- 10 Mayıs 2008
- 774
- 1
- 96
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #2.261
sagol canım valla allahım bozmasın cok ıyı gıdıyo hamıslık.darısı sızlere ınsallah canlarım benım.dun banyo yaparken gögsumden sut geldı bılıyomusun bende cok sasırdım erken degılmı acaba?sıcak sudanmı oldu acaba dedım.göuslerım acayıp şişti damarlar cıktı bakalım daha neler olacak canım?
ay evet lotusuma cok dua edıyorum nsallah hersey yolunda gıder onun için rabbım yardımcısı olsun...
radyolojicim çok geçmiş olsun cnm,denfcim yazılarına tşk edicem ama sorun çıkıyo bazen baya uğraşıyorum cnm o yüzden hepsine topluca teşekkür ediyorum cnm
slm kızlar nasılsınız gorüşmeyelı nasıl gidiyor:CüvCüv: swethome hamileleik nasıl gidiyor cnm denefim nasılsın gorüşmeyeli
maşallah maşallah allah esirgesin ...nazardan korussun.derdiniz çeyiz olsun.selam kızlarrrrrrrrr benım bebeişler kızmış ıkı tane cadı kızın olucak dedı doktor cok sevındım Allahım herkese nasıp etsın harıka bırşey ya ceyız yapmaya başlayın teyzeler ıkı kız ancak yetışır
ben dede başladı ama hani çok ciddi deil henzü ara ara geliyor.fakat baş dönmesi var bende daha çok.::))slm kızlar nasılsınz?
mavısım hosgeldın canım sen nasılsın calısmalar nasıl gıdıyor?
seherım hadı gözumuz aydın ıkı cadı kız haaa masallah ay kuzucuklarım...sen kacıncı haftandasın canım?yanı ben nekadar daha bekleyecem cınsıyet için merak edıyorum...
myhop cım sakın ıcını umutsuzluk kaplamasın olacagı varsada olmaz guzel düşünki güzel seyler olsun...
esmerım naber canınm nasılsın?
swetım sen nasılsın annecım?nasıl gıdıyor hamıslık ay benımde ara ara mıde bulantılarım basladı.pazartesı dr gıdecez ınsallah hersey yolunda gıder...
aaa süt mü geldi.sagol canım valla allahım bozmasın cok ıyı gıdıyo hamıslık.darısı sızlere ınsallah canlarım benım.dun banyo yaparken gögsumden sut geldı bılıyomusun bende cok sasırdım erken degılmı acaba?sıcak sudanmı oldu acaba dedım.göuslerım acayıp şişti damarlar cıktı bakalım daha neler olacak canım?
ay evet lotusuma cok dua edıyorum nsallah hersey yolunda gıder onun için rabbım yardımcısı olsun...
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:alhanım swetim cinsiyet öğrenmek için size var daha darısı başınıza hayırlısıyla inşşş...
denefim seninde şöyle cici bir kızın olur inşşş..bakarsın semra gibi ikiz olur...olurmu olur...
sagol canım valla allahım bozmasın cok ıyı gıdıyo hamıslık.darısı sızlere ınsallah canlarım benım.dun banyo yaparken gögsumden sut geldı bılıyomusun bende cok sasırdım erken degılmı acaba?sıcak sudanmı oldu acaba dedım.göuslerım acayıp şişti damarlar cıktı bakalım daha neler olacak canım?
slm kızlar hepinizi öpüyorum alhanım denefim seherim radyolojim pinkim
burcum swethome mavi ayım hepinizi öpüyorum ve kaçıyorum bugün
temizlik yapıyorum akşama görümcem yatıya gelecek yarınada kayın
valdem kahvaltıya gelecek evi yalayıp yutmam lazım tembel gelin demesinler
görüşürük....
beklemedeyim desemmmha geldi ha gelecek gelemeyesicelerrrrr onun stresi var biraz işte ama bugün doluyum Allahtan öğle gibi çıkacam evden biraz rahatlarım belki işte bende böyleeee sen sadece duyguyla mı vazgeçtin anlamadım eğer öyleyse bende vazgeçeyim düne kadar bende nerdeyse emindim dün puf uçtu yerini korku aldı her ay olduğu gibiiiiiii ama umudumda bir köşede beni unutma her an çıkabilirim ortaya diyooo yani kartı yiyene kadarrrr her çeşit şey akla geliyor iştee nerdeyse doğum tarihini bile hesapladım desem inanırmısın hani olsa ne zaman doğacak falannnn ama umutsuzda olmazki bakarsın bu sefer duygular değil umudum galip gelirrrrrrrrr
evet canım ya duygular ahhh duygular.aynen dediğin gibi bende de var o hisler banada içimde biyerlerde sesleniyor sanki hiç ummadığın bi anda hayatınıza girecem diyo :ecrin_bebek: umutlarımı yitirmemeye çalışıyorum. baş dönmesi halsizlik ve kayın validem birini anlatmıştı çok oluyo bu anlatığğı onun hamileliği ağzında sulanmayla başlamış bugünlerde benimde aynen oluyo durduk yere ağzım suyla doluyo sebepsiz yere hep tükürme ihtiyacı duyuyorum belki de anlattığının etkisinde kaldım.halsizlik geçti ama ağzımdaki sulanma geçmedi üfffff ne biliyim yaa :uhm: hüsnü kuruntu heralde benimki yok yere hayal kurup kendimi umutlandırıyorum.
