- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #2.781
esracım naber
nasılsın
görüşemiyoruz
Canım arkadaşlarım nasılsınız uzun zamandır giremedim iş yerinde internet arızalıydı ve işler yoğundu nasılsınız bakalım .hepinizi çok özledim .
Biz çok iyiyiz .6 aylık olduk artık ama hala cinsiyetimiz belli olmadı göstermiyor yaramaz kapatıyor bacaklarını pazartesi gideceğim şeker testi için o zaman iyişallah ögrenirim. Hiç birşey alamadım daha sadece bakıyorum mağazalara
sizler nasılsınız bakalım haberler varmı
can ciger guzularım.ben geldim yine ama fazla takılamıcam...depresyondayım...beni bu aralar fazla beklemeyin.hem kayınvalidemin rahatsızlıgı hem bebe özlemim beni çok yordu.bi müddet kk ya gelemicem.sizleri çok seviyorum.Allaha emanet olun.kusura bakmayın..sizler benim gerçek dostlarımsınız.....:a015:senağlama
canımmmmmmmmm nolur uzulme bızıde uzme.....tamam toparla kendını ama bızıde ıhmal etme..:çok üzgünüm:..ıyı haberlerını beklıyoruz:1hug:
cnm denefcim üzme kendini benide üzme ben burda sıkıntılarıma atıp gidiom sizler sağolun sende sıkıntılı olunca gel bizi bırakma öpüyorum seni Allah şifa versin inşallah kaynanada sende canın sıkılamz üzülemzsin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?