- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #2.341
canım kolay gelsin.anneme selamını ilettim .oda sana selam söledi.anacugum kk yı takıldıgımı biliyoda hiç yadırgamadı...çok sevdigim bi kardeşim dedim......a.s.
selam kızlarrrrrkaydirigubbakcemile3
bugün sabahtan beri çok yoğundum ama sonu iyi bitti şükürrr size de yazayım dedim çıkacam birazdan ama hepinize çok çok teşekkür etmek istedim ettiğiniz dualar okuduğunuz tefriciyeler içinnnnnnnnn sonunda Rabbim dualarımızı kabul etti gerçi daha doktora gitmedim ama kan tahliline göre hami$immmmmmm
INANMIYORUMMMMMMMMM......:teytey::hooray:...MYHOPEM HARIKASIN CANIM YA:teytey:Super oldu bu..............AY COK SEVINDIM DARISI HEPIMIZIN BASINA:Saruboceq:sırnaşık şeysakın yorma kendını yat dınlen canım..........sevgılerımlea.s.
anaaaaaaaaaaaaaa 4. sıradaki benim adım.hehe kızlar yakında hamişimmmmmmmm dermişim.nerdeeeeeeeeeeeee.....
ya bu radyolojiyi gören varmı çok merak ettim.o bizi habersiz bırakmazdı..acaba babasınamı gitti ...of ya ALLAHIM yardımcı olsun tüm hastalara..acil şifalar diliyorum radyolojim
alhanım guzum sen umarım çok iyisindir.senide merak ediyom.eger fırsat bulursan nasıl oldugunu bildir bize...
herkese iyi akşamlar.sizleri çok seviyorummmmmmmm..
aaa bır hamış daha ne guzel haberler ya cok cok sevındım
myhope tebrık ederım canım
kızlar bu arada doktor bana ıkı kızın olucak demıştı ama bugun bır suprızle karşılaştık bır baktık bebeklerden bırının pıpısı var bırı erkekmış :)))) dıgerı kız dedı bajkalım artık
selam kızlarrrrrkaydirigubbakcemile3
bugün sabahtan beri çok yoğundum ama sonu iyi bitti şükürrr size de yazayım dedim çıkacam birazdan ama hepinize çok çok teşekkür etmek istedim ettiğiniz dualar okuduğunuz tefriciyeler içinnnnnnnnn sonunda Rabbim dualarımızı kabul etti gerçi daha doktora gitmedim ama kan tahliline göre hami$immmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?