- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #2.321
günaydın canlar :ecrin_bebek:
var mı hamiş olan var mı güzel haber kaydirigubbakcemile
canım yok ya
ev çok kirlenmişti.
eşim de yarıdm etti temzileidk.
küçük camalrı sildim.perdeyıkdım.
eşim taktı çıkardı.haıları çırptı.evi süpürüdü.bende sildim.banyo tuvalaet yıka balkonları yıka derken yorulmuşum .gece bacaklarım ağrıdı uyandım bayağı.korktum sornada.çok yormadan yapmaya çalıştım ama .ne bilim. yapmayacağım dedim ama genede yaptım işte duramadım
eşim normalde hiç bir işin ucundan tutmaz.sağolsun bebek aşkına yaptı.eli de yakıyormuş meğerse,hiçde belli etmedi bugüne kadar mikrop şey..::))
bebek aşkına yapıyor işte.ama her gün bekleme dedi::))))))Şeniz
kızlar günaydın sobeledim sizi sobe sobe :roflol: :roflol: nasılsınız ablalarım canlarım.ben kahvaltı hazırlıyacaktım sözde ayaklarım beni pc ye doğru getirdi sırnaşık şeysonra yaprım artık.bende sorun var ya kk sorun yaşıyom bakalım dünden beri ben yazıyorum düzeltilecek inşallah .takılmadan sizlerle yazışabilemcem :lepi:
kız sen nerdesin bakemklava:
unuttun gittin bu topigi....var var olmamı
bak liste yapıyom senin için...
bebekecem
seherim
alhan
swethome
bunlar hamişşşşşşş
darısı başımıza...sanada tabi gülümmmmsırnaşık şey
:lepi::lepi::lepi: süper bi haber
darısı benim başıma :ecrin_bebek:
ben bir ay olmuştur uğramayalı maşallah listede çok iyi gidiyor
günaydın canım..aklın bizde demi....:teytey:evet okudum yazdıklarını....benim pc de hiç sorun yok çok şükür.rahat açılıyo.hemide son sürat.halt eder en iyi araba yanında....:roflol::roflol::roflol:
seni elekçi seni....unutma bizi emi....sendende güzel haberler bekliyoz ona göre...
günaydın bacılarımmmmm
bu aralar yine etrafım bebişlerle doldu, yani özendiriyolar yaaa
ama yok şuanda o sorumluluğu alamayız, çocuğumuzun geleceği için yani...
yok unutmadım valla..
bi ara bebek meselesi konusuldu..kavga çıktı ..
bebek meselesinden kavga çıkar mı ya :1closedeyes:
sonra eşim kendimi alıştırmaya basladım dedi
şimdi de ben fikir değiştiriyorum şimdi olmasın diyorum
acaip dengesizleştim :çok üzgünüm:
3 haftadır hastayım iyileşemedim bugun doktora görünücem tekrar
1 haftadır da ev tadilatta annemde kalıyorum güyya bugun yarın bitecekti bakalım..
ve en kötü haberi aldım kayınpederle kayınvalideler geliyorlar..
boşanma noktasına gelmiştik aynı evde yasayınca onlarla..bi şans verdim gittiklerinde düzelmezsek boşanırız diye..ama düzeldi ve tekrar geliceklerini zannetmiyorduk
ama telefon açıp geliceklerini söylediler :çok üzgünüm:
basımın ustunde yerleri var ama neden bizim evde neden bizim altımızda oturan bekarlarla kalmıyor ya..o bekarların annelerine ne kadar çok ihtiyacları var bilmiyorlar
nasıl aklım sizlrede olmasınki ablam sabah uyandığımda gece yattığımda hep düşünüyom valla .ben yazamıyorum acaba ne yapıyolar nederler diye hepsinide düşünüyorum .inan varya gece eşim diyo hadi yatalım mirmirmirmir geç oldu diye sen git ben kk ya bakıp gelirim diyorum. yakında adam yatağımızı pc odasına taşıyacak yoksa kalkacağım yok bunun başından :roflol::roflol:
ablam sorun pcde değil kk da sorun yaşıyom ben pc miz fırtına gibi maşallah .her nekadar elimde bozulsada çabuk atlatıyor :roflol:
neyse ablacım ben kalkıyorum görümceme gidecem daha allaha emanet olun hepinizi öpüyorum
hoşgeldin canım.....özenme gülüm sen yap hemen .bizde aman şu borç bitsin şöle olsun derken 7 sene hiç yapmadık.sonra ne oldu megersem olmuyomuş.tabi bu arada yaş bilmem kaç oldu kartlaştık yani...-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3
ahhh ladycim bu insanlar başkalarını rahatsız etmek için can atıyorlar...
sen üzme canını, allah yarıdmcın olsun
niye sende kalıyorlarki...kalsınlar bekarlarda...öle kızıyomki anlayışşız olan kaynanalara.ben çok şükür kurtuldum evi ayırınca.kaç sefer boşanma haddine geldim eşimle.zor guzum zor beraber yaşamak.ALLAH yardımcın olsun....eşin konuşşun annesiyle.geçinemiyosanız niye gelip senle oturuyoki....
ama canım benim en büyük sorunum eşimin askerliği...
artı çalıştığım yerde seneye seçim var ve bensiz burası işlemez, geceleri bile burda olacağım.
what??? :1shok:
daha askerliğini yapmadı mı :mymeka:[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?