Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

canım hayırlısıyla bebeğine kavuşup sağlıklı uzun ömürler diliyorum

:teytey::sm_cool::teytey:myhopem cok sevimdimm
Rabbim bebişini sağlıklı birşekilde kucağına almayıda nasip etsin :Saruboceq:
Radyolojimin listesi 3 te 3 değilmikaydirigubbakcemile3
ooo öyleyse ben kocayı bu aralar azad edeyim kaydirigubbakcemile3 listenin sonuna dogruda ismim
canlarım öpüyorum sizleri
Şeniz

anaaaaaaaaaaaaaa 4. sıradaki benim adım.hehe kızlar yakında hamişimmmmmmmm dermişim.nerdeeeeeeeeeeeee.....
ya bu radyolojiyi gören varmı çok merak ettim.o bizi habersiz bırakmazdı..acaba babasınamı gitti ...of ya ALLAHIM yardımcı olsun tüm hastalara..acil şifalar diliyorum radyolojim
alhanım guzum sen umarım çok iyisindir.senide merak ediyom.eger fırsat bulursan nasıl oldugunu bildir bize...
herkese iyi akşamlar.sizleri çok seviyorummmmmmmm..

aaa günaydın
allah bilir bu mesajım hangi tarih ves saati göserecek.ç
ne olmuş burada dün tüm hatlar karışmışç.mesajlar hallaç pamuğu gibi birir sağda biri soldda
allah allah
ya bu ne
bne myhopemem ebrikler yazdım sırada ki radyolojim nerdensin denef hazır ol yazım bir sürü arakadaşımzı myhope tabirkelrini sundu.
ama hiçnbir yok.ve mesaj saati bugün 13,45 felan diyor hayırıdr.
galiba site sizlere ömür
hayrola inşallah bugün o akar yorgun ve yoğunum ki.
allah yarımcımız olsun.
kızlar yazamazsam kusura bakmayın tamam mı öptüm sizi hepiniz canlarım
myhopemmmm yenidne tebrikler sana allah hayrılsı ile kucağına almayıda nasip etisn
seherim canım
eee ne güzel bir erkek bir kız allahım nazardan korusn bebeklerini..
canım mutlulu ve sağlıklı anne olmanı diliyorum allahtan sağlkıklı ve hayırlı evlatlarına inşalalh
kızlar hadi yeni haberler yeni mutlulukalr bekliyoruz .
umut her zaman vardır.

aynen canım
benim koca beddua edemez.çünkü haberi yokkk
hiç evden giremieyorum sağolsun bilgisayr akşam onda.
tv kartı var küçük oda diye de orda oturuyoruz .bilgisayarda tv seyrednce tabi nete girmek şansı olmuyr.
nerden bilsin karısı gündüz kk da sevgili dostaları ile çene yarıştıryor.::))))))

My hope tebrik ederim canim.allah hayirlisini nasip etsin...gerçi yazmiştim ama mesajlar silinmiş...

kızlar günaydın nasılsınız bakiiim..radyolojimi bende merak ediyorum..inşallah iyi şeyler oluyodur...
gece 12 de mesajlar yazdım saati yanlış gösteriyor karışmış herşey..

slm kızlar hepinizi öpüyorum myhopem hamişmisin sen canım tebrik ederim
ya liste bana yaklaşıyor allalh allah rüyalarımda da hep bebekle uğraşıyorum
bu gecede kendimi bebeğimle gördüm ay tuhaftı nese gelene kapımız açık
myhopem tekrardan tebrik ederim allah analı babalı büyütsün canım.....

msn de de yok radyoloğum .
o dha myhope dan haberi yok ben ona sm esajı atayım bakalım ne yapıyor.
haber verirm kzıalr size

