Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Evet myhopem galiab kalb atişini göreceiz ama duymyacapiz herhalde
hakkimzida hayirlisi.
Esra burada herşey ve her dert paylaşilirken ayni duygular sahipken, nasil anlamayiz ki seni, tüm dünya imkansiz dese bir ümit vardir.
Allah hiç bir zaman bütün kapilari kapatmaz.
Sen dualarini eetmeye devam et ama çalişlmalari aksatma .tedavi ise tedavi bakim ise bakim canim .
Hiç kimse ne olacaüğini elbette bilemez.
Bak ben hamile olacağimi bilezmezdim, şimdi de ne oalcağini bilemem uamrim bebkelrimiz bizlere gelir kucağimzia aliriz.ama iyi düşün iyi olsun canim.mutlu ol mutlu her zaman hepimzideç..hayat o akdar zor ki birde biz kafamizi bozup iyice zorlaştirmayalim değil mi?

myhopecim canım nasılsın tatlım....
dün tebrik mesajları yzdım ama mesjalar alt üst tü ....
tekrra tebrik ederim canım inna çok sevindim gözün aydın...Rabbim sağ slaim kucağınıza almayı nasşp eylesin inşallahhhhhhhh:ecrin_bebek:

alhanım canım benim iyi olmanıza çok sevindim Allaha emnaet olun canım...
Bol bol yat dinlen kendine dikkat et tatlım...
öpüyorum görüşmek üzere canım:1hug:

alhancım san msj. yazmıştım ama okumadın heralde cnm ya da mesajlar karışıyo arada

pink rose sana tşk etmeyi unutmuşum cnm kusuruma bakma teşekkür ederim sanada cnm sen nasılın iyimsin ?

kızlar ben geldim.misafirlerim vardı.onları gönderdim.etrafı toparladım.kocayıda uyuttum.hemen buraya geldim.zühalim ve maviayım nasılsınız...
lotusum acep gelirmi bu akşam dedim.ama yok gelmemiş.olsun şimdi dinleniyordur...bugün hem yorucu hemde stresli bi gün oldu onun için.
herkese iyi akşamlar.öpt canlarım...

Myhope çum şekerim hayırlı olsun yaaa...Ayy kusura bakma emi,bilgisayar bikaç gündür evde değildi yazamadım mesaj,Nehircim telefon etti müjdeyi verdi bana "myhope ta hamişmiş" dedi ama anca müsait oldumda yazabiliyorum tatlım.Çoooookkkk ama çoooooooooooook sevindim,Rabbim hayırlısıyla sağlığınızla bebişinize kavuşmak,kucağınıza almak,büyütmek,güzel günlerini görmek etsin...

Maşallah ne bereketli aymış,3 hamişimiz birden oldu,mucize gibi valla,Elhamdülillah...

Lotusçum,transferin yapılmış tatlım,hadi bakalım hayırlısı,sendende Allahın izniyle,hayırlısıyla müjdeyi bekliyoruz,sen fazla kalkma yerinden,bol bol istirhat et olur mu canım?

Kıızzzzz SWET,sen hala doktora gitmedinmi,kızacam şimdi sana haaaa,biz 4 gözle haber bekliyoruz burda,sen daha doktora gitmemişsin.Hadi çabucak git,bize güzel haberlerle gel emi?

Mavişim hoşgeldin,nasılsın?Ne var ne yok?Neler yapıyorsun bakimmmm....Acemcim nasıl?İyidir inşallah,çok selam söyle olur mu?Öpüyorum seni..

Radyolojicim,acil şifalar tekrar canım.Düzelcek inşallah her şey,İnan,dua et ve tevekkül et.Her şey yolna girecek,sabır arkadaşım....

Alhancım sen nasılsın,yeğenimiz ne alemde,nasıl gidiyor hamişlik anlat biraz:))

Kızlar iyi geceler diliyorum,öpüyorum hepiizi,görüşmek üzere,kendinize dikkat,herşey gönlünüzce olsun,İstediğiniz her şey Allahın izniyle hayırlısıyla olsun ....Öptüm şekerlerim....

GAAK ın en güzel anneleriiiiiiiiiiiiiiiii,ilk hediyeleriniz bendeeeeennnnn....Emzikler,biberonlar..............Yaaaaaaaa...Seçin beğenin alın istediğinizi,sanal hediye bu kadar oluyor:)))))))))))))

Gerçeklerini göndermek isterdim,şimdilik bunlarla idare edin emi?Bunlar Nevin teyzenizden demeyi de unutmayın sakın.Kendinize iyi bakın,görüşmek üzere,öptüm canlarım......