sen doğum tarihini hesaplıyorsun ben her ayı umutla beklediğim zaman doğacak tarihinden burcuna kadar.bebekliğinden büyüklüğüne kadar herşeyi hesap ediyorum hayalde olsa çok güzel ama
inşallah canım dediğin gibi olur umutlar galip gelir :CüvCüv:
evet canım ya duygular ahhh duygular.aynen dediğin gibi bende de var o hisler banada içimde biyerlerde sesleniyor sanki hiç ummadığın bi anda hayatınıza girecem diyo :ecrin_bebek: umutlarımı yitirmemeye çalışıyorum. baş dönmesi halsizlik ve kayın validem birini anlatmıştı çok oluyo bu anlatığğı onun hamileliği ağzında sulanmayla başlamış bugünlerde benimde aynen oluyo durduk yere ağzım suyla doluyo sebepsiz yere hep tükürme ihtiyacı duyuyorum belki de anlattığının etkisinde kaldım.halsizlik geçti ama ağzımdaki sulanma geçmedi üfffff ne biliyim yaa :uhm: hüsnü kuruntu heralde benimki yok yere hayal kurup kendimi umutlandırıyorum.
sen doğum tarihini hesaplıyorsun ben her ayı umutla beklediğim zaman doğacak tarihinden burcuna kadar.bebekliğinden büyüklüğüne kadar herşeyi hesap ediyorum hayalde olsa çok güzel ama
inşallah canım dediğin gibi olur umutlar galip gelir :CüvCüv:
canım ohhh ne güzel ya ikiz olacaklarmış .allah hayırlı uzun önürler verir inşallah ikisinede . kız olunca başka oluyo ya cimcimeler çok seviliyo.senin adına bende çok sevindim .inşallah ikiz banada nasip olur :ecrin_bebek::ecrin_bebek: çok istiyorum :Saruboceq: çeyizi düşünme sen sağılacla kucağına al inşallah çeyizleri hemencenek hazır olur . bak burda kaçtane teyzeleri var herkes bişi yapsa oooo o çeyizle daha kaç kız evlenir dimi sırnaşık şeyselam kızlarrrrrrrrr benım bebeişler kızmış ıkı tane cadı kızın olucak dedı doktor cok sevındım Allahım herkese nasıp etsın harıka bırşey ya ceyız yapmaya başlayın teyzeler ıkı kız ancak yetışır
saol alhancım senden naber.idare ediyoz işte sabah bende buralardaydım ama sonra çıkmam gerekti .ayın yılın başı bi sabah erken uyandım onuda kayın validem bahçeye götürdü beni :roflol: :roflol: şu domatese benzeyen hurmalar var ya onlardan topladık az önce geldim ve hemen buraya attım kendimi .kızlara yazayım önce dedim duşa girecem dahaslm kızlar nasılsınz?
mavısım hosgeldın canım sen nasılsın calısmalar nasıl gıdıyor?
seherım hadı gözumuz aydın ıkı cadı kız haaa masallah ay kuzucuklarım...sen kacıncı haftandasın canım?yanı ben nekadar daha bekleyecem cınsıyet için merak edıyorum...
myhop cım sakın ıcını umutsuzluk kaplamasın olacagı varsada olmaz guzel düşünki güzel seyler olsun...
esmerım naber canınm nasılsın?
swetım sen nasılsın annecım?nasıl gıdıyor hamıslık ay benımde ara ara mıde bulantılarım basladı.pazartesı dr gıdecez ınsallah hersey yolunda gıder...
zuhalcim nasılsın canım .evet aynı sorun bende de oluyo tekeşekkürlerimi bende edemiyorum birine oluyosa diğerinde olmuyo başka sayfa açılıyoradyolojicim çok geçmiş olsun cnm,denfcim yazılarına tşk edicem ama sorun çıkıyo bazen baya uğraşıyorum cnm o yüzden hepsine topluca teşekkür ediyorum cnm
burcu canım çok geçmiş olsun allah şifa versin tatlım.canlarım merhaba birazcı duracağım baş ağrısındaan duramıyorum da
Radyolojim canım okadar üzüldümki anlatamam sana Rabbim acil şiflar versin..Rabbim yar ve yardımcısı olsun canım
Swetim Alhanım sizler böyle anlattıkca okadar mutlu oluyorumki hamilelikten bahsedince.... bebişlerimize iyi bakın olurmu
Denefim esram maviaaycığım nazım esmer yarim lotusum pinkrosecim sizlerikocaman öpyurom
ablam benim canım benim nasıl atacam onuda bilmiyorum hergün yanımda konuşuluyo daha az önce görümcemle yanyanaydım yine kaynanam lafını etti ve görümceme dedim kendimi iyleşmeyecek ince hastalığa tutulmuş gibi hissediyorum .offff offff senağlama gelde at şimdi bunun stersini evden dışarı çıkmıyorum nereye kadar bakalım rabbim hakkıma hayırlısını versin yinede.tamam onlar çok istiyor ama benim kadar isteyeceklerini sanmıyorum ve isteyipte olmadığını bilmek benim kadar kimseyi üzmüyo.bende bunun farkındayım bende isterim evimizde bebek sesleri olsun anne baba olalım diye ama olmuyo bazen çok istiyorum diye allaha karşımı geliyorum acaba diye düşünüyorum .allahım beni affetsin ona karşı günahkar oluyorsam .rabbim sabrınıdı da verir inşallah :Saruboceq:canım insallah güzel duygulara sende erişeceksin.buna inan.kendinide üzme.olurmu.stresi at üstünden....hep bebek olmuyo diye düşünmekte hormonlarımızı etkiliyo.....anlaştıkmı ablam...
ESMERİM CANIM
benim hamileliğimin de ilk belirtsi ağız sulanması idi.
yolda giderken biel ağzım sulanıyorud.
sevdiğim sevmediğim her şeye.
dikaktli ol.
canım inşallah gerçektir.
:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?