Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

vay bee teknoloji nasıl gelişmiş şaştımda kaldım yaw..hımmmm gülen yüz ha...benim yüzümü güldürdü diyosunn..denesemmi acaba...

kızlar alhandan selam getirdim sizlere.hem bebegi hem kendisi çok iyiymiş.kanaması durmuş.yatıyomuş.sadece yazılanları okuyomuş....yanlış anlamayın dedi.
alhancık biz yanlış anlamayız.sen yeterki iyi ol...öpt canım.

hımmm teşekkürler canım denefim..gördümm..ben çıkıyorum ee biraz gidip resim yapiim dimi yaaa...akşama burdayım görüşürüz kendinize iyi bakın canlarım...öpüyorum..

yav myhopem bnei korkuttun ben doktora gitmedim.
daha
kan testne inaıdm bir de nasıl olsa kırmızıalr gelemdi diye
ben de de dış gebelik ihtimali var mı acaba ya
inanmıyorum ya yarın gideceğim inşallah.
ya öyle bir şey olursa
off allahı o ff bunun belirtis felan var mıa caba

ayyy canım panik yapma ...yoktur öle bişey inşşşş...

hemen panik olurum vallahi.
ya ne bileyim o akdar ümitlendim mutlu oldum ama
nedense doktora gitmeey bir türlü yanaşmadım.
yarın kısmetse gideceğim.eğer yarın bir terslik çıakrsa ki sanmıyorum
perçembe keisn inşallah.
eğer bir şey olsa bugüne kadar belli olurdu değilm
5+4 deyim bgün
yani olurmuydu acaba?
neyseya düşünmeyeceğimzaten dün sinirleim bzoıuldu.ufacık bir şeyi büyüttüm saatlerce ağladım hem de kasılarak.
bugün heryerim ağrıyor ve resmen dün işknece görümüş gibiyim.gözlerim bile şiş .::))
bebeğimi züdm dün yetri kadar bugün bunu düşünmmeemliyim.ben
allahım kimseye kötüsünü vermesin.
myhopem boşver sen milelti canım
bende tabiofff allahım hayırlı gebelik verisn herkese

canlarım merhaba dışgebelik geçirmiş birisi olarak hemen bilgilendireyim sizleri...
Şu özellikler yoksa hiçama hiç endişelenmenize gerek...
Doktorlar bir hamileliğin dış gebe olmasında tanı olarak kan testine bakıyorlar 1 kere cıktı gebelik değilmi 2 .sni ve sizde kese görünmediyse sizin anormal bir durumunuz varsa yani (tek kasıkta cok ağrı adet sökülürkenki o kara kokulu lekelenmeler ) 2. testi isiyorlar ozaman bakılıyor eğer ozamanda gebelik varsa kanda 2gun içinde 2 katına cıkmadıysa değer teshis ozaman konuluyor... oyuzden içinizi ferah tutun okudugum kadaryla sizde böyle belirtiler yok. Endişelencek bir durumunuz yok canlarım
Buarada benim kasıgım cok ağrıyor kacgunden beri sızı şeklinde tüpüm olan kasıgım bakalım kafamda bimbir senorya var ama inşallh olmaz ya kist diyorum yada ordada diş gebelik oluştu
Alhanım iyi olmana cok sevindim
Radyolojim babacıgına acil şiflar versin duaarımdasınız
lotusum haberlerini bekliyorum canım

slm kızlar ne bar bizim topikten size bi cik diyip gidim dedim hep uğrarım buraya kızlar defne swet kızlar mrb... nasılsınız ben yarın rahim filmi çektiriyorummm...

canım çok sağol ya ben hep kan tahlilinin 2. kez yaptırayım diye düşündüm bir türlü yaptırmadım.ama normal şikayatler haricinde çok şükür başka bir şey yok .arada sol akısğımda ağrı oluyor am çok şiddetli değil.neyse yarın gideceğim inşallah.
bira n evvel hayırlıs sonucu alıp size yaarım inşalh.sende hmen bir doktor ile görüş canım.sadece üşütmüş de oalbilirisn.
kenini sıcak tut ve dikakt et hayatım.

slm kızlar ne bar bizim topikten size bi cik diyip gidim dedim hep uğrarım buraya kızlar defne swet kızlar mrb... nasılsınız ben yarın rahim filmi çektiriyorummm...

teşk.sultan49 bize arada uğraın böyle.
rahm filmini ne zman çektitreceksin.peki canım
inşlahah hemen etki eder.hamile kalırısn

slm canlarım nasılsınz?ben yatıyorum hep aklımdasınız yazdıklarınzı okuyorum.myhope canım hadı gözun aydın ınan cok sevındım.bebısımın kardeslerı artıyo ne guzel.rabbım ısteyen herkese versın ınsalah....görüiürüz canlarım...

ben geldimmmmmmm
doktor usgyle baktı 9 mm çapında bişey yakaladı gebelik başlangıcı büyük ihtimalle burası dedi daha erken olduğu için net göremedik ama haftaya inşallah görecezzzzz:teytey:
alhanım çok sağol canım sen nasılsınnnnn
pinkim ben çokkkk iyiyim canımmmm ya sen nasılsınnn:1hug:

slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli sizilerin adina çok sevindim inanki bizede nasip olacakmi acaba

üst karinda mi bakti canim sana .usg derken .:)
yarin gidiyorum dua edin hiç bir terslik çikmasin rabbim yaridmcimiz olsun.

Olmaz mi esaram ,bne kendimi anne olur muyum acaba derken bir an da hamileyim diye müjde veridm.üzülmek yok canim esram az önce adini görünce esara da bize süpriz yaapcak belli yakinda dedim. Yazdiğini okumadan.canim sen ve siz herşeyin en güzleine layiksiniz

hoş geldin sultan.beni kırmadıgın için çokkkkkkkkk tesekkür ediyom gülüm.rahim filmin kolay gelsin.hiç korkma.hersey güzel olacak.belki rahim fliminden sonra hamiş kalabilirsin...öpt canım seni...

myhopem canım çok sevindim senin adına.bebegin sana mıktanıs gibi yapışacak .bırakmıcak seni...sen çok iyi anne olacaksın....
swethom gülüm yarın sendende güzel haber bekliyoz.keseyi göreceksin insallah...sizler unutmayın en güzel anne olacaksınız.
darısı başımıza..
esram umudunu yitirme gülüm

slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli sizilerin adina çok sevindim inanki bizede nasip olacakmi acaba
canım niye olmasın bak bende aşılama için bekliyordum hatta malum nedenlerden kasımda yaptıramayacaktık ona üzülürken bebişim tedavisiz geliverdi umudunu hiç yitirme inan senin bebişin de gelecek annesi hemde çok yakında inşallahhhhh:1hug:
üst karinda mi bakti canim sana .usg derken .:)
yarin gidiyorum dua edin hiç bir terslik çikmasin rabbim yaridmcimiz olsun.

üstten baktı canım hatta niye biraz su içmedin diye fırça attıııııı:roflol:malum ilk 3 ayda sıkışık vaziyette gitmek lazım ultrasonda bebişi görebilmek için ama ben daha görülmez nasılsa bakmaz dediğimden dikkat etmedim onaaa senin kalp atışını görmen lazım sanırım değil mi inşallah pıt pıtı duyarsın canımmmm:1hug:

Mesaj Linki
öyle güzel konuştunki cnm burdaki arkadaşlar hepinizin kalbi okadar güzelki ben çok yakin arkadaşlarıma belki anne olamiyacagım dedigim zaman olmasın ölum yokya niye bukadar takıyosun dediklerinde çok kiziyoırum ben herzaman ole diyerek dolaşmıyorum insan arada içini dökmek iistiyor karşıdanda teselli bekliyor ters cevap alıncada kotu oluyor sizlerde böyle dedikçe içim oyle ferahlıyorki iyiki varsınız HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUMMM..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…