Bu nasıl ama,süper dimi?Bayıldım ben.Çocuk aynada kendini görse ödü kopar heralde:)))))

Son iki resimdekileri ben yapmadım,yanlış anlaşılmasın,KK da bi topikten kaydetmiştim galiba lazım olur birgün diye:))))Umut dünyası napalım....(((

Son düzenleme:

canım hoşbulduk tatlım... sitenin azizliğine uğradım akşam akşam (
aynı değişen bişey yok canım yaa ...Hiç birşey yapmıyorum sıkıntı stres başkada bişey yok :çok üzgünüm:

canım a.s. aceme selamını iletirim... acem ii evde arada bir fırsat buldukca bakıyor topiğe ... ...

umarım sende iyisindir canım yaa... görüşemiyoruz bayadır... neyse kendine iyi bak emi nehir kardeşimede selamlar..
ikinizide öpüyorum canım..Allaha emanet olun emi

lotusum canım arkadaşım umarım herşey yolundadır canım... Hayırlı uğurlu olsun inşallah
kendine dikkat et emi yat dinlen sakın kalkma ...
uygun olduğun zaman görüşürüz canım...

Hayırlı haberlerini almak dileğiyle canım... öpüyorum seni ALlaha emanet ol canım arkadaşım..
Rabbim inşallah gönlündeki muradını muradımızı tez zamanda nasip eylesin....
Rabbim yardımcın olsun kuzum. öpüyorum snei:1hug:

denefim canım nasılsın tatlım .. ehh idare eder iyi diyelim iyi olalım hesabı... napalım
evde iyice sıkıldım artık...
AKşam sohbeti yaparız dedim ama malesef sitenin azizliği tuttu gene... töbe yaaa..

kuzum öpüyorum seni... kendine iyi bak ALlaha emanet ol canım... anneciğine ii bak emi selamlar...
:1hug:

günaydın kızlar valla oku oku topiğin sonu görünmedi bırakdım en sonunda nedim
yoksa yazmaya zaman yetmeyecek:roflol:lotusum canım transferin hayırlı olsun inş
yat kalkma sakın yerinden sonuç alanakadarşutarafagitti
alhanım canım korkma sakın oluyor böle ara kanamalar yengemden biliyorum
oğlu şuan 6 aylık nur topu gibi içini ferah tut Şenizdenefcim nasılsın bacım günler
falan başlamışsın kış sezonuna geçmeye altınmı dolarmı kıznaniknanik
radyolojim canım nerelerdesin okuyamadımki msn kapalı burda yoksun
bilen varsa sölesin nerede bu kız:çok üzgünüm:veeee bütün gece bekçileri mavi ayım
nevinim öpüyorum sizlerideŞenizmyhopem seni unuturmuyum hiç ikinizide öpüyorum
DENEF BEN DEMEDİMMİ NÜFUS PATLAMASI OLACAK DİYE:roflol::roflol::roflol:
ne bereketli ay be maşallah hadi sıra sizde inş:Saruboceq:

Herkese günaydınlaaaarrr..a.s.
Geçenlerde uzunca bir süre uğramıyordum..Ama şimdi ilk işim buraya girmek oldu yahu..
Artık öyle haberlerle dolusunuzki, her girdiğimde yeni bir haber alıyorum..
Ve elhamdülillah bu sıralar hamilelik haberi aldım hep..
Hadi topiğe giriyorum tamam ama artık cevap yazmadanda duramıyorum..
Abliş merak etme Allah'ın izniyle o eklediğin resimlerdeki herşeyi alacam yapacam ben yeğenime inşallah..
Boşuna mı kaydettik her gördüğümüz örneği, her gördüğümüz eşyayı bilgisayara..
Rabbim izin verecek, ol diyecek ve benim nazlı yeğenim gelecek inşallah..kaydirigubbakcemile5

Myhope seni tebrik etmiştim hemde ağlayarak yazmıştım ama silinmiş sonra mesajlar..
Sonra silindiğini görünce sinirlendim bir daha yazmadım..kötükedihüso
Tekrar tekrar söyleyeyim Allah tamamına erdirsin hayırlı sağlıklı, bir evladın olsun inşallah. Rabbim bu bebeğine hayırlı sağlıklı uzun ömür ihsan eylesin inşallah..Güzel günlerini göstersin inşallah..

