Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

bende geldim canımmm nasılsınnnnn:1hug:

hoş geldin canım.ama yakalayamadım seni....ben yatak odasını düzeltiyom.kışlıkları yazlıkları ayırıyom.ama arada gelip yazabiliyom.neyse canım sagolsun.ben çok şükür iyiyim.sen nasılsın bacım.a.s.

kızlar ben bu gün hiç giremedim kk ya ..sonrada dışarı çıktık anca geliyorum iyi geceler..

hoş geldin canım...sanada iyi geceler.nasılsın canım....a.s.

ben sen gelmeyince kapadım pc ama dayanamadım yine geldimmmmm
kolay gelsin canımmm ben çok iyiyimmmm
pinkim iyi geceler canım gündüz bende giremedim anlamadım gitti ya niye server taşındı ki madem bişey değişmiyecektiiiii:sm_confused:

slm dostlar.......bugun hastaneden aradılar.....9 yumurtadan 8 ı dollenmıs...bugun 7 adet embrıyo var.hergun arayıp bılgı verecekler....transfer salı gunu..o gune kadar sayı cok eksılmez ınsallah korkuyorum..:çok üzgünüm:...hayırlısı olsun olacagına varır ama ıcımı bosaltmak ıyı gelıyor ıste...zor bu ısler be canlar...yıpratıcı ama ınsallah sonu guzel olur.....umutla yarın sabahkı telefonu beklıyorum..en son kac adet kaldıgını transfer anında soyluyorlar zaten..bekleyıp gorecegız dua edıyorum.....
RABBIM en kısa zamanda hepımıze hayırlı ve saglıklı evlatlar nasıp etsın ınsallah....:Saruboceq::CüvCüv::ecrin_bebek:

Selam canlar ben geldimmmmm
Lotus79 canım tüp bebek mi yaptırıyorsun............

canımmmmmmm hosgeldın....senı aramızda gormek ne guzel canım ya.....evet canım salı gunu transferım var kısmetse onu beklıyorum..sen nasılsın ıyımısın?calısıyorsun hala dımı canım?????a.s.

selam herkese...

Alhan canım arkadaşm kendine dikkat et sakın sakın kalkma yat dinlen ve moralini her daim yüksek tut Allaha dua et emi rabbim ne eylerse güzel eylerr...
Sende bebişinde ALlaha emanet olun canım....:teselli:

lotusum canım nasılsın arkadaşım... haberlerini okudum tatlım sen hiç merak etme canım maşallah berakallah herşey yolunda şuan...
Zaten en fazla 3-4 yumurta transfer ediyorlar diye biliyorum canım sen sıkma canını...
yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik azcık daha sabır emi canım arkadaşım...
transfere giderkende bol bol dua oku dua et emi tatlım ...
bizler her zaman sana duacıyız... Rabbim yar e yardımcın olsun Allaha emanet ol...
yumuşlarınıda Allaha emanet et emiyerimseniben

denefcim canım anneciğinin sağlığı iyidir inşallah tatlım.. öpüyorum seniŞeniz
Radyolojim canım babacığına tekrar acil şifalar diliyorum tatlım..durumundan haberdar et emi..dualarımız babacığınla Allahım yardımcısı olsun AAAcil şifalar diliyorum:1hug:
Pınk rosem k.validen nasıl oldu tatlım... inşallah iyidir
bütün hasta yatanlara acil şifalar diliyorum...

Alhanım rabbim yardımcın olsun canım ALlaha emane tol emi:1hug:

herkesi öpüyorum kendinize iyi bakın görüşmek üzere ALlaha emnaet olun

görüşmek üzereŞeniz

lotuscum canım malesef çıkmak zorundayım tatlım görüşmek üzere emi canım....
ALlah yardımcın olsun.. öpüyorum seniŞeniz

elifcim hoş geldin canıma.s.

canımmmmmmmmmmmm.gülüm.hiç umudunu yitirme.salı günü bebişlerin sana tutunacak insallah....çok sıkıntılar çektin ama sonunna yaklaştın canım.dualarımız seninle tatlım...9 ay sonra insallah buraya bebeklerinin resimlerini koyacaksın.biz teyzeleride onları burdan tanıma şansımız olacak....canım kib ...

ah
canım ahh bende hep özeniyorum.bakma sen yaş olmuş 34 doğruduğumd ainşallh allah o günelri nasip ederse 35 oalcak.
ama allahım geç olsun güç olmasın deyip verdğpine şükrediyoruz.
üzülme her yaşın bir tadı var.
bakıyorum kzıalrı ile arkadaş gibi oaln yada oğulları mı karedşi mi diyeceimiz insanları görünce içim cızlıyor.diyorum ben ne kadar anlayışlı bile olsm kızım bana anneeee çok anlayışsızın diyecek sanki.
ama olsun onlar sağ ve var olsunalrda ,büyüdkleirni görelim dekız.
hem ne var bende aynen anneanne der diyrodum bak sende benim giib düşünüyorusn demek ki, sende yakında gebesin aşkım benim.a.s.

allah koruusn senide bebişinide canım.hayırdır kendini mi yordun yoksa iş felan mı yaptın ne oldu canım.
sakın kalkma belki görmezsin bu emsajı ama boşver rabbim sana şifalar verisn debebeğine de güç verisn.
yat uzan kalkla canım.çok geçmiş olsun.hem deçok.her gün acaba bir şey moi oldu diye kendimi dinlerken sendne böyle bir ahber aldım amevalm senden müjdeli haberler almayı nasip etisn bizlerecanım yasin -i şerif oku mümkünse yattığın yerde olur mu?

maşallah canım.inşallah evidğin değerler çok iyi değerlerdir.
rabbim ne zaman olacaksa bir an evvel o günün müjdesini bzie verisn.
inşallah ikizin olur allahım allahım.
herşey gönlünce ve en hayırlı şekilde olsun.sağ salim,akıllı uslu,sağlıklı hayırlı evlatların olsun.inşallah.a.s.

nasılsın canım.hafta sonun nasıl geçti.bol bol dinlenseydin.....

canım yok ya
ev çok kirlenmişti.
eşim de yarıdm etti temzileidk.
küçük camalrı sildim.perdeyıkdım.
eşim taktı çıkardı.haıları çırptı.evi süpürüdü.bende sildim.banyo tuvalaet yıka balkonları yıka derken yorulmuşum .gece bacaklarım ağrıdı uyandım bayağı.korktum sornada.çok yormadan yapmaya çalıştım ama .ne bilim. yapmayacağım dedim ama genede yaptım işte duramadım
eşim normalde hiç bir işin ucundan tutmaz.sağolsun bebek aşkına yaptı.eli de yakıyormuş meğerse,hiçde belli etmedi bugüne kadar mikrop şey..::))
bebek aşkına yapıyor işte.ama her gün bekleme dedi::))))))Şeniz

günaydın canlar :ecrin_bebek:

var mı hamiş olan var mı güzel haber kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…