- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #2.401
lobi ne kızlar nerde anlıyamadım açıklasanıza..
yav myhopem bnei korkuttun ben doktora gitmedim.
daha
kan testne inaıdm bir de nasıl olsa kırmızıalr gelemdi diye
ben de de dış gebelik ihtimali var mı acaba ya
inanmıyorum ya yarın gideceğim inşallah.
ya öyle bir şey olursa
off allahı o ff bunun belirtis felan var mıa caba
canım çok sağol ya ben hep kan tahlilinin 2. kez yaptırayım diye düşündüm bir türlü yaptırmadım.ama normal şikayatler haricinde çok şükür başka bir şey yok .arada sol akısğımda ağrı oluyor am çok şiddetli değil.neyse yarın gideceğim inşallah.canlarım merhaba dışgebelik geçirmiş birisi olarak hemen bilgilendireyim sizleri...
Şu özellikler yoksa hiçama hiç endişelenmenize gerek...
Doktorlar bir hamileliğin dış gebe olmasında tanı olarak kan testine bakıyorlar 1 kere cıktı gebelik değilmi 2 .sni ve sizde kese görünmediyse sizin anormal bir durumunuz varsa yani (tek kasıkta cok ağrı adet sökülürkenki o kara kokulu lekelenmeler ) 2. testi isiyorlar ozaman bakılıyor eğer ozamanda gebelik varsa kanda 2gun içinde 2 katına cıkmadıysa değer teshis ozaman konuluyor... oyuzden içinizi ferah tutun okudugum kadaryla sizde böyle belirtiler yok. Endişelencek bir durumunuz yok canlarım
Buarada benim kasıgım cok ağrıyor kacgunden beri sızı şeklinde tüpüm olan kasıgım bakalım kafamda bimbir senorya var ama inşallh olmaz ya kist diyorum yada ordada diş gebelik oluştu
Alhanım iyi olmana cok sevindim
Radyolojim babacıgına acil şiflar versin duaarımdasınız
lotusum haberlerini bekliyorum canım
slm kızlar ne bar bizim topikten size bi cik diyip gidim dedim hep uğrarım buraya kızlar defne swet kızlar mrb... nasılsınız ben yarın rahim filmi çektiriyorummm...
slm kızlar ne bar bizim topikten size bi cik diyip gidim dedim hep uğrarım buraya kızlar defne swet kızlar mrb... nasılsınız ben yarın rahim filmi çektiriyorummm...
canım niye olmasın bak bende aşılama için bekliyordum hatta malum nedenlerden kasımda yaptıramayacaktık ona üzülürken bebişim tedavisiz geliverdi umudunu hiç yitirme inan senin bebişin de gelecek annesi hemde çok yakında inşallahhhhh:1hug:slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli sizilerin adina çok sevindim inanki bizede nasip olacakmi acaba
üst karinda mi bakti canim sana .usg derken .:)
yarin gidiyorum dua edin hiç bir terslik çikmasin rabbim yaridmcimiz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?