- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #2.381
ayyyy şok oldum yaaa allah korusun..allah rahmet eylesin canım...:1shok:
canım inşallah transferin başarıyla gerçekleşir bebişlerin sana tutunur sağlıklı bir hamilelik geçirirsin hayırlısıyla bebişlerini büyütürsünnnn herşey gönlünce olsun hayırlısıyla bebişlerin sana tutunsunnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq:guzeller msjlar karısık cıkıyor sınır oldum..........aralara gırdı benım msjlar......myhopeyı tebrık ıcın yazmıstım hep........
canlar sabah transferım var nasıpse duaya cok ıhtıyacım var benım:Saruboceq:yarın nete gıremeyebılırım ama ertesı gun nasıpse gırerım...ınsallah hayırlı haberler verırım sıze.......hepınız ALLAHA emanet olun:1hug:
myhopem ınan cok sevındım hamıslıgıne cok ıyı geldı bana transfer oncesı umut oldu......:CüvCüv::ecrin_bebek: sevgılerımle canım.......
KIZLAR RADYOLOJİDEN HABER VAR
babacığı şu an ameliyatta imiş.dua edin lütfen diyor.yanınd arefakatçi kaldığı için giremmeiş.
myhope çook özel selamlar gönderiyor.
dualrımıız bekliyor.
lütfen arkadaşımıınz babasıve bütün şifa bekleyeneler için dua edelim.
çok geçmiş olur inşallah
myhopem selam canım hamişliğini tekrar tebrik ediyorum ..çook sevindim...kendiliğindenmi kaldın tedavi gibi bişeyler uyguladınmı canım...?
myhopem
hayırlı haberle gel inşallah bend eyarın gitmeyi düşünüyoum doktora
aslında ben de şu gamlı baykuşlar gibi oldum.
ama kzıalr uyarmak için mecbure akılda kalıcı oluyor böyle baştan geeçn şeyelr
allah korusn bir daha kismein başıdna geçmesin böyle şeyler.
zulallım sıcak nişatalı muhallabi yap kendine
canım.
hemen biraz su koy acağa suda eriitiğin nişastayı muhallabi kıvamında yada biraz daha sulu oalcka şekilde ayrla kat suya karışıtırak pişir varsa pekmez koy biraz yoksa şeker
iyice kaynat .
üzreirne de mis gibi ceviz felan kavur yağda at ye olur mu canım.
süper bir şey o adet ağrıalnıan iyi gelir.
a.s.
alhan geldi mi
neyaptın alhan
ay maşlalh topiğiiz bugün kalabaklık ama kk nın kafaı karışık:))
inşallah canım ya bir bunu atlatsam tam rahatlayacam da işteeeeeemyhopem
hayırlı haberle gel inşallah bend eyarın gitmeyi düşünüyoum doktora
çok sağol canımmmm:1hug: ben ilk nisanda başladım tedaviye ama ondan önce 3 ay yine bekleme süresi vermişti doktor bu arada kalabilirsin demişti o arada değil ama şimdiki arada geldi bebişim hemde tedavisizzzz Allahıma şükürler olsunnnnn:Saruboceq:geride bulamadimda ayyy çok sevindim myhopem cnm tebrik ederim cnm sen kaça aydan beri bekliyordun
clearblue dijital ovülasyon kiti canım yumurtlama zamanını gösteriyor burda eczanede sordum 117 ytl dediler ama ben gitti gidiyordan kargo dahil 83 ytl ye aldım içinde 7 test kartuşu var geçen ay 3.üsünde gülen suratı yakaladım bu ay 2. sinde iki ay yetti bana yaniii canımsın yaaaa hamileyim değil mi ay hala inanamıyorum denef sanki testler yanlışmış gibi geliyor şu doktordan bir onay alsam tam rahatlayacam ama işte malum sebeplerden içimde hep bir korku varrrya ben bugün bişey anlamadım karma karışık mesajlar.lotusum yazmış.ben şimdi gördüm.canım lotusum.bu gün bebelerin tutunacak sana insallah..:Saruboceq::Saruboceq:
myhope canım ne kiti ben anlamadım .ovulasyon gününümü gösteriyo.bide kaça aldın canım.ismini yazsan diyorum.ayyyyy çok seymi istedin acep...hamile kadından..sırnaşık şey
ya ben bugün bişey anlamadım karma karışık mesajlar.lotusum yazmış.ben şimdi gördüm.canım lotusum.bu gün bebelerin tutunacak sana insallah..:Saruboceq::Saruboceq:
myhope canım ne kiti ben anlamadım .ovulasyon gününümü gösteriyo.bide kaça aldın canım.ismini yazsan diyorum.ayyyyy çok seymi istedin acep...hamile kadından..sırnaşık şey
inşallah canım ya bir bunu atlatsam tam rahatlayacam da işteeeeee
çok sağol canımmmm:1hug: ben ilk nisanda başladım tedaviye ama ondan önce 3 ay yine bekleme süresi vermişti doktor bu arada kalabilirsin demişti o arada değil ama şimdiki arada geldi bebişim hemde tedavisizzzz Allahıma şükürler olsunnnnn:Saruboceq:
clearblue dijital ovülasyon kiti canım yumurtlama zamanını gösteriyor burda eczanede sordum 117 ytl dediler ama ben gitti gidiyordan kargo dahil 83 ytl ye aldım içinde 7 test kartuşu var geçen ay 3.üsünde gülen suratı yakaladım bu ay 2. sinde iki ay yetti bana yaniii canımsın yaaaa hamileyim değil mi ay hala inanamıyorum denef sanki testler yanlışmış gibi geliyor şu doktordan bir onay alsam tam rahatlayacam ama işte malum sebeplerden içimde hep bir korku varrr
*****************************************yuh neymiş o ya...anaaaaaaaaa o kadar para verilirmi be kuzum...dur kız gelip bi çimçikleyem seni.hamilesin tabi...ya anlamadım güleni yakaladım dedigin ne oluyo....ya kusura bakma çokmu soru sordum acaba...eger özelse özelden bekliyommm cevap
myhopem sen gebelik testi yapmadınmı.çift çizgi çıkmadımı...niye endişeleniyon hala bacım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?