur cnm
RADYOLAJİCİM babana rabbim acil şifalar versin inşALLAH çok iyi olacaktır
ALHANCIM her kanama düşük belirtisi değildir cnm moralini bozmadan sen sadece yat ve hiç birşeyi takma kafana önce sağlığını düşün ve sonrada bebeğini
LOTUSCUM hayırlı olsun bebeşlerin döllenirler ve sana sıkıca tutunurlar hayırlısıyla
SEVGİLİ ARKADAŞLARIM RABBİM NEYLERSE GÜZEL EYLER SİZLER GÖNÜLLERİNİZİN İSTEDİĞİ ŞEYLERİ YAŞARSINIZ İNŞALLAH CANLAR
NE OLURSUNUZ MUTLULUK UZAKLARDA OLSADA YAKALAMAYA ÇALIŞALIM
SİZLERE KOCAMAN SEVGİLERİMİ İLETİYORUM
ölecekmiyim ne sanki ayrılık mektubu gibi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?