Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Merhabalar
doktora gittim geldim ben de
şükürler olsun.sorun yok.bebeşim yerinde duryiormuş.15,8 mm
teyzeleri. tabi kese bu
15 gün sonra kalp atışalrını duyacakmışız.
inşallah hayrılsı ile

Merhabalar
teyzeleri. tabi kese bu
inşallah hayrılsı ile

Hadi hayırlı osun canım.İnşallah nabzınıda duyacaksın,hayırlısıyla kucağınada alacaksın,öpüp koklayacaksın,büyüteceksin,Rabbimin izniyle....Kendne dikkat et canım aman haaa....Nasılsın varmı bulantı baş dönmesi falan?

selam kızlar nasılsınız ben iyiyim deli bozuk işte haytımın güzelliklerini yaşamaya çalışıyorum çünkü yaşamak güzellllllllllllllllllllll

swetçim hadi hayırlı olsun cnm

Merhabalar
teyzeleri. tabi kese bu
inşallah hayrılsı ile

hihoyyyt:teytey::dance::1hug:kaydirigubbakcemile5
anlatabildimmi gülümmmmmm...

çok sağol canım.en kısa zamanda senin başına gelsin inşlalah.kalp atışları ,kaç gram nedir nedir telaşı.
::))
canım aslında benm mide de fazla ca gaz ve şişkinlik yapıyor .tam anlamıyla bulantı diyemem ama bazı zamanalrda bazı yiyeceklere karşı kötü oluyorum o kadar.yani çok abartılı değil şu an çok şükür.
ama daha sonra artıyormuş kısmet bakalım .allah hayırlı etisn .
bu arada sadece ağlama krizleri geliyor arada.zaten sulugöz idim şimid daha çabuk ağlıyorum.

hihoyyyt:teytey::dance::1hug:kaydirigubbakcemile5
anlatabildimmi gülümmmmmm...

seni anlama olur muyum gülüm.
en kısa zamada sende beni mutlu et gülüm allahın izni ile olur mu
ama içim de artık daha bir hzuur var.hamileyim diyebiliyorum çok şükür.
allah tamamnı hayır ile getirmke nasip etisn.
ama ağlama krizlerim geliyor.
baqzı sebeblerden ve dünyanın halinde bu bebeğe yazık ettim.bu dünyayı haketmiyor.nasıl bir ortama geliyor diye ağlıyorum arada

oooooo hamilelik belirtileri erken başladı bacım.yandı senin koca.9 ay boyunca çekecegi var senden....gülüm önemli olan sen yetiştirceksin eşinle beraber.gerisi boş.egitimini vereceksin.okutacaksın.onu cahil bırakmayarak bu hayatta dimdik kalmasını saglayacak olan anne ve babalardır.güçlü ve mutlu ol..bebegin hamileyken sen nasıl yaşarsan aynısını oda yaşar bunu unutma.kaç sene bebek bekledigini hep hatırla.ve şükret ALLAHIMIZA....HEP POZİTİF OLKİ BEBEGİNDE HEP POZİTİF OLSUN..ANLAŞTIKMI CANIM...Bİ DAHA BÖLE KARAMSAR ŞEYLER DUYMAYACAM SENDENNN KIZARIM BAK...klava:

slm güzel anneler ve anne adaylari nasilsiniz swethome cnm hayırlısıyla büyütursun inş çok güzel bir duygudur düşünebiliyorum a.s. a.s. a.s. a.s.

tamam denefim söylemem.
:))))
utandım şimdi.
eşimde sen istedin şimdi deböyle ağlamk yok diyor:))))
canlarım sizleri çok öpüyorum biraz kapatacağım işim var.
esra ve denef siz keisn yakında hamileisnzi.pinkrose-burcu nevinırmak-nevin gbk peşpeşe göbek yarıştıracağız
hadi bakalım hadi çalışın çalışın

insallah canım.herkes hamiş olsun burdaki arkadaşlarım.....:Saruboceq::Saruboceq:

Amin canım,inşallah hayırlısıyla gelsinler bizimkilerde artık.Yaşlandık valla beklemekten:)))

Göbek yarıştırmak çok zevkli olur bencede,düşünmesi bile güzel valla....

Öyle herşeyede ağlama kız,tamam hormonların değişti anlıyorum ama ağla ağla nereye kadar.Sen hep gülki bebeğin de mutlu olsun,gülsün canım....

inşşş cnm tek temmenimiz hayırlısı bu arada herkez annelik duygusunu tatdar inşkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

selam kızlar.herkese iyi akşamlar.nasılsınız.benden bu ay bebiş beklemeyin.çünki anlarsınız ya....
darısı öbür aya.:a015:
kızlar ben bugün bi delilik yaptım.uzun saçlarımı kısacık kestirdim.hehe bu sayede 10 yaş gençleştim....:roflol:

çok yakışmıştır cnm inanıyorumki

Canım bu ay hamiş sayımız çok şükür ,çok...Seni idare ederiz arada merak etme sen şekerim ama bidahaki ay için söz veremem yanicimeeee...

Oooohhh iyi yaptın bende geçen sene yaptırmıştım aynısını ama benim kuaför beceriksiz çıkmıştı rezi etmişti saçlarımı neyse uzadıda rahat ettim.Ama sen memnunsun sen memnunsan bende memnunum...Ne o kızzz depresyondamısın.Kadınlar depresyondayken saçlarıyla oynarmış öle diyolar yaaaa:)))))

Sen her halinle güzelsin yavrum,güzele ne yakışmaz,öptüm...

sagol esram.bana göre yakıştı...ama eşim çok kızdı.sen bu akşam ananın evine git gelme dedi...:roflol::roflol:
uzun saçı çok seviyoda benim koca.hem zaten aramızda 10 yaş var.bide saçımı kestirince 10 yaş daha gençleştim.arada oldu 20 yaş farkı...onun için koca depresyona giriyo ben saç kestirince.artık 3 gün surat asar...aman rahat ettim ya...yıkıyon kurumuyodu.
nevinim insallah öbür ay sendende bekliyoz gülüm hamiş haberi...yok depresyonda degilim tarz yaptım...sırnaşık şey

Son düzenleme:
denefim kökü sende değilmi uzar bacım

ay ne güzel eşimle aranda 20 yaş ben daha çok kızdırırdım ohhhhhhh sefamız olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…