KIZLAR RADYOLOJİDEN HABER VAR

babacığı şu an ameliyatta imiş.dua edin lütfen diyor.yanınd arefakatçi kaldığı için giremmeiş.
myhope çook özel selamlar gönderiyor.
dualrımıız bekliyor.
lütfen arkadaşımıınz babasıve bütün şifa bekleyeneler için dua edelim.
çok geçmiş olur inşallah

zühalim hoş geldin canım.nasılsın

denefcim yeni gördüm cnm mesajını karnım çok ağrıyo adet sancısı sıcak su torbası koydum çok iyi geldi, onun dışında çok sevinçliyim myope için,sen nasıslın cnm evine yerleştin mi iyice, komşuların nasıl iyimi?

burcu evt öyleymişti ama biri erkekmiş cnm seherin bebeklerinin tekrar hayırlı olsun

en güzel haber myopenin tebrik ederim cnm,hayırlı gebelikler dilerim,içim gene mutlulukla doldu:teytey:a.s.

lotuscum senin için dua edicem rabbım kabul etsin inşallah öpüyorum cnm a.s.

swethome canım haber verdigin için çok tesekkür ederim.haberleşirseniz yine söle dualarımız onunla canım....
zühalcigim yerleştim canım.çay içmeye beklerim...ah ne güzel olurdu burdaki kızlar hep beraber toplaşsak .şöle bi kaynatsak...:Saruboceq::Saruboceq:

canlarım hepinize çok çok teşekkür ederim aslında silinen mesajların bir kısmını okumuştum işim vardı çıktım sonra geceye kadar giremedim malum site açılmadı ki ama gece de bir tuhaftı site sizde farketmişsiniz zaten neyse denefim doğru diyorsun benim kocişten kesin almıştır hele de bu sıralarrrrr :asigim:
Allahım inşallah bu sefer hayırlısıyla tamamına erdirsin büyütmeyi nasip etsin hayırlısıyla hepimiz anne olalım inşallahhhhh:Saruboceq:
seherim çok sevindim canım gerçi sağlıklı olsunlar cinsiyeti önemli değil ama benim hayalimdi bir kız bir erkek ikiz adları bile hazırdı eğer olursa neyse canım Allahım hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallahhhhhhhh
bu arada günaydınnnnnnn kızlarrrrrrrrrkaydirigubbakcemile3

çok sağol haber verdiğin için.bende merak etmiştim...geçmiş olsun...
allah şifa versin...
benim hastaya okuncak bir duam vardır onu babası için okuyorum...allah şifa versin tekrar....

geçmiş olsun zuhal...o acı benide kahreder, neyseki ilaç kullanıyorum ve kolay geçiyor...

zulla karnına asla sıcak su torabsı koyma .
dktorların ve büyüklerin hep yapmayın dediği bir şey
ayağınan altına koy yada üstüne otur.
karnına koyacaın sıcak su.allah korunsun içind epatlamaya hazır herhangi birlmediğin bir nesne varsa onu tetikliyorç
kist-apandist yada banzeri şeyler.sen sen ol karnına bir daha sıcak koyma.
en fazla ısıtılmış bez koyç
gçmiş olsun canım

karnımıza koyulmaması gerektiğini biliyordum ama nedenini tan bilmiyordum...bende hep üstüne otururum veya ayaklarımın altına koyarım...
zuhal sayesinde bende aydınlandım...Şeniz

evet canım.
benim dayımın rahmetli hanımı vardır.sırf bu yüzden vefat etti.
bu yengemizn karnı ağrıyormuş.
hemen sıcak su ile ısıtmaya çalışmışlar.ağru dayanılma zolunca ablaları felan suy oturmuşlar açılsın dişye tabi dayım doktora yetiştirmiş ama apandist palamış iyice dağılmış.
o zmana sıcak neyineze laım diye doktor kzımış.
soğuk fayda eder kurtulurud ama sıcak ile olayı hzıalndımışsınız demiş.
allah koruusn canlarım .herkesi dikaktli olmalıyız insan oğlu başına her şey gelir.

ayyyy şok oldum yaaa allah korusun..allah rahmet eylesin canım...:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…