Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

swethome çok dogru sölemiş kızlar.sakın sıcak su koymayın karnınıza...herşeyin fazlası zarar.üşüttügümüz için karnımız agrıyo.onun için ayaklarınızı üşütmeyin...hep patikle çorapla gezin..ayakları sıcak tutun..geçmiş olsun zühalcigim...

ayyyy şok oldum yaaa allah korusun..allah rahmet eylesin canım...:1shok:

aslında ben de şu gamlı baykuşlar gibi oldum.
ama kzıalr uyarmak için mecbure akılda kalıcı oluyor böyle baştan geeçn şeyelr
allah korusn bir daha kismein başıdna geçmesin böyle şeyler.
zulallım sıcak nişatalı muhallabi yap kendine
canım.
hemen biraz su koy acağa suda eriitiğin nişastayı muhallabi kıvamında yada biraz daha sulu oalcka şekilde ayrla kat suya karışıtırak pişir varsa pekmez koy biraz yoksa şeker
iyice kaynat .
üzreirne de mis gibi ceviz felan kavur yağda at ye olur mu canım.
süper bir şey o adet ağrıalnıan iyi gelir.
a.s.

radyolojimin babasına ALLAHIM şifalar versin iyilik sağlıklar versin İNŞALLAH...
swetime katılıyorum bende duymuştumsıcak su koymamalı..çok geçmiş olsun zuhal cim..

canım inşallah transferin başarıyla gerçekleşir bebişlerin sana tutunur sağlıklı bir hamilelik geçirirsin hayırlısıyla bebişlerini büyütürsünnnn herşey gönlünce olsun hayırlısıyla bebişlerin sana tutunsunnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq:

Allahım acil şifalar versin canım dualarımız seninle inşallah ameliyatı çok başarılı geçer bu son olur acıları son bulurrr inşallahhhh:Saruboceq::Saruboceq:
zuhalim geçmiş olsun canımmmmm:1hug:

myhopem selam canım hamişliğini tekrar tebrik ediyorum ..çook sevindim...kendiliğindenmi kaldın tedavi gibi bişeyler uyguladınmı canım...?

myhopem selam canım hamişliğini tekrar tebrik ediyorum ..çook sevindim...kendiliğindenmi kaldın tedavi gibi bişeyler uyguladınmı canım...?

çok sağollll canımmmmm:1hug:
ben iki aydır dijital ovülasyon kiti kullanıyordum doktorum tavsiye etti malum kasımda aşılama demiştik en son o da arayı değerlendirelim bakarsınız gerek kalmaz demiştii neyse ama onun yanında başka topikten bir arkadaşımın tavsiyesine uyup süte balla tarçın-aslında sakızı tarçına bula demişti ama onu yapamadım-karıştırıp içtim eşimede keçiboynuzu pekmezi yedirdim birde diğer bir topikte spermlerin en etkili olduğu zaman sabah 6 denmişti kitte gülen suratı yakalayınca onu da denedikkkkktabi bu arada tefriciye faktörüde varrrr açıkcası Allahım nasip etti sonuçta ama hangisini sebep kıldı bende bilmiyorummmm bugün 3 de doktor randevum var inşallah kesinleşecekkk Allahım hepimize yaşatır inşallah anneliğiiiiiii:Saruboceq::Saruboceq:

ya ben bugün bişey anlamadım karma karışık mesajlar.lotusum yazmış.ben şimdi gördüm.canım lotusum.bu gün bebelerin tutunacak sana insallah..:Saruboceq::Saruboceq:
myhope canım ne kiti ben anlamadım .ovulasyon gününümü gösteriyo.bide kaça aldın canım.ismini yazsan diyorum.ayyyyy çok seymi istedin acep...hamile kadından..sırnaşık şey

cnm uyraın için teşekkür ederim,ilk defa koydum bende sıcak su torbası bi de dedimki ya şimdiye kadar neden koymamışım:roflol: iyikide koymamışım muhallabi yapmaya gidiyorum kendime cnm tşk tarif için

myopem,denefim, g_b_k kızlar ilginiz için çok teşekkür ederim,canlarım içimi okşadınız valalhi,insan bugünlerde hassas oluyo ilgi bekliyo malum öptüm kızlar

myhopem
hayırlı haberle gel inşallah bend eyarın gitmeyi düşünüyoum doktora
inşallah canım ya bir bunu atlatsam tam rahatlayacam da işteeeeee
geride bulamadimda ayyy çok sevindim myhopem cnm tebrik ederim cnm sen kaça aydan beri bekliyordun
çok sağol canımmmm:1hug: ben ilk nisanda başladım tedaviye ama ondan önce 3 ay yine bekleme süresi vermişti doktor bu arada kalabilirsin demişti o arada değil ama şimdiki arada geldi bebişim hemde tedavisizzzz Allahıma şükürler olsunnnnn:Saruboceq:
clearblue dijital ovülasyon kiti canım yumurtlama zamanını gösteriyor burda eczanede sordum 117 ytl dediler ama ben gitti gidiyordan kargo dahil 83 ytl ye aldım içinde 7 test kartuşu var geçen ay 3.üsünde gülen suratı yakaladım bu ay 2. sinde iki ay yetti bana yaniii canımsın yaaaa hamileyim değil mi ay hala inanamıyorum denef sanki testler yanlışmış gibi geliyor şu doktordan bir onay alsam tam rahatlayacam ama işte malum sebeplerden içimde hep bir korku varrr

ben onu ilk bu sitede duydum aratma yapmıtım nette.
fiyatı pahalı olanda var dı uygun olanda ama.
tamda araştıramamıştım.
kk da bayağı adaını duyuyorudm.
inşalah kullana herkese şifa olur

yuh neymiş o ya...anaaaaaaaaa o kadar para verilirmi be kuzum...dur kız gelip bi çimçikleyem seni.hamilesin tabi...ya anlamadım güleni yakaladım dedigin ne oluyo....ya kusura bakma çokmu soru sordum acaba... eger özelse özelden bekliyommm cevap

Clearblue Dijital Ovülasyon Testi

Clearblue Dijital Ovülasyon testi, kadının idrarında LH dalgalanmasını saptayarak çalışır. LH dalgalanmasının beklendiği siklus etrafındaki günlerde kullanılır, test kadınlara önceden ovülasyonun olacağı zamanı öğrenmeyi sağlar. Bir defa LH dalgalanması saptandığında kadın bu saptanan günde ve bir sonraki günde en doğurgan günlerindedir.
Clearblue Dijital Ovülasyon Testi, doğal yolla hamile kalmak için en iyi 2 günü tespit etmede en efektif ovülasyon testidir. Sonuç 3 dakikada belli olur.
Clearblue Dijital Ovülasyon Testinin kesinliği % 99 un üzerindedir.

canım Lh dalgalanması saptanınca ekranda gülen bir yüz ifadesi çıkıyor yok eğer saptanmamışsa boş bir çember gülen suratı yakalayınca da işte çalışmalar hız kazanıyo desemmmm

myhopem sen gebelik testi yapmadınmı.çift çizgi çıkmadımı...niye endişeleniyon hala bacım...

hem de iki kere ayrı markalarla sonra dün de kan testi ama testi yapan kadın doktor görmeden hamilesin diyemem dış gebelik olabilir ondada değerler yüksek çıkar dedi işte kafam ona takıldı birazzz dayak istiyom dimii ama ne yapayım denef bir düşük bir kayıp korku hep olacak zatennnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…