Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

nazım gel bende seni bi öpemmmmŞeniz
nasılsın canım....korunurken hamile kalırsan zaten kesin radyolojinin 6 .hissi olduguna inanacam...o sırayı ben bozdum.malasef ...dertler bitmiyoki tedavi olalım.bu ay tedaviye başlıcaktık.kayınvalidem böle olunca gidemedik...neyse aman ayaga kalksında bebede yaparım kariyerde...:roflol::roflol::roflol:

günaydın kızlar, beni listeye koymamışsınız...
ama şuan erken zaten...
allah nasip ederse hayırlıu zamanda olsun inşallah..

senden sonra bana geliyor sıra heyecanla bekliyorum inşşşşşşşş...

kızlar listeyi ve sıranın bana yaklaştığını görünce selamı sabahı unutuverdim yaw..
günaydın canlarım sevgiler size..hayırlı günler hayırlı bebeler inşşş...hamişlerede hayırlı hamilelikler olsun inşşş..günleri gelince bi avazda doğursunlar inşşşş..
denefim sen sırayı bozmadın canım en çok sen hakkettiğin için hemen hamiş kalmanı diliyorum yüce mevlamdan inşşş..hayırlısıyla hepimiz hamiş olucaz inşşş..

oo liste maşllah bayağı bir rağbet görüyor.
rabbi hayırlıs il inşallah peşpeşe hamiş haberelriniz aldırsın bize.
kızlar nasılsınız baklaım bugün

oooo bana çok var acaba ara versekte sıra gelincemi çalişsak çok yoruldum artıkta:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

ya kızlar hamiş olan ve olmuyan yardımcı olursanız sevinicem YA BEN GİT GİDE UMUT KORKMAYA BAŞLADIM BİR SENE SONRA HAMİŞ KALN VARMI YA GELECEK AY OLUR DİYORUM AMA BUNU OLACAGI YOK KIZLARYA RAMAZAN BAYRAMINA HAMILE GİTMEYİ İSTERKEN KURBANA HAMİŞ GİDEMİYOM BUDA CANIMI ÇOK ACITIYOR

olmaz mı
canım ya
zaten bir yıl olmaması normalmiş.
güzleim bu yumurta ile sperm hücrelerinin bribirni bulması sadece bir günlük bir şey
ve herşeyin düzeli olamsı seninde çalışmalar tittiz bir şeikşde yapman laızm.
bir ara kan sayımı yaptır canım.
sen kanın düşüse ilçları kullan.o sırda hamile kalbilirisn
birde ben gaezte de olkudum kadının biri yıllarca hep hamile klamış düşük yapmış.araştımlar b vitamini esksikliği varmış
onu düzenlemişler doğurmuş.
bend emesela ilk defa hayatımda b vitamini iğnesi ve kan şurupalrı olmuştum.doktor kansız olduğum için vermişti.
ondna sorna haömile kaldım.belkide bağlantılırıdrç
morallni yüksek tut klava:
çalışmalra devammmmmmm canım:asigim:

öncelıkle hepınıze slm canlarım.nasılsınız bakalım?bız cok ıyıyız mıde bulantılarım hafıfledı bıraz ınsallah gecer kısa zamnda.

eveeet esracım geleyım sana canım moralını yuksek tut bende 1 sene sonunda hamıle kaldım öyle cocuk yapmak bıkac ayda olsa dunyada nüfüs patlaması olur dımııı ama?sıkma canını hepınız için duacıyım ben rabbım sızınde yüzünüze gülsün insallah...görüşürüz canım arkadaslarııımm

iyi akşamlar kızlar ben geldim nasılsınız bakem hihoyyyt
ben iyi sayılırım kayınvalidem bizde oturuyoz namaza durdu size bakim dedim
ben yokken baya kaynatmışınız aferim size
esracım senin bu ümitsizliğin üzdü beni yapma güzelim daha 1 yıl
birazdaha zaman bak listede geldi sıra bana valla omuzlarıma yük oldu:roflol:
nolcak şimdi bilmiyorumfisfisfisşaka bir yana olucakdır canım sabret sen hele
haydi toplaşında akşama az kaynatak beeee herkesi bekliyom 11 de burdayım öptümŞeniz

alooooooooooooo.ben geldim.hastaneye gittim .sizlere bi bakam dedim.
esram canım yapma böle ama.benim yerimde olsan oooooooo heralde depresyona girmiştin.bak bana .17 sene oldu hala yok...
artık çocukta istemiyom kariyerde.:roflol:çocuk yapacazda ne olcak sanki bu çileli dünyaya.kızım olursa bana çeker benim, çektigim çileleri yaşar...oglum olursa.. hayatı boyunca sorumluluk .aman ben artık çocuk mocuk istemiyom.çabada göstermicem bundan sonra....oh be dünya varmış.eşimede sölücem bu akşam çocuk istiyosan boşa beni .al başka birini....yeter, bi dahamı gelecem ya bu dünyaya.çocuk olmaz ayrı dert..ayrı yaşamak istersin kocanla başbaşa kalmak istersin ayrı dert....yok anam yok ben en iyisi bi psikologa görünem tırlatmaya başladım....:a015:kafamçokkarıştı

laelaelaelaelae haklısın canım...kaç kere girdim çıktım o depresyona ben ..artık otomatiğe bağlandım girip hemen çıkıyom yaw..kendimi toparlamasını öğrendim tabii.vız geliyo depresyon falan anlıycan canım..onu bile alt ediyoz..zaman herrr şeyii öğretiyoo..bunada şükür deyip otutturuyo yanii....
denefim salla gitsin canım derdimiz büyük ama elden gelen yok..ALLAHTAN gelene amenna canım...haaa bide sağlık olsun dimi...sağlık olsun..kaydirigubbakcemile5

yapmayın be kızlar kımse depresyona fılan gırmesın nolur.....bırbırımıze destek ıcın bu topıcteyız.......hep dıyorum patlama olacak dıye belkıde basladı o nufus patlaması donemı bellımı olur????????hepınızı cooooooookkkkkkkkk sevıyorum canlar..........a.s.:1hug:

bu arada topıcte kacaklar cogaldı dıkkatımden kacmıyor haaaaaaa:mymeka:klava:hanı bızım topıgın kuralıydı herkes gunde en az bır msj atmaya zorunluydu.....:çok üzgünüm:

günaydın kızlar ooo ebebkten vazgeçmek yok.döverim sizi ,
her zman bir umut var.
tamam büyük soumluluk.bebeklerimiz öyle bir döneme geldiki yazık onlara demekten başka bir şey gelmiyor elimden.
ben dün gün bıyu nasıl bir dünyaya geliyorusn bebeğim dedim durdum.
sonunda gece ağla ağla bir hal oldum.
şiş gözler ile geldim işe.
üstüne birde adet sancıalrım başladı.ya var mı böyle bir şey bugün benim adet günüme denk geliyor. ve adet sancısı çekiyorum.hayrol ainşallah

nii bebekten vazgecersiniz hı yasakkelime
umutsuzluğa kapılmak yok kaydirigubbakcemile

günaydın kızlar.
ne ediyorsunuz yaaa
ben bile niyetlencem nerdeyse, sizin yaptığınız işmi
lütfen yani, ümit kaybetmek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…