Lotusçum transferin gerçekleşti inşallah..
Bak herkes söylemiş sakın kalkma..Sen doktorlara bakma normal hayatına dönebilirsin derler ama sen sakın dönme olur mu
İnşallah 11 gün kaldı müjdeli haberi almaya..Artık topiğin hızına yetişemiyorum sıra sendemi bakalım.Yoksa senden önce birisi hamiş olacakmı..
Olsun kız olsun Önce başkası olsun 11 gün sonrada sen ol inşallah..

Swet bencede nasıl gitmezsin doktora anlayamıyorum!! Çok kızdım sana..
Bugün gideceksin inşallah, bir dahada sakın ama sakın ihmal etme kontrollerini olur mu??
Allah korusun ihmale gelmez..Yeğenimize iyi bak, küçük teyzesinin selamı var ona:lepi:

Alhancım sende bebişinde Allah'a emanet ol..Korkma Rabbimin izniyle tamamına erecek hayırlısıyla kucağına alacaksın inşallah..Sakın yerinden kımıldama başkaları yapsın her işi.Sen sultansın artık..

Maviş kocacığın yok tebi dimikötükedihüso Geceleri sabahlara kadar sörf yapıyorsun..
Başka zaman fırsat yok zaten dimi hihi :))

Denef ablam iyisindir inşallah..İyi ol tebi..Hazırla vücudunu bebişine inşallah..

Radyoloji çok geçmiş olsun..Rabbim babana Şafi ismiyle acil şifalar versin inşallah...
Yav şu meşhur listede ablamı aralara sıkıştırsan olmamı yaa:roflol:

He geçen silinen mesajımda diyordum, kıskanın azcıkta çalışmalara hız verin yahu..
Bakın çalışınca oluyor:roflol:

Neyse herkese günaydınlaaarrr..Herkes için hayırlı ve mutlu bir gün olur inşallah..

Hepiniz Allah'a emanet olun..:1hug:

nehir 21 hoşgeldin canım, ne güzel eyler yazmışsın, ama beni atladın arada...
neyse ilk selamı ben vereyim...
bu arada herkese günaydınnnnnnnnnn

Hoşbulduk gbk ama ben buralıyım zaten :)))
Buranın yerlisi sayılırım:roflol:

Yok canım atlamadım niye atlayayım..
Bu aralar o kadar önemli haberler veren varki, onlara takıldım biraz..
Sende hoşgeldin:1hug:

Ben bu arada nevinırmak'ın kerdeşiyim..Belki bilmiyorsundur..

Ama senin hakkında fazla bilgim yok bebiş istiyor muydun sen?

canım tahmin ettim zaten buralı olduğunu yerimseniben
ama uzun zamandır uğramadın galib oyüzden benden bir hoşgeldindi sadece :içelim:

evet gerçekten çok güzel haberler var topicte, bende hergün yeni bir haber almaktan çok hoşlanıyorum :hooray:

ben şuan için bebiş beklemiyorum bazı nedenlerim var çünkü
ama inşallah yakında bende o listeye dahil olcam...

tekrar tanıştığıma memnun oldum, öptüm sevgilerimle Şeniz

günaydın canlarım.sizleri çok seviyom...şuan biraz işlerim var.sonra takılacam sizlere.kib.a.s.
çok tatlısın yaaa Şeniz bak işine bizde snei çok seviyoruz hihoyyyt
kızlar günaydın hayırlı ve bereketli günler olsun inşşallah nasılsınız canlarımm..

allah sana da hayırlı bereketli gün nasip etsin...hamd olsun iyiyiz ben bugün nöbetçiyim galiba...kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlarrrrkaydirigubbakcemile3
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim çok sağolun kızlar iyiki varsınızzz o kadar güzel şeyler yazmışsınızki inanın gözlerim dolu dolu okudum hepsini Allahım bu duyguyu isteyen herkeze yaşatır inşallah en kısa zamandaa :Saruboceq::Saruboceq:

Hım anladım çok teşekkür ederim hoşgeldim öyleyse..
Ama ben dahada hoş gelmek istiyorum bu topiğe herkes hamiş olsun istiyorum inşallah..
Gerçi myhope un hamileliği şok etkisi yaptı bende.Bi süre algılamaya çalıştım, mesajı yeniden okudum :roflol: ve özellikle ona çok sevindim..

Demek nedenlerin var..Bir yerlerde eşin askere gidecek diye okumuştum...
Yoksam değil miydi CADIARZU

Neyse seni listeye alalım inşallah..Ama bekleme listesine değil hamiş listesine..İnşallah istediğin zaman beklemeden kavuşursun yavruna:ecrin_bebek:

Bu arada pinkrose, myhope denef abla sizlerede günaydınlar efem:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…