- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #2.421
slm canlarım nasılsınz?ben yatıyorum hep aklımdasınız yazdıklarınzı okuyorum.myhope canım hadı gözun aydın ınan cok sevındım.bebısımın kardeslerı artıyo ne guzel.rabbım ısteyen herkese versın ınsalah....görüiürüz canlarım...
Myhope çum şekerim hayırlı olsun yaaa...Ayy kusura bakma emi,bilgisayar bikaç gündür evde değildi yazamadım mesaj,Nehircim telefon etti müjdeyi verdi bana "myhope ta hamişmiş" dedi ama anca müsait oldumda yazabiliyorum tatlım.Çoooookkkk ama çoooooooooooook sevindim,Rabbim hayırlısıyla sağlığınızla bebişinize kavuşmak,kucağınıza almak,büyütmek,güzel günlerini görmek etsin...
Maşallah ne bereketli aymış,3 hamişimiz birden oldu,mucize gibi valla,Elhamdülillah...
Lotusçum,transferin yapılmış tatlım,hadi bakalım hayırlısı,sendende Allahın izniyle,hayırlısıyla müjdeyi bekliyoruz,sen fazla kalkma yerinden,bol bol istirhat et olur mu canım?
Kıızzzzz SWET,sen hala doktora gitmedinmi,kızacam şimdi sana haaaa,biz 4 gözle haber bekliyoruz burda,sen daha doktora gitmemişsin.Hadi çabucak git,bize güzel haberlerle gel emi?
Mavişim hoşgeldin,nasılsın?Ne var ne yok?Neler yapıyorsun bakimmmm....Acemcim nasıl?İyidir inşallah,çok selam söyle olur mu?Öpüyorum seni..
Radyolojicim,acil şifalar tekrar canım.Düzelcek inşallah her şey,İnan,dua et ve tevekkül et.Her şey yolna girecek,sabır arkadaşım....
Alhancım sen nasılsın,yeğenimiz ne alemde,nasıl gidiyor hamişlik anlat biraz:))
Kızlar iyi geceler diliyorum,öpüyorum hepiizi,görüşmek üzere,kendinize dikkat,herşey gönlünüzce olsun,İstediğiniz her şey Allahın izniyle hayırlısıyla olsun ....Öptüm şekerlerim....
kızlar ben geldim.misafirlerim vardı.onları gönderdim.etrafı toparladım.kocayıda uyuttum.hemen buraya geldim.zühalim ve maviayım nasılsınız...
lotusum acep gelirmi bu akşam dedim.ama yok gelmemiş.olsun şimdi dinleniyordur...bugün hem yorucu hemde stresli bi gün oldu onun için.
herkese iyi akşamlar.öpt canlarım...
Hoşbulduk gbk ama ben buralıyım zaten :)))
Buranın yerlisi sayılırım:roflol:
Yok canım atlamadım niye atlayayım..
Bu aralar o kadar önemli haberler veren varki, onlara takıldım biraz..
Sende hoşgeldin:1hug:
Ben bu arada nevinırmak'ın kerdeşiyim..Belki bilmiyorsundur..
Ama senin hakkında fazla bilgim yok bebiş istiyor muydun sen?
çok tatlısın yaaa Şeniz bak işine bizde snei çok seviyoruz hihoyyytgünaydın canlarım.sizleri çok seviyom...şuan biraz işlerim var.sonra takılacam sizlere.kib.a.s.
kızlar günaydın hayırlı ve bereketli günler olsun inşşallah nasılsınız canlarımm..
canım tahmin ettim zaten buralı olduğunu yerimseniben
ama uzun zamandır uğramadın galib oyüzden benden bir hoşgeldindi sadece :içelim:
evet gerçekten çok güzel haberler var topicte, bende hergün yeni bir haber almaktan çok hoşlanıyorum :hooray:
ben şuan için bebiş beklemiyorum bazı nedenlerim var çünkü
ama inşallah yakında bende o listeye dahil olcam...
tekrar tanıştığıma memnun oldum, öptüm sevgilerimle Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?