- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #2.301
canlarım nerdesiniz bi benmi kaldım bu akşam bu topigin nöbetçisi.klava:..alooooooooooooo
bende geldim canımmm nasılsınnnnn:1hug:
kızlar ben bu gün hiç giremedim kk ya ..sonrada dışarı çıktık anca geliyorum iyi geceler..
hoş geldin canım.ama yakalayamadım seni....ben yatak odasını düzeltiyom.kışlıkları yazlıkları ayırıyom.ama arada gelip yazabiliyom.neyse canım sagolsun.ben çok şükür iyiyim.sen nasılsın bacıma.s.
Selam canlar ben geldimmmmm
Lotus79 canım tüp bebek mi yaptırıyorsun............
slm dostlar.......bugun hastaneden aradılar.....9 yumurtadan 8 ı dollenmıs...bugun 7 adet embrıyo var.hergun arayıp bılgı verecekler....transfer salı gunu..o gune kadar sayı cok eksılmez ınsallah korkuyorum..:çok üzgünüm:...hayırlısı olsun olacagına varır ama ıcımı bosaltmak ıyı gelıyor ıste...zor bu ısler be canlar...yıpratıcı ama ınsallah sonu guzel olur.....umutla yarın sabahkı telefonu beklıyorum..en son kac adet kaldıgını transfer anında soyluyorlar zaten..bekleyıp gorecegız dua edıyorum.....
RABBIM en kısa zamanda hepımıze hayırlı ve saglıklı evlatlar nasıp etsın ınsallah....:Saruboceq::CüvCüv::ecrin_bebek:
slm dostlar.......bugun hastaneden aradılar.....9 yumurtadan 8 ı dollenmıs...bugun 7 adet embrıyo var.hergun arayıp bılgı verecekler....transfer salı gunu..o gune kadar sayı cok eksılmez ınsallah korkuyorum..:çok üzgünüm:...hayırlısı olsun olacagına varır ama ıcımı bosaltmak ıyı gelıyor ıste...zor bu ısler be canlar...yıpratıcı ama ınsallah sonu guzel olur.....umutla yarın sabahkı telefonu beklıyorum..en son kac adet kaldıgını transfer anında soyluyorlar zaten..bekleyıp gorecegız dua edıyorum.....
RABBIM en kısa zamanda hepımıze hayırlı ve saglıklı evlatlar nasıp etsın ınsallah....:Saruboceq::CüvCüv::ecrin_bebek:
Selam canlar ben geldimmmmm
Lotus79 canım tüp bebek mi yaptırıyorsun............
ahcnım çok iyiyim.bugün biraz ev işlerini boşladım güne gittim.işler çok şükür iyi en güzeli saglıgım çok şükür oda iyi...nerde bebek falan yok...olsun diyede pek çaba sarfetmiyom....salladım herşeyi.inan varya anca kendime geldim.biraz tadını çıkartayım.ama ocak ta insallah düşünüyom....sen ne yapıyon canım...varmı tedavi falan...artık bi yaştan sonra duygular bastırılıyo.amaç ve umut azalıyo.ama sen sakın fazla yaşın ilerlemeden hemen bebek tedavisi ol.sonra pişman olursun.
ah ah genç anne olmak isterdim....öle özeniyomki.genç yaŞTA ANNE OLANLARA....ARTIK 40 YAŞINDA ALIRIZ KUCAGIMIZA.....SONRA torununmu derler...-tatlicadiarzu-sırnaşık şey:roflol:
allah koruusn senide bebişinide canım.hayırdır kendini mi yordun yoksa iş felan mı yaptın ne oldu canım.slm kızlar nasılsınız?benım ve bebısım için dua edın olurmu bugunn öglende kanamam oldu progestan verdı.saat 1 de gıttık 5 e kadar müşahade altındaydım .ınanılmaz korktum sukur suan bısey yok.rabbım kımseye yasatmasın ınsallah.bebısımı gördüm 5 hafta 3 gunluk.12mm olmus. ne olur dualarınızı eksık etmeyın.ben yataktan kalkamıyorum yasak.merak etmeyın fırsat bulursam gırerım ok?çok öpüyorum sızııı
slm kızlar........yumurtalarım toplandı bugun cok sukur.agrı sızı fılanda olmadı anestezı bıraz sersemlettı sadece........9 yumurtam cıktı...bakalım hakkımızda hayırlısı ınsallah sonu guzel olur.......dualarınız ıcın sonsuz tesekkurler:1hug:
günaydın kızlar....of yine yalnızımmmmm..senağlama
radyolojim gelmemiş,swethomum gelmemiş....:uhm:
nasılsın canım.hafta sonun nasıl geçti.bol bol dinlenseydin.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?