Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

günaydın kızlar
doğrusnu söylemek gerekirse bende ümitsizlik içindeyim.korkuyorum kendi adıma.alah herşeyin hayırlısını versin ama bebişim hiç glmeyecek zannediyorum .dün eşim hamile olduğumu görmüş rüyasında.bu kaçıncı rüamız.o kadar çok takıyoruz ki kafaya sürekli rüyalarımızda görüyoruz.zaten o bu konuu açınca iyice kahroluyorum.ooofffff off.ne oolacak benim bu halim bilmem

ana sabah sbah ne bu umutusluk bulutları
lütfen kızlar her istediğimiz gerçkeleşecek.
allahım aifyet ver diyeceksiniz umutusuzluğa düştüğünüzde.
rabbim hepimizn deridnin devasını verecek.
ben bir ara öyle umutsuzdum ki hayatımda hiç bir şeyin yoluna girmeyeceğini hep bir kısırdögü olacğaını düşünüyorudm.ve hep öyle oluyordu.
sonra kendi kendimi mutzsuz ettiğimi farkettim.ve ne istiyorsam hep oalcka dedim konuşurken de hep arkadaşlarla khakahalar attarak şu olacak bu oalcak deidm sonra ben mutlu oldum, ve olmasını stieidğim çok şey gerçeklşri.
en azındna gerçekleşmeyen şeyler varsa farkında değildim çünkü olumsuzlukları düşünmedim.
şimdi de bunu başarsam çok mutu oalcağım biliyorum .
lütfen iyi düşünün iyi olsun

günaydın canlarımm..haklısınız galiba..kara bulutları çıkaralım aradan..bebişlerimizin gelişini düşünelim hayırlısıyla inşşş..sizleri çok seviyom ben yaa..

Esra baktım da aslında hepsi de zilli şeyler
kız çocukalrına ne güzel olur yav.
Allah hepimize de bunalrı kullanmka naip etisn.
Kız erkek ne farkeder allah hayırlıs ve sağlıklı etisn

can ciger guzularım.ben geldim yine ama fazla takılamıcam...depresyondayım...beni bu aralar fazla beklemeyin.hem kayınvalidemin rahatsızlıgı hem bebe özlemim beni çok yordu.bi müddet kk ya gelemicem.sizleri çok seviyorum.Allaha emanet olun.kusura bakmayın..sizler benim gerçek dostlarımsınız.....:a015:senağlama

cnm denefcim üzme kendini benide üzme ben burda sıkıntılarıma atıp gidiom sizler sağolun sende sıkıntılı olunca gel bizi bırakma öpüyorum seni Allah şifa versin inşallah kaynanada sende canın sıkılamz üzülemzsin cnm

Yapmayın böyle yaa..Hep birden noluyo size??
İyi tamam depresyonunuzu yaşayın..Ama çabuk çıkın ve toparlayın kendinizi lütfen..
Allah-u Teala ne derse o..Ne dilerse o..
İnşallah sizin içinde dileyecek evlatlarınızın olmasını..
Denef abla çabuk çık olur mu depresyonundan..Ve bizi merakta bırakma lütfen..

Lotusçum pazartesi ikinci tahlilini yaptıracaktın ne oldu sonuç..
Yazmadın merak ediyoruz..

Hepiniz Allah'a emanet olun..
Ne desem boş biliyorum..
Siz kendinizi iyi hissettiğiniz zaman gelirsiniz zaten..
Sevgiler..

Canım arkadaşlarım nasılsınız uzun zamandır giremedim iş yerinde internet arızalıydı ve işler yoğundu nasılsınız bakalım .hepinizi çok özledim .

Biz çok iyiyiz .6 aylık olduk artık ama hala cinsiyetimiz belli olmadı göstermiyor yaramaz kapatıyor bacaklarını pazartesi gideceğim şeker testi için o zaman iyişallah ögrenirim. Hiç birşey alamadım daha sadece bakıyorum mağazalara

sizler nasılsınız bakalım haberler varmı

Hoşgeldim bebekecem..Gözlerimiz yollarda kaldı..
İyi olduğunuza çok sevindim..
Maşallah sübhanallah az kalmış..Allah tamamına erdirsin inşallah..
Bugünlerde herkes depresyona girdi..
Tabi bu arada önemli haberlerimizde var hemde çok öenmli :))

Alhan :CüvCüv:
Swethome :CüvCüv:
Myhope :CüvCüv:
vee Lotus hamile :CüvCüvmaşallah sübhanallah hepsine)

Dualarımız tez zamanda herkesin hayırla ve sağlıkla hamile kalıp, hayırla sağlıkla doğumlar yapması için..inşallah..Diğerlerinden haber bekliyoruz inşallah...
Depresyondan çıkıp çalışmalara başlasalar iyi olur:jeyyar:

özlettin kız kendini iyimişsinizya sevindim cnm

canımmmmmmmmm nolur uzulme bızıde uzme.....tamam toparla kendını ama bızıde ıhmal etme..:çok üzgünüm:..ıyı haberlerını beklıyoruz:1hug:

bebekecem hoş geldin .nasılsın.....bizde baya merak ettik seni gülüm .bizi terk ettin zannettiydik...ben sana söleyeyimmi eger saklıyorsa kızın olacak...benim kızımda saklamıştı.geç ögrenmiştik .kızlar saklarmış.ben böle düşünüyom ama.kısmet.eli ayagı düzgün olsunda....ne olursa olsun...

canımmmmmmmmm nolur uzulme bızıde uzme.....tamam toparla kendını ama bızıde ıhmal etme..:çok üzgünüm:..ıyı haberlerını beklıyoruz:1hug:

geldim gülüm geldim.ben terk etmem sizleri.bu akşam eşimle baya muhabbet ettik toparlandım..... canım eşim ya bedava psikologum benim...

canımsınız ya .şu güzel sözler bi ömre bedel.canım geldim...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…