Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

canım kolay gelsin.anneme selamını ilettim .oda sana selam söledi.anacugum kk yı takıldıgımı biliyoda hiç yadırgamadı...çok sevdigim bi kardeşim dedim......a.s.

aleyküm selam.annenin ellerinden öperim sağlık dilerim . allah razı olsun ablam o senin iyiliğin bende seni çok seviyorum Şeniz

kızlar herkese merhabalar....... hayırlı geceler yakaladım sizleri

myhope cim canım arkadaşım tebrik ederim seni canım benim gözün aydın o kadar sevindimki anlatamam... Rabbim sağlıklı hamilelik geçirmeni sağ salim bebişini kucağına almayı ansip elesin inşallah canım....

kızlarrrrrrr herkese hayırlı geceler şükür burdasınız yakaladım sizi...

myhopecim canım çok sevindim gözün aydın tebrik lerhihoyyyt:dance:

Rabbim sağlıklı hamilleik geçirmeni nasip eylesin inşallah bebişinide sağ salim kucağına alırsın tatlım:ecrin_bebek:

canlarım ben geldim bir seam verip kaçağım
Malum sebeb yüzünden yalnız başıma taaa yalovaya gideğim bakalım inşallh bulabilirim birşeylerde artık uzamaz..Artık eşimde bende büyük stres yarattı
Zuhalcım Allahmısöyletti sana bilmiyorumda kızları olacak olan seher canım svvetimizinki daha çok küçüka.s
hepinizi öptum canlarımŞeniz

kızlar iyi geceler nasılsınız canlarım...myhopem çok sevindim canım hamişliğin hayırlı olsun kucağına sağlıkla al bebeğini tatlım..çok tebrik ederim...bu hamiş haberleri sırayla mı gidiyo dersiniz kızlar o zaman kısa zaman sonra bende hamiş olucam demektir ..hayırlısıyla ve ALLAHIN izniyle hepimiz hamiş olalım inşallah...

INANMIYORUMMMMMMMMM......:teytey::hooray:...MYHOPEM HARIKASIN CANIM YA:teytey:Super oldu bu..............AY COK SEVINDIM DARISI HEPIMIZIN BASINA:Saruboceq:sırnaşık şeysakın yorma kendını yat dınlen canım..........sevgılerımlea.s.

aaa bır hamış daha ne guzel haberler ya cok cok sevındım
myhope tebrık ederım canım
kızlar bu arada doktor bana ıkı kızın olucak demıştı ama bugun bır suprızle karşılaştık bır baktık bebeklerden bırının pıpısı var bırı erkekmış :)))) dıgerı kız dedı bajkalım artık

ya ben bu msjı su anda yazdım yanı saat 00.12 de......gunduz yazmısım gıbı cıkıyor hatlar karısmıs yıne.........olsun myhopemız de hamıs ya ona bakalım bız..........kaydirigubbakcemile2Şeniz

guzeller msjlar karısık cıkıyor sınır oldum.......klava:...aralara gırdı benım msjlar......myhopeyı tebrık ıcın yazmıstım hep........
canlar sabah transferım var nasıpse duaya cok ıhtıyacım var benım:Saruboceq:yarın nete gıremeyebılırım ama ertesı gun nasıpse gırerım...ınsallah hayırlı haberler verırım sıze.......hepınız ALLAHA emanet olun:1hug:
myhopem ınan cok sevındım hamıslıgıne cok ıyı geldı bana transfer oncesı umut oldu......:CüvCüv::ecrin_bebek: sevgılerımle canım........a.s.

selam kızlarrrrrkaydirigubbakcemile3
bugün sabahtan beri çok yoğundum ama sonu iyi bitti şükürrr size de yazayım dedim çıkacam birazdan ama hepinize çok çok teşekkür etmek istedim ettiğiniz dualar okuduğunuz tefriciyeler içinnnnnnnnn sonunda Rabbim dualarımızı kabul etti gerçi daha doktora gitmedim ama kan tahliline göre hami$immmmmmm

canım denefım sırayla hepımız :CüvCüv: olucaz ınsallah......hihoyyytbak ne guzel bu ara epey sıklastı hamısler....masallah
radyolojıyı bende merak ettım ınsallah hersey yolundadır........babası mı rahatsızlan dı acaba ALLAH korusun???hemen ıyılesır umarım babacıgı........:Saruboceq:

mumucum nehircim canlarım nasılsınız

ya bu mesajlara ne oluyor ne zamanı doğru ne gönderiliş sırası

seherim canım nasılsın tatlım kuzularında iyidir inşallah....
ayy ne güzel hem kız hem erkek ohhhh maşallah barekallah Allah bağışlasın bebelerini kuzum
Allaha emanet olun inşalalh emiiii

canım çok sevindim.aslında cevap yazmıştım ben buraya ama silinmiş galiba..hamişlerimiz çogalıyo çok şükür....myhope canım ALLAH SAGLIKLI EVLAt versin sana bir ömür boyu uzun yıllar bereber yaşlanın insallah.canım hani hatırlıyonmu myhopenin de günü geçmiş galiba diye radyolojime sölemiştim.öle bişey yok denilmişti.gı içimemi dogdu acaba...kib canım...senin adına çok sevindim....:teytey:

Hani nerede yazılan onlarca mesaj???
Myhope dan sonra yığınla tebrik mesajı vardı burada